|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. |
|
19 | 33,33% |
| Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. |
|
23 | 40,35% |
| W trzeci trymestr wchodzimy, nasze Maluszki nie długo urodzimy. |
|
2 | 3,51% |
| W III trymestr wchodzimy i za nie długo nasze brzdące urodzimy. |
|
0 | 0% |
| Ruchy już czujemy, teraz na wyprawkę polujemy. |
|
5 | 8,77% |
| Wiosenne przygotowania - latem oczekiwane rozwiązania. |
|
1 | 1,75% |
| Na lato i maluszki czekamy, całą wyprawkę już mamy. |
|
0 | 0% |
| Kwiecień, maj na kalendarzu, a mamuśki na wizażu. |
|
5 | 8,77% |
| Łóżeczka bez dziecka oglądać nie chcemy,co z noworodkiem robić dobrze wiemy. |
|
1 | 1,75% |
| Kolejny miesiąc już czekamy, letnie z nas będą mamy. |
|
1 | 1,75% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
Cytat:
|
|
|
|
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
zaneta trzymam kciuki za wizytę
![]() zanka za Lenkę również! na pewno wszystko będzie dobrzeCo do statystyk związku to u nas było tak: poznaliśmy się w czerwcu 2006 parą zostaliśmy rok później w czerwcu 2007 (wcześniej każde z nas było w innych długoletnich związkach)zaręczyny po pół roku w grudniu 2007ślub w sierpniu 2008 Filipa spłodziliśmy z maju 2009, urodził się w lutym 2010 na drugiego bobaska czekamy do lipca 2011 ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
|
|
#1173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1174 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem w zasadzie od drugiego miesiąca ciąży na l4 i płaci mi cały czas pracodawca ale moja firma zatrudnia tysiące pracowników. I faktycznie wyliczana jest średnia ale nie pensja tylko dniówka z wypłat z ostatnich 12 miesięcy. Potem w różnych miesiącach możesz dostawać różne pensje w zależności ile dni ma dany miesiąc. Ja się tak przejechałam na lutym bo był o 3 dni krótszy od stycznia i wypłata mniejsza o 3 dniówki Cytat:
GRATULACJE !!!!!!!!!! Cytat:
trzymam jak najbardziej ale sądny nie będzie kochana bo WSZYSTKO będzie dobrze z LenkąCytat:
śliczny i zgrabny a mnie się udało kupić butki
|
||||
|
|
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Dusiu, szczerze mówiąc, to po Tobie tez jakoś bym się dziewczynki spodziewała
![]() Cytat:
![]() jaki tam sądny?!? wszystko będzie dobrze, musi być!!! hihihi To ja może jutro wstawie swoje zdjęcia, w tym samym momencie. ALe mój sie nie umywa
|
|
#1176 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
mi średnią z wynagrodzenia zawyża premia roczna i bardziej opłaca mi się być na L4
|
#1178 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ahh... dobre wspomnienia ze śląska mam bo 15 lat mieszkałam w Knurowie właśnie Od 5 mieszkam w Białymstoku.Zanka trzymam za wizytę ![]() Beata gratuluję córci ![]() A ja czekam aż mi blok czekoladowy stężeje
|
|
#1179 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
echo mam mieć o 10.00
tak przynajmniej jestem zapisana, ale nie wiem jak będzie w praktyce dam znać jak wrócę dobranoc
|
#1181 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Każdy brzuszek jest piękny, bo siedzi w nim śliczna kruszynka To kochana jeszcze mnie wywróż... Zanka za jutrzejszą
Edytowane przez DaKaro Czas edycji: 2011-03-24 o 21:37 |
|
|
|
|
#1182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
aaaa licząc jeszcze to, to mam w kieszeni 650zł na paliwo + 150zł za parking, więc totalnie nie opłaca mi się chodzenie do pracy
|
|
#1183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zanka trzymamy oczywiście jutro za wizytę na pewno wszystko będzie w porządku
|
|
|
#1184 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1185 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tatuś oszaleje na jej punkcie widzę że poruszyłyście temat staży naszych związków ![]() My z R. poznaliśmy się pod koniec czerwca 2006 przez wspólnych znajomych parą jesteśmy od 16 lipca 2006 zaręczyliśmy się w wigilię 2007 ślub 1 sierpnia 2009 dzidzia w okolicach naszej 2 rocznicy ślubu zrobi nam prezent narodzinami a po dzisiejszym USG termin przesunął mi się na 21.07.2011 więc w sumie najpierw było 22.07 potem 19.07 a teraz 21.07 w sumie kręci się koło 20 lipca ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
dziękujemy Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
nie miała wyjścia, najwyższa pora na nią była żeby się pokazała ja od Ciebie też ![]() dziękujemy ![]() Cytat:
![]() no lepiej wyczuły niż ja sama ![]() dziękuje Cytat:
masz we krwi jakieś moce
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-03-25 o 06:25 |
|||||||
|
|
|
#1186 |
|
Wtajemniczenie
|
Beatka ja również gratuluję córuni
Trzymam już kciuki za jutrzejsze wizyty i za Lenkowe serduszko również. Zanka na pewno będzie ok .
