|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
tak , dobrze zrozumiałaś
|
|
|
|
|
#3332 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
ja też bardzo się zdziwiłam jak przyjechał do mnie kurier z aparatem
|
|
|
|
|
#3333 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
( -> na Mikołajki i Gwiazdkę np. Nie uwierzę, póki któraś nie potwierdzi na fakturce...........
***Marzec bez prostownicy i słodyczy Edytowane przez Yorki Czas edycji: 2011-03-24 o 14:34 |
|
|
|
|
#3334 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja już podkładów nie używam, jak się dorwałam do BB kremów to mogę peany pochwalne pisać na ich czesć amigagdynia pisała, że ma ten podkład. generalnie z tego co pamiętam to strasznie ciemne kolory są więc ja ze swoją jasną cera nawet nie zamierzam ich próbować
|
|
|
#3335 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3336 |
|
BAN stały
|
Dostałam odpowiedź na temat tych meili z potwierdzeniem że są nieczytelne,:
Szanowna Konsultantko, Bardzo jest nam przykro z powodu trudności, jakie ma Pani z dostępem do potwierdzeń składanych zamówień. Wystąpiły problemy techniczne. Obecnie trwają prace nad usunięciem błędu. Za zaistniałe problemy gorąco Panią przepraszamy. Mamy nadzieję, że nie wpłyną one negatywnie na naszą dalszą współpracę. Z pozdrowieniami, xxxxxxxxxxxxxxxx Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Tylko ,że ten problem jest już bardzo długo i mnie to drażni i niby tak długo rozwiązują te problemy techniczne ? Coś tu śmierdzi tym |
|
|
|
#3337 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Jak mnie tu dawno nie było ![]() Muszę Wam się wyżalić że wczoraj użyłam próbki kremu antycellulitowego a dzisiaj mam wysypkę na brzuchu ![]() Dzisiaj w końcu sprzedałam nowe serum z Anew za 40 zł, które kupiłam za 25zł.. ![]() Zauważyłam że klientki które zamawiały Perceive zamówiły teraz Perceive Dew
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny w COK można płacić kartą kredytową? |
|
|
|
|
#3339 |
|
Wtajemniczenie
|
no kurde
![]() wkurza mnie ten Avon! ![]() wczoraj złożyłam ostatnie zamówienie z katalogu 4 i spełniłam pozostałe 2 warunki programu motywacyjnego z ANEW I SOLUTIONS .. a teraz patrze na fakturę a tego tam nie ma napisałam do nich wiadomość : witam dziś wystawiono mi fakturę z katalogu 4.. FAKTURA VAT NR: xxxxxxxxx proszę o korektę faktury.. bo: w AM na str 13 jest program motywacyjny , i spełniłam wszystkie jego wymagania . w poprzedniej paczce dostałam tusz i krem tropikalny. a teraz miałam zamówienie na więcej tych kosmetyków i spełniłam łącznie wszystkie 3 warunki więc powinniście mi dopisać do zamówienia jeszcze gratis :BALSAM DO CIAŁA , KOSMETYCZKĘ, I WYSUWANY BŁYSZCZYK... proszę o szybkie i pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy Pozdrawiam myślicie że to coś da? zrobią korektę?da się tak? dołączą mi te brakujące rzeczy? ![]() nie wiem już sama, czekam na ich odp ![]() paczkę przepisowo powinnam mieć na wtorek bo to regularna ale zawsze mam na soboty lub poniedziałki ![]() |
|
|
|
