|
|
#2821 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
taka gładź do zrobienia - we proszku chyba co nie ? - nie wiem ale wiem ze jak wujek gładź kładł to potem 3 dni pylił czyszcząc polerujac i co tam robiąc i to się kładło na całe powierzchnie ? po całości ? nie tak? |
|
|
|
|
#2822 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2823 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jesli było malowane zmatowic papierem sciernym,jesli kaloryfer był niemalowany owinno sie zagrunowac (bo moze wyłazic rdza na wierzch) szafki i kaloryfer ja bym pomalowała emalią akrylową (co tez robie..własnie skonczyłam pierwszą sztukę )Cytat:
aaaa......w sumie to nie kapuje....gotową tez mozna jechac po całości i 3 dni szlifować, my np u młodej tak robislismy i tez gotową
|
|
|
#2824 | |||
|
Zakorzenienie
|
Korzystam z tego przepisu (wersja pierwsza bez konserwantu - ważna 2 tygodnie), ale go lekko modyfikuję (dodaję ciutkę mleczanu sodu, na taką ilość toniku jakieś 1/2 ml) Kwas hialuronowy dodaję, jak już wszystko wystygnie (raz dolałam do jeszcze ciepłego roztworu i wytrąciły się jakieś śmieciuszki)
To jest szalenie w✂✂✂✂iające! "Pour le" Baset Ekhm, mogę też dostarczyć, ale nie gwarantuję pierwszej świeżości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A pałą chceta? Bleh! ![]() Cytat:
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-03-24 o 22:38 |
|||
|
|
|
#2825 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mam pytanie do perfekcyjnych pa n domu
![]() :-jak często myjecie okna?
|
|
#2826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- ja - i jestem z tego powodu zanożyczkiście dumna - 2 razy we roku ![]() i nikt, powtarzam nikt sie nie skapnął, ze tak rzadko - po prostu nie są brudne IMHO więc po ój robić to częściej Rózia - krem pod/na oczny AVA - miałam próbkę - dalej mam, ale otwarta Cię chyba nie interesuje - nie mam zgrzewarki - i mi srednio koegzystencja jego odpowiada - za to - polecam pod/naocznie nocny krem AVY twarzowy z serii koenzym - robi prasowanko - takie trochę optyczne - ale wrażenia czuciowe się licza - i wizualnie też lepij - na noc dzień - gesty ale wchłąnialny - gut, sehr gut, nie wiem jak jego dalekosiężne skutki - ale doraźnie świetnie niweluje susz i pognieciony pergamin Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-24 o 22:17 |
|
|
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
jak już nic nie widać i monsz długo pracuje i nie ma siły
moge pisać
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-24 o 22:14 |
|
|
|
#2828 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To dobrze,bo cukru mam mało w domu
![]() A ja dalej butów nie mam-sugerując się rozmiarem wkładki wew to rozpiętośc rozmiarowa jest od 39 do 41 ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Coś ostatnio monotematyczna jesteś
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
nikt się nawet nie spodziewał
|
|
#2830 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mhhmmmm pyli głównie z zależnosci od tego ile sie zeszlifuje.....jak połozysz 50 kg szpachli, a zeszlifujesz 10 kg...to masz 10 kg pyłu raczej nie zależnie od rodzaju szpachli.. ale wydaje mi sie ze gotowa pyliła mniej,ale to chyba z tego wzgledy ze doslismy juz do wprawy ile twgo walic na sciane...poza tym ta gotowa to była akrylowa,a sypka (w innym pomieszczeniu) to była gipsowa i chyba ta akrulowa jest po prostu twardsza i za jednym zamachnieciem mniej sie jej zdziera.... Cytat:
|
|
|
#2831 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2832 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a fiecie ze przeleciałam m\nową szmatą pół domu łącznie z powierzchniami które nigdy nie były myte od nowości np ten nieszczesny czarny billi ze szklanymi drzwiami paluchuje sie ,a jak go umys to są smugi , a dzis rachu ciachu dosłownie 1 minuta szmatą z czysta wodą i szok! pierwszy raz widzę czystosc na tym meblu
