Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-22, 19:31   #3571
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
hehe, no ja też przed "uświadomieniem" nosiłam uwaga- 85C a teraz najlepiej się czuję właśnie w moim 75F czym się rożni stanik dla matek karmiących piersią/ kobiet ciężarnych od normalnego
był bezszwowy, tzn. podobno nigdzie nie uciska itd. i ma odpinane miseczki tak że taka ramka zostaje tylko podtrzymująca pierś w czasie karmienia.
Ale ja tego w życiu nie założe, chociaż nie mam jakieś super seksownej bielizny, to ten stanik chyba byłby ogromnym ciosem w moją obiecość widziałam w mamusiowych gazetach takie ładne staniczki też z tymi odpinanymi miseczkami, ale mi sie wydaje, że zwykły stanik odsunąć przy karmieniu to nie aż taka trudna sprawa.

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Acelinka no próbuję wygonic to dziadostwo, ale coś nie daje rady za bardzo. A tu wiosna na polu
Ładny brzusio, nie wiedziałam, ze już tak widać, ale ten czas płynie
(teraz tak będę komentowała jak mi się przypomni coś co widziałam kilka dni temu ale nie miałam czasu pisać)
dziękuję teraz już jest większy troszke znowu

bierz jakieś lekarstwa i grzej sie kiedy tylko możesz teraz jest najgorsza pogoda, bo niby ciepło a tu zawieje, za chwile znowu ciepło, człowiek się zgrzeje, wejdzie do cienia, znowu chłodno, masakra
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 19:34   #3572
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość

Beta 164, moja dzidzia ma 2 tygodnie i 3 dni

Kocham Was
ale sie ciesze bede ciocia

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
magolinko, ale się cieszę! a tż pewnie uwierzy gdy zobaczy maluszka na usg, albo zdjęcie chociaż
fajnie ze zakupy udane ja też jestem zadowolona kupiłam sobie w końcu wygodny staniczek - ale zwykły bo jak mi babka w ciążowym pokazała takie ciązowe i też do karmienia już to w życiu tego nie założę! :P a rozmiar stanika pokaźny ... 70F i kupiłam sobie jeszcze sweterek, taki dłuższy za pupe, na wiązanie będzie świetny na chłodniejsze wiosenne dni jak już sie w żadną kurteczke nie będe mieściła

certi, taki urok bycia mamą ale dużo zależy od dziecka, np. chrześniaczka tż'ta od małego długo spała z rana, a Wojtas którym się opiekuje nawet teraz jak ma prawie 3 latka to wstaje o 5-6 czasami jak ma dobry dzień to wstanie o 7 to Gośka mówi ze mały im dzień dziecka zrobił i pozwolił pospać

sjoanna, nie denerwuj się, to tylko lampka
gratulacje zakupków ja mam niby stanik 75 B ale niektóre na mnie nie pasuja i mam 2 staniki 75 C i saa na mnie idealne , wiec juz sama nie wiem

Ja dopiero niedawno wrocilam ze szkoly i mi sie nic nie chce;/
Stary 2011-03-22, 20:26   #3573
magolina
Wtajemniczenie

Dziewczynki dziękuję ciesze się że się cieszycie

Ja noszę rozmiar 75 C choć też podejrzewam że powinnam inny, aczkolwiek nigdy nie trafiłam na ekspedientkę która by mi w tej kwestii doradziła

Idę spac niedługo bo jutro czeka mnie męczący dzień - muszę wstać przed 5 bo koło 5.40 muszę zawieść tate na chemię, potem szybko do pracy, potem po pracy jechać go odebrać. W jedną stronę mam prawie 50 km także trochę się najeżdżę. No ale cóż mus to mus.

