|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
nie widzę w tym seksualnosci, sensualności ani perwery no dobra, od biedy plasticzana nuta robi za perwerę - to fakt nie mówie ze złe - tylko ich nie rozumiem, a raczej siły razenia - dla mnei ot własnie waniliowa syntetyczna słodycz - palona lalka z plastiku dodaje im perwery i trzymam je od lat żeby sobie przypominac, bo często zmienia mi sie gust, opinia - ale dzis to samo chociaż jakby mnie mijała kobieta tak pachnąca - to ta perwer nuta na tak, ale długo siedziecw oparach juz bez szału Kameno - dzięks, za radosć z krwi tezfajny dziennikarz - niegwiazdorzący we dwójce - no-visa dla Polaków USA Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-24 o 23:22 |
|
|
|
|
#2852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówisz? ![]() Cytat:
![]() Czy h mnie nie było, a Wy już czy strony, żeście naprodukowali ![]() No więc przez ostatnie dwie godziny paczyłam se na fajne klaty itp Nie rozumiem więc czemu wszyscy mówią, że Księżyc w nowiu jest nudny...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zapominaj o smużyście rozmazanej, czerwonej szmince na ustach ![]() O ![]() Nie fiedziauam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2854 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
duluxem kolory świata malowałam przysufitowe rurki od centralnego i framugi i było wsio ok, jeszcze nic nie odpadłobo fogle zastanawiam się nad kaloryferkiem w kolorze ściany, ale nie wiem czy to dobry pomysł? (szczególnie że kaloryferów mam 100 metrów bieżących..) co do tej szpachli, to najbardziej mi się podoba brak czynności wstępnych, po prostu zdejmujesz pokrywkę i jadziesz kupiłam niechcący inną, poprzednia była wewnętrzna a teraz jakąś uniwersalną do wnętrz i zewnętrz, mam nadzieję że będzie tak samo dobra ![]() ja nie perfekcyjna więc jakieś raz do roku, strasznie rzadko, ale pocieszam się że tylko dwa razy rzadziej niż Red ![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
Ale o jakie szmatki Wam biega?
Bo chyba coś za szybko przeleciałam, przegapiłam albo się pogubiłam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
mówie tak czech na czech - na Aliena łobejrzalo się z nieprzyzwoitym komentarzem - acz pożadanym
i czech na czech zapodane pod nos dla testu (bez nazwy) zrobiło yyyhhmmmmmmmmmmmmmm z zmakniętymi oczyma czech an czech potwierdziło ze to ejst wyuzdany i kręcący zapach ale Code bardziej |
|
|
|
#2857 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
O nieeeeeeeeeeee!!!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#2858 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja mam zrobiłą tak i to świetnie gubi kalafiora i powiększa optycznie pokoja - rili cheba ze kcesz robić industrial - i malnąć kalafiora na stalowy połysk perłę - będzie grał pierwsze skrzypce Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-24 o 23:34 |
|
|
|
|
#2860 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
jesteś moim wyznacznikiem perfekcyjności zanotowałam już sobie że w kwestii mycia okien jestem półperfekt ![]() Cytat:
w mieszanie nie chcę się bawić, tyyyyyyle odcieni, to nie dla mnie, ratunku
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
to ja idę spać
do zobaczenia jutro, mam nadzieję ![]() kolorowych all
|
|
#2863 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
i własnie maluje umieszaną emalią w kolorze umieszanej emulsji ![]() Cytat:
no fłaśnie...i ja nie wiem czemu ukrywałyscie przede mną ich istnienie? ![]() Cytat:
a bo szmatki mikrofibrowe są rózne ja kupiłam 2-niby kurzową-wygląda jak frotte i taką do polerowania-i tą do polerowania dzic jechałam cały dom
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2865 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kameno-co do farb to nie wiem...ja akurat mam po prostu kolor o tym samym numerze z mieszalnika.
ale mam rade-zrób próbkę ściany na kartoniku, idz do marketona i moze uda ci sei wychaczyc identyko emalię, albo umieszac-jak masz próbkę to przykładasz do wzornika i szukasz identiko koloru
|
|
#2866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale so? ![]() Cytat:
||
|
|
|
#2867 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Kurde, chyba za często ją przecieram, dziurę zrobię w półeczkach. A tak fogle muszę się pożalić. Zachciało mi się chodzić w plener nad jeziorko (czyli rzeczone spacery) a tu siem pogoda spsuła i nie przewidują poprawy przez najbliższe trzy dni Czyż to nie fatum?
|
|
|
|
|
