|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
|
|
|
|
#3182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czy mogłaby któraś z Was opisać mi zapach żeli Senses Winter Magic i All Yours?? W k.7 żele są w promocjo 2 za 11,90 i chciałam Tż zamówić Amazon, a sobie któryś z tych wyżej wskazanych. Nie znam żadnego z nich dlatego mnie korci i nie wiem na jaki się zdecydować
Nie przepadam do końca za cukierkowymi i pudrowymi zapachami. Wolę owoc typu np. grejpfrut Lub zapach, który nie do końca kojarzy się z kwiatkami i owocamiA jak pachnie karmelizowane jabłko z Naturalsa?? Też brzmi ciekawie ale boję się, aby mnie od słodkości (skojarzenie z karmelem) nie zemdliło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na szczęście klientka to spoko młoda dziewczyna i nie rzuca sie o byle co. Zaproponowałam jej zwrot towaru ale stwierdziła, ze mimo wszystko zostawia sobie.
Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2011-03-24 o 00:38 |
||
|
|
|
#3183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pewnie nie ma czasu by nadrabiać zaległości bo o ile dobrze pamiętam to ona jest teraz w klasie maturalnej , więc obowiązki szkolne ją pochłonęły ![]() no właśnie nie wiem czy czekać na IOS czy już słać zamówienie ![]() wolałabym aby obyło się bez braków w zamówieniu ![]() a znając życie kolejna IOS będzie znowu denna
|
|
|
|
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
Zamawiacie na regularną, czy kuriera?
|
|
|
|
#3185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i wychodzi na to że za 5 katalogów płaci się złotówkę ?
Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-03-24 o 01:07 |
|
|
|
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3187 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3188 |
|
w krainie snu i marzeń
|
ios jeszcze nie ma...
|
|
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Normalka, zawsze tak jest. Os będzie dopiero jutro koło południa
|
|
#3190 | |
|
Zadomowienie
|
cinusiowa Całkiem niedawno opisywałam jego zapach
Odszukałam tego posta i go zacytuję: Cytat:
) stwierdziłyśmy, że jest to taki zapach "relaksujący"
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie strona sie nawet nie zmieniła, a już myślałam że przeczytam co nieco o konkursie
|
#3192 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko się upewniam co do ceny katalogów a jakie bym katalogi otrzymała ? nr 5 czy 6 jakbym dziś zamówiła taki pakiet?
|
|
|
|
|
#3193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj jęczałam, ze mam zamówienie tylko na 300 zł, a dzisiaj klientki tak się zmobilizowały, że dostałam na kolejne 200 zł i czekam na jeszcze jedno zamówienie od stałej klientki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
DziękujęA Twój post o nim chyba wcześniej mi umknął albo nie zapadł mi w pamięci, bo nie interesowałam się tymi płynami. Z resztą wiadomości o wielu kosmetykach jest tu tak dużo, że nic dziwnego, że pytania się powtarzają
|
||
|
|
|
#3194 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() najważniejsze że się dogadałaś z tą klientką od wody u mnie jest taka jedna co za byle szczegół by chciała wszystko co chwilę wymieniać /zwracać ![]() ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Spoko, spoko nie czuję się pominięta
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
|
#3196 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem że dostanę w poniedziałek , ale wolę złożyć zamówienie teraz póki niektóre produkty mają Jeszcze żółte a nie szare światło chcę uniknąć w ten sposób braków a jeśli coś mi się spodoba w IOS to zrobię nowe zamówienie na min. 50 zł np na regularną lub też na kuriera ![]() ostatnio tak bardzo czekałam na IOS a jak już była to byłam na siebie zła że tyle czekałam "na nic" bo nic mi się tam nie podobało jakby kogoś interesowało to jeszcze przed północą składałam zamówienie na regularną dostawę i zamówiłam m.in 2x zestaw z kuferkiem ten po 19,90 i początkowo miały zieloną kropę , a chwilę przed wysłaniem zmienili na żółtą oby przyszły mi teraz a nie za jakiś czas , bo jak nie to for Avon a no i zamówiłam też 2 mini kremiki Planet Spa z oliwką
Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-03-24 o 01:21 |
|
|
|
|
