Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-24, 19:59   #3391
smerfetka25
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Mi też już zafakturowali ale na TTA już się nie załapałam, za późno wysłałam domówienie, doślą w następnym zamówieniu o ile będą jeszcze dostępne

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2011-03-24 o 20:01
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 20:03   #3392
kenio26
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justynass Pokaż wiadomość
ja też
ja też

Odwyk kosmetyczny od jutra
kenio26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 20:08   #3393
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Mam jedno pytanie moje piękne, które nasze perfumy pachną wanilią? Klientka gustuje w takich zapachach, dałam jej powąchać Far Away, LBD i Ungaro Fever ale to nie to. Myślę o perfumach z TTA, ale boję się, że dla niej to za wysoka półka cenowa będzie
Moja Siostra wyczuła ode mnie wanilię w Simply Because
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 20:08   #3394
mistress88
Zadomowienie

Widziałyście, że na all są już nasze torby Batycki?

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 20:09   #3395
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kairra Pokaż wiadomość
Pierwsza paczka z katalogu zawsze na regularną a to z tego prostego względu, że to ten sam dzień
Termin regularnej mam co prawda we wtorki, ale od nowego roku zmienił mi się Pan Kurier i uprzejmie doniósł, że od tej pory będzie zawsze w poniedziałki I dotrzymuje słowa
Regularną mam w piątki, a jak wezmę dostawę kurierską, to paczuszkę mam już w poniedziałek, więc różnica jest duża

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
dziewczyny wcześniej wypowiadały się o tych wodach i prawdopodobnie najlepsza jest ta brązowa? nie pamiętam dokładnie

ale pamiętam ,że na temat tych wód wypowiadały się : cinusiowa i cebulkaa więc może je zapytaj o te wody ?
Brązowa jest najgorsza Najładniejsza jest podobno fioletowa
Stary 2011-03-24, 20:20   #3396
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Hej! Avonowe kobietki. Mam do Was pytanie - czy kupowanie kosmetyków na stacjonarnych stoiskach to dobry pomysł? Chciałabym zobaczyć super shocka tusz oraz kredkę, ponieważ nie lubię robić zakupów w ciemno...
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 20:22   #3397
musso4
Zakorzenienie

też mam fakturę i patrząc po kwocie do zapłaty to braków 0 tusz super shock miała żółtą kropę i pur blanki też będą
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 20:26   #3398
inlovee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość

Brązowa jest najgorsza Najładniejsza jest podobno fioletowa
A wg mnie i moich klientek tylko zielona
inlovee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 20:29   #3399
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Hej! Avonowe kobietki. Mam do Was pytanie - czy kupowanie kosmetyków na stacjonarnych stoiskach to dobry pomysł? Chciałabym zobaczyć super shocka tusz oraz kredkę, ponieważ nie lubię robić zakupów w ciemno...
Ja zdecydowanie odradzam kupowanie na stoiskach,bo
- kosmetyki stoją w słońcu, na mrozie w cieple itd, nie wiadomo ile
- nie wiem czy je ktoś dotykał, wąchał, macał, a to jest niehigieniczne
- najczęściej te kosmetyki nie są najświeższe, bo kupowane na zapas

Ale podejść i obejrzeć,jak najbardziej można, ale kupować u pewnej konsultantki. Taka moja rada.
Stary 2011-03-24, 20:31   #3400
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inlovee Pokaż wiadomość
A wg mnie i moich klientek tylko zielona
Zielona? W Sassy Swirls nie ma zielonej
Stary 2011-03-24, 20:34   #3401
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
Moja Siostra wyczuła ode mnie wanilię w Simply Because
Mam Simply Because i nigdy bym nie wpadła, że czuję tam wanilię Ale faktycznie ma ją w składzie Niestety zostawiłam ją w Szkocji Mam nadzieję, że spodobają jej się nowe waniliowe sezonówki, ale to jeszcze trochę do nich, poza tym martwię, że będą nietrwałe :/ Spróbuję jej jeszcze pokazać Tomorrow, Passion Dance i Aromadisiac chociaż te ostatnie zalatują mi anyżem :P Eternal Magic mają wyraźną waniliową nutę? Bo teraz zauważyłam, że mają je w sobie.