acelinko widziałam kiedyś te staniki i jak dla mnie też są okropne

mmmmmm zdrówka kochana

Dobranoc wszystkim ciociom
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 21:07   #3574
certina4
Wtajemniczenie

kurcze mnie też coś zaczyna gardło pobolewać, a dzisiaj oprócz wywieszenia prania na balkon i zabrania go nie wychodziłam z domu dlatego zrobiłam sobie pyszna herbatkę z cytrynką, mam nadzieję że wystarczy

też mnie wkurza cena tych biustonoszy, ale czasami trafi się na all na jakąś perełkę i do 50 zł można kupić biustonosz np. tylko mierzony, albo kupiony na prezent itp. a w ogóle to ostatnio się zdziwiłam bo kupiłam sobie panache superbra inferno biały i mam już taki sam tylko granatowy no i co się okazuje, że ten sam rozmiar a biały ma trochę większe miseczkinie bardzo wiem o co biega i obwód ma bardziej ścisły, no ale nawet lepiej

magolina a Ty się teraz przemęczać nie możesz. Twoi Rodzice już wiedzą, że będą dziadkami?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 06:28   #3575
acelinka
Zakorzenienie

certi, to od razu bierz się za to lekko bolące gardło czasami tak jest z tymi rozmiarami, ciuchy też czasami są mają ten sam rozmiar na metce a różnią się troche chociaż to ta sama firma i ten sam model w końcu to wszystko szyja ludzie i wchodzi czynnik pomyłki

magolinko, uważaj tam na siebie właśnie, powiedziałaś już rodzicom? Czy jeszcze czekasz? jak wrócisz po tym męczącym dniu to koniecznie odpocznij

ja dzisiaj cały dzień u Wojtasa, ciekawe co dzisiaij ten mały łobuz wymyśli ciekawego
Stary 2011-03-23, 07:02   #3576
ultraradiola
Wtajemniczenie

hejka

u mnie dzisiaj zapowiada się straszny dzień w pracy Mam nadzieje ze szybko zleci

magolinko ty uważaj teraz na Was i nie przemęczaj się za dużo. Tak samo mnie ciekawi jak resztę dziewczyn rodzice juz wiedza

acelinko wytrwałości na cały dzień dzisiaj życzę

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 07:37   #3577
certina4
Wtajemniczenie

cześć, kurcze coś niefajnie się zapowiada z moim gardłem, nie mogłam spać w nocy a rano wstałam z bólem gardła, katarem i bólem głowy zaraz się naszprycuję lekami

acelinko no wiem, że tak jest, ale jeśli chodzi o biustonosze to się nie spodziewałam

ultra życzę Ci żeby szybko zleciał Ci czas w pracy

a ja dzisiaj muszę na 14 jechać zrobic przegląd gazu w moim samochodziku, boję się bo tam gdzie mnie TŻ zapisał są nieprzyjemni ludzie i zawsze zrobią ze mnie idiotkę która się nie zna i szkodzi swojemu samochodzikowi tankując złą benzynę, zły gaz itp. I w ogóle z ludzi robią idiotów, mój TŻ też tankuje tylko na orlenie i mu powiedzieli to samo. To gdzie ja do cholery mam tankować żeby gaz nie był zanieczyszczony A później bury zbieram, no i nie lubię tam jedździć, ale TŻ twierdzi, że pomimo tego co gadają to najlepiej się znają na rzeczy, a mi gaz strzela i powinnam wymienić parownik, a w ogóle jeszcze muszę sobie nowe oponki letnie kupić i zrobić klimę bo coś mi nie działa więc mnóstwo pieniążków na samochód pójdzie w tym roku

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-03-23, 08:33   #3578
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

Kocham Was
Kochana, gratulacje

Dziewczynki, zajrzę do Was wieczorem, bo zaraz lecę na szkolenie
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 09:22   #3579
magolina
Wtajemniczenie

agawoo dziekuję

Dziewczynki rodzice jeszcze nie wiedzą, czekam do piątku aż tż wróci z pracy i dopiero powiemy moim rodzice pewnie się ucieszą, ale znając ich nie będą bardzo tego okazywać (wszystko zawsze przeżywają w sobie) natomiast juz sie nie moge doczekać az powiemy teściom podejrzewam że będą łzy szczęścia i mocne uściski
Śmiałam sie wczoraj do tż że teraz jak jestem w ciąży to dopiero będą mi dogadzać już i bez tego są strasznie kochani