#3197 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jeśli ktoś nie ma możliwości zakupu katalogów z AC, to pakiety wychodzą najkorzystniej, bo katalog kosztuje 0,60zł (+książka zamówień gratis), tyle tylko, że nie liczy się do niczego.
|
|
#3198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wpisałam go by zobaczyć co wyskoczy i przy wartości zamówienia pokazuje rozbite na produkty rzeczy ![]() A no i ile mogę zamówić tych pakietów do mianowania po 3 zł? jest jakiś limit? / co jaki czas mogę zamawiać te pakiety? ![]() właśnie wysyłam zamówienie i obliczyłam ,że za swoje zamówienie zapłacę 3,88 +6,90 kurier nawet nieźle jeszcze wróciłam by się pochwalić, że Torbę Batyckiego "mam już w kieszeni "
Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-03-24 o 03:37 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze wróciłam by się pochwalić, że Torbę Batyckiego "mam już w kieszeni " [/QUOTE]to gratuluje
|
|
|
|
#3200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
str.65 a u mnie wciąż kat.4 jest widoczny |
|
|
|
|
#3202 |
|
Rozeznanie
|
|
#3203 |
|
Raczkowanie
|
ja czekam na IOS ale jak zwykle bawią się i cackają i tak pewnie błędów narobią albo w kodach albo w cenach
ja czekam na kremy które były niedostępne for men zapewniano mnie że będą w 6 juz mi dosłane także robie dzisiaj zamówienie i mam nadzieje że będą!! ![]() bo moje klientki są niecierpliwe i wydzwaniają już do mnie od niedzieli...masakra człowiek tłumaczy że katalog zaczyna się dopiero dzisiaj to i tak nie rozumieją,myślą że jak dały zamówienie to towar będzie u nich w rączkach już za dwa dniDziewczyny moje klientki a dokładnie dziewczyny studentki mają do mnie pretensje że nie daje rabatów,prezentów hmm...myśle że konsultantki troszkę same rozpieścili klientów,ja nie mówie o Was czy o sobie ale tak jest. Złożą zamówienie na 20-30 zł i myślą że zwojowały świat i prezent im się należy a jeszcze do tego mega rabat dac ![]() ![]() Miałam jeszcze zapytac o charm jaszczurka bo mi się spodobał ale nie wiem jak na zywo wygląda także jak ktoś ma mógłby cyknąc fotkę?? |
|
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3205 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z was zamawiała te nowe perfumy zielone z demo do katalogu nr 5 za 48zł?Chodzi mi o to czy biżuteria jest do nich dołączona w prezencie czy tylko jak się je kupi w katalogu nr 6 za 80zł?
![]()
|
|
|
|
#3206 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3207 |
|
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że kiedyś dawno temu (kilka wątków temu) dziewczyny pisały o tym, że aparat się popsuł, i albo w pudełku była gwarancja albo pisały do ejwonu.
|
|
|
|
#3208 |
|
Rozeznanie
|
cinusiowa, ja też pisałam o żelu All Yours, niestety według mnie on jest właśnie taki cukierkowaty, jak taki wielki czerwony lizak w kształcie serca
Winter Magic natomiast pachnie mi wigilijnym kompotem z suszonych owoców z goździkami, jest ciężki i duszący w większych ilościach, mnie drażni. |
|
|
|
#3209 |
|
Raczkowanie
|
Odnośnie Amerykańskiej 10 zauroczył mnie zegarek z białym paskiem i z kolorowymi cyframi na tarczy...cudo. I znów ich biżu jednak bardziej mi się podoba niż nasza.
|
|
|
|
#3210 |
|
Raczkowanie
|
mi się żel winter spodobał w okresie świątecnym zawsze po kąpieli pachniało świętami...hm...nie lubię ciężkich zapachów ale ten akurat tak
najbardziej lubię płyn do kąpieli kwiat bzu ale też w umiarkowanej ilości Co sądzicie o tej ofercie demo w 6 AM 3 zapachy sassy swirls ładne są??? ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Powiem Wam że ja jestem bardzo ale to bardzo zadowolona z torebki Magdelene często zaczepiają mnie moje znajome pytając gdzie ją kupiłam a jak mówie że w avon to te robią wielkie oczy i mówią że w katalogu wyglądała na bardzo niebieską,wręcz błękitną Myślałam że nie pomieszczę w niej nic dużego a jednak wchodzi w nią dużo. Na początku bardzo śmierdziała ale to bardzo...Wisiała w korytarzu i aż smród dusił,byłam zmuszona ją dac na świeże powietrze przez 2 dni wisiała na tarasie i zapach znikł |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.

a chciałam jeszcze jedna dla siostry

Nie przepadam do końca za cukierkowymi i pudrowymi zapachami. Wolę owoc typu np. grejpfrut
Lub zapach, który nie do końca kojarzy się z kwiatkami i owocami
?
Nie wiem, jaki jest kod, bo kupowałam w COKu. Na fakturze mam zestaw rozbity:

niestety