#2868 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kaloryfer praktycznie znika optycznie i nie rzuca się w oczy Też zmykam. Kisy ( ) dla wszystkich |
|
|
|
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tacy som np we moim guście wiesz gusta gustami - ja nie pisałam o moich gustlikach tylko o tych obserwacjach ze ten co leciał na Alienka to był zazwyczaj taki dirty bastard ale z tej niższej półki - not inaf masculine to me ale moje kryteria i preferencje wobec guys i related parfumes na 100% nie przysporza nikomu korzyści - nie obrastam w nadmiara chopa |
|
|
|
|
#2871 | ||||||||
|
BAN stały
|
Kameno, żadnych zdjęć z zarostem (i bez) nie będzie, bo...
bo nie, no A kaloryfer jak najbardziej na kolor ściany, po co go dodatkowo eksponować? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciągle trzymam ![]() Zanotowane (ten Hasceral to może i na paszczę by się zdał [ofkors po testach przedramiennych], mocznik + kwas acetylosalicylowy to też zdzieracze, c'nie?) ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięx, ale to raczej nie mój target ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tak, tak - się nam teraz w żywe oczy nie wypieraj, na wszystko mam śfiatkuf ![]() --- A w kwestii zapachów jeszcze, gdzieś czytałem/słyszałem, że wanilia kojarzy się nam z matką, dzieciństwem, domem rodzinnym i szeroko pojętym bezpieczeństwem, dlatego większość osób (bo chyba nie tylko o mężczyzn chodziło) tak ją lubi |
||||||||
|
|
|
#2872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spooro - jest jeszcze tak z chopami, poznającymi zapach po raz pierwszy bleeeeeeeeh drugi raz - nie wiedząc ze to to samo jaaaaaaaaaaaaaaa mślę że to po temu - zę facet - z natury urodzony ekspert - mając podany an bloterku materiał musi się określić błyskawicznie - zatem mówi co odczuwa we pierwszym momencie nie wczuwa się, nie wnika - bo po co? został zapytany o zdanie - należało udzielic go - toż udziela ale facet oglądający sie za zapachem kobiety - to jest juz wyznacznik jego zmysłu węchu - zwłaszcza jeśli jej nie widzi - a wręcz wyłącznie Ci o których pisałam to tacy co kilka razy powtarzają to samo jak pieski Pawłowa Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-25 o 00:10 |
|
|
|
|
#2873 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() co do drugiego, fatum, na bank Cytat:
|
||||
|
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czy umiesz dokłądnie powiedzieć CO ? we HP jest tak ach i och i mrr i wrr ? bo to nie jest wanilia z ciastek mamy, hell nie bo dla mnie to sex shop - rili - sex shop oils, scents itp Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-25 o 00:17 |
|
|
|
|
#2875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja myję trzy razy do roku. Kupiłam sobie używke Signature Duponta, zna ktos ? I jabłuszko ninowe eliksirowe
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-03-25 o 00:18 |
||
|
|
|
#2876 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2877 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czymaj sie Bejbe i nie puszczaj nu nu Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|||
|
|
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz pisałam i nie pójdę spać - a się wybierałam - zn spać to nie - ale paczeć na film w e łóżku |
|
|
|
|
#2879 | ||||
|
BAN stały
|
Już wiem
Btw - moi sąsiedzi rozciągali kiedyś skarpetki na słoikach, gdy miały za ciasne ściągacze ![]() Cytat:
Cytat:
Fstyt mi... o jaaak miii fstyyyt!!! ![]() Cytat:
), ale przede wszystkim kojarzył mi się z nawilżeniem Cytat:
Z drugiej strony erotyzm ten kłóci się z tą "mama i bezpieczeństwem", więc who knows? Btw - dla mnie "słodziak erotyczny" to słodziak niejadalny właśnie (a Aliena początkowo nie polubiłem, odrzucił mnie "mdlącą nutą", dałem więc próbaska mamie, a któregoś dnia wchodzę do kuchni, coś mi nagle tak pięknie zapachniało, i kto zgadnie, co to był za zapach?)
|
||||
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
To ja tez lęcę się relaksowac i pranajamowac, bo cięzki dzień miałam. Dobranoc.
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

Pyyyycha
nie widzę w tym seksualnosci, sensualności ani perwery
dzięks, za radosć z krwi
tez

Nie rozumiem więc czemu wszyscy mówią, że Księżyc w nowiu jest nudny... 

O nieeeeeeeeeeee!!! 

Czyż to nie fatum?
A kaloryfer jak najbardziej na kolor ściany, po co go dodatkowo eksponować? 
a tu taki karpik - nie dam głowy czy nie rozdziawiłam ust ze zdziwienia ale oczy mi z orbit wychodziły - to prawda