|
|
#421 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI
Jak ona mogla nam to zrobic, kto jak kto ale Jomic
|
#422 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
Bo jomic siê chyba zez³o¶ci³a.
![]() ¦wietna wiadomo¶æ Migusiem im posz³o wyrobienie ![]() [1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;25934039]Mo¿na siê do³±czyæ? ![]() Ja mam na koncie 10h jazdy, za 20 minut idê na kolejne [/QUOTE]Witaj! Pewnie, ¿e mo¿na siê do³±czyæ ![]() Jak tam wra¿enia po tylu godzinkach? ![]() Ciekawa jestem sk±d jeste¶ ![]() OOO gratulujê!!! to czego siê nie chwalisz!!! Pokazuj nam, raz dwa
|
|
#423 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 182
|
Wiecie, co mam takiego lenia, ¿e nic mi siê nie chce robiæ. Najchêtniej to bym pojecha³a na wakacje
![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- A co Jomic takiego zrobi³a?
|
#424 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 762
|
witajcie
dzi¶ by³am ju¿ w szkole,zapisaæ siê..niestety jestem do ty³u o tydz z wyk³adami i muszê je nadrobiæ..jest tanio,i mi³o..instrukorzy m³odzi po wyk³adach za 2 tyg jazdy,a za mies egzamin
|
|
|
|
#425 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 575
|
muszê wam cos powiedzieæ: po 3 niezdanym egzaminie kompletnie siê pod³ama³am i przesta³am wierzyæ w moje mo¿liwo¶ci i to ¿e zdam w najbli¿szym czasie...
jestem w kompletnej rozsypce psychicznej od wtorku...
|
|
|
|
#426 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;25940183]muszê wam cos powiedzieæ: po 3 niezdanym egzaminie kompletnie siê pod³ama³am i przesta³am wierzyæ w moje mo¿liwo¶ci i to ¿e zdam w najbli¿szym czasie...
jestem w kompletnej rozsypce psychicznej od wtorku...[/QUOTE]Ty? Chyba ¿artujesz? Dziewczyna, której wszystkie tu zazdro¶cimy podej¶cia do prawka. Przecie¿ Ty siê nie poddajesz! Wiesz dobrze, ¿e jeste¶ dobrym kierowcom i jak nie zdasz teraz, to nastêpnym razem. Wiêc proszê siê nie pod³amywaæ, tylko dalej próbowaæ i tak rado¶nie do tego podchodziæ. U¶miech proszê
|
|
|
|
#427 |
|
Raczkowanie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;25940183]muszê wam cos powiedzieæ: po 3 niezdanym egzaminie kompletnie siê pod³ama³am i przesta³am wierzyæ w moje mo¿liwo¶ci i to ¿e zdam w najbli¿szym czasie...
jestem w kompletnej rozsypce psychicznej od wtorku...[/QUOTE]Nawet tak nie my¶l!!!!!!!! Wiem, ¿e jest ci trudno bo sama to prze¿ywa³am. Bo pomimo tego ¿e siê umie je¼dziæ to jednak na egzaminie co¶ nie wypala:/ Ale nie w±tp w swoje umiejêtno¶ci, nie wolno siê poddawaæ. Musisz im pokazaæ ¿e jeste¶ silna i ¿e umiesz je¼dziæ. Bo naprawdê to potrafisz - wyje¼dzi³a¶ 30 godzin na naukach i czego¶ siê nauczy³a¶. Teraz tylko musisz pokazaæ ze to ty tu (tzn. na egzaminie) rz±dzisz a nie egzaminator ![]() G³owa do góry i siê nie przejmuj!! Bo na pewno zdasz. Ja, kochana, zda³am za 5 razem dopiero. I uwierz mi mia³am ochotê wzi±¶æ to wszystko i zostawiæ, nie podchodziæ - ale mój ch³opak mi powiedzia³ - jak co¶ zaczê³a¶ to to skoñcz. No i skoñczy³am. ![]()
|
#428 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 249
|
wskoczylam tylko na chwilke bo mam sie uczyc ale po przecztaniu wypowiedzi misislipy no musialam sie wypowiedziec ... Kochana glowa do gory! My tutaj wszystkie w Cb wierzymy ! Na pewno teraz zdasz ! Moj wykladowca powtarzal nam ze nb egzaminie trzeba po prostu grac dobrego kierowce ale ja jestem pewna ze ty nim jestes ! Moja droga jestesmy tylko ludzmi i kazdy z nas popelnia bledy ! Ja od poczatku w Cb wierze i jestem pewna ze w koncu pokazesz na co Cie stac