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 20:39   #3402
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
ja mam bez problemu wszystko w mailu ale na yahoo

też żałuję, że jestem liderem. Tzn plus dla mnie to jedynie to, że jak sie poszczęści to mam następny katalog :p
w ogóle zapisałam się, podpisałam umowę, po czym prosiłam, żeby mnie jednak z tego wypisali bo nie mam zamiaru latać za ludźmi i szukać konsultantek, których już i tak jest pełno. moja liderka nadrzędna mnie namawiała, przekonywała ale w końcu jej przestałam odpisywać. dała mi spokój po czym zobaczyłam, że na moim koncie jest już 5 osób, potem doszły kolejne, teraz znów jest ich chyba 5 czy 6. Kasy za ich zamówienia nie dostaję, czyli właściwie jestem dalej konsultantką z tytułem lidera na papierze. Ale wkurzyły mnie babki z tymi umowami skoro mówiłam, że chcę zrezygnować.

plus dla tych, którzy maja zmienne IP jak ja. a;e czy będe wysyłać.. jeden kod na pewno bo trzeba spróbować

u mnie też lichutko ;( a TTA chyba wezmę ze względu na samą cenę.

mam nadzieję, że na koniec przyślą mi znów na maila całą listę kodów jakie były tak jak na święta

ja zawsze na regularną biorę. zamówienia mam do poniedziałku i w piątek jest paczka w dodatku ok 8 rano także nie czekam tak długo
hahaha dziś dzowniła do mnie babka z biura i mówi " mam przykrą sprawę co łączy panią z pani konsultantem imie i nazwisko , bo widze że jego paczka skierowana jest na pani adres domowy " na co ja jej " Pan Tomasz zadzownił do mnie czy może paczka przyjsc do mnie i podałam konkretny powód , ja się zgodziłam bo czemu nie , paczka przyszła do mnie odebrał sobie ją i gitara , a ta do mnie z pretensjami czemu tak etc , potem zaczeła mnie opierdzielać za to że on ma termin do zapłaty na 28 marca a do tej pory nie ma wpłaty jego pieniędzy , na co ja jej " bardzo panią przeprszam ale nie bede do niego dzownić codziennie jak państwo do mnie i truć mu dupy o jego płatności , ja mu moge zwrócić uwagę ale reszta mnie nie interesuje to nie mnie będą ścigać to nie ja będę miała nie przyjemnośći pozatym sory ma jeszcze 4 dni .

Ona na to " no tak co to zapłąci " tutaj mnie już poniosło i powiedziałam " a dajcie wy mi świety spokój z tym waszym zasranym liderowaniem " i się rozłączyłam . No ale kurde już nie moge wytrzymać jak nie liderka nadrzędna do mnie wydzwania codzień to ta z biura . Straszą o płatności jakby one coś miały do gadania ,tym sie zajmuje warszawa a nie jakieś ich za✂✂✂ane biuro . Pierdzielą o tych płątnościach non stop jakbym w avonie była od miesiąca i nie wiedziała ze trzeba na czas płacic . W ogóle raczej wszędzie trzeba na czas płacic nie tylko w avonie . Dodatkowo jedna z drugą nie będą po mnie jechać za czyjeś rachunki

Przeginka . Jak można do kogoś codzień wydzwaniać i truć w kołko o jednym i tym samym . Dodatkowo nadrzędna już dwa razy naszła mnie w domu bo nie szło się do mnie dodzwonić , dziwne żę już nie odbieram nie ?

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 20:42   #3403
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Mam jedno pytanie moje piękne, które nasze perfumy pachną wanilią? Klientka gustuje w takich zapachach, dałam jej powąchać Far Away, LBD i Ungaro Fever ale to nie to. Myślę o perfumach z TTA, ale boję się, że dla niej to za wysoka półka cenowa będzie
Zdecydowanie polecam Tomorrow,choć-uwaga:nie ma w składzie wanilii ale dla mnie jest typowo waniliowy,słodkawy,ciepły ,cudoooowny w Eternal Magic bardziej czuję...fiołki? takie ocieplone,pudrowe,ale jednak na pierwsze wąchnięcie kwiaty,nie wanilia

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość
Szkoda że wczoraj nie czytałam jak się koleżanka radziła, które serum brać bo moja najlepsza klientka wzięła niebieskie na początku katalogu i na koniec jeszcze zamówiła jedno niebieskie bo podobno super
Tak,niebieskie serum jest swietne,próbowałam też tego białego,i jest bardzo podobne do niebieskiego,ale jednak niebieskie lepsze

Tak sobie teraz siedzę,i myślę-co tak mi tu pachnie? powąchałam rękę i to ręka myłam sobie przed chwilą ręce w płynie do kąpieli Sweet Candy bo ja czasem tak robię,jak mam litrową flachę płynu to przelewam część do pojemnika z pompką i mam mydło w płynie do rąk

