|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Torby już pakujemy, wkrótce nasze dzieci tulić będziemy. Mamy maj-czerwiec. |
|
1 | 1,61% |
| Mamuśki maj-czerwiec torby pakują, bo dzieci na świat powoli się szykują. |
|
2 | 3,23% |
| Wiosenne promienie nas ogrzewają, mamy maj-czerwiec maluchy witają. |
|
1 | 1,61% |
| Nasze dzieci dorastają i na świat się wydostają. |
|
0 | 0% |
| Wszystkie świerszcze pięknie grają, bo mamy maj-czerwiec dzieci na świat wydają. |
|
0 | 0% |
| Najpiękniejsza to melodia gdy głos dziecka słychać co dnia. |
|
0 | 0% |
| Zbudynienie sięga zenitu, zamiast się pakować, my na forum pitu-pitu, mamy V-VI 2011 |
|
19 | 30,65% |
| Babciu, Dziadku jestem w drodze! W maju - czerwcu sie urodzę! |
|
6 | 9,68% |
| Nie wytrzymam ani chwili! Chcę urodzić moi mili! |
|
1 | 1,61% |
| Czas upływa nam jak rzeka - wyjdźcie dzieci! Mama czeka. |
|
4 | 6,45% |
| Osiem części już za nami w tej będziemy już matkami! Mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
28 | 45,16% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki!
![]() dziękuję Cytat:
dziękujęNaleśniki Muszę koniecznie zrobić w najbliższej przyszłości.
|
|
|
|
|
#2312 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2313 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ty uciekaj do wyrka jak boli brzuch Cytat:
|
|
#2314 |
|
Zadomowienie
|
Daisy to jest Pomysł na boloński garnek Winiary.
Gusiagatko super kącik, fajne ściany.
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam wrażenie że coś mi na żołądku siedzi i mi niedobrze trochę Na dodatek jesteśmy umówieni do znajomych za godzinę i z leżenia nici ![]() Eweska, masz jakieś wieści o Tav? Mary, daj jednego naleśnika
|
|
#2316 |
|
Moderatoreska
|
Zbieram się kobitki już
![]() Zajrzę jeszcze do siostry przed wizytką bo mieszka koło przychodni gdzie przyjmuje mój lekarz no i później wizytka i jedziemy po łóżeczko
|
|
|
|
#2317 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() naleśniki? Hania chce?? ehe na pewno eweska pewnie ci termin cesarki wyznaczy??? powodzenia na wizycie
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
MoniaK; przykro mi, ze Cie boli, ale na pocieszenie dodam, ze taka kasza jest bardzo zdrowa . Wcinaj z apetytem.
Ja jadłam kapusniak... uwielbiam... tylko ze ten wersji economic ![]() Bez ziemniaków, bez mieska, bez żeberek... same warzywka.. ale cukier 101 W nagrode zaryzykowałam i zjadłam teraz 1 pieroga z kapusta i rzybami oraz znów czekoladowy budyn bez cukru Pewnie skoczy do 170 24kasia86; Kasienko, gdzie linki tych mat ?? Ja dzis przytrzymana jestem (podobnie jak Ty - 5h spałam) Wiesz Słonko, ale nie ma czego gratulowac.. bo jakby nie patrzec własciwie 20kg do przodu jak w morde. Wiekszość z Was nawet do 15 nie dobije principessina; czyli w ogole gryki u Was nie ma? Pojade kiedys z małzem i na zywo poogladam Pewnie piekna juz wiosna u Ciebie?? ![]() mary poziomkowa; to odpoczywaj jak wysokie cisnienie, moze nogi do gory jak puchna? Czuje sie zaszczycona tym zdjeciowym wyróżnieniem Ale ja tez mam taki gust - drewno i bez cudów wianków. Zawsze mowie, ze czasem mniej znaczy wiecej.Kurcze, tez mam taki gruuby kudłaty, jakby misiowy - w czerwcu sie usmaze. Musimy sobie cienki sprawić. NALESNIKI ??????? nie pisz mi tu nawet o takich cudach.. Lolus, to jak wyczytasz jeszcze cos o materacach to daj znac anulko, dalej tak ładnie wiosennie u Ciebie ? Odpocznij sobie po tych zakupowych wojazach. Kolka Ci juz nie doskwiera ? Listopadowa, a Twoj katar ?? Nie mów, ze masz nadal.. gusia, Ty laseczko !!!!! Szczuplaczku nasz kochany Słodki brzucholek ![]() ![]() ![]() andziot, tyle czekałas na tą wizyte... ![]() agusia, a Twoje cisnienie znormalniało ? ewesko, to dzis dzien pełen wrazen ! Powodzenia Kochana
|
