Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-24, 12:56   #2011
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

Cytat:
Napisane przez miczka21 Pokaż wiadomość
caate pytam , bo kiedyś kiedyś trochę pisałam i udzielałam się na wątku ( ale potem przestałam zaglądać ) i ty coś pisałaś o tych kierunkach , więc zapytałam jak tak z ciekawości na czym jesteś aktualnie . Zresztą jak ktoś jest uzdolniony i potrafi rysować to tylko podziwiać Ja jestem beztalencie

Zaczełam pić herbatkę wellness tea sekret piękna , dwie saszetki wypite i jakaś ładniejsza się czuje Ale to chyba za wcześnie więc nie wiem , może to moja wyobraźnia działa .
dobra masz pamiec

tak duzo rysuje, troche maluje, troche z tego sprzedaje i wydaje na kosmetyki wiec nauke lacze z zarabianiem, trafili mi sie dobrzy wykladowcy, to korzystam

jak ja pilam tez mialam takie wrazenie

mialam schudnac, a zjadlam ciasto, ale mama zrobila taaaaakie pyszne

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Nie za jasny kolor tych brwi dla Ciebie ? zawsze masz takie super zrobione co do kredki/cienia to niestety nie wiem

A właśnie caate mam dla Ciebie makijażowe inspiracje http://cocochanel-beautyworld.blogsp...&max-results=7
ale robie podobny, moze nie ebdzie problemu (ten pierwszy)

dzis myslalam o jednym i wiem ze zrobie w stylu barbie

co do kredki, to mi chodzi o chlodny odcien, zeby byla taka stonowana, a z jasnoscia to sobie poradze, juz ja mam sowje patenty
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 13:00   #2012
Niezapominajka 89
Raczkowanie

Witam wpadłam się tylko przywitać . Nie był mnie od niedzieli i znowu tyle stron do nadrobienia ale wieczorem postaram się wszystko nadrobić.
Niezapominajka 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 13:12   #2013
Shadii
Wtajemniczenie

Cześć

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 13:29   #2014
lacrimachristi
Zakorzenienie

[QUOTE=_blondyneczka_;2592 6246]dziendobry

u mnie dzisiaj zimnoooooooooo

wstawilam zdjecia do albumu
troszke ladniejsze moich wlosow

a tutaj odrost...

przykro ale kolor wyszedl ci jak żołtko....
Stary 2011-03-24, 13:41   #2015
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

tillavanilla uwielbiam się opalać, ale na słońcu solarium jakoś mnie przeraża, bałabym się chyba w tym zamknąć

blondyneczko ta londa to na pewno nie farbka dla ciebie, brzydko wyszła na twoich włosach

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 13:44   #2016
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Blondyneczo może spróbuj płukanki srebrzyk czy jakiejś takiej?
Tylko z tm zawsze jest problem że to płuka sie cale włosy i może żółć troche zejdzie ale etż końce będą w chłodniejszym odcieniu jeszcze bardziej...

Ja też miałam żółte, nawet na tym jednym zdjeciu co wczoraj te trzy pokazywałam....
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 13:47   #2017
BlackSwann
BAN stały

Hej dziewczyny, pamiętacie mnie jeszcze ? Przepraszam, że się nie odzywałam, ale miałam kolokwia co rusz na studiach. A teraz rozłożyło mnie paskudne choróbsko :/
Widzę, że była dość napięta sytuacja na wątku uff.

Kurczę kochane, macie jakieś szybkie sposoby na wyzdrowienie? Boli i drapie mnie gardło i mam zapchane zatoki...
Ale pomimo choroby posprzątałam dziś i pospamowałam trochę

Przez tą chorobę nici z mojej diety... TŻ mi zrobił pyszne spaghetti i dziś też ma zrobić i musze się chyba pożegnać z moją wymarzona sylwetką...

Mam do Was pytanie kochane - czy któraś z Was była na depilacji laserowej? I czy któraś z Was posiada lub słyszała opinię o tym urządzeniu? https://wizaz.pl/Pielegnacja/Nowosci...laserem-w-domu
BlackSwann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 13:52   #2018
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

BlackSwann pamiętamy, pamiętamy

Stary 2011-03-24, 14:25   #2019
tillavanilla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
tillavanilla uwielbiam się opalać, ale na słońcu solarium jakoś mnie przeraża, bałabym się chyba w tym zamknąć
a ja znowu nie znosze prazyc sie na sloncu,wole raz na jakis czas pojsc na 9 min do solarium i cieszyc sie ladna opalenizna

partygirl torebka nie w moim stylu,ale najwazniejsze,ze tobie sie podoba

Uciekam juz,bo pogoda jest tak piekna,ze szkoda siedziec w domu i jak tylko mlody sie obudzi i ruszamy na spacer

Dbam o siebie!!!

Edytowane przez tillavanilla
Czas edycji: 2011-03-24 o 14:30
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 14:35   #2020
anulkasloneczko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BlackSwann Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, pamiętacie mnie jeszcze ? Przepraszam, że się nie odzywałam, ale miałam kolokwia co rusz na studiach. A teraz rozłożyło mnie paskudne choróbsko :/
Widzę, że była dość napięta sytuacja na wątku uff.

Kurczę kochane, macie jakieś szybkie sposoby na wyzdrowienie? Boli i drapie mnie gardło i mam zapchane zatoki...
Ale pomimo choroby posprzątałam dziś i pospamowałam trochę

Przez tą chorobę nici z mojej diety... TŻ mi zrobił pyszne spaghetti i dziś też ma zrobić i musze się chyba pożegnać z moją wymarzona sylwetką...

Mam do Was pytanie kochane - czy któraś z Was była na depilacji laserowej? I czy któraś z Was posiada lub słyszała opinię o tym urządzeniu? https://wizaz.pl/Pielegnacja/Nowosci...laserem-w-domu
Ja byłam

co do SPA to dziś umyłam buźkę mikrofibrą, posamrowałam kremem matującym Garnier czysta skóra- to mój nr1. Zaplotłam sobie warkocza dopieranego takie ze skosu z całych włosów. musiałąm zrobić dziś przerwe w a6w bo dostałam @. ehhhhh.
anulkasloneczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 14:36   #2021
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulkasloneczko Pokaż wiadomość
Ja byłam

co do SPA to dziś umyłam buźkę mikrofibrą, posamrowałam kremem matującym Garnier czysta skóra- to mój nr1. Zaplotłam sobie warkocza dopieranego takie ze skosu z całych włosów. musiałąm zrobić dziś przerwe w a6w bo dostałam @. ehhhhh.
Też mam mikrofibrę

Czy to Ty w avku??
Twoje wlosy? Naturalny kolor?? śliczne
Stary 2011-03-24, 14:40   #2022
anulkasloneczko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Też mam mikrofibrę

Czy to Ty w avku??
Twoje wlosy? Naturalny kolor?? śliczne
Fajną jest ta ściereczka nie choć na początku to przesadziłam z szorowaniem i następnego dnia byłam cała czerwona.
Dzięki. tak to ja. Moje włosy, naturalny kolor. nigdy nie farbowane

Edytowane przez anulkasloneczko
Czas edycji: 2011-03-24 o 14:41
Stary 2011-03-24, 14:44   #2023
BlackSwann
BAN stały

Cytat:
Ja byłam
Możesz się podzielić wrażeniami? Co depilowałaś? Mnie najbardziej interesują nogi. Jaki koszt, czy zabieg naprawdę jest bezbolesny? Ile razy trzeba to powtórzyć?
Stary 2011-03-24, 14:46   #2024
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Fajną jest ta ściereczka nie choć na początku to przesadziłam z szorowaniem i następnego dnia byłam cała czerwona.
Dzięki. tak to ja. Moje włosy, naturalny kolor. nigdy nie farbowane
To jestem fanką Twoich włosów

Ja mam mikrofibrę z biedronki. Raz też przesadziłam na podbródku, aż takie miałam neizłe podrażnienie
Ale normalnie buzia po tym taka gładka
Stary 2011-03-24, 14:50   #2025
anulkasloneczko
Raczkowanie

Cytat:
Możesz się podzielić wrażeniami? Co depilowałaś? Mnie najbardziej interesują nogi. Jaki koszt, czy zabieg naprawdę jest bezbolesny? Ile razy trzeba to powtórzyć?

ogólnie to jeszcze nie skończyłam chodzic. jak narazie miałam 4 razy robione, w odstępach 6 tyg i teraz to juz praktycznie mam pojedyńcze włoski. muszę jeszcze raz powtórzyć ale dopiero za 3 miesiące, bo teraz włosy są słabsze i wolniej rosną, trzeba poczekać jeszcze na te co nie zdążyły wyrosnąć. bo włosy znajdują się w różnych fazach wzrostu i to dlatego. i wtedy juz mam nadzieje bedzie koniec.
choc mi ta babka powiedziala ze nie mam wierzyc w zachwalanie że to zabieg na cale życie usuwa owłosienie, mogą za rok, dwa pojawić się jakies pojedyńcze nowe wlosy i wtedy wystarczy jeden zabieg odnawiający.

nie iwem jak nogi, ja pisze o moich doświadczeniach. a robiłam na twarzy. co do bólu to boli dość mocno, takie uczucie ukłucia połączone z gorącem.

a ceny zalezne od gabinetu. musisz poszperac po necie.
ja akurat robiłam w takim co była zniżka dla studentów 50% i płaciłam 150zl. ale nogi to o wiele większa powierzchnia się napewno będzie dużo więcej.
jak cos to pytaj
Stary 2011-03-24, 14:51   #2026
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

no teraz poczekam jeszcze tak z 2 tygodnie i kupie jakas farbke i sobie poprawie ale musze poczekac do 10 za wyplata i zamowie londe 12/9 i naloze na te wloski to mam nadzieje ze rozjasni. ogolnie czuje sie taka brzydka teraz przez te wlosy......jak sa rozpuszczone to nie wygladaja zle ale szalu nie ma i taka beznadziejna do niczego sie czuje
Stary 2011-03-24, 14:51   #2027
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cześć dziewczyny

caate jak skoncze ta niveę to moze kupie ten olay, zobaczymy, bo moze mi sie skóra poprawi po tym co mam dziekuje za polecenie

Smerfetkaa faktycznie ten kolor wyszedl taki sredni po tej Joannie

niedługo idę farbować mamie włosy nowym kolorem, ciekawe jak wyjdzie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 14:53   #2028
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
ogólnie to jeszcze nie skończyłam chodzic. jak narazie miałam 4 razy robione, w odstępach 6 tyg i teraz to juz praktycznie mam pojedyńcze włoski. muszę jeszcze raz powtórzyć ale dopiero za 3 miesiące, bo teraz włosy są słabsze i wolniej rosną, trzeba poczekać jeszcze na te co nie zdążyły wyrosnąć. bo włosy znajdują się w różnych fazach wzrostu i to dlatego. i wtedy juz mam nadzieje bedzie koniec.
choc mi ta babka powiedziala ze nie mam wierzyc w zachwalanie że to zabieg na cale życie usuwa owłosienie, mogą za rok, dwa pojawić się jakies pojedyńcze nowe wlosy i wtedy wystarczy jeden zabieg odnawiający.

nie iwem jak nogi, ja pisze o moich doświadczeniach. a robiłam na twarzy. co do bólu to boli dość mocno, takie uczucie ukłucia połączone z gorącem.

ja akurat robiłam w takim co była zniżka dla studentów 50% i płaciłam 150zl. ale nogi to o wiele większa powierzchnia się napewno będzie dużo więcej.
jak cos to pytaj
A czy taki laser usuwa też jasne włoski? Blond? z twarzy mi chodz, bo podobno jedynie ciemne lepiej usuwa, bo działa na barwnik a że na jasne to elektroliza
Jak to jest?

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
no teraz poczekam jeszcze tak z 2 tygodnie i kupie jakas farbke i sobie poprawie ale musze poczekac do 10 za wyplata i zamowie londe 12/9 i naloze na te wloski to mam nadzieje ze rozjasni. ogolnie czuje sie taka brzydka teraz przez te wlosy......jak sa rozpuszczone to nie wygladaja zle ale szalu nie ma i taka beznadziejna do niczego sie czuje
Stary 2011-03-24, 14:53   #2029
anulkasloneczko
Raczkowanie

Cytat:
To jestem fanką Twoich włosów

Ja mam mikrofibrę z biedronki. Raz też przesadziłam na podbródku, aż takie miałam neizłe podrażnienie
Ale normalnie buzia po tym taka gładka

ojej wcale takie piekne nie są. jak będę miała chwile to wstawie do albumu jakies zdjęcia, bo to to takei malutkie

ja też mam taką mikrofibre z marketu, chyba z takiej paczki co było kilka rodzajów z netto. no buzia łw dotyku fajnie gładka, ale te moje głupie zaskórniki to i tak mnie męćzą na nosie. mam bardzo rozszerzone pory.
Stary 2011-03-24, 14:54   #2030
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

caate chcialam Cie przeprosic za ta wczorajsza klotnie, mam nadzieje ze przyjmniesz buziaka

a tak wogole to dzisaj tylko usiasc i plakac, nawet spamowac mi sie nie chce dzisiaj....
Stary 2011-03-24, 14:56   #2031
BlackSwann
BAN stały

Cytat:

jak cos to pytaj
O kurczę to czemu oni piszą, że to zabieg bezbolesny?? ;/ Boli gorzej niż przy depilatorze?

Cytat:
A czy taki laser usuwa też jasne włoski? Blond? z twarzy mi chodz, bo podobno jedynie ciemne lepiej usuwa, bo działa na barwnik a że na jasne to elektroliza
Jak to jest?

Ja słyszałam, że najlepiej laser działa na osoby z jasną cerą i ciemnymi włosami i ja właśnie się zaliczam do tego typu i bardzo bym chciała sprobować, ale się boję.
Stary 2011-03-24, 14:59   #2032
anulkasloneczko
Raczkowanie

[QUOTE=Smerfetkaa;25932888]A czy taki laser usuwa też jasne włoski? Blond? z twarzy mi chodz, bo podobno jedynie ciemne lepiej usuwa, bo działa na barwnik a że na jasne to elektroliza
Jak to jest?[COLOR="Silver"]

wiesz co z tego co się orientuje to tylko ciemne, ja miałam ciemne, prawie że czarne. bo właśnie wiązka lasera działa na barwnik, pigment. jak w danym miejscu nie ma włosa lub jest jasny to laser nie łapie i w tym miejcu nic nie czuć w sensie bólu.

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
O kurczę to czemu oni piszą, że to zabieg bezbolesny?? ;/ Boli gorzej niż przy depilatorze?

Ja słyszałam, że najlepiej laser działa na osoby z jasną cerą i ciemnymi włosami i ja właśnie się zaliczam do tego typu i bardzo bym chciała sprobować, ale się boję.
piszą tak nie iwem czemu. ściemniają. wiesz na nagoach na pewno nie będzie tak bolało jak na twarzy. takie uczucie gorącej igły. nie iwem jak to wytłumaczyć.

tak jasna cera najlepsza. i dlatego też nie można się opalać, bo wtedy laser może poparzyć ,bo zamiast na włoski będzie działał na pigment w skórze.
Stary 2011-03-24, 14:59   #2033
Elvii
Zadomowienie

xhankax, tak, najpierw nakładam krem i maluję oczy a później buźkę.. bo bardzo często cienie mi się osypują i wtedy i tak bym musiała trochę pozmywać..

asicuha, co do filmiku.. to
najpierw baza artdeco..
póżniej cienie (najpierw metalic z essence a później z kobo cień "golden rose")
następnie poprostu zmyłam to co mi się tam osypało
korektor z inglota (jest strasznie tłusty więc nadaje się do naprawdę suchej skóry) kolor 66
później tusz którego nie polecam z maca
podkład z lirene (próbka-pani w naturze mi wręczyła)
puder mineralny (ahaaa.. już widzę jaki mineralny ) z avonu
rozświetlacz z vipery (jest super! tylko 3zł.. )
kulki brązujące z avonu
no i balsam do ust )

Smerfetkaa, kupiłam ten pędzel za 16zł chyba, ja jestem z niego zadowolona, to mój 1 pędzel do podkładu więc nie mam za bardzo porównania ale w dotyku jest bardzo podobny do tych z wyższych półek, nie wiem czy warto jest kupować droższe syntetyki.. ja doszłam do wniosku że nie że syntetyk to syntetyk a przynajmniej jak się popsuje nie będzie mi go aż tak żal.. chociaż teraz Czaje się na hakuro J))
a co do pędzla z Rossmana to… mam go prawie rok i jeszcze żaden włosek mi nie wypadł.. także może warto zaryzykować?)

marlienkaa2, dziękuję Ci za miłe słowa i cieszę się że z babcią lepiej.. ja mieszkam z moją babcią i nie wiem co bym zrobiła gdyby okazało się że np. jest chora i musi iść do szpitala..
Kochane, dziękuję za wszystkie uwagi, na pewno je zastosuję J DZIEKUJE TAKŻE ZA KOMPLEMENTY, NIE SPODZIEWALAM SIĘ!

miczka21, rozumiem, każdemu podoba się coś innego mam nadzieję że jakiś mój następny może się spodoba ?

buahhot, mam nadzieję że będę dalej nagrywać

Shadii, co do okularów przeciwsłonecznych to one psują wzrok dlatego że są ciemne i rozszerzają się źrenice a później jak zdejmiesz to jest to gorszy efekt niż normalnie chodziłabyś bez okularów.. ja mam Ray bany i one są wręcz czarne a w nich świat widzę tylko lekko ciemniejszy i jak zdejmę to nie mam takiego uczucia „bolących”gałek ..

snowhitee ,Sama tak ścinałam grzywkę ale rok się z nią męczyłam i wreszcie mogę mieć ją za ucho a po tym filmiku znowu mnie korci :P

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 15:02   #2034
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Blondyneczo może spróbuj płukanki srebrzyk czy jakiejś takiej?
Tylko z tm zawsze jest problem że to płuka sie cale włosy i może żółć troche zejdzie ale etż końce będą w chłodniejszym odcieniu jeszcze bardziej...

Ja też miałam żółte, nawet na tym jednym zdjeciu co wczoraj te trzy pokazywałam....
ja mam na to sposób jak potrzebowałam użyć płukanki czy tam szamponu fioletowego to maczam w tym wacik kosmetyczny i jeździłam po samym przedziałku

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
niedługo idę farbować mamie włosy nowym kolorem, ciekawe jak wyjdzie
a na jaki kolor?

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 15:06   #2035
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

jutro kupie sobie plukanke fioletowa i sobie zrobie
Stary 2011-03-24, 15:07   #2036
marta 85
Wtajemniczenie

Wykonałam mój wcześniejszy plan a teraz zrobię sobie tosta

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cera2.jpg (25,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mak.jpg (13,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mak2.jpg (13,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mak3.jpg (11,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mak4.jpg (40,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mak5.jpg (24,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mak6.jpg (33,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mak7.jpg (31,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mak8.jpg (22,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mak9.jpg (31,0 KB, 2 załadowań)

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 15:09   #2037
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

ja przez ten okres mam humor do dupy powyżywałabym się na kimś, ale nie mam nawet na kim a jeszcze tyle mam nauki i nie mam na nic ochoty przepraszam dziewczyny, ale muszę wam trochę pomarudzić bo zwariuję

Stary 2011-03-24, 15:17   #2038
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
ja mam na to sposób jak potrzebowałam użyć płukanki czy tam szamponu fioletowego to maczam w tym wacik kosmetyczny i jeździłam po samym przedziałku

a na jaki kolor?
mamie robię Londą 18 Świetlany Blond ciekawe czy coś złapie inaczej
18SwietlanyBlond.jpg

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 15:19   #2039
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Załącznik 3843987
a czym dotychczas robiła?

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 15:20   #2040
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Załącznik 3843987
ciekawa jestem jak wyjdzie, daj znac ale ja juz nie kupie tej farby
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości