|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
Dzien dobry
![]() Nie wiem czy Was nadrobie, tyle napisałyście ![]() Pracuję już, zaraz pojde umyć włosy i nałożę waxa
|
|
|
|
#1982 |
|
Zadomowienie
|
dziendobry
u mnie dzisiaj zimnoooooooooo ![]() wstawilam zdjecia do albumu troszke ladniejsze moich wlosow ![]() a tutaj odrost...
|
|
#1983 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie przyszłam po zmianie nocnej... 12h... i idę spać bo padam
|
|
|
|
#1984 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry
![]() czekoladowa nie lubisz sie opalac w ogole,czy tylko stronisz od solarium? blondyneczka nie obraz sie,ale nie wyszlo ci to farbowanie,1/3 wlosow jest w odcieniu cieplego blondu,a reszta w zimnym,przynajmniej tak to wyglada na zdjeciu Mysle,ze jesli kupisz dobra farbe to wszystko sie ladnie wyrowna ![]() Milego dnia
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
hey
tillavanilla przez dobry rok uzywalam avene spf50 klik czasami go jeszcze dam pod oczy bo mam taka koncowke do wyciskania jego ale juz na cala twarz stosuje ten klik, czasami daje tylko krem olay ale on ma spf 15, ale uuwielbiaaam goparty_girl7 to mialas nieprzyjemna sytuacje, ja bym to jakos z szefem pogadala, zeby mi takich zmian nie dawal... no ale to juz przeszlosc nakrecilas mnie na taki wieczorek a z sukniami to juz niedlugo i tak bedziesz zakupowac, pochwalisz nam sie koniecznie, prawda ?![]() jest gorzej niz na wczorajszym zdjeciu, dla mnie to jest zoltko jak nic i zle to wyglada moim zdaniem...
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może sobie ciachnę![]() witam ![]() ja wczoraj tylko Was podczytywałam i zasnęłam z komputerem na kolanach ![]() rozmawiałyście o tych pędzlach i chyba sobie pooglądam dzisiaj na necie i też coś kupię, mam tylko pędzle do cieni w sumie, nigdy nie nakładałam podkładu pędzlem ale chyba warto spróbować ![]() siedzę w robocie i w sumie wszystko już zrobiłam i chyba zaraz pójdę do mamy do szpitala |
|
|
|
|
#1987 |
|
Przyczajenie
|
Caate - bardzo dziękuje za wyczerpującą odpowiedz!!!
|
|
|
|
#1988 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Myślałam,że dziś będzie ładnie i pójdę pograbić do ogródka ale jest na razie za zimny wiatr (czego się nie robi,żeby tylko pracy nie pisać )Jak być kobietą? Wbrew pozorom być kobietą nie jest proste, ale można się tego nauczyć. Sam fakt, że jest się kobietą w sensie fizycznym, nie czyni jeszcze jej prawdziwą kobietą. Trzeba poznać tajniki i zasady, według, których należy postępować. Kobieta jest, jak wino. Im starsza, tym lepsza. Od najmłodszych lat należy uczyć się, jak zdobyć wiedzę na temat bycia prawdziwą kobietą. krok 1 Pamiętaj o kulturze i dobrych manierach. Nie zapominaj się w towarzystwie i panuj, nad tym, co mówisz do ludzi. Oni Cię oceniają i budują opinię o Tobie, która idzie w eter. Dbaj o słownictwo i nie używaj w rozmowie wulgaryzmów. To odstrasza, gdy kobieta klnie. Emanuj radością i uśmiechaj się do każdego, kto w Twoją stronę pośle uśmiech. Na koniec, bądź sobą i miej umiar we wszystkim, co robisz, a z pewnością będziesz prawdziwą kobietą w dosłownym tego znaczeniu. krok2 Te wszystkie zabiegi są ważne i dają poczucie wartościowej kobiety. Jednak jeszcze bardziej istotną rzeczą jest to, jak się zachowujesz. Co mówisz do ludzi? Jak oni Cię słuchają i odbierają? Ciekawy sposób bycia, przyciąga ludzi, którzy chętnie z Tobą będą rozmawiać krok 3 Przede wszystkim musisz widzieć zasadniczą rzecz, że nie ma brzydkich kobiet. To bardzo istotne z punktu widzenia atrakcyjności kobiety. Nie przejmuj się, że nie masz rozmiarów modelki. W dzisiejszych czasach i od wielu lat panuje przekonanie, że chude jest piękne i należy do takiego stanu dążyć. To zacieśniająca się pętla na młodych kobietach, powodująca drastyczne decyzje, nawet kończące się śmiercią. Musisz nauczyć się żyć i akceptować siebie taką, jaką jesteś. To nic, nie szkodzi, że brakuje Ci trochę do doskonałości z popularnych wybiegów domów mody. Sama siebie musisz przekonać, że potrafisz być ciekawą kobietą. krok 4 Nie ma brzydkich kobiet. Jak ktoś, kiedyś powiedział, są tylko zaniedbane. Następna przesłanka, jaka z tego płynie to, dbanie o siebie jest istotnym elementem w byciu prawdziwą kobietą. Nie bój się spojrzeć na siebie w lustrze i powiedzieć, że jesteś całkiem fajna dziewczyna. Podstawą jest akceptacja siebie z wszystkimi wadami i zaletami. Nie można zrażać się do siebie. krok 5 Teraz czas na odmianę w życiu i polepszenie sobie samopoczucia. Idź do fryzjera, przeglądnij wszystkie gazety i katalogi z modnymi fryzurami. Zaryzykuj i zmień swój image. Może wypróbuj szałowy kolor farby do włosów burgund albo ciemna śliwka? Sama się możesz zdziwić, jak zobaczysz siebie po przemianie. Inna fryzura to już coś! Jednak nie poprzestawaj tylko na tym. Rozglądnij się za ciekawymi ciuchami, które podkreślą Twoją figurę. Okaże się, że całkiem fajnie wyglądasz w spódnicy albo szykownej garsonce. Kup sobie dobrze dobraną bieliznę, bo to też wpływa na postrzeganie Ciebie przez innych. krok6 Zafunduj sobie wizytę u kosmetyczki. Ona podpowie Ci i przekaże ważne wskazówki, jak dbać o ciało i twarz. Pokaże, jak pielęgnować, by zawsze apetycznie wyglądać. Najważniejsze Ty musisz w tym wszystkim odnaleźć się i zaakceptować nowy, swój wizerunek. Musisz czuć, że właśnie oto chodziło. Miłego dnia
|
#1989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
u mnie dziś bez słoneczka już ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja też powinnam już dawno mieć i ni ma podejrzewam, że od antybiotyku mi się przestawiło
|
|
#1990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a suknie poaze na pewno nie boj sie o to:P ![]() teraz takie pyt, co myslicie o tej torbie? nosilybyscie? bo korci mnie niesamowicie, jest sliczna i cala sztywna, nie mam jeszcze takiej, nawet nie mam zadnej markowej wiec chcialabym zobaczyc jak sie taka nosi. Bo ja sie prawie zakochalam w niej nie wiem czemu
|
|
#1991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale to Tobie ma
|
|
#1992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() torebka mi sie nie podoba, ale to dlatego, ze to nie moj kolor, nie nosze brazu oraz, ze jest blyszczaca ![]() jednak jak Tobie sie podoba to kup, mi tez doradzalasycie zebym nie kupowala torebki tej co wklejalam, nie wiem czy pamietasz, a ja i tak ja kupilam w imitacje weza, chociaz Wam sie gladka bardziej podobala jak przyszla do mnie, to jestem przeszczesliwa ze swojego wyboru, juz wiele komplementow zebralam, ona pasuje po prostu do mnie, to moj styl
|
|
#1994 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Jesli się w niej zakochałaś, to kupuj i nie patrz na innych. A jeśli będziesz jadyna posiadaczka takiej torebki w otoczeniu.. albo pierwszą, to nawet lepiej ![]() Miłego dnia
|
|
#1995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak tylko uda mi sie sprzedac kilka rzeczy na all to ja kupie, bo inaczej szkoda mi tyle kasy z oszczednosci wydac zmykam do pracy, znowu sie dzis niczego nie nauczylam na zjazd ehh jaki len ze mnie
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Party girl, a mi sie torebka podoba
Skąd jest ?
|
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
dodaja z takiej firmy David Jones, ja o niej wczesniej nie slyszalam ale w internecie jest tego sporo dosyc
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1999 |
|
Zadomowienie
|
blondyneczka dziwny kolor
caate lepiej Ci bez makijażu , tylko podkład i tusz , ale to tylko moje zdanie . Mogłabyś być dziennikarką , a najlepiej jak byś była telewizyjną ![]() party_girl7 torebka nie za ciekawa jak dla mnie . ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Smerfetkaa ładny blond
|
#2000 |
|
Wtajemniczenie
|
Party girl ładna torebka
blondyneczka - kolor - jajo
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa ja myslalam, ze calkiem solo ![]() to podklad, tusz i roz to u mnie najczesciej bywa, bo to max.5min, dla mnie to juz makijaz, bo jednak cos klade na siebie ![]() dziekuje
|
|
#2002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smerfetkaa, jeszcze ci tego nie pisałam, ale włosy masz.. Przez was wszystkie moje plany o systematycznym skracaniu fryzurki poszły w łeb, teraz chce mi się zapuszczać
|
|
|
#2003 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2004 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękna cera i jak pomalowana
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
tak, architektura wnetrz, a czemu pytasz
![]() Haniu, Tyyy w dlugich blond wlosach z bobaskiem to dobry pomysl![]() ale ta dlugosc co masz, tez mi sie podoba ja bym Ci ukradla te Twoje ponetne usta ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- lampa tutaj odgrywa duza role, ze zrobila sie taka gladka, ale widac, ze zadbana jest wlasnie szukam takiego odcienia kredki/cienia co ona ma na brwiach
|
#2006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to życzę powodzenia![]() No ja też zapuszczam, ale jak mi się uwidziało teraz zapuszczanie swoich to do osiągnięcia celu potrzeba będzie mi z 5-6 lat... bo włosy rosną mi wono a chce mieć do pasa. Swoje ![]() No dla mnie troszkę ma zbyt ciemną cerę. Ale taka gładka, ciekawe czy ma tak ładna buźkę, czy to PS, jeśli nie PS, to zazdroszczę
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2008 |
|
Zadomowienie
|
caate pytam , bo kiedyś kiedyś trochę pisałam i udzielałam się na wątku ( ale potem przestałam zaglądać ) i ty coś pisałaś o tych kierunkach , więc zapytałam jak tak z ciekawości na czym jesteś aktualnie . Zresztą jak ktoś jest uzdolniony i potrafi rysować to tylko podziwiać
Ja jestem beztalencie Zaczełam pić herbatkę wellness tea sekret piękna , dwie saszetki wypite i jakaś ładniejsza się czuje
|
#2009 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A właśnie caate mam dla Ciebie makijażowe inspiracje
|
|
#2010 |
|
Zadomowienie
|
Co do tego zdjęcia marty85 :
Mi się wydaje ona mam po prostu ładną cerę i tylko ją pomalowali dlatego efekt jest taki ładny . Nie u każdego taka wyjdzie
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.

(czego się nie robi,żeby tylko pracy nie pisać )

ja też powinnam już dawno mieć i ni ma
podejrzewam, że od antybiotyku mi się przestawiło

to dobry pomysl
Ja jestem beztalencie