|
|
#2671 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
zdrówka życzę
![]() Cytat:
nie mogę plecy mnie bolom ![]() nooo, kiedyś oglądałam reportaż o zatuczonym nastolatku w Polsce szok to był, jakie chore były jego mamusia i babcia ![]() jestem mientka ![]() ja mam dzisiaj zły dzień ![]() tak zrobię Cytat:
![]() da2. tak, ✂✂✂✂a, tak ad1. ![]() ad2. Cytat:
marudź
|
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
daleko temu były ? ... i nic więcej ????????? znaczy sie jeszcz szmata/ myjka / pieniaca sie gąbka i duuuuużo piaaaany |
|
|
|
|
#2673 | ||
|
Zakorzenienie
|
zimom? co by zimno było bez sierści?
![]() meteopatia? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
próbowałam ubić ból gardła płukaniem wodą z solą, ale po pierwszym łyku samam o mało się nie ubiła ![]() never ever bleeh
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
joł no nie porwało ino to ten pas okienny długi na pięterku myję , piredylion szybek, pierdylion kwiatów na parapecie, wsio zarośnięte od wyziewów kozy, takie tłusto mażące, obrzydliwe, ogólnie masakra ![]() w żółych rękawicach gumowych i z przemysłową rolką ręczników papierowych, w✂✂✂✂em w oku i przekleństwem na ustach wracam do okien
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-24 o 15:41 |
|
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2676 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To za mało czasu,nie dam rady
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
byłam na dfforze, ale piśśdzi kiej w kieleckiem
![]() młody gniewny (i już pełnoletni, jakby co... )To jak sie robi tego francuza?
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
jak kaczuszka?
mam I wzorem stałych bywalców wejdę, zerknę spod oka, wymamroczę bombkę pszzze, pan nie pakuje I zużytkuję w krzaczorach pod sklepem A jutro będę jak nowa ![]() Cytat:
Traumatyczne przeżycie, ale pawia nie było
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-03-24 o 15:47 |
|
|
|
|
#2679 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() to z Alterry - bo aj je mam i dobre - ale tylko dobre - Dovy mi sie lepij myją Cytat:
Cytat:
aha - żadna to pociecha na zły dzięń - ale portfel świetny kupiłaś - mam identyczny - ale identyczny jak ten " aromat identyczny z naturalnym"mam bordo - noName i cheba za 49 zeta - świetnie wygląda, dobrze leży w dłoni ale ale - uwaga - troszku mało miejsca jednak na papierki - tez noszę w portfelu głównie paragony swistki itp ważne rzeczy - pieniądze nie zajmują duzo miejsca - czasem wcale - ale wydał mi sie optymalny z tym suwaczkiem i serio najs wyglond kurcze a chciałam doradzać ale se myślę każdy ma inny gust i so tam, łodpusciłam edit: mój portfel jednak ma firmę Cross Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-24 o 15:55 |
||
|
|
|
#2680 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a probował kros myc okna tymi magicznymi szmatkami co to niby bez detergentu wszystko robią?
pyt do perfekcyjnych pań domu nr 2: czym umyc szybe piekarnika?? myje i myje a ona dalej jakas taka matowa
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
oj to napisz we Wordzie a potem kopiuj wklej
![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2682 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale chodzi Ci o warkocz czy .... nie o warkocz? http://www.tipy.pl/artykul_869,jak-z...francuski.html
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2683 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, nawet cilitem bang
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2685 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no dopsz...sprubuje , czytam tez o jakims cudzie do piekarników z lidla jakas seria w5....ktos uzywa?
|
|
#2686 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. nie wiem, mój też ciągle zasyfiony i zadymiony, może czymś ostrym trzeba? |
|
|
|
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięks
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
No ja w sumie tę nazwę też znałam. Teraz to dziecko może kiedyś tak uczeszę, ale to jak będzie starsza, bo na razie to ledwo w szybkim tempie udaje mi się jej 2 zwykłe warkoczyki zrobić, tu liczy się czas, szybkość
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zrobienie sobie samemu równego przedziałka z tyłu głowy zwykle zajmuje mi tyle, że się zwykle do jednego warkocza ograniczam
|
|
#2690 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i Cytat:
![]() ad2. płynem do czyszczenia szyb kominkowych noooo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
do mycia okien, szyb znaczy polecam w5 taki pomarańczowy na tłuszcz
|
|
|
#2691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak kiedyś sobie robiłam przedziałek zygzak z przodu W sumie teraz też se muszę kiedyś zrobić ![]() Cytat:
||
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
w sklepie nie mieli czystej wódki w małych flaszkach, tylko jakieś smakowe dziwadełka. Tłumaczy ich jedynie to,że to spożywczak, a nie monopolowy.
Za to znalazłam we własnej kuchni,na półce, utknięte za miodem, powidłami i dwoma słojami grzybków w occie, prawie pół litra spirytusu Miałam go zużyć do któregoś toniku, ale zapomniałam,że mam Będę się leczyć
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
z tego wszystkiego zapomniałam, że jutro składam wizytę w prokuraturze
, może to mój ostatni dzień w barze będziecie przysyłać mi paczki ![]() i nie wiem co ze sobą zabrać, czy i tak wszystko mi zabiorą buty biorę na zamek, bo bez sznurowadeł kiepsko się chodzi ![]() wogle ja tam muszę być o 9 RANO , chyba nie będę się kładła spać dzisiaja na ostatnią kolację będą dziś pstrągi pieczone z pietruszką , a później to już tylko chleb i woda i klozet bez deski
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
dzie som szyscy
![]() Grzęda się ugina, tyle,że wszyscy się gdzieś tajniaczą po kątach ![]() A ja znowu piszę sama z sobą
|
#2695 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wiecie jaka jest klasyfikacja kobiet w workowej skali?
1-workowa:gdy uprawiasz z nią seks to zakładasz jej worek na głowę. 2-workowa:gdy uprawiacie seks zakładasz jeden worek na głowę jej,a drugi sobie. 3-workowa:podczas seksu zakładasz pierwszy worek na głowę kobiecie,drugi sobie,a trzeci psu,żeby nie stracił szacunku do swojego pana. ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
albo połknij jakiś widelec to Cię przywiozą do mnie na rtg i pogrypsujemy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej no, a może nie będzie tak źle? Może będą same przystojne chopy i zamkną Cię co najwyżej za molestowanie ![]() Nie martw się, jakby co będę Ci dosyłać jaja i suchą kiełbasę Ale lepiej rób coby cię jednak nie zamykali
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
no nawet nie zaczęłaś
![]() Cytat:
![]() i za wynikimi pobieranie nie przeszkadza, ale oczekiwanie na wyniki zawsze stresujące, zawsze cośtam kiepsko wychodzi... ![]() a moja grupa 0 Rh -
|
|
|
|
|
#2698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nikt Ci nie chce przeszkadzać
||
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2700 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Aaaa, pewnie tylko na klacie, co? ![]() Au! ![]() Cytat:
Myślałem sobie dzisiaj o Tobie, przy słaniu łóżka rano ( ), że "Biedna Rejcz, uczyć się jakichś nudziarskich pierdołuf musi, zamiast, jak człowiek, w barze siedzieć" Wspominałem już kiedyś o pewnym Cyganie, który uwielbiał kobiece nogi z zarostem i w białych rajtach ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A jak sobie radzisz z pielęgnacją kuchennego zlewozmywaka? ![]() Au! ![]() Najpierw musisz wziąć do ręki, a potem, eee... wiesz co? Niech ktoś inny, kąpetętny wytłumaczy, bo ja się za bardzo nie znam ![]() --- Zrobiłem sobie kuku w piętę, jeszcze tyle krwi mi się w życiu moim nie utoczyło
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

Do ogródka poleź 

Masakra ....

Ale skończyły mi się składniki do lekarstwa i katar wrócił 

Miałam go zużyć do któregoś toniku, ale zapomniałam,że mam 

za wyniki