|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
Cytat:
Ja nie biorę, ale piję drożdże a one mają wit b
|
|
#2132 |
|
Wtajemniczenie
|
Kalpana przy piciu pokrzywy powinno się brać wit. B bo pokrzywa ją wypłukuje z organizmu
![]() edit. Smerfetkaa była szybsza ode mnie
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2011-03-24 o 20:09 |
|
|
|
#2133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też masz jasną buźkę? Ciekawa jestem czy będzie mi pasował ![]() Jakich podkładów używasz tak dla porównania, była mowa o Lirene city matt, masz? ![]() Dla mnie najjaśniejszy, beżowy był trochę za ciemny i mam nadzieję że taki bronzer będzie dobry. On jest w chłodnym czy ciepłym odcieniu? Przepraszam, ze Cię tak maltretuję pytaniami ale musze wiedzieć bo mi nie po drodze do Natury ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podkłady wybieram zawsze z żółtym barwnikiem bo w tych różowych wyglądam okropnie ja teraz używam MF lasting performance nr 106 on jest taki naturalny, nie ciemny Z lirene miałam kiedyś ten city matt ale to było tak dawno że nie pamiętam nr Jak chcesz zerknij na mojego bloga, na dole, drugi wpis jest właśnie z tym bronzerem tylko nie przeraź się bo mimo że na ręku wygląda ciemno to na buźce już nie
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
nie spodziewalam sie takiego zachwytu ![]() dokladnie to tak samo jakby mi mialy cienie do powiek splywac, czy roz,puder, wiadomo ze jak ktos chlusnie Ci woda w twarz to moze to nastapic, ale po deszczu zapomnialam sie pochwalic, mam 54,5cm czyli juz mam ta swoja dlugosc, co tak plakalam przed fryzjerem, gdzie stracilam 13,5cm i tak patrze na te zdjecia, to teraz uwazam, ze jest roznica, moja pielegnacja cos dala, wydaje mi sie, ze teraz mam bardziej nawilzone wlosy ![]() ostatnie zdjecie terazniejsze loki, bez stylizacji, bez olejowania, tylko mycie odzywka isana i na to odzywka bingo, jutro albo w sobote postaram sie aktualizowac moja galerie ![]() i tak ogladam swoje zdjecia i kuuuusi mnie znowu miec taki kolor jak na 5 i 6zdj
|
#2137 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
bardzo podoba mi sie ten kolor włosów, co to za jeden?
|
|
|
|
|
#2138 |
|
Wtajemniczenie
|
caate jak ja ci zazdroszczę tej długości włosów
![]()
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A bronzer wygląda ciekawie, chyba się skusze
|
|
#2142 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeoczylam ta wypowiedz ![]() dawalam lniany z babydream, wole jutro umyc niz dzisiaj, juz mi sie nie chche ![]() dziekuje Cytat:
no i teraz jak tu sie nie przefarbowac ![]() to byl z matrixa colorsync chyba 6A? zaraz po dekoloryzacji, wiem widac bardzo Cytat:
obrazilam sie na nie ostatnio, tyle narzekalam iii.. dzis sie skapnelam, ze niepotrzebnie bo od pazdziernika urosly 14,5cmchyba wroce do alpecinu ale mam jeszcze seboradin, ktorego uzywalam tylko 3tyg![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- ja juz jestem przekonana, ze keidys wroce do tego koloru... ale za dlugo walcze z wlosami, zeby je znowu przyciemnic...
|
|
#2143 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
i super ze Ci tyle cm urosly, to naprawdę duzo
|
|
|
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam szampon, tzn mam, ale nie podziałał. W zasadzie nic na nie nie działa, jedynie baby hair są ale nic szybciej nie rosną
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogromnie sie ciesze, bo duzo wkladam w nie serca, wiec maja rosnac tak mysle, moze nastepne farbowanie wlasnie zrobie synciem z matrixa, bo pamietam, ze po nim mialam takie blyszczace i gladkie wlosy, dla mnie to odzywka a nie krem koloryzujacy
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pędzicie!! Kupiłam sobie dziś koelejne mega tanie balerinki, jutro pokażę wszystkie
![]() Dziewczyny dziś sie poryczałam. Jak mi włosy lecą, już prawie nie mam co w kitkę złapać. Jutro idę po skierowanie na badania, apotem prywatnie do dermatologa, bo ostatnio nie zostałam poważnie potraktowana. Pani kazała mi kupić silicę
|
|
|
|
#2147 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Wlasnie, mialam Wam napisac o Toniku z Alpecinu. Otoz zuzylam jedna butelke, ale nie zauwazylam tego by wlosy szybciej rosly. Wiem, jedna butelka to pewnie za malo, ale przetluszczal mi wlosy, a to zniechecilo mi do ponownego kupna.
A powiedzcie mi, mam keratyne hydrolizowana z mazidel- moge ja jakos inaczej zuzyc oprocz dodania do odzywek? |
|
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję to zdj było robione z lampą w sztucznym świetle i pewnie dlatego Musisz mi uwierzyć na słowo, że ten bronzer naprawdę jest jak mleczna czekolada a ja tak ciemna nie jestem hihi no i jako jeden z niewielu jakie testowałam nie jest pomarańczowy
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
Caate jej na ostatnie 3 zdjecia nie mogę się napatrzeć ale Ty śliczna jesteś
|
|
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak wyszlam od fryzjera, mimo ze bylam zadowolona z wizyty, to i tak nie moglam przebolec dlugosci wlosow wiec odrazu do aptteki pojechalam, kupilam Vitapil (bralam go przez 4miesiace, powstalo maaase babyhair, ale nie zauwazylam przyrostu), na all zamowilam Alpecin tonik i wcieralam go przez 3tyg (na tyle mi starczyl) wlosy urosly cos ok.3cm, po skonczeniu Alpecinu, wcieralam Seboradium Niger Lioton, ale to tak przez 3tyg, pozniej z przerwami i nie mierzylam jego efektu, czy dziala czy nie, po odroscie nic nie widzialam, dopiero pozniej sie zczailam, ze farba sie tak wyplukala, ze nie robi mi sie odrost no i lykam teraz 2opakowanie Merz Spezial, wczesniej wlosy rosly mi 1cm/miesiac. aaa i masuje skore glowy, staram sie min 5min codziennie, kiedys czytalam ze to pobudza krazenie, a co za tym idzie wzmacnia cebulki=przyspiesza porost, co mi tam, masuje
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-03-24 o 20:38 |
|
|
|
|
#2151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A odżywka w sprayu to chyba lepsze rozwiazanie bo lepiej jak keratyna dłużej jest an włosach ![]() Cytat:
![]() A właśnie, wiecie może po ile tm jest Joanna Rzepa wcierka? bo w dozie jest po 7,71 i najczęsciej jest niedostępna...
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te zdjecia z ciemnymi wlosami to grudzien 2009
|
|
#2153 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
)) ehhh
|
|
|
|
|
#2154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale mi się nic nie chce. A, Caate, Ładnego masz kota.
Edytowane przez marlienkaa2 Czas edycji: 2011-03-24 o 20:41 |
|
|
|
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej stosowac do masek, bo wtedy mamy luske wlosa otwarta, a jak plukamy wlosy juz letnia woda, to zamykamy luske, wiec jak zaaplikujemy ta keratyne, to ona tylko robi otoczke wokol wlosa, ale nie dziala tak silnie regenerujaco jak przy otwartej lusce wlosa joanna jak bylam wczoraj u siebie, to widzialam po 7,49, tez zastanawiam sie nad jej kupnem ![]() Buahhot do serum wykonania to i tak potrzeba kupic hydrolat i pentonal, nie iwem czy masz? robilam serum, Talullah tez robila, moze wiecej sie wypowie dla mnie lepsze dzialanie ma maska, zdecydowanie
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-03-24 o 20:46 |
|
|
|
|
#2156 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() edit: tak, znam ten psikacz, ale mysle zeby tylko zuzyc to co mam poki co
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-03-24 o 20:47 |
|
|
|
|
#2157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
![]() mam nadzieje, ze wyniki cos wyjasnia i dermatolog pomoze, trzymaj sie
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, że badania coś wykażą, bo jak nie to ide prywatnie. Pamiętam, że moja koleżanka kiedyś też to leczyła zastrzykami i teraz zero problemów.---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Dziekuje Też mam taką nadzieję, tym bardziej jakpatrze na Wasze cudowne włoski. Ja już prawie nie mam o co dbać
|
|
|
|
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2160 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

Bo razem faktycznie chyba lepiej nie....

Z lirene miałam kiedyś ten city matt ale to było tak dawno że nie pamiętam nr 

Czytałam o pokrzywie, ale musiało mi to gdzieś umknąć
bardzo podoba mi sie ten kolor włosów, co to za jeden? 

Ja miałam szampon, tzn mam, ale nie podziałał. W zasadzie nic na nie nie działa, jedynie baby hair są ale nic szybciej nie rosną