Wiecie co?? pisze tak pisze i sama w to jeszcze nie wierzę

agawoo oby Ci szkolenie szybko minęło
ceri mam nadzieję kochana że znów nie będziesz chora
ultra oby ci szybko minęło w pracy
Stary 2011-03-23, 10:38   #3580
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
agawoo dziekuję

Dziewczynki rodzice jeszcze nie wiedzą, czekam do piątku aż tż wróci z pracy i dopiero powiemy moim rodzice pewnie się ucieszą, ale znając ich nie będą bardzo tego okazywać (wszystko zawsze przeżywają w sobie) natomiast juz sie nie moge doczekać az powiemy teściom podejrzewam że będą łzy szczęścia i mocne uściski
Śmiałam sie wczoraj do tż że teraz jak jestem w ciąży to dopiero będą mi dogadzać już i bez tego są strasznie kochani

agawoo oby Ci szkolenie szybko minęło
ceri mam nadzieję kochana że znów nie będziesz chora
ultra oby ci szybko minęło w pracy

super, pewnie Cię już ściska żeby wszystkim powiedziec o tej cudownej nowinie może TŻ rozważy zmianę pracy teraz?

ja też mam nadzieję, na razie gardło ciągle boli, ale nie wiem za bardzo jakim cudem. Biorę szczepionkę przez 2 tygodnie i leki uodparniające. Mam nadzieję, że mnie tylko przed kolokwium nie rozłoży bo się chyba zapłaczę

agawoo dostałaś @? pytam bo ostatnio się trochę przejmowałaś

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-03-23, 12:00   #3581
bezaczek7
Zakorzenienie

cześć
znowuż mnie nie było jeden dzień, a tu takie wieści
magolinko słońce ty nasze, cieszę się bardzo
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 12:09   #3582
mmmmmm
Zakorzenienie

Cześć
Dzięki za życzenia
Umówiłam się do lekarza po południu bo jest coraz gorzej. A jutro muszę być na nogach

Certi widzę, że Ciebie tez znowu coś łapie... ehh....

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Acelinka Ty masz na wrzesień termin, tak? To masz spory brzuszek jak na ten czas chyba
Stary 2011-03-23, 12:28   #3583
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
agawoo dziekuję

Ale impreza bedzie w piatek bo podejrzewam ze na usciskach sie nie skonczy.
Jak do wszystkiego - tak i do tego odmiennego stanu trzeba sie przyzwyczaic - masz na to 9 miesiecy!

Cytat:
ja też mam nadzieję, na razie gardło ciągle boli, ale nie wiem za bardzo jakim cudem. Biorę szczepionkę przez 2 tygodnie i leki uodparniające. Mam nadzieję, że mnie tylko przed kolokwium nie rozłoży bo się chyba zapłaczę
Trzymaj sie zdrowo!

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
cześć
Dlatego trzeba byc tu regularnie!
No i nie trzeba nadrabiac.

U mnie wiosenna pogoda ale wiaterek nieprzyjemny, jak na razie.

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 14:13   #3584
caprica6
Wtajemniczenie

Witajcie Babeczki. Wiosna idzie
Moje dziecko wlasnie lezy w kojcu i do siebie gada Nauczyla sie ostatnio sama siadac!

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
to i ja sie przywitam

my z szymciem tradycyjnie wstalismy o 5 i do teraz sie bawimy
Kurcze moja Ala tez ostatnio wczesniej wstaje, o 6 rano juz mnie zaczepia... Ale 5 rano to jeszcze lepiej...
Cytat:

Kocham Was
Gratulacje!! Dbaj o Was! Jak sie czujesz, jakies dolegliwosci?
Wiecie co, nie moge sie juz doczekac kolejnego dziecka heh. Tak za 2-3 lata dopiero bedziemy sie starac ale ostatnio kocham wszystkie dzieci, zwierzeta, nie wiem co mi sie stalo