prosze nie smutac tylko uwierzyc w siebie
".Bo s± dwa rodzaje bólu (...). Cierpienie fizyczne i cierpienie duchowe. Cierpienie fizyczne siê znosi. Cierpienie duchowe siê wybiera." Éric-Emmanuel Schmitt — Oskar i pani Ró¿a Wygralam walkê o marzenia
: Projekt 'Prawo jazdy' zakonczony powodzeniem!![]() |
|
|
|
#429 |
|
Konto usuniête
|
Eroll kochana jeste¶
![]() ale ja mam pecha... jakby tam nie by³o tych pieszych to bym mo¿e dzisiaj juz mia³a prawko... wszyscy z mojego kursu którzy ju¿ zdawali zdali za 1 lub za 2 razem, ja jako jedyna wykupujê godzinki... wiem, ¿e umiem je¼dziæ, ale chwilowo mam tak± za³amkê...ale mimo wszystko wierzê, ¿e jednak mi siê uda z rszt± ma jechaæ ze mn± przyjació³ka, a ona przynosi szczê¶cie na egzaminach, ka¿dy kto j± sobie wzi±³ - zda³ ![]() Aurealia, Karolcia tymczasem ja lecê na CSI, bêde o 21 Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2011-03-24 o 20:07 |
|
|
|
#430 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo egzamin to loteria. Niektórzy robi± wielkie b³êdy i egzaminator im daruje, inni zrobi± jeden malutki b³±d, na który mo¿na by przymkn±æ oko, a jednak nie zdaj±, bo egzaminator ma z³y dzieñ. Egzamin, egzaminowi nie równy.
A mama ma prawo jazdy? Wie na czym ta ca³a przyjemno¶æ polega? Misislipy, masz ju¿ nowy termin? (nawet nie próbuj go przed nami ukrywaæ )
|
|
|
|
#431 |
|
Raczkowanie
|
Misislipy - i nawet nie próbuj robiæ sobie przerwy!!
Najlepiej od razu ustaliæ sobie nastêpny egzamin póki jeste¶ ze wszystkim na bie¿±co Bêdzie dobrze G³owa do góry
|
#432 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 077
|
Cze¶æ dziewczyny
Dawno mnie nie by³o bo zapomnia³am sobie nowy w±tek dodaæ ![]() Cieszê siê SYLWIA ¿e zda³a¶ a ja siê boje ¿e za¶ nie zdam Ostatnio mia³am dziwny sen.. przed egzaminem posz³am na piwo z kole¿ankami xDJadê na ³uku i by³o tyle tych linii , ¿e sama nie wiedzia³am gdzie mam w koñcu wjechaæ i ¼le wjecha³am E. powiedzia³, ¿e no niestety ... a ja poprosi³am o drug± szansê , na co E. powiedzia³ ` chyba nie ma sensu bo jest pani pod wp³ywem alkoholu`
|
#433 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Witam wieczorow± por±
Karolina ![]() mi miesi±c ![]() mogê prosiæ o trzymaniu jutro za mnie kciuków? bo kolo siê zapowiada
|
|
|
|
#434 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oby egzaminator by³ przychylny i lubi³ wstawiaæ same P![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
Oczywi¶cie ![]()
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- ![]() z teoretycznych podstaw kszta³cenia ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;25940183]muszê wam cos powiedzieæ: po 3 niezdanym egzaminie kompletnie siê pod³ama³am i przesta³am wierzyæ w moje mo¿liwo¶ci i to ¿e zdam w najbli¿szym czasie... jestem w kompletnej rozsypce psychicznej od wtorku...[/QUOTE]nie wolno siê poddawaæ ![]() niektórzy zdaj± po +10 razy-jedni siê za³amuj±, inni nie bo wiedz± jak to jest z egzaminami na prawko... na wyk³adzie instruktor nam mówi³-¿e jego egzamin na prawko by³ najtrudniejszym w ¿yciu, bo ile na ka¿dy inny mo¿na siê w zasadzie nauczyæ to tego za cholerê nie da wyryæ na pamiêæ. Oczywi¶cie trzeba mieæ troszkê wiedzy ale przede wszystkim i szczê¶cia ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Jednak kolo drugi raz odwo³ane, nie musicie trzymaæ |
|
|
|
|
#436 |
|
Wtajemniczenie
|
A poza tym prawko to jest co¶, do czego mo¿na podchodziæ kilka razy. Nie ma siê ¿adnego limitu. W niektórych sytuacjach ¿yciowych nikt Ci drugiej szansy nie zapewni, a tutaj owszem - mo¿esz próbowaæ ile tylko chcesz.