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-03-24 o 20:44
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 20:44   #3404
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Mi też już zafakturowali ale na TTA już się nie załapałam, za późno wysłałam domówienie, doślą w następnym zamówieniu o ile będą jeszcze dostępne
a o ktorej wysylalas? bo ja tez robilam domowienie i juz sie boje...
ja skladalam domowienie po 13

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/

Edytowane przez theMonique
Czas edycji: 2011-03-24 o 20:58
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 20:49   #3405
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Nic was po nim nie swędzi?? Bo ja mam kuźwa uczulenie na te avonowe kremy do rąk
znam osobę , która ma uczulenie na kremy avonowe ale te glicerynowe Avon Care a po innych jest ok

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez tiny_dorcia Pokaż wiadomość
Tak było swego czasu, ale ręki nie dam sobie za to odciąć, bo być może coś się zmieniło
Ja właśnie podliczyłam zamówienie na katalog 5 i już wiem, że Batycki też do mnie przywędruje! A miałam tam trochę ponad 4 tys. do zrobienia...

Dziewczynki, a co do TTA Diamond to na pewno nie czuję tam zielska (jak to któraś napisała) to jest zapach kwiatowy i najbardziej w nim czuć konwalię, delikatnie lilię(??). Jeśli ktoś lubi kwiatowe, ten się spodoba Ale oczywiście ma dwie wady - pojemność 30ml i szybko się zapach ulatnia... Zwłaszcza porównując trwałość do innych wód serii TTA...

gratuluję torebki

a co do wody to się zastanawiam czy brać bo mam tyle wód , że nie wiem kiedy je zużyję
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 20:52   #3406
inlovee
Raczkowanie

Cytat:
Zielona? W Sassy Swirls nie ma zielonej
Oj bardzo przepraszam za pomyłkę To chyba zmęczenie,ale myślałam,że rozmawiamy o wodach z katalogu 5 za 19,90....
inlovee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 20:53   #3407
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Zdecydowanie polecam Tomorrow,choć-uwaga:nie ma w składzie wanilii ale dla mnie jest typowo waniliowy,słodkawy,ciepły ,cudoooowny w Eternal Magic bardziej czuję...fiołki? takie ocieplone,pudrowe,ale jednak na pierwsze wąchnięcie kwiaty,nie wanilia
Też mi się tak wydawało jak raz powąchałam Tomorrow na stoisku, pierwsze skojarzenie - wanilia. Tylko drogie... Jednak to nowa klientka i próbuję ją rozgryźć, może jak bardzo jej się spodobają to kupi

W ogóle to nasz wątek avonowy to samo zuo Zamiast robić skład katalogu do pracy to ja ciągle odświeżam stronę i sprawdzam czy ktoś coś nowego napisał, a tu niedługo czas spać

Stary 2011-03-24, 20:53   #3408
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

Tak,niebieskie serum jest swietne,próbowałam też tego białego,i jest bardzo podobne do niebieskiego,ale jednak niebieskie lepsze

Tak sobie teraz siedzę,i myślę-co tak mi tu pachnie? powąchałam rękę i to ręka myłam sobie przed chwilą ręce w płynie do kąpieli Sweet Candy bo ja czasem tak robię,jak mam litrową flachę płynu to przelewam część do pojemnika z pompką i mam mydło w płynie do rąk

jak mamuśka skończy fioletowo-niebieskie serum z kapsułkami lub jej się nie spodoba to zamówię jej to niebieskie , które polecacie

możesz coś więcej napisać o tym zapachu płynu do kąpieli??bardzo słodki? do czego podobny?
Stary 2011-03-24, 20:55   #3409
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
teraz sie nie pobiera kodów poprzez wpisanie swojego nr personalnego; poprostu klikasz "chce kupić" i podają Ci kod
Na jedno wychodzi Na święta chyba się nie zdarzyło, że czegoś brakło a jak teraz tak już piszą to możemy spodziewać się wszystkiego
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 20:56   #3410
Dufin
Raczkowanie

Nie mogę jeszcze podejrzeć faktury le patrząc na kwotę to czegoś mi brakuje :/ wsciekne sie... w dodatku ostatnio nie dostałam charmów, bo mieli dosłać w najbliższym zamówieniu, wiec kwota powinna być jeszcze wyższa niż moja prognozowana :/ Fajnie, fajnie, nie ma co... Wszędzie miałam zielone kółeczka oprócz płynu do kąpieli dla dzieci i torebki Julia, bo przy tych nie miałam nic. Czy to znaczy, ze brak produktu? Nie wydaje mi się :/

Edytowane przez Dufin
Czas edycji: 2011-03-24 o 20:58
Dufin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 20:57   #3411
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez L i l a q Pokaż wiadomość
Udało mi się jakimś cudem dobić do 900 zł
skoro masz 900 to ja bym na Twoim miejscu dobiła jeszcze stówkę miałabyś tysiaka =większy opust i coś z programu lojalnościowego
Stary 2011-03-24, 20:59   #3412
maluszek1986
Raczkowanie

witam
A te kody w wiosennej promocji są wszystkei takie same jak w tej promocji świątecznej? Mógłby ktoś napisać jaki jest kod na tą wode TTA Diamond bo dopiero dzisiaj sie zorientowałam, że zrobili nam taką fajną promocję Byłabym wdzięczna za dotychczasowe kody
pozdrawiam
maluszek1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 21:00   #3413
Immenseness
Zadomowienie

puściłam zamówienie na kwotę po opuście:

...uwaga....

.....uwaga......

.....160,34 zł !!! tak wiem genialne

tragedia jakaś z tym katalogiem, a taką miałam długą wish listę ostatecznie zamówiłam dla siebie 2x żel moonlight, tajski peeling do ciała, próbki kremu pod oczy anew rejuvenate, próbki pervceive dew, złoty błyszczyk do ust golden peach i złota kredka... nie tak tragicznie, dopłacę do faktury tylko 43 zł

moje klientki przechodzą chyba portfelowe przesilenie wiosenne od 3 katalogów w negatywnym tego słowa znaczeniu
Bizarre has hardly any...'

Immenseness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 21:00   #3414
EvaBS
Raczkowanie

Cytat:
nie martw się może coś wygrasz w końcu to będzie Losowanie więc każdy ma szansę

np ja nie spodziewałam się wygranej aparatu avonowego za ten quiz Avon Angels a tu jednak taka niespodzianka i wygrałam

może z Tobą będzie podobnie wszystko się okaże wkrótce
Gratuluję aparatu
Może mi się uda, zobaczymy ale nie mam szczęścia w konkursach
Zwierzątka duże i małe

EvaBS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 21:03   #3415
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Właśnie chciałam wysłać zamówienie i nie mogę
Wszystko wpisałam, a gdy klikam już ostatecznie "wyślij zamówienie" strona wcale nie rusza Co się dzieje....

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Kupuj co chcesz i gdzie chcesz, ale jak potem będziesz chciała zrobić zwrot, bo stwierdzisz, że tusz Ci wysechł po miesiącu, to miej tylko do siebie pretensje, a nie do Avonu. Nie wiem, czy pani z bazarku przyjmie Ci zwrot i odda wtedy pieniądze, bo niekoniecznie może zapamiętać, że akurat u niej to kupiłaś. Poza tym jeśli nawet zapamięta, to tusz mogła kupować nawet pół roku wcześniej, a wtedy nawet od niej Avon zwrotu nie weźmie... Więc co najwyżej pooglądaj sobie, a potem zamów u normalnej konsultantki, która będzie w stanie zrobić ewentualną reklamację i będziesz miała pewność, że kosmetyk dopiero został przysłany z firmy.
Stary 2011-03-24, 21:05   #3416
EvaBS
Raczkowanie

Cytat:
Odpowiedź w sprawie naszyjników Slip Into
Zobaczymy czy mówią prawdę

Balsamowałam się dziś kremem tajski kwiat lotosu i zapach jest tak intensywny, że pachniało mi w pokoju pół dnia i nie pomogło nawet wietrzenie
Mam klientkę która również lubi zapach waniliowy i polubiła bardzo Far away. Eternal Magic są bardzo delikatne i nie czuć w nich zbyt mocno wanilli. Far Away są pod względem mocne i trwałe. Słodkie i czuć wanilię.

TTA Diamond hmm mi się nie podobają są chłodne, czuć mocno bez, lubię zapach bzu ale nie w tym, wydaniu. Nie są w niczym podobne w standardowych wersji TTA Today, Tomorow czy Always...
Zwierzątka duże i małe

Edytowane przez EvaBS
Czas edycji: 2011-03-24 o 21:06
Stary 2011-03-24, 21:13   #3417
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EvaBS Pokaż wiadomość
Mam klientkę która również lubi zapach waniliowy i polubiła bardzo Far away. Eternal Magic są bardzo delikatne i nie czuć w nich zbyt mocno wanilli. Far Away są pod względem mocne i trwałe. Słodkie i czuć wanilię.