Cytat:
hehe, no ja też przed "uświadomieniem" nosiłam uwaga- 85C a teraz najlepiej się czuję właśnie w moim 75F czym się rożni stanik dla matek karmiących piersią/ kobiet ciężarnych od normalnego
Ja przed uswiadomieniem nosilam 75A, 75B, 70B, pozniej sie zmierzylam, poszlam do sklepu i przeskoczylam na 65D, teraz mam 65F (bardzo dobry rozmiar )
Cytat:
Certi, ja się przestawiłam z 70B na 65E Spojrzałam na ekspedientkę jak na nienormalną jak mi to zaproponowała
Szkoda tylko, że te uświadomione staniki są takie drogie W weekend chcę sobie kupić kolejny bo z InStyle jest 20% zniżki a przy tych cenach to sporo
Wiesz co, ja teraz kupuje staniki firmy Dalia, kosztuja kolo 100zł, czasem sa w promocji, uwazam ze sa naprawde dobre. Tez mnie teraz nie stac na drogie staniki, zwlaszcza ze ten rozmiar jest tymczasowy bo karmie piersia i za kilka miesiecy pewnie beda juz mniejsze

Ktos pytal czym sie rozni stanik do karmienia od normalnego? Ma odpinane ramiaczka zeby mozna bylo latwo wyjac piers. Ja mam przerobiony przeze mnie miekki stanik, mam tez zwykly z odpinanmi ramiaczkami i tez moze byc

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2011-03-23 o 14:16
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 15:31   #3585
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć
Dzięki za życzenia
Umówiłam się do lekarza po południu bo jest coraz gorzej. A jutro muszę być na nogach

Certi widzę, że Ciebie tez znowu coś łapie... ehh....

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Acelinka Ty masz na wrzesień termin, tak? To masz spory brzuszek jak na ten czas chyba
dobrze, że idziesz w końcu do lekarza

a swojej choroby nie komentuje już bo mnie wk****a to ciągłe chorowanie

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Jak do wszystkiego - tak i do tego odmiennego stanu trzeba sie przyzwyczaic - masz na to 9 miesiecy!

Trzymaj sie zdrowo!

Dlatego trzeba byc tu regularnie!
No i nie trzeba nadrabiac.

U mnie wiosenna pogoda ale wiaterek nieprzyjemny, jak na razie.

dziękuję

caprica, fajnie, że zajrzałaś a co do kochania wszystkich dzieci i zwierząt to nie wiedziałam, że może się to pojawić z dnia na dzień ja od dziecka kocham wszystkie zwierzęta (oprócz pająków, których się bardzo boję) i dzieci to może mi się kiedyś też coś odmieni na razie to się zastanawiam czy dobrą przyszłość wybrałam i czy nie minęłam się z powołaniem - pomaganiem zwierzętom, pracą w schronisku itp...

samochodzik już po przeglądzie jestem w domu i zabieram się za szykowanie obiadku

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-03-23, 16:06   #3586
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Moje dziecko wlasnie lezy w kojcu i do siebie gada Nauczyla sie ostatnio sama siadac!

Wiesz co, ja teraz kupuje staniki firmy Dalia, kosztuja kolo 100zł, czasem sa w promocji, uwazam ze sa naprawde dobre. Tez mnie teraz nie stac na drogie staniki, zwlaszcza ze ten rozmiar jest tymczasowy bo karmie piersia i za kilka miesiecy pewnie beda juz mniejsze
To fajnie, że już trochę podrosła i próbuje gaworzyć, bawi się, nie? Bo poczatki są chyba najtrudniejsze.
Pocieszasz mnie tym kolejnym dzieckiem bo to znaczy, że może jednak porody nie są takie tragiczne jak myślę
Co do Dalii - nie widziałąm chyba nigdzie tej firmy Muszę sprawdzić gdzie ją można dostać bo juz o niej wcześniej słyszałam, że fajna. Właśnie wszystkie te staniki kosztują 100zł i więcej. Wiadomo, w internecie można kupić taniej ale boję się tak bez mierzenia. Chyba, że jak już dokupię jeszcze jakiś stacjonarnie to będę szukała z tej samej firmy (chociaz Certi tak kupiła i pisze, że rozmiar rozmiarowi nie równy...)

Cytat:
dobrze, że idziesz w końcu do lekarza

a swojej choroby nie komentuje już bo mnie wk****a to ciągłe chorowanie
No Ciebie to naprawdę często łapie... Ja długo miałam spokój a teraz
Byłam u lekarza i znowu dostałam antybiotyk. w ciągu miesiąca prawie 200zł poszło na leki Już nie mam siły do tego wszystkiego Mam tyle rzeczy do zrobienia a przez to choróbsko znowu nie mam siły, nie wiem jak dam radę z tym wszystkim
Stary 2011-03-23, 17:12   #3587
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
cześć, kurcze coś niefajnie się zapowiada z moim gardłem, nie mogłam spać w nocy a rano wstałam z bólem gardła, katarem i bólem głowy zaraz się naszprycuję lekami

acelinko no wiem, że tak jest, ale jeśli chodzi o biustonosze to się nie spodziewałam

ultra życzę Ci żeby szybko zleciał Ci czas w pracy

a ja dzisiaj muszę na 14 jechać zrobic przegląd gazu w moim samochodziku, boję się bo tam gdzie mnie TŻ zapisał są nieprzyjemni ludzie i zawsze zrobią ze mnie idiotkę która się nie zna i szkodzi swojemu samochodzikowi tankując złą benzynę, zły gaz itp. I w ogóle z ludzi robią idiotów, mój TŻ też tankuje tylko na orlenie i mu powiedzieli to samo. To gdzie ja do cholery mam tankować żeby gaz nie był zanieczyszczony A później bury zbieram, no i nie lubię tam jedździć, ale TŻ twierdzi, że pomimo tego co gadają to najlepiej się znają na rzeczy, a mi gaz strzela i powinnam wymienić parownik, a w ogóle jeszcze muszę sobie nowe oponki letnie kupić i zrobić klimę bo coś mi nie działa więc mnóstwo pieniążków na samochód pójdzie w tym roku
mogę Ci polecić na gardło tabletki ."Laryng up" sie nazywaja. przynajmniej dla mnie byly dobre. Tylko , ze ponad dyszke kosztuja.
Nie przejmuj sie tymi ludźmi, placisz im za to , to powinni cicho siedziec.
Na samochod zawsze tyle kasy leci;/ my tez mamy jeden samochód w naprawie i dużo nam na niego zejdzie ;/
Stary 2011-03-23, 18:29   #3588
agawoo
Zakorzenienie

Cześć
Ja już po pierwszym dniu szkolenia Nawet szybko zleciało, ale głowa mnie strasznie bolała

Cytat:
super, pewnie Cię już ściska żeby wszystkim powiedziec o tej cudownej nowinie może TŻ rozważy zmianę pracy teraz?

agawoo dostałaś @? pytam bo ostatnio się trochę przejmowałaś

Certi, dostałam w weekend A do tego takich bólów brzucha, jakich już dawno nie miałam Wrrr.... Ale jest Ale coraz bardziej przekonuję się do tego, że żaden czas na dziecko nigdy nie będzie dobry, i myślę, żeby jak najszybciej zacząć się starać (mieliśmy plan zacząć w maju - czerwcu, ale myślę, żeby zacząć szybciej )
Certi, zdrowiej

Cytat:
Capri, witaj

Super, widzę że Ala rośnie
A co do drugiego dziecka, to sporo osób tak ma, że chcą następne
Stary 2011-03-23, 18:47   #3589
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
certi no właśnie teraz to chyba prędko nie zmieni bo dostał podwyżkę ale szef jego podejrzewam że pójdzie mu na rękę i przez pewien czas zleci pracę na miejscu, a potem się zobaczy

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
cześć
bezaczku

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Pewnie tak znając teścia zaraz coś na stół postawi

Cytat:
Gratulacje!! Dbaj o Was! Jak sie czujesz, jakies dolegliwosci?
A dziekować jak na razie to oprócz bólu podbrzusza i piersi to nic mi nie dolega, no ale to dopiero początek, choć mam nadzieję że będę dobrze znosić tą ciąże.