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
fajna stronka
ściągnięta z innego wątku ale może ktoś sobie skorzysta ![]() http://www.ciazowy.pl/kalkulator,mia...alkulatormiary |
|
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
ja też poproszę na wszelki wypadek kciuki
zobaczymy co się okaże..zmykam już, może HurtLockera trochę obejrzę, i do spania...choć na razie mały się rozbrykał i o spaniu nie myśli
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
No nie mogę! Mój syn jest jak banan ze skórką
|
#1190 | |||
|
Zadomowienie
|
beata, gratuluje corci
![]() Cytat:
Cytat:
![]() i za wszystkie pozostale wizyty tez Cytat:
caly wieczor was nadrabialam, ale tak jednym okiem, drugim na tv zerkalam popoludniu bylam w sklepie, szukam butow na wiosne, cos tam juz poprzymierzalam, ale nie kupilam jeszcze jutro mam usg szyjki, trzymajcie kciuki by wszystko bylo dobrze
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
ale co ma być niedobrze? i po co? wszytsko jest ok!
|
#1192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zanka - na pewno z serduszkiem będzie ok my tam swoje wiemy mają wielką moc KMat coś o tym wie ![]() specjalnie wstałam razem z tż-tem raniutko żeby nadrobić Wasze wczorajsze posty z całego dnia nie lubię mieć zaległości i nie wiedzieć co i jak u której wcinam właśnie śniadaniowo drugą kanapkę z fetą i pomidorkiem bo mnie na słone ochota naszła ![]() lecę nadrabiać bo przynajmniej z rana na bieżąco tyle nie produkujecie widzę że wczoraj coś szybko Was połozyło do łóżek bo cicho z wieczora było na naszym wątku ![]() ---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:31 ---------- moja córeczka długa jak szaszłyk na grilla a ciężka jak piłka ![]() ---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ---------- Cytat:
![]() ja mam przodozgiętą macicę i wczoraj się dowiedziałam że łożysko na tylniej ścianie, daaaleko od szyjki, dzidzia położona główkowo. Filmu nie będę wrzucać nigdzie bo raz że długi - ponad 25minut a ja nie umiem skracać a dwa że moje dane wszytskie są na nim cały czas spróbuje porobić kilka screenów z tego filmu, obrobić i wtedy Wam pokaże moją niunię ![]() jak fajne screeny wyjdą to może do fotografa zaniosę i wywołam sobie i będzie w ramkach stało ![]() a propos bucików na wiosnę to ja wczoraj przypadkiem kupiłam fajne buty -czółenka na niziutkim obcasie jak wracałam do domku z zajęć za - uwaga - 39zł - przecenione ze 168zł myślałam że za 39zł to jakieś badziewie będzie ale robili wyprzedaż i rózne były na przecenie, tańsze i droższe a te przecenili bo mieli tylko 2 pary r.36 i dwie - 40 na mnie czekały do tego zapasowe fleki są i przede wszytskim super wygodne za to uwielbiam właśnie skórzane buty ![]() Kolina za usg szyjki ja też się bałam co tam z moją ale ok, ciut się skróciła ale gin mówił że ok, ma 34mm
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-03-25 o 08:06 |
||
|
|
|
#1193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na chłodniejsze i deszczowe dni mam takie co na jesieni kupiłam, takie do kostki a polowałam kiedyś na czółenka fajne ale nic nie było ciekawego ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- a tym blokiem czekoladowym smaka mi narobiłaś chce mi się słodkiego!! Aaaa!!
|
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też jestem pedantką, wszystko ułożone w kosteczkę i wszystko ma swoją kolejność-raz założona rzecz idzie na koniec kolejki to się nazywa ,,zajob", ale nie umię juz inaczej żyć |
|
|
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już mówi do brzuszka "Julcia"
|
|
|
#1196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Według tego powinna mieć teraz 700g a 2 tygodnie temu miała już 656g Niech on tak już nie przybiera bo będziecie o mnie w Faktach ogladać ze urodziłam 6 kg dziecko DaKaro śliczny brzuszek ![]() Scio ja nie mam welurowych A jak będzie chłodniej to założę z rękawkiem ![]() Hehe śmiejecie się ze Brumek jest czarownicą aż mi się przypomniał taki mały chłopczyk odemnie z bloku, który na jedną sąsiadkę wołał czarownica Ale jednego razu jak się sytuacja powtórzyła to zapytała dlaczego tak na nią woła a mały z tekstem "A bo Ty mas takie cerwone włosy" Ależ u Nas dzisiaj ponuro Pewnie jeszcze deszcz będzie padał ![]() Idę zaraz wszamać śniadanko
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja nie śpie od 5.30. M. wstawał do pracy i mnie obudził i już koniec spania. Ale łóżka jeszcze nie pościelałam, to się jeszcze troche powylegiwuje
|
|
|
|
#1198 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Cytat:
Mojemu D też sie podoba i jakby była dziewczynka to nawet myśleliśmy o nim Ale kolega D ma córeczkę Julię to odpadło, tak samo jak Amelia i Maja. A zawsze mi sie te imiona podobały No i jeszcze Antosia i Michalina ale na te to mąż od razu powiedział nie
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
||
|
|
|
#1199 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry
a ja spac dzisiaj nie moglam, wstalam przed tz,co sie bardzo rzadko zdarza ladny poranek sie zpaowiada, blekitne niebo i sloneczko.. oby tak caly dzien wytrzymalo dziekuje za kciuki usg troche sie stersuje, bo ja w przeszlosci mialam zabieg na szyjce, przez to zawsze byla krotsza, martwie sie czy wszystko jest ok beata_1988, super buty kupilas i za taka cene, okazja jak rzadko ja wczoraj w galerii mokotow bylam, ale tam sklepy nie najtansze, kiedys byla bata, a teraz odkrylam ze nie ma o innych sieciowkach nie wspmne, nie ma poszlam sie rozejrzec i tak polazic, bo to blisko pracy tzta a wspolnie wczoraj jechalismy bo samochod zabieram od razu z powrotem zapomnialam napisac ze mamy kolyske z mothercare wiem ze to na krotko i w ogole, kupiona okazyjnie, musze ja tylko odswiezycplus jej taki ze jest niska, wiec kolo lozka stojac ma sie ja na wysokosci lezenia czyli na pierwsze miesiace wstrzymuje sie z zakupem lozeczka na parter, dzidzius bedzie w kolysce lezal, pozniej jak zacznie kombinowac dokupimy turystyczne nie mam zdjec, wiec wkleje te co w necie znalazlam
Edytowane przez Kolina Czas edycji: 2011-03-25 o 07:42 |
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilkę
Zanko Trzymam kciuki za badanie aby wszystko się okazało z Lenki serduszkiem super. Carmel zob czy się spr z dziewuszką jeszcze tydz czekania ![]() Kolina a ile kosztuje taka kołyska?ja nadal się zast co kupić idę ubierać synka trzeba wyjść z domku a chyba u mnie będzie padać Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2011-03-25 o 07:46 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.

(wcześniej każde z nas było w innych długoletnich związkach)

Bo dostałam troche tego od ciotki i wydaję mi się, ze maluchowi to za gorąco będzie w tym w lato 

dziękujemy
, to Cię dziewczyny wyczuły 

- przecenione ze 168zł