|
|
#2731 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
ano moze..ale teraz zastanawialam zie nad wewnetrzną powierzchnią szyby-tą od komory grzejnej ...aczkolwiek po chwili płynnie przeszłam jednak do rozwazań nad przestrzenią miedzyszybną
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
Flo - rada do prokuratury - weź sie centralnie jutro na (niekoniecznie bogatą ) zdzirę zrób - tzn jeśli będzie odpytywal Cię pan - bo jak pani to krzyż na drogę - ale moja rada brzmi: zbałamuć prokuratora czy innego
praw(n)iczka ![]() zdezorientuj wroga
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-24 o 19:10 |
|
|
|
#2733 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak to było? ![]() Zawirował świat kiedy jaaa dotykam Cieeebieee, zwariowany czas kiedy w naaas tańczy pragnieeenieee!!! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No wiem, wiem - do Trójmiasta daleko masz, więc pewnie częściej, niż raz w tygodniu ( ) nie przyjedziesz (ale jest Flo i Mic i Win, dziewczyny nie dadzą mi zginąć, mam nadzieję) ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam w kuchni pół litra spirytusu ![]() A skund jo ci wezme taka duża kiełbasa, co? Mom nadzieje,że ta flama zez wielkim cycem to bez ramki jest? ![]()
|
#2735 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
zbiorowe podzięki składam za wyniki krwi
wybacz Gryx ale wiem ino jak rozrzedzić krew - a to Ci nie poczebne - jak zagęścić nie wiem - o wiem - nie pić nic - a wit K to było na niekrzepnięcie też? weź zWikipediuj piętę ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
tak mów oooo! może jak na filmach polej ranę Whisky
|
|
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, ale odtłuszczam nim płytki paznokciowe
A popijam Reddsa
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2739 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Gryksie-huba Ci już na nogach rośnie
Jak dojdzie do pałek to jej lepiej nie wycinaj,tylko spróbuj oskrobać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2740 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Wiem! Wiem! Tabletki anty zagęszczają krew! ![]() Cytat:
--- Madzik, fajna ta strona, to mydło może być niezłe
|
||
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś dla Madzika ![]() http://www.organicum.pl/twarz/oczysz..._-_rozane.html
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-03-24 o 19:26 |
|
|
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2743 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Napisane jest, że to koncentrat, więc może jedna kropelka umyje całą twarz? Tylko to "dobrze się pieni" mnie niepokoi ![]() Ale ja nieee maaam! |
|
|
|
|
#2744 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i już miałam pisać - no tak tonący brzytwy się kwyta ![]() Nie bój się gryxiu, jak ja raz na rok czy 2 będę tamtędy przejeżdżać to ja Ci obiadek podrzucę, nie umrzesz z głodu, nie bój nic ![]() Rejcz a jak ta rozmowa o pracę? To dziś miało być? Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2745 | ||
|
BAN stały
|
A skąd mam wiedzieć, że nie masz czego golić, co?!
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#2746 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Polecam tego aliena,którego ja używam
Chociaż nie,mgliście kojarzę,że myszkę też posiadasz?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2747 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() ufff Cytat:
ad2. Cytat:
![]() a kiełbasa nie dzisiaj ![]() aaaaa Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2749 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tego samego to nie,jestem do niego zbyt przywiązana psychicznie i fizycznie
|
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
Gryxiu, w Rossmannie mają najlepsze tarki na świecie- te ichnie, białe z niebieskim napisem. to plus jakiś dobry krem- ale nie znam takiego, uzywam Scholla, i masz w tydzień aksamitne pietki.
Flo, bardzo Ci współczuję- a wiesz, co konkretnie Ci/Wam grozi? W każdym razie wiesz, co zrobię Gdynia- wspaniałe miasto- upolowałam zielony ZIELONY sweterek i czerwony CZERWONY sweterek, w tym czerwonym golfik ciasny, ale rozciągam na stołku i może będę mogła mówić w tym sweterku
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2.
|
|
|
#2752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ano, dziś, tak wspaniałej rozmowy jeszcze w zyciu nie miałam - swietni ludzie - baaardzo ciepli - ale naturalnie wyluzowani, gadka taka wiesz jak tutaj - zarty smiech itp - żaden szablon, żadna pompa, no szok - i dlatemu będzie mi cholernie żal nie dostac tej pracy - było 29 kobit - mniemam ze ino ja bez doswiadczenia, ale abstrachując od wyników - next week - to kurcze dostałąm takiego kopa energii pozytywnej, tak mnie nastroili pozytywnie ze po miescie szłam z gębą usmiechnietą - z portierem gadka szmatka usmiechy chichy - ale takie sympatyczne bez rwania- i do dzis mi nie schodzi serio było miło obcowac z ludźmi tego typu, do tej pory to byli "bez kija nie podchodź", jakby za karę robili to co robili - a tym razem myslałam ze mi sie to sni - swietna atmosfera w pracy - bo siedziałam i czekąłam troche i podsłuchałąm relacje między wpsółpracownikami - no jak gadki dobrych znajomych, studentów, podteksty zarciki - fajny poziom - ja tam kceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cytat:
głównie oko - choc samo w sobie jest hypnotajzin - więc nie sie obawiam - ale Ci dobrze pan prokurator |
||
|
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
To co może jeszcze mam Ci to udowodnić?
![]() Luzik Cytat:
Mówić to na pewno, jak już go na siebie wciśniesz Leżę ![]() PS Pokaż te sweterki
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-24 o 19:59 |
|
|
|
|
#2755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przyciasny sweterek może zapierać dech mężczyźnie... o ile nosi go kobieta
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to rzeczywiście nice, to czymam jeszcze mocniej niż czymałam ![]() ![]() Nie no lapków to nie trza opluwać, są takie dobre płyny do czyszczenia monitorów ![]() Idę na Księżyc w nowiu, może nie usnę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2757 | ||||
|
Zakorzenienie
|
heh... ja mam myśli "s" od ponad 15 lat, nie potrzeba mi zmian pogody...
![]() Cytat:
burza + Kashmir Led Zeppelin = ![]() burza + sex w samochodzie na jakimś tarasie widokowym, otwartej przestrzeni = Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak się nosi? jakieś skutki uboczne? i tej właśnie wersji się trzymajmy Cytat:
Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-03-24 o 20:13 |
||||
|
|
|
#2758 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Już taka jedna (Spo) chciała mi niedawno pod kołdrę zaglądać ![]() To się podobno używa, gdy się z kimś umówisz np., a ten ktoś wystawi cię do wiatru, to możesz przekazać wspólnemu znajomemu, aby pozdrowił go od ciebie przez kupę kamieni ![]() Eeee, nie wiem, czy wytłumaczyłem Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale to nie w stylu wielkiego "pilniczka do paznokci", bo takie coś też kiedyś używałem, i średnie to było Cytat:
![]() Trzymam za Cię
|
|||||
|
|
|
#2759 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby się udało- ja Cię widzę w tym zespole Cytat:
![]() Cytat:
wiecie co, nie mam już siły na kupowanie zapachów, które nie podobają się W- oczywiście tych, co mam, nie zamierzam się pozbyć (może poza HP, która nie doszła jeszcze ). Wczoraj W. wrocił z teatru i autentycznie strasznie zirytował Go mój zapach (mówił, że nie może się uwolnić)- na spodzie bylo Le Parfum Lalique - chyba za 15 psików, bo slabo czułam, na to Bez YR i dla niepoznaki 212. Tymczasem wyczuł tę szpiczastą wanilię Lalique i musiałam się szorować włącznie z głową i przewrócić poduszkę oraz kołdrę dać górą na dół. Tzn nie musiałam się myć, ale spalibyśmy oddzielnie. Tak więc nie klasyczna Lempicka, tylko Defendue (zielona), W ją lubi i ja też i ...i...nie wiem, coś mi się marzy...ale jeszcze zrobię test...
|
|
#2760 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem,że przyśpiewkę należy uskuteczniać trzymając flaszkę w objęciach ? nie używaj proszę w jednym zdaniu wirować, dotykać i pragnienie Wiosna jest i mnie się wsjo kojarzy No chyba,że sam chcesz zawirować ![]() Cytat:
![]() Ni mom Reddsa. A spirycik dobry Cytat:
Ale cyc zawsze można wywalić profilaktycznie. Powiesz,że Ci się netoperek obsunął ![]() ok, to salami się nada Cytat:
ja osmarkałam
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

...aczkolwiek po chwili płynnie przeszłam jednak do rozwazań nad przestrzenią miedzyszybną 

matko bosko nie wiem co sie robi na krwawiącą piętę - mozna podrywać na bliznę ale na pięcie ?
) nie przyjedziesz (ale jest Flo i Mic i Win, dziewczyny nie dadzą mi zginąć, mam nadzieję) 

), to nie muszeu oglądać prognoz pogody - ja to czujeu i to bardzo boleśnie napierdzielaniem w tyle głowy, jak by mnie ktoś młotkiem tłukł co chwilę