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2835 |
|
Nindżopesz
|
Dwa razy w roku
|
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2838 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tak sie pytam...bo wyczytalam w sieciuni ze niektorzy myja co 3 tygodnie
........ja jak mialam stare to myłam raz w roku, nowe myłam juz 3 razy, ale 2 razy to było poremontowo
|
|
#2839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
Szacun
||
|
|
|
#2840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad.2 ja mam takich 300 sąsaidek - nudzo sieu ![]() :brzyda l: smutne baby ale one o mnie mają równie świetne mniemanie ![]() tylko nie wiedzą gdzie ja mam takie sąsiadki
|
|
|
|
|
#2841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to zbiorowa nerwica zbiorowych natręctw
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
tu cza płakać - bo ja ani trochę w tym względzie nie przesadzam - taki "pokopalniany nawyk" plus to co mówisz
wiesz seria nieudanych żyć z nieudanymi żulami - bo facetami nie nazwę ich nigdy - smutna egzystencja - zatem czeba czymś zrekompensować straty - dać innym powód do wstydu coby nie gadano o nich - działą - lokalnie nikt nie smie powiedzieć złego słowa na panią co każdego miesiąca myje okna - takie poswięcenie taki trud - nie godzi sie kalać Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-24 o 22:54 |
|
|
|
#2843 | |||
|
Zakorzenienie
|
jestem czysta
dla pana prokuratora ![]() obniuchałam HP dla pewności, tak to jest dobry wybór Ju wpadnę tam malowniczo rozczochrana, z krzywym okiem, cycem wywalonym, pachnąca HP(o 9 ranno!!!!!) i fajkami i uwiodę prokuratora, tak to widzę , a i powinnam chyba postarać się o oczko w rajstopach ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
![]() rzadko spotykane, gatunek na wymarciu Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam rajstopy z milionem oczek - działa zawsze http://emarilyn.pl/pl/4078,rajstopy_...1,produkt.html jednak to nie to - oczko to jest to- ono budzi tą wyobraxnie gdzie musk zanika a zaczyna dziaąłc głowa Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-24 o 23:00 |
|
|
|
|
#2845 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mocno mocno! Pisz jaśniej, zupełnie nie wiemy o co Ci chodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A dzisiaj w Naturze widziałam też Avową serię z rokitnikiem - hm, hm, rokitnik brzmi ciekawieee. I kupiłam....... (nie, fcale nie mydło, to są podłe insynuacje ) fajniuchny acz niepozorny micel, o ten --> klikOżżż |
|||||||
|
|
|
#2846 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I zmęczeniem czasami ![]() Że co? No fiesz so ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to Florcik zalinczył kiedyś ten niepozór ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- dobra - ftóra ma chodzace męskie dowody na to ze HP ( Hypnotic Poison) działą na chopów korzystnie ( dla bab/obupólnie) ?????? bo asz lecem niuchać - mam conieco - i bałąm sie użyć na zewnątrz do tej pory - że uduszę, podduszę i odstraszę
|
|
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba pójdę spać
![]() HP są fajne- słodziutkie, oblepiające, kremowo-waniliowo-migdałowe Pyyyycha
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-03-24 o 23:09 |
|
|
|
#2849 | ||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. to dopsz że nic nie wystaje Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dobrze będzie rozumiem doskonale, ja przy spadającym ramiączku byłabym w stanie kogoś ubić Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
|
|
|
#2850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

czy lateksową farbą mogę pomaziać malowaną już (czymś) metalową szafkę? będzie dobrze i nic nie odpadnie?
)

........ja jak mialam stare to myłam raz w roku, nowe myłam juz 3 razy, ale 2 razy to było poremontowo

Mocno mocno! 

sypiam po 9-10 godzin 
pod golfem, swetrem i płaszczem