Princeseczka ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Co tak ludzi w konia robisz? Ju¿ siê do zaciskania kciuków szykowa³am |
|
|
|
#437 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 709
|
hej...
misislipy... g³owa do góry... moja przysz³a szwagierka za 5 zda³a, kumpele za 4, druga kumpela za 4.... zale¿y od szczê¶cia i dobrego dnia egzaminatora... uda Ci siê w koñcu i zdasz ![]() a ja dzi¶ odebra³am prawko piêknie prezentuje siê w portfelu moim
Ma³¿eñstwo to diament szlifowany ca³e ¿ycie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Ciê noszê, Ja o Twe zdrowie najgorêcej proszê, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Ty¶ moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie moja wina sama dopiero siê dowiedzia³am![]() wiecie co mam tak± dziewczynê w grupie i jak jest jakie¶ kolo albo egz. to wpada w panikê, a jak zapowiada siê jakie¶ odwo³anie to jest spokojna. Sama nam mówi,¿e jest spokojna i ma przeczucie,¿e nie bêdzie. I tak by³o i dzisiaj. Ju¿ 3 raz tak ma ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- jomic wraaacaj brakujê nam tu Twoich pogaduszek
|
|
|
|
|
#439 |
|
Konto usuniête
|
Eroll no w³asnie nie ma prawka...
a ja nawet godzinek jeszcze nie umówi³am, wiêc jeszcze mam trochê czasu do kolejnego terminu ale dzi¶ ¶ni³o mi siê ¿e mia³am kolejny egzamin i jak mnie wywo³ali to siê okaza³o ¿e placu urz±dzili sobie jaki¶ festyn i musia³am szukaæ samochodu z E. po mie¶cie, na szczê¶cie wszystkie auta jak i egzaminatorzy byli na przeciwko WORDu na jakims parkingu ![]() ekscentryczna sen genialny ![]() princeseczka niee, tak nie mów zdam prêdzej ni¿ za 10 ale czasmi bojê siê, ¿e moja kole¿anka zda³a za 13 i ja te¿ zdam co¶ tak... ![]() Aurealia na razie muszê daæ sobie spokój, kasy nie mam, ale chcê siê umówiæ ju¿ na jazdy, wyje¼ziæ to, a zap³aciæ jak mama da mi kase
Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2011-03-24 o 21:09 |
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;25942519]
princeseczka niee, tak nie mów zdam prêdzej ni¿ za 10 ale czasmi bojê siê, ¿e moja kole¿anka zda³a za 13 i ja te¿ zdam co¶ tak... ![]() [/QUOTE] przestañ kochana..nawet tak nie mówi i nie pisz! potrafisz je¼dziæ, obla³a¶ na g³upocie! nastêpnym razem bardzie siê skupisz i bêdzie po bólu ![]() poza tym s± wa¿niejsze w ¿yciu sprawy od prawka..nie ma siê co nim przejmowaæ
|
|
|
|
#441 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Cytat:
.Matura Nie wiem co ze mn± jest, ale nie mogê siê uczyæ. Wszystko staje siê bardziej interesuj±ce ni¿ nauka ![]() [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;25937580]Lunatyczka mam nadziejê, ¿e bêd± bo mama da mi kase dopiero po wyp³acie, czyli musze czêkaæ jeszcze tydzieñ... ![]() a u nas maturzy¶ci zaczynaj± lekcje o 9:50, a jak maj± na 8 rano to koñcz± o 13:30... za dobrze maj± [/QUOTE]Bêd±, bêd±. Buty z kolekcji J&J d³ugo siê trzymaj± w sklepach. Ja ostatnio widzia³am buty, które kupi³am dobre ponad rok temu ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;25940183]muszê wam cos powiedzieæ: po 3 niezdanym egzaminie kompletnie siê pod³ama³am i przesta³am wierzyæ w moje mo¿liwo¶ci i to ¿e zdam w najbli¿szym czasie... jestem w kompletnej rozsypce psychicznej od wtorku...[/QUOTE]Ale Ty tu g³upoty opowiadasz .Popatrz na Sylwiszona naszego, który te¿ marudzi³, ¿e to koniec, a tu nagle pisze ¿e zda³a! Bierz przyk³ad i maszeruj z g³ow± do góry na egzamin! Tylko z tym ukrywaniem terminu nie na¶laduj! ![]() Bêdzie dobrze No to kiedy? ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
.Ja te¿ tak my¶la³am. Ale jestem zbyt leniwa chyba. Nie potrafiê siê za to wzi±æ. Ostatnio jakie¶ takie mam dni. Nawet kalendarz nie pomaga ![]() Nie! Jutro pi±tek! Od soboty!
|
|||
|
|
|
#442 |
|
Konto usuniête
|
princeseczka mam nadziejê, ¿e siê uda
a koledzy mówi±, ¿e powinnam siê cieszyæ ¿e mam kolkejne 5godzin w eLce ![]() Lunatyczka wiem... przesadzam jak zwykle ![]() I na pewno nie ukryjê terminu! my Sylwie tak mamy, ¿e lubimy ponarzekaæ, pod³amaæ siê ale walczyæ dalej ![]() a teraz robiê: "papa" jestem ju¿ death... a jutro pi±tek najgorsze lekcje... dobranoc, do jutra wieczorem Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2011-03-24 o 21:23 |
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;25942973]
Lunatyczka wiem... przesadzam jak zwykle ![]() I na pewno nie ukryjê terminu! my Sylwie tak mamy, ¿e lubimy ponarzekaæ, pod³amaæ siê ale walczyæ dalej ![]() a teraz robiê: "papa" jestem ju¿ death... a jutro pi±tek najgorsze lekcje... dobranoc, do jutra wieczorem No ja my¶lê! .Dobranoc |
|
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
minê³a studniówka... wezmê siê w ferie- trochê siê wziê³am ale to nie o to mi chodzi³o ![]() pó¼niej by³y ¶wiêta, wystawianie ocen- nagle wszyscy n-le chcieli nam oceny podci±gaæ, ale w zamian za to trzeba by³o zdecydowaæ czy siê uczysz na podci±ganie ocen czy do matury i dopiero tydzieñ przed zakoñczeniem roku szkolnego solidnie przysiad³am...ale ja zdawa³am wszystko na podstawie, wiêc to inna bajka ![]() a co do kola to nie wiem kiedy, ale pewnie w przysz³ym tygodniu. Mo¿e jutro siê dowiem kiedy dok³adnie
Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2011-03-24 o 21:28 |
|
|
|
|
#445 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 503
|
A¿ siê zdziwi³am, ¿e tak pierunem mi to zrobili
ale rado¶æ niezmiernaa Ty misislipy za nic w ¶wiecie siê nie poddawaj! dobrze wiesz, ¿e umiesz je¼dziæ przecie¿ jak nie za trzecim razem to za czwartym ju¿ napewno siê uda! Zapisz siê jak najszybciej na egzamin, wyje¼dzij te 5 godzin i bêdzie oki! Nie ma co tego odwlekaæ Hehe, a ja do mojej matury praktycznie nic siê nie uczy³am baaa, prezentacjê na ustny polski zrobi³am tydzieñ przed tym kiedy mia³am termin..a ¿eby jeszcze lepiej by³o to nauczy³am siê jej dopiero w przeddzieñ egzaminu i co? i nie wysz³am na tym ¼le tak wiêc: nie przejmujcie siê a¿ tak! Zobaczycie, ¿e Wam ¶wietnie pójdzie
![]() Edytowane przez _gatinha_ Czas edycji: 2011-03-24 o 21:57 |
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
Moje drogie maturzystki:
Matura to bzdura
|
|
#447 |
|
Zadomowienie
|
Popieram! I podpisujê siê pod tym obiema ³apkami
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
gatinha- pierwszy raz swoja prezentacjê powiedzia³am ( tak bez zagl±dania w tekst) o 7 rano, a o 12 mia³am zdawaæ
![]() to siê nazywa stres mobilizuj±cy ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- i ja, i ja!
|
|
|
|
#449 |
|
Zadomowienie
|
Ojjj, ja nie mam siê w takim razie czym chwaliæ...moj± prezentacjê to umia³am tak 3 po 3 :P ale jako, ¿e ¶ciemnianie na ustnych wszelkich mi jako tako idzie to i z tego wybrnê³am
A jeszcze taaaki g³upi temat mia³am, ¿e hoho.. co¶ o antyku w poezji..nie pamiêtam ju¿ dok³adnie, tak dawno to ju¿ by³o...jej czujê siê stara a¿
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
kolokwialnie mówi±c matura ustna to "pic na wodê"
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

to czego siê nie chwalisz!!! 
dzi¶ by³am ju¿ w szkole,zapisaæ siê..niestety jestem do ty³u o tydz z wyk³adami i muszê je nadrobiæ..jest tanio,i mi³o..instrukorzy m³odzi
jestem w kompletnej rozsypce psychicznej od wtorku...

prosze nie smutac tylko uwierzyc w siebie 

Ostatnio mia³am dziwny sen.. przed egzaminem posz³am na piwo z kole¿ankami xD

za dobrze maj±