#3340 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3341 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3342 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- moim zdanie jest bardzo podobny do percive niebieskiego taka sama kategoria zapachow i nawet jak byl w sprzedazy to kupila go klientka ktora percive uwielbia i ten tez jej sie podobal takze sama ocen a dodam jeszcze ze mi sie percive nie podoba i ten tez mi nie pasil
|
|
#3344 |
|
Raczkowanie
|
Wytłumaczcie mi proszę co to znaczy dostawa regularna
Zawsze korzystałam z odbioru osobistego w COK lub paczkomatów, widziałam tez opcję kuriera ale nie uśmiecha mi się siedzieć cały czas w domu, czy opcja regularna to własnie kurier, który odwiedza nas tylko wedle ustalonego wcześniej harmonogramu? Bo widzę, ze w ten sposób można długo czekać na paczkę i dziwię się, ze ludzie nie wybierają innych opcji dostawy, chyba, ze jest jakis haczyk, o którym nie wiem :P A propo zamówienie na paczkomat złożyłam 20-go czyli kiedy 5 katalog aktualnie jeszcze nie wszedł i przewidywany odbiór miałam na 29-go.. Jednak zamówienie złożyłam kiedy jeszcze nie rozliczyli mnie za poprzednia fakturę i bałam się by mi tego zamówienia nie anulowali, ale już we wtorek miałam wyzerowane konto Jednak faktury ciągle nie mam, status to tylko pobrane i tak jest cały czas, nic się nie zmienia.. czy to z tego względu, ze katalog oficjalnie wszedł wczoraj (albo przedwczoraj :P) i dlatego tak długo czekam? Myślałam, ze skoro jest możliwośc wcześniejszego zamawiania z 5 to i odbiór będzie wcześniej No bo tak się zastanawiam, gdyby mi anulowali lub wstrzymali paczkę za nierozliczenie faktury w pierwszym dniu to chyba miałabym jakiś inny status typu odrzucone czy coś, nie? :/Tak w ogóle czy jest możliwośc sprawdzenia gdzies teraz na kiedy przewidywany jest termin dostawy? Czy taką informację dostaję jednorazowo zaraz po złożeniu zamówienia? Edytowane przez Dufin Czas edycji: 2011-03-24 o 15:55 |
|
|
|
#3345 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=karinka124;25932101]to troszkę mnie zmartwiłaś
, że jednak nie przychodziły .. czyli jak były w podsumowaniu a na fakturze nie to nie przyjdą ? ja poczekam na fakturkę i wtedy zobaczę czy na FA będą te katalogi ![]() a jak jednak ich nie będzie to zamówię ponownie zestaw katalogów plus coś jeszcze by nie płacić KRMZ ![]() WIĘC JAK COŚ BĘDĘ WIEDZIAŁA DAM ZNAĆ I DZIĘKUJĘ ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- ciekawe jakie dadzą oferty w kolejnych dniach ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- hmmm wpisałam właśnie kod tej wody tak dla sprawdzenia co wyskoczy na podsumowaniu i niestety to pardwa OPUSTU NA TE OFERTY NIE MA Jak długo są ważne kody?? ![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
U mnie kosmetyki do opalania cieszą się powodzeniem ale dopiero teraz w tym katalogu. Myślę, ze więcej będzie na nie zamówień bliżej urlopów, bo klientki między sobą zachwalały głównie te wzmacniające opaleniznę oraz kosmetyki na słońce dla dzieci IOS w tym katalogu mi się nie podoba
|
|
|
|
#3347 |
|
szeryfcio
|
wali kokosem
strasznie słodkie. Zapach okropny, ale działanie super, wiec co lato się poświęcam . Mogliby wymyślić jakiś inny alternatywny zapach.