TTA Diamond hmm mi się nie podobają są chłodne, czuć mocno bez, lubię zapach bzu ale nie w tym, wydaniu. Nie są w niczym podobne w standardowych wersji TTA Today, Tomorow czy Always...
Byłam przekonana, że Far Away jej się spodoba a tu zonk

Mówisz, że TTA Diamond pachnie bzem? Jedyne bzowe perfumy jakie znam to z Yves Rocher. Kojarzysz je może aby porównać?

Stary 2011-03-24, 21:15   #3418
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
hahaha dziś dzowniła do mnie babka z biura i mówi " mam przykrą sprawę co łączy panią z pani konsultantem imie i nazwisko , bo widze że jego paczka skierowana jest na pani adres domowy " na co ja jej " Pan Tomasz zadzownił do mnie czy może paczka przyjsc do mnie i podałam konkretny powód , ja się zgodziłam bo czemu nie , paczka przyszła do mnie odebrał sobie ją i gitara , a ta do mnie z pretensjami czemu tak etc , potem zaczeła mnie opierdzielać za to że on ma termin do zapłaty na 28 marca a do tej pory nie ma wpłaty jego pieniędzy , na co ja jej " bardzo panią przeprszam ale nie bede do niego dzownić codziennie jak państwo do mnie i truć mu dupy o jego płatności , ja mu moge zwrócić uwagę ale reszta mnie nie interesuje to nie mnie będą ścigać to nie ja będę miała nie przyjemnośći pozatym sory ma jeszcze 4 dni .

Ona na to " no tak co to zapłąci " tutaj mnie już poniosło i powiedziałam " a dajcie wy mi świety spokój z tym waszym zasranym liderowaniem " i się rozłączyłam . No ale kurde już nie moge wytrzymać jak nie liderka nadrzędna do mnie wydzwania codzień to ta z biura . Straszą o płatności jakby one coś miały do gadania ,tym sie zajmuje warszawa a nie jakieś ich za✂✂✂ane biuro . Pierdzielą o tych płątnościach non stop jakbym w avonie była od miesiąca i nie wiedziała ze trzeba na czas płacic . W ogóle raczej wszędzie trzeba na czas płacic nie tylko w avonie . Dodatkowo jedna z drugą nie będą po mnie jechać za czyjeś rachunki

Przeginka . Jak można do kogoś codzień wydzwaniać i truć w kołko o jednym i tym samym . Dodatkowo nadrzędna już dwa razy naszła mnie w domu bo nie szło się do mnie dodzwonić , dziwne żę już nie odbieram nie ?
aż mi sie cisnienie podniosło - co za ludzie! Jakby do mnie tak wydzwaniali, że mam płacić czy coś to bym chyba zrezygnowała z Avonu... ja prawie zawsze na ostatnią chwilę płacę, bo mi tak wygodniej, a co to kogo obchodzi..
Cytat:
jak mamuśka skończy fioletowo-niebieskie serum z kapsułkami lub jej się nie spodoba to zamówię jej to niebieskie , które polecacie

możesz coś więcej napisać o tym zapachu płynu do kąpieli??bardzo słodki? do czego podobny?
teraz i mama i klientka będą testować to nowe serum fioletowe to Wam powiem jak się sprawuje i tez dostałam dobrą opinię na temat dermabrazji, która jest teraz w netto to mamuśce dzisiaj zamawiam

też mnie ciekawi zapach sweet candy, pysznie brzmi i podejrzewam że równie ładnie pachnie

czy ja dobrze widze, że nie widze () w formularzu do k05 książki zamówień? czy w takim razie mają już zwykłe kk fskturki z tym zestawem dla nowych konsultantek? bo tam są książeczki to bym sobie wzięła
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 21:19   #3419
EvaBS
Raczkowanie

Cytat:
Byłam przekonana, że Far Away jej się spodoba a tu zonk

Mówisz, że TTA Diamond pachnie bzem? Jedyne bzowe perfumy jakie znam to z Yves Rocher. Kojarzysz je może aby porównać?
z tego co kojarzę to YR bez mi się podoba a TTA Diamond było dla mnie wielkim rozczarowaniem
Zwierzątka duże i małe

Stary 2011-03-24, 21:20   #3420
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość

Tu nie chodzi o to czy mają coś do gadania, lecz o kasę. Avon tak robi,że jak konsultantka zalega z płatnością, to jadą po wypłacie liderowi lub OMS. Dlatego takie nerwy.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości