|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
nena1984- Kochana!! Ta Twoja suknia jest piękna!! Ja się razem z Tobą cieszę, normalnie czuję radość w sobie, że już ją masz i że tak pięknie w niej wyglądasz
Ja już chcę swoją A swoją drogą to masz pięknego kociaka
|
|
#3962 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
nena, suknia śliczna i super w niej wyglądasz
..a buciki też niczego sobie
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"wszystkiego najlepszego w dniu ślubu. celnicy z Warszawy" dacie wiarę
|
|
|
|
|
#3964 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A swoją drogą to fajnie się zachowali skoro już zobaczyli sobie Twoją suknię
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
NENA BOSKA SUKNIA!! lekkie poprawki na ktore masz jeszcze duzo czasu i będziesz pieknie w niej wyglądac! Normalnie gęba mi się cieszy caly czas
![]() SUPER !!!!
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
Nena świetnie
![]() jak zobaczyłam na wieszaku to się przeraziłam... ale na Tobie wygląda cudnie ![]() ja bym była za tym żebyś wrzuciła zdjęcia w lepszym świetle bo te troche ciemne ![]() Ps. Pewnie już pisałaś itd ale ja nie w temacie co to za model i skad suknia i ile kosztowała ![]() fajnie że masz już suknie mnie przeraża szukanie sukni
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z samowyzwalaczem nie zdąże dobiec ![]() a teraz najlepsze suknia to: Vera Wang |
|
|
|
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
nena1984 ta suknia spodobała mi się od samego poczatku, a teraz jak ją zobaczyłam na Tobie to się w niej zakochałam
|
|
|
|
#3970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulację dla Ciebie, że masz już swoją wymarzoną sukienkę w domu i możesz ją oglądać, przymierzać i w ogóle ![]() Ty ślicznie w niej wyglądasz ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Gratulację dla Ciebie teraz będziesz najwspanialszą ciocią na świecie życzę aby Marysieńka była zdrowa i rosła jak na drożdżach
|
|
#3971 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja ogólnie planuję, że pokaże TŻowi parę zdjęć sukni które się mi podobają i w niej będzie ta którą będę szyła . Więc ją zobaczy, ale nie będzie wiedział która to Niespodzianka będzie w dniu ślubu
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
ja też myśle, że Tż mnie zobaczy w sukni wcześniej niż w dzień ślubu.
|
|
|
|
#3973 | |
|
Rozeznanie
|
gratuluje!!!
Cytat:
a Ty w niej wygladasz cudnie!!!Dziewczyny ledwo nadrobiłam strony z 2 dni....ech Zostało mi 401 dni do ślubu Edytowane przez Nika0208 Czas edycji: 2011-03-24 o 20:27 |
|
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
Nena powiem tyle: WOOOOW !!!!!!! z resztą co się dziwić, jak sie ma taką figure
pewnie też odetchnęłas z ulgą jak ją przymierzyłaś i tutaj miłe zaskoczenie teraz masz ponad rok na pomyślenie o dodatkach i dokładnym dopasowaniu i będziesz Panna Mloda jak marzenie kurde zazdroszcze! Ja wyslalam Wam kiedy zdjęcie sukienki jaka mi sie podoba, i ze napisalam do Dziewczyny która ma taką sukienkę i wyslala mi zdjęcia takie "na zywo" .. no i troszke sie rozczarowałąm... jednak photoshop czyni cuda.. ale w wakacje robie maraton po salonach wiec cos chyba mi wpadnie w oko A mój TZ to na pewno zobaczy moją suknie przed ślubem, bo to przeciez tylko suknia, a dodatki, fryzura będzie niespodzianka
|
|
|
|
#3975 | |
|
Rozeznanie
|
Ufff troszke mnie nie bylo, ale na pewno wszystko nadrobie
Bo masakry nie ma, na szczescie Poki co, pisze z pracy Dodatkowo, tyle gadalyscie o tej @, ze dzis mnie dopadla Ehhh Zdazylam tylko przeczytac : Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3976 |
|
Wtajemniczenie
|
Nena, suknia naprawdę pięknie się na Tobie prezentuje! Widać opłaca się czasami zaryzykować. Od początku wiedziałaś, że to TA suknia i się nie pomyliłaś wg mnie. Gratuluję intuicji!
Suknia bardzo do Ciebie pasuje. A tak w ogóle bardzo filigranowa z Ciebie kobietka ![]() Gratuluję też wszystkim PM 2012, które dostały pracę lub ją zmieniają - to zawsze daje pewien spokój psychiczny i w zupełnie innych kategoriach można już myśleć, planować itd. Życzę Wam więc powodzenia w życiu zawodowym!gosza, gratuluję nowej życiowej roli! ![]() Co do włosów i fryzury - ja przez około półtora roku malowałam włoski na czarno, miałam długość do ramion i powiem Wam, że najlepiej się w tym kolorze czułam. Teraz nie maluję już prawie rok, powoli wracam do naturalnego (jasny brąz), ale wcale mi się on tak bardzo nie podoba. I tak się biję z myślami czy przefarbować znowu na czarno czy na razie ich nie ruszać Wiem, że przed ślubem na pewno będę chciała je przyciemnić, może nie na czarno, ale przynajmniej jakiś ciemny brązik. Cóż, chyba na razie zaczekam, trochę je poodżywiam, ale na wiosnę 2012 zmienię kolor. I zgadzam się, że palette jedne z najgorszych farb, za to garnier jest całkiem w porządku.
|
#3977 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kokarda świetna, buciki świetnie dopasowane. Suknia wg mnie bardzo Ci pasuje
|
|
|
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze nie wiem czy pokazywać Tż...wiem, że chcialby zobaczyc, nawet specjalnie nie mam jak jej ukryć, zajmuje pół szafy z przesuwanymi drzwiami
Suknia jest pognieciona, w końcu ponad tydzień leżała złożona w kartonie, na razie nie mam zamiaru jej prasować, no bo po co. Za rok pójdę do krawcowej ją zwężyć i dopiero wtedy nabierze ona ostatecznych kształtów. A szarfa,sama nie wiem, naprawdę ekstra wygląda też czarna koronka ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- tenebrosa nie taka filigranowa - na tych zdjęciach mam założone buty na 11 cm obcasie a mam 175 cm - jednak ona optycznie skraca sylwetkę chyba
|
|
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nena wyglądasz w tej sukni oszałamiająco pięknie naprawdę. A jak ją dopasujesz to już w ogóle cudo. moim zdaniem zostaw tą szarfę przecudownie komponuje się z butami Poza tym jaką Ty masz dziewczyno figurę zazdroszczę ![]() co do wyraźnych zdjęć ja zawsze robię tak że ustawiam samowyzwalacz i kładę aparat odpowiednio daleko żeby zdęcie wyszło
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
nena1984 szukasz już jakiejś krawcowej ??
kurde naprawdę strasznie mi sie spodobała ta suknia i wiem, że w czasie maratonu po salonach na pewno poszukam i przymierze coś podobnego aczkolwiek ciągle siedzi mi w głowie ta koronkowa
|
|
|
|
#3981 |
|
Raczkowanie
|
Witam ponownie PMkii
nena suknia przepiekna podoba mi się bardzo od pasa w dół jest przecudna lekkie poprawki w górnej czesci i bedzie ok ![]() gosza_m gratuluje ja zostałam Ciocią 08.03 Chatka ja sie odczulałam ponad 5 lat a przez dwa lata mam przerwe od czasu do czasu zażywam tylko jakieś lekki alergiczne bo jak zaczyna wszystko kwitnąć to mam duszności eh.. A jaaaaa Dziewczyny zaklepałam sobie godzine ślubu w Kościele ciesze sie bardzo teraz czekam kiedy rozpoczną się nauki i zaczynam chodzić z moim TŻ ![]() ![]() aaa mi do weseliska zostało : 498 dni
05.06.2010 - ![]() 04.08.2012 - g. 16:00
|
|
|
|
#3982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam na drugiej lekcji (nauki przedmałużeńskie) ksiądz mówił o modlitwie w domu i jak chować dzieci w wieże ;p A najfajniejsze to że opisał dokładnie jak przebiega ślub co można zrobić itd. W moim kościele jednak są elastyczni. Może do nas przed kościół ksiądz albo może mnie ojciec podprowadzić pod ołtarz. Możemy sami wybrać czytania, możemy je sami czytać mogą nasi znajomi, psalm tez może ktoś zaśpiewać, mogą być dary niesione możemy sami wymyślić modlitwę wiernych itd. Więc to mnie trochę uspokoiło i mogę coś pokombinować żeby mój ślub nie był taki jak wszystkie ;p
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pracowni sukien ślubnych takich z krawcowymi jest w moim mieście kilka,ale na razie to nie ma sensu, moze przytyję do przyszłego roku |
|
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie wam dziewczynki wyżalę bo aż mnie coś trafia
mój TŻ ma pewnego sąsiada na swoim piętrze. No niby to taki jest kolega. Koleś po 30 żona dziecko sporo kasy wiec uważa się za wielkiego pana któremu wszystko wolno. W każdym razie ma robić remont i wymyślił sobie że przeniesie łóżko i jakieś tam inne rzeczy do mojego TŻ no ja na to pozwolić nie mogłam bo nie będzie mi koleś robić burdelu w domu bo on ma remont a mój tŻ i tak ma małe mieszkanie. Więc TŻ mu odmówił a ten jak sie wściekł zaczął jakieś durnoty gadać. Mój TŻ kupił coś tam od niego kiedyś i no miał mu jeszcze dopłacić za jakiś tam czas 50 zł. No i oczywiście już wielce pan sobie zażyczył że skoro nie chcemy wziąć tych mebli to ma oddać kase :/ no to TŻ oddał i powiedział że może sobie iść ale w dość dosadny sposób. To ten się rzucił ze mu zaraz wpie.... że jest gówniarzem i takie tam ![]() a mnie określił jako damulkę której przez 2 tyg by korona spadłą jak bym musiała mieć bałagan w domu. Noż aż mnie coś trafia bo jak można komuś obcemu wpieprzać się z meblami do domu i mieć pretensje że ktoś nie chce mieć bałaganu
|
#3985 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje!
![]() Cytat:
pierwsza sukienka na naszym wątku i taka piękna Co do szarfy - (to taki kolor bezowy/ kawa z mlekiem? ciężko w tym świetle stwierdzić) Z jednej stronie nie za bardzo podoba mi się połączenie takiego beżu z bielą, ale pasowałby do butów. Na intensywniejszy kolor bym jej chyba nie wymieniała (ale to ja - na chwilę obecną nie podobają mi się suknie z kolorowymi wstawkami, może mi się odmienić jeszcze ) Z kryształowym pasek też mogłaby ciekawie wyglądać Cytat:
|
|
|
#3986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak by nie mógł na klatkę ich wynieść
|
|
#3988 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
TŻ jest ode mnie wyższy o około 10 cm, ale jak zakładam szpilki to wydaje mi się że jestem "taaaaka wielka". On uwielbia jak noszę obcasy i wiele razy mówił mi, że nawet jakbym była o głowę wyższa to i tak super będę wyglądac. Dlatego Ci zazdroszczę, że Ci to nie przeszkadza. Nie pomyśl, że powinno Ci przeszkadzać. Często widzę wysokie dziewczyny, które zakładają bardzo wysokie obcasy i ślicznie wyglądaja.Niestety ja mam bardzo dużo kompleksów i nie potrafię sobie z nimi poradzić. Trochę się rozpisałam, przepraszam za taki denny temat, jak mamy co świętować na forum. |
|
|
|
|
#3989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Karinkaa88 gratuluję zaklepania godzinki o której ślubujesz??
|
|
|
|
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
nena co tu dużo mówić. Suknia przepiękna jest
Reszta z Nas ciagle poszukuje tej jednej jedynej Wyobraźcie sobie co to będzie jak zaczniemy dodawać zdjęcia już naszych sukieneczek ![]() Widzę że był poruszony temat włosów i farbowania. Akurat wczoraj u fryzjera byłam i jestem załamana myłam głowę tym szamponem rewitalizującym co niweluje żółty odcień i jakoś szło to przeżyć ale po wczorajszym jestem wściekła wręcz. Robiła mi rozjaśniaczem. No i ewidentnie do platyny im daleko. Jeszcze mam tak zrobione że rozjaśniaczem pokryte tylko odrosty a reszta jest rozjaśniona delikatnie po wcześniejszych wizytach bo pani fryzjerka mówi że nie chce moim włosom fundować takiej terapii szokowej bo strasznie wysuszone będą. No ale co z tego jak ja teraz i to jak najszybciej zaś do fryzjera muszę pójść. Oczywiście do innego bo po wczorajszym mam jakieś żółte te kłakiTeraz jutro jak wyjdę z pracy to biegiem do innego fryzjera umówić się na jakiś dzień niech mi coś z tym zrobią bo nie po to płacę tyle kasy żeby mieć żółte włosy a rozjaśniać je powoli szamponem w domu Ogólnie to jestem padnięta. Przeżyłam jakoś pierwszy dzień. Ciągle coś się działo. Powoli ogarniam wszystko co i jak. Miałam dziś nic nie kasować na kasie ale jednak kasowałam. Ciągle jest coś do roboty. Są momenty że nagle jest masę ludzi w sklepie a potem przez jakiś czas spokój choć wtedy siedzenia nie ma bo trzeba to ułożyć a tamto przestawić. Naganiałam się troszkę i jutro koniecznie muszę się lżej ubrać. Póki co tragedii nie ma. Muszę się wbić w rytm pracy, nauczyć się jeszcze wielu rzeczy i za jakiś dłuższy okres czasu będę mogła wypowiedzieć się bardziej. Na chwilę obecną może być a moją porą jest jakaś 1-2 w nocy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.

Ja już chcę swoją 

co to za model i skad suknia
i ile kosztowała

ślub 28.04.2012
Wiem, że przed ślubem na pewno będę chciała je przyciemnić, może nie na czarno, ale przynajmniej jakiś ciemny brązik. Cóż, chyba na razie zaczekam, trochę je poodżywiam, ale na wiosnę 2012 zmienię kolor. I zgadzam się, że palette jedne z najgorszych farb, za to garnier jest całkiem w porządku.

18.08.2010 - zaręczyny
no ja na to pozwolić nie mogłam bo nie będzie mi koleś robić burdelu w domu bo on ma remont a mój tŻ i tak ma małe mieszkanie. Więc TŻ mu odmówił a ten jak sie wściekł zaczął jakieś durnoty gadać. Mój TŻ kupił coś tam od niego kiedyś i no miał mu jeszcze dopłacić za jakiś tam czas 50 zł. No i oczywiście już wielce pan sobie zażyczył że skoro nie chcemy wziąć tych mebli to ma oddać kase :/ no to TŻ oddał i powiedział że może sobie iść ale w dość dosadny sposób. To ten się rzucił ze mu zaraz wpie.... że jest gówniarzem i takie tam