|
#3348 | |
|
Zakorzenienie
|
Odpowiedź w sprawie naszyjników Slip Into
Cytat:
Mam jedno pytanie moje piękne, które nasze perfumy pachną wanilią? Klientka gustuje w takich zapachach, dałam jej powąchać Far Away, LBD i Ungaro Fever ale to nie to. Myślę o perfumach z TTA, ale boję się, że dla niej to za wysoka półka cenowa będzie ![]() Jestem zła na lakier do paznokci łamliwych i rozdwajających się Nie minie pół godziny a lakier odchodzi całym płatem, na moje jest zbyt miękki, nie ważne czy pomaluje jedną cienką warstwę czy 3. Od wczoraj malowałam się nim chyba 5 razy!Balsamowałam się dziś kremem tajski kwiat lotosu i zapach jest tak intensywny, że pachniało mi w pokoju pół dnia i nie pomogło nawet wietrzenie
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2011-03-24 o 18:22 |
|
|
|
|
#3349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
|
#3351 |
|
Przyczajenie
|
Wczoraj przed 11 składałam zamówienie z 5, a ono nadal wisi w strefie jako "Pobrane". Czy oni w ogóle nie fakturują? :/
A jak u Was dziewczyny? |
|
|
|
#3352 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
właśnie nie orientuje się w formach przesyłki za bardzo, myslałam, ze od kwoty 150 zł kurier jest za darmo a o dostawie regularnej własnie nie wiedziałam, ze jest bezpłatna, stąd dziwiłam sie skąd takie branie na nią Dziękuję za informacje
|
|
|
|
|
#3353 |
|
Spiritus Movens
|
Pierwsza paczka z katalogu zawsze na regularną
![]() Termin regularnej mam co prawda we wtorki, ale od nowego roku zmienił mi się Pan Kurier i uprzejmie doniósł, że od tej pory będzie zawsze w poniedziałki Kurierem do tej pory zamówiłam tylko 1 raz, przy nieszczęsnych naszyjnikach do Slip Into. Odpilnowałam dzień, w którym nastąpiła dla nich preferowana dostawa i poprosiłam o szybkie spakowanie ich na mój koszt i przysłanie kurierem ![]() A na "zwykłe paczki" szkoda mi kasy na kuriera No chyba, że komuś bardzo zależałoby na kosmetykach, to zamówię kurierem "specjalnie dla nich", ale oczywiście na ich koszt Nikt do tej pory nie skorzystał z tej opcji
|
#3354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe dobrze, że klientkom tego nie wysyłam, bo nic bym na tym nie zarobiła ![]() wobec powyższego przynajmniej dzisiajsza oferta - nie jest wogóle atrakcyjna
|
|
#3355 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie w 04 bralam kuriera i teraz w 05 rowniez wzielam
.Po prostu akurat musi mi to szybko przyjsc .Ale fakt jak nic waznego czy cos to rowniez regularna biore .ps. nie wiecie czasem kiedy moga zafakturowac 05 , kurcze jutro ma mi klientka cos jeszcze podac co mam jej zamowic a boje sie ze moze byc juz za pozno. Narazie ma status 'pobrane'. Edytowane przez domisia1944 Czas edycji: 2011-03-24 o 16:55 |
|
|
|
#3356 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dlatego może z tych też jest....?może ktoś się pomylił, i odpisał ci że nie ma a jest.... |
|
|
|
|
#3357 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3358 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam zamówienie we wtorek i nadal nie jest zafakturowane
|
#3360 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wg mnie spełnia obietniceCytat:
ja z IOS mam ochotę na mgiełkę do włosów i pumeks TTA Diamond na pewno nie, bo znalazłam próbkę u siebie i wali mi jakimś chamskim zielskiem zresztą na KWC pisze, że to jest kategoria kwiatowo-zielona, i dla zdecydowanie okropnie zielona, aż się niuchać nie daehhh nie wiem czy dociągne 250zł w k5 ![]() ![]()
http://immenseness.blogspot.com/ 'Bizarre is good!![]() Bizarre has hardly any...' Edytowane przez Immenseness Czas edycji: 2011-03-24 o 17:03 Powód: dopiska |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

.

a tu jednak taka niespodzianka i wygrałam 

( -> na Mikołajki i Gwiazdkę np. Nie uwierzę, póki któraś nie potwierdzi na fakturce...........

, że jednak nie przychodziły .. czyli jak były w podsumowaniu a na fakturze nie to nie przyjdą ?
, więc niech ona się tak nie chwali