Cytat:
caprica, fajnie, że zajrzałaś a co do kochania wszystkich dzieci i zwierząt to nie wiedziałam, że może się to pojawić z dnia na dzień ja od dziecka kocham wszystkie zwierzęta (oprócz pająków, których się bardzo boję) i dzieci to może mi się kiedyś też coś odmieni na razie to się zastanawiam czy dobrą przyszłość wybrałam i czy nie minęłam się z powołaniem - pomaganiem zwierzętom, pracą w schronisku itp...
certi to tak jak ja nie mogę patrzyć na krzywdę najbardziej właśnie dzieci i zwierząt - to takie bezbronne stworzenia jak są jakieś programy to przełączam bo zaraz mi się ryczeć chce a raz to pamiętam jak było o suczce co zdechła z wycieńczenia przy porodzie bo ją właściciel zagłodził to chyba przez dwa dni płakałam a tż się ze mnie śmiał że tak przeżywam

Cytat:
Byłam u lekarza i znowu dostałam antybiotyk. w ciągu miesiąca prawie 200zł poszło na leki Już nie mam siły do tego wszystkiego Mam tyle rzeczy do zrobienia a przez to choróbsko znowu nie mam siły, nie wiem jak dam radę z tym wszystkim
Dasz radę kochana

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Certi, dostałam w weekend A do tego takich bólów brzucha, jakich już dawno nie miałam Wrrr.... Ale jest Ale coraz bardziej przekonuję się do tego, że żaden czas na dziecko nigdy nie będzie dobry, i myślę, żeby jak najszybciej zacząć się starać (mieliśmy plan zacząć w maju - czerwcu, ale myślę, żeby zacząć szybciej )
Kochana no to już zaciskam kciuki

Chorowitki proszę zdrowieć

A ja dziewczyny poszłam sobie dzisiaj na spacerek, trzeba się zacząć ruszać i dotleniać bo w końcu wiosna a nie wszędzie samochodem. Poszłam do ccc i kupiłam sobie buty - kurcze wiecie co?? wszystko jest na wysokich obcasach a ja chciałam coś na płaskim albo na delikatnym koturnie bo przez zimę przyzwyczaiłam się do płaskiego i teraz jak poszłam do pracy na obcasie to mi nogi chciały w d... wejść i powiem Wam że nic ciekawego nie było w końcu kupiłam takie szare wkładane pantofle na delikatnym koturnie a w następnym miesiącu dokupię sobie jakieś baleriny załamanam
Stary 2011-03-23, 18:53   #3590
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

antybiotyk>? a jak Ty się czujesz po tych antybiotykach? ja staram się unikać mocnych leków bo potem mam różne skutki uboczne niezbyt ciekawe, chociaż wiadomo czasami już trzeba z musu sięgnąć po antybiotyk. Sporo wydaliście my chyba nawet więcej bo ja w samym zeszłym tygodniu zakupiłam leki za 270zł - na jakieś 2 m-ce ( w tym leki TŻta na nadciśnienie) do tego doszedł jeszcze z początkiem miesiąca zakup szczepionki 92 zł, no i jeszcze moje tabsy, które nie wiem jak liczyć, alew końcu zakup apteczny - 40zł, a wcześniej moja choroba i TŻ choroba czyli jakieś 200zł. Nie będę podliczać bo się załamię. A dodam jeszcze, że i tak to 270zł to było wydane w najtańszej aptece w mieście, gdzie zawsze są duże kolejki, więc nie wiem ile byśmy zapłacili w innej

wiem jaka straszna jest niemoc w chorobie, dlatego szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
mogę Ci polecić na gardło tabletki ."Laryng up" sie nazywaja. przynajmniej dla mnie byly dobre. Tylko , ze ponad dyszke kosztuja.
Nie przejmuj sie tymi ludźmi, placisz im za to , to powinni cicho siedziec.
Na samochod zawsze tyle kasy leci;/ my tez mamy jeden samochód w naprawie i dużo nam na niego zejdzie ;/

dzisiaj był inny pan i był bardzo miły oczywiście wymiana parownika mnie czeka - 380zł ale poczekam jeszcze 1-2 m-ce bo nie wiem czy nie będę musiała oddać samochodu bratu,bo zmienia pracę i dostałam od niego, bo miał samochód służbowy, więc nie będę pakowała nie wiadomo ile w samochód jeśli się okaże że za 1-1,5 m-ca nie będę nim jeździła A za dzisiejszy przegląd gazu i wymianę filtra - 70 zł

ja już mam w domu tyle leków, że kolejnych kupować na razie nie będę, ale dzięki, zapiszę sobie na przyszłość a tak w ogóle to bolą mnie uszy i zęby więc chyba powtórka zatok to już będzie 3 w przeciągu pół roku, ale może jakimś cudem uda się, że poboli tylko 2 dni i przejdzie optymistką jestem

agawoo

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2011-03-23 o 18:54
Stary 2011-03-23, 19:59   #3591
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
A dziekować jak na razie to oprócz bólu podbrzusza i piersi to nic mi nie dolega, no ale to dopiero początek, choć mam nadzieję że będę dobrze znosić tą ciąże.
Bedzie dobrze
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

Capri, witaj

Super, widzę że Ala rośnie
A co do drugiego dziecka, to sporo osób tak ma, że chcą następne

Cytat:
To fajnie, że już trochę podrosła i próbuje gaworzyć, bawi się, nie? Bo poczatki są chyba najtrudniejsze.
Pocieszasz mnie tym kolejnym dzieckiem bo to znaczy, że może jednak porody nie są takie tragiczne jak myślę
Co do Dalii - nie widziałąm chyba nigdzie tej firmy Muszę sprawdzić gdzie ją można dostać bo juz o niej wcześniej słyszałam, że fajna. Właśnie wszystkie te staniki kosztują 100zł i więcej. Wiadomo, w internecie można kupić taniej ale boję się tak bez mierzenia. Chyba, że jak już dokupię jeszcze jakiś stacjonarnie to będę szukała z tej samej firmy (chociaz Certi tak kupiła i pisze, że rozmiar rozmiarowi nie równy...)
Tak tak, bawi sie, jest z nia jakis kontakt, nie ze tylko lezy albo placze, zupelnie inna bajka Poczatki sa trudne ale teraz coraz lepiej.
Wiesz co, mialam cesarke, tzn zaczal tez sie u mnie wczesniej porod, ale nie wiem jak to jest gdy skurcze sa mega silne, na pewno nie jest latwo. W ciazy tez czesto nie jest tak rozowo... ale jak sie zobaczy wlasne dziecko to jest cos niesamowitego I potem patrzysz jak rosnie, usmiecha sie... ach

Kupujac stanik przez internet mozna zwrocic jak nie pasuje, ale ja tez wole jednak kupowac stacjonarnie.

Cytat:
Hmm moze zle sie troche wyrazilam, po prostu teraz jak np widze male dzieci w parku lub przedszkole to od razu sie usmiecham i mam lzy w oczach, a jak w jakims filmie cos sie dzieje dzieciom lub zwierzetom to strasznie to przezywam, kiedys tez bylam wrazliwa na takie rzeczy ale nie tak jak teraz...

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 20:04   #3592
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Bedzie dobrze

Tak tak, bawi sie, jest z nia jakis kontakt, nie ze tylko lezy albo placze, zupelnie inna bajka Poczatki sa trudne ale teraz coraz lepiej.
Wiesz co, mialam cesarke, tzn zaczal tez sie u mnie wczesniej porod, ale nie wiem jak to jest gdy skurcze sa mega silne, na pewno nie jest latwo. W ciazy tez czesto nie jest tak rozowo... ale jak sie zobaczy wlasne dziecko to jest cos niesamowitego I potem patrzysz jak rosnie, usmiecha sie... ach

Kupujac stanik przez internet mozna zwrocic jak nie pasuje, ale ja tez wole jednak kupowac stacjonarnie.

Hmm moze zle sie troche wyrazilam, po prostu teraz jak np widze male dzieci w parku lub przedszkole to od razu sie usmiecham i mam lzy w oczach, a jak w jakims filmie cos sie dzieje dzieciom lub zwierzetom to strasznie to przezywam, kiedys tez bylam wrazliwa na takie rzeczy ale nie tak jak teraz...

to chyba jest tak, że po prostu instynkt macierzyński się wyostrza i na wszystko reagujesz bardziej emocjonalnie.

no dokładnie, ja też wole kupić biustonosz w sklepie stacjonarnym, albo chociaż zmierzyć i kupić gdzieś na all czy w sklepie internetowym, ale u nas w mieście jest tylko jeden taki sklep i nie powiem, ale w moich rozmiarach mało co jest więc pozostaje mi kupowanie na all, a zawsze przecież jeśli to kupno przez "kup teraz" można zwrócić

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-03-23, 20:41   #3593
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

A ja dziewczyny poszłam sobie dzisiaj na spacerek, trzeba się zacząć ruszać i dotleniać bo w końcu wiosna a nie wszędzie samochodem. Poszłam do ccc i kupiłam sobie buty - kurcze wiecie co?? wszystko jest na wysokich obcasach a ja chciałam coś na płaskim albo na delikatnym koturnie bo przez zimę przyzwyczaiłam się do płaskiego i teraz jak poszłam do pracy na obcasie to mi nogi chciały w d... wejść i powiem Wam że nic ciekawego nie było w końcu kupiłam takie szare wkładane pantofle na delikatnym koturnie a w następnym miesiącu dokupię sobie jakieś baleriny załamanam
Nie załamuj się, na pewno coś jeszcze będzie Ja omijam szerokim łukiem sklepy odzieżowo-obuwnicze na razie :/
Stary 2011-03-24, 00:07   #3594
bezaczek7
Zakorzenienie

uff. przejrzałam ponad 70 stron jednego allegrowicza, bo będę robić zamówienie najpotrzebniejszych części

dobranocek
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 04:19   #3595
gospella
Wtajemniczenie

Magolinka super wiaodmosc megagratulacje
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 06:50   #3596
ultraradiola
Wtajemniczenie

witam z samego ranka

wczoraj przeżyłam ten straszny dzień w pracy dzisiaj juz spokój na szczęście myślę będzie.
A dzisiaj wspaniały mam humor od rana sama nie wiem czemu Mam nadzieje ze będzie mi towarzyszył do końca dnia

gospelko a Ty co tak szybciutko na wizażu

na pewno zaraz wpadnie Acelinka to juz ci macham na miły początek dnia

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 07:31   #3597
certina4
Wtajemniczenie

cześć wszystkim

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-03-24, 07:48   #3598
agawoo
Zakorzenienie

Cześć

Też się witam z rana
Stary 2011-03-24, 07:56   #3599
certina4
Wtajemniczenie

dziewczynki muszę zacząć się porządnie uczyć, do kolokwium już dużo czasu nie zostało więc muszę ostro przysiąść, żeby zdać za pierwszym razem. Ostrą naukę zaczynam od dzisiaj, więc nie będę tu zaglądała za często, a jeśli będę to proszę wykopcie mnie bo nie mogę się obejść bez netu, a siedzenie na nim zajmuje mi ostatnio bardzo dużo czasu, a w obecnej sytuacji nie mogę sobie na to pozwolić. Zajrzę wieczorkiem

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-03-24, 09:37   #3600
acelinka
Zakorzenienie

ultra ja dzisiaj później bo pospałams sobie do 8.30 a potem andrabiałam wątek mamusiowy

capri, super że zdecydowaliście się też na rodzeństwo my też myślimy o dwójce, no może trójce gdyby się warunki lokalowe kiedyś zmieniły na większy metraż to jest tak niesamowite jak dzieic rosną, jak się popatrzy na zdjęcia i porówna, to aż niemożliwe
Ja od zawsze uwielbiałam dzieci. Teraz mi wszyscy mówią że dobrze wybrałam zawód. Moz ejak urodze to tak mnie pochłonie moje dziecko że inne nie będą mnie tak wzruszać

mmmmmm, tak na początek września brzusio w tej bluzce taki jakiś większy wyglądał, teraz to dopiero jest zaokrąglony i widać go wyraźne w przedszkolach mi mówią, ze mi pasuje brzusio i mi ładnie, miło tak
w poniedziałek mamy wizyte, ciekawe czy już poznamy płeć, czy siusiaczek tam jest czy broszeczka

magolinko, rodzice na pewno sie ucieszą

agawo, masz absolutną tacje. nigdy nie ma odpowiedniego czasu a 100%

certi owocnej i szybkiej nauki trzymam kciuki oby Ci wiedza szybko do główki wchodziła

gospelko, hej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości