|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
![]() a katalog chce zobaczyć by porównać ceny i ewentualnie powąchać strony zapachowe a później pewnie znowu poleci na All... ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
hmm no ciekawe co z tym zrobią ale jak kilka domowników ma 1 KOMP=1adres IP / tak samo może być w szkole lub w kafejce ale są też tacy co mają zmienne IP )---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pewnie i tak bede miala same braki jak zwykle;( |
|
|
|
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to będą przekręty, że hoho ja zostaje przy swoim i mojej mamy losie - bez przekrętów bo nie warto aż tak się wysilać dla tych wygranych
|
|
#3305 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3306 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ludzie będą kombinować... i będą wygrywać a ja nic... ![]()
|
|
#3307 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ehhh też mam takie klientki , a najbardziej taka jedna ![]() ostatnio mówi do mnie : "patrz jakie masz DUŻE zamówienie ode mnie: na 80 zł , widzisz jak dużo " :Yyy: może i duże , mam lepsze klientki od niej , które często zamawiają na ok 150-200 , więc niech ona się tak nie chwali
Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-03-24 o 13:48 |
|
|
|
|
#3309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
troche tropikow ale jest superoweno to dlaczego nie puszczasz dzis??????? zawsze w pierwszy dzien sa ograniczone braki
|
|
#3310 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie pamiętam dokładnie ![]() ale pamiętam ,że na temat tych wód wypowiadały się : cinusiowa i cebulkaa
|
|
|
|
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmienne IP dobra rzecz. Wyślę pewnie na siebie i na mamę, bo w tym najbliższym losowaniu jest zestaw Slip into? On mnie tak bardzo nie interesuje
|
|
|
|
|
#3312 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3313 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3314 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
![]() chyba sie posprtykaly ale to nie moja rzecz, zobacze jak dam kat6 co sie bedzie dzialo hehe
Edytowane przez wera2604 Czas edycji: 2011-03-24 o 13:54 |
||
|
|
|
#3315 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3316 |
|
w krainie snu i marzeń
|
właśnie wysłałam zamówienie na ok. 300zł i żółta kropa przy olejku do kąpieli i masaż ciała tajski kwiat lotosu...
|
|
|
|
#3317 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba nie uzbieram na 5 nawet za 250 ;( ledwo na 150 wyciągnę, klientka się obraziła za to, że jej nie zamówię zestawu próbek za 2,50 i też za tę cenę chciała to ode mnie wziąć
![]() Jest już IOS, czy ktoraś z Was może mi opisać zapach TTA Diamond? |
|
|
|
#3319 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
też jestem nastawiona na kupno którejś wody
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3321 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3322 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie martw się np ja nie spodziewałam się wygranej aparatu avonowego za ten quiz Avon Angels a tu jednak taka niespodzianka i wygrałam może z Tobą będzie podobnie |
|
|
|
|
#3323 |
|
Raczkowanie
|
Zestaw możesz zamówić równo po 2tyg od szkolenia (wcześniej nie wskoczy na fakturę). Ja zamawiałam przez internet, ale nie sądzę, żeby był problem z kupnem w COKu
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3324 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do podkładu to chyba ziarnko piasku się wypowiadała o nim , ogólnie taki średniaczek z tego co pamiętam ![]() a te nowe mleczka z Naturalsa były polecane i chwalone przez dziewczyny ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
chyba ta sama osoba może wygrać tylko raz zestaw kosmetyków i ewentualnie wycieczkę często tak jest w innych konkursach najlepiej sprawdź w Regulaminie co jest na ten temat ja jeszcze go nie czytałam
|
||
|
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
skończył mi się podkład. Zastanawiam się czy wziąść w ciemno (bez próbek) podkład idealnie trwałiy podkład ivory.
|
|
|
|
#3326 | |
|
Wtajemniczenie
|
na KWC są tylkie 2 opinie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...amond-edt.html ale może to coś pomoże ja osobiście niestety nie pamiętam jej zapachu ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
to chyba też zależy kiedy (o której godz.) wysyła się zamówienie u mnie czasem jest już po południu fakturka a czasem właśnie w nocy
|
|
|
|
|
#3327 | ||
|
Zakorzenienie
|
mam odp. w sprawie wiosenny ofert:
Cytat:
chyb się facetowi pomierdało ![]() tak to si wogóle nie opłaca ![]() niech ktoś napisze do nich z tym pytaniem, bo aż mi się nie chce wierzyć ![]() mój e-mail do nich, jakby ktoś chciał skopiować ![]() Cytat:
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-03-24 o 14:19 |
||
|
|
|
#3328 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
dzięki za wąchanie Cytat:
|
||
|
|
|
#3329 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, że jednak nie przychodziły .. czyli jak były w podsumowaniu a na fakturze nie to nie przyjdą ? ja poczekam na fakturkę i wtedy zobaczę czy na FA będą te katalogi ![]() a jak jednak ich nie będzie to zamówię ponownie zestaw katalogów plus coś jeszcze by nie płacić KRMZ ![]() WIĘC JAK COŚ BĘDĘ WIEDZIAŁA DAM ZNAĆ I DZIĘKUJĘ ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
ciekawe jakie dadzą oferty w kolejnych dniach ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
hmmm wpisałam właśnie kod tej wody tak dla sprawdzenia co wyskoczy na podsumowaniu i niestety to pardwa OPUSTU NA TE OFERTY NIE MA ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
JAK będę mieć fakturę dam znać czy jest ten balsam |
||||
|
|
|
#3330 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam bowiem doświadczenie z Avonem ,że nie zawsze co jest pewnikiem w opinii sprawdza się także w systemie komputerowym. Po prostu trzeba wyczaić jak jest ustawiony system. Pytałam, bo sądziłam,że ktoś już przez przepadek to wypróbował. No, ale teraz już będzie wszystko wiadomo jak Ci fakturka się przerobi.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.

myslałam ze padne!
a później pewnie znowu poleci na All... 
no ciekawe co z tym zrobią
ale jak kilka domowników ma 1 KOMP=1adres IP / tak samo może być w szkole lub w kafejce 

)