#2319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam 14kg na plus ale czuje ze znowu przytyłam, zreszta na pewno waze wiecej przez te obrzęki![]() ostatnio mam znowu apetyt ![]() wiesz dziewczyny a dokladnie andziot i matallewar podawały jakieś 1-2strony wcześniej linki do mat edukacyjnych dla dzieciaczków- slodkie ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- ddaiissyy na stronie 75
04.05.2011r. godz.21.42 Nikosia Edytowane przez 24kasia86 Czas edycji: 2011-03-24 o 17:26 |
|
|
|
|
#2320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No mam ![]() i zawsze pod ręką mam spray do nosa |
||
|
|
|
#2321 | |
|
Wtajemniczenie
|
7 stron od rana
nie nadrabiam bo muszę obiad ukręcić ![]() Cytat:
|
|
#2322 |
|
Rozeznanie
|
alllllllllllllle pospałam, poszłam spac o 13 a wstałam o 17,masakra jakas.... nie wiem co sie dzieje niczym sie nie zmeczyłam a padnieta byłam jak kot
![]() foty zakupow- wkleje,wkeleje,tylko sie ogarne moze jutro i brzuszek wstawie bo rosnie niemiłosiernie migotka pisz pisz nie zawsze zauwazaja od razu,ale trzeba czasami 3 razy pisac ![]() mimbi zdrowiej nam szybciutko
|
|
#2323 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
trzymam
|
|
#2324 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziękujęCytat:
dziękuję ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
Zosiu, MoniaK, zapraszam na naleśniory
![]() tylko średnie wyszły ![]() Kasiu, staram się nie omijać fitu, bo naprawdę lubię go, ale dziś po prostu... ledwo 5 min przy kuchni stałam, a tak leżę z lapsem na kanapie ![]() Ewesko, powodzenia na wizycie Ddaaiissyy, kochanie, ja mam właśnie niskie ciśnienie, a tętno wysokie, masakra. Jeśli leżę, to nogi zawsze wyżej mam Szkoda, że daleko mieszkasz, bo byśmy razem poszły na zakupy szlafrokowe ![]() a naleśniki takie sobie, więc nie ma czego żałować ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Ale masakra! Hanutka napiera mi na pęcherz i ma czkawkę.
|
|
|
|
#2326 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja malutka chyba spi, wyhasała się w nocy z tatusiem i dzisiaj ledwo co
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
daisy no w koncu wiosna, ale pozno przyszla, ostatnio tak lalo!! a dzis wbilam sie w swoj wiosenno-letni plaszczy, ale niestety musi byc rozpiety, bo nawet jak przeszyje guziki to nie da rady sie zapiac
no ale nie bede na miesiac czasu kupowac teraz plaszczyka, chyba bez sensu jak myslicie zrobie pozniej fotke to sie Wam zaprezentuje w tym co mam![]() no te materacyki to tylko taki jak kupilismy widzialam z tymi membranami... uf uprzatnelam troche, powiem Wam ze postanowilam zmniejszyc o polowe ubrania do prasowania, bo normalnie non stop prasuje!!! takie koszulki pod spod czy spodni meza nie bede prasowac, jakis sciereczek itd. bo sie normalnie zaparasowuje za kazdym razem
|
#2328 |
|
Rozeznanie
|
gagusiatka ja też nie umaiałam spac w dzien
nie wiedziałam jak kt ludzie robia,nawet jak byłam po nocce to ciezko mi było spac - bo jak tu spac jak czasu szkoda i za oknem tak jasno ![]() a taraz jakos nie mam z tym problemów :brzyda l:spie jak mi sie chce i tyle,potem juz nie bedzie na to czasu
|
|
#2329 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja chodze rowniez w kurtce z tamtego roku i ciesze sie ze sloneczko troche praży i w brzuch nie jest az tak zimno. Co do prasowania to miałam wczoraj rowniez plodny dzien ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
|
|
|
#2330 |
|
Zadomowienie
|
Andziotku, a jak to nadac? Gdzie tej siedziby kurierow wogole by trzeba bylo szukac w wawie? Ja kompletnie niewiem, i ciekawe jak z kosztami? Lozeczko dosyc spore bo 140 dlugosci z szuflada jeszcze, materacem, no i inne jeszcze rzeczy takie jak fotelik na takie juz wieksze dziecko, miala mi troche naszykowac dla malego.
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
24kasia86 Kochana Ty jestes pewna, ze bedziesz mamusia majowa? bo widze, ze juz zaczelas 35 tydzien, chyba cos zle policzylas czy ja cos nie umiem liczyc
![]()
|
#2332 |
|
Rozeznanie
|
Lolka1212 dowiedz sie moze sie uda odzyskac z tego co wiem jesli masz w umowie wpisane ze wplacilas zaliczke to musza ci oddac, nie oddaje sie tylko zadatku. A swoja droga to super te meble wygladalyby w lasnie z taka zielenia awokado jak na tym zdjeciu ze sklepu
andziot ja moge z toba pojechac, tylko powiedz w jakiej przychodni i o ktorej to tam bede i tak jutro nic ciekawego nie mam do robienia i od razu bedzie szansa poznania sie
|
#2333 |
|
Rozeznanie
|
kurcze naleniczki,zjadlabym:slin a: jak wroci moj tz i powiem ze mam chec na nalesniki to chyba sie zalamie, bo ja wymyslam a on przy garach stoi
![]() a w ogóle to dzis bylismy na usg. Igorek caly i zdrowy, wszytko ma w normie, ulozony glowkowo i 1700 wazy,wiec akurat jak na ten tydz. Wstawie zdjecia buzki, tylko sa jakies takie niewyraźne, nie wiem czemu.Wycielam je z filmu i film jest ok, a zdjecia jakies rozmazane wychodzą. |
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiesz jak tam jest ... nie wiem czy Zośka da radę zostać przed drzwiami z kimś kogo nigdy nie widziała wczesniej ![]() ale dobry pretekst
|
|
|
|
|
#2335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam podjac decyzje, czy chce probowac sn czy zycze sobie od razu cc - powiem szczeze, ze ciesze sie, ze biora pod uwage moje zdanie. W razie nieudanej proby sn i tak zrobiliby cc, ale jesli powiem, ze chce od razu cc, to nikt nie bedzie mnie zmuszal do sn, a w moim przypadku jest spora szansa, ze z sn nici. Cytat:
Kurcze... dobrze, ze jutro i tak musze byc w szpitalu bo mam glukoze, wiec moze wyjasnie kwestie tego wymazu, tym bardziej, ze dzisiaj do mnie dzwonili, ze cos znalezli Kompletnie nie wiem o co chodzi i mam nadzieje, ze jutro sie dowiem.Ktoras z Was pytala o pieluchy, ja na samym poczatku uzywalam huggiesow, a pozniej przeszlam na pampersy, teraz znowu huggiesy, ale takie juz majteczki. |
||
|
|
|
#2336 |
|
Wtajemniczenie
|
Gusiagatko czy to posciel z Milpolu? Widze, ze tez baldachim rozlozylas... u mnie tak stoi i czeka i codziennie wchodze do pokoju milion razy podotykac i powyobrazac sobie, ze Antos jest w lozeczku i slodko sobie spi
Lolus nie wiem co mam Ci poradzic tymi mebelkami. Masz linka do tych co zaliczkowaliscie? Jedyne co mi nie pasi w tej komodzie to sa te metalowe uchwyty... ale lozeczko wyglada bajecznie Kurcze jesli faktycznie tamte sa be to nie sluchaj meza i rezygnuj oczywiscie jesli zaliczke odzyskacie, bo tak to moze i szkoda by bylo... Moniaqc bardzo ladna komodka i szafa. Taka bajkowa ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Zytus... Igorek jest BOSKI!!!!!
|
#2337 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jak cos to jestem do dyspozycji. Ja rano jade odebrac autko z Arkad z parkingu bo tam pracuje CM ENEL-MED wiec bede w poblizu. Na priva podrzucam ci numer telefonu - na przyszlosc tez sie przyda od razu
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Zytus ale juz widac buzke! sliczna! zazdrosze Wam tego usg 3D, fajna pamiatka
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wiem, że niektóre będą kupować monitory oddechu a tu chyba jest dobra okazja
http://allegro.pl/monitor-oddechu-to...513332483.html Nie wiem czy dobra ale może komuś się przyda a ja dzisiaj wygrałam aukcję z ażurowym kocykiem
|
|
#2340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczny Igorek Cytat:
http://allegro.pl/15-cz-posciel-haft...502526971.html i tak też jest napisane na metce ![]() Baldachim po prostu musiałam rozłożyć Ciekawe czy córcia czy synuś będzie w nim spać
Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-03-24 o 18:47 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

dziękuję

Na dodatek jesteśmy umówieni do znajomych za godzinę i z leżenia nici ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

nie nadrabiam bo muszę obiad ukręcić 

no ale nie bede na miesiac czasu kupowac teraz plaszczyka, chyba bez sensu jak myslicie
zrobie pozniej fotke to sie Wam zaprezentuje w tym co mam