|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Przynajmniej tutaj jakieś wsparcie
![]() Ale jutro w szkole na żywo czeka mnie piekło... Wyjdę,na "żyda",ale trudno:P |
|
|
|
#722 |
|
Szara Eminencja
|
Kurde zaintrygowałyście mnie tym grzybem
|
|
|
|
#723 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiec masz jak sie bronic w razie czego zawsze mozesz powiedziec,zeby sie sami skladali ;] ja juz kiedys sie tak zbuntowalam,bo jakies badziewie chcieli kupic.to stwierdzilam,ze ciezko zarobione pieniadze moich rodzicow nie pojda w bloto i w byle co ![]() wiec nie daj sie !! trzeba dbac o swoje zdanie i opinie i tym haslem mowie dobranoc ;] spaaadeczkow dziewuszki
|
|
#724 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc
Ja też już idę Papunie ;*Jutro napiszę wam,jak przeżyłam ochrzan w szkole
|
|
|
|
#725 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry! U mnie dziś na wadze mały wzrost ale co tam - wczoraj bardzo mało piłam. Dziś zapowiada się ciężki dzionek bo niestety szefostwo wyjechało i cała firma na mojej głowie...
Tak sobie czytam o tej składce dla belfra i wiecie co? Ja też jestem chyba jakaś nienormalna bo 200 zł to już przegięcie! Ja nie pamiętam co my daliśmy nauczycielce ale na bank zrzutka była max 50 zł jak nie mniej. Kiedyś miałam tego grzybka ale tak to cholerstwo rosło, że już nie wiedziałam co z nim zrobić i w pewnym momencie powiedziałam dość i zginął śmiercią naturalną ![]() I tak kilka słów na temat tż-ów. U nas też od początku mamy dostęp do wszystkiego - ja nawet mam większy bo mam głowę do haseł i wszystkie pamiętam a mój nie Sms-y sprawdza ten kto ma bliżej, na zakupach płacimy jak nam wygodnie. Nie ma podziału na twoje-moje. To wszystko kwestia dogadania bo znam takie małżeństwa, które wszystko mają osobno i nie wyobrażają sobie takiego układu jak my mamy. Ale u nas tak było od zawsze.To się rozpisałam
|
|
|
|
#726 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry chudziunki!!
ja już w pracy.. ale się wkurzyłam, ktoś mi na parkingu wjechał w auto i mam wgniecenie;/;/ Jak cały czas auto stało to nikt nic nie zrobił a jak od dzisiaj będę mogła jeździć to ![]() ![]() co do składki dla nauczyciela, to PRZESADA 200ZŁ!! ON I TAK PEWNIE DOBRZE ZARABIA.
|
#727 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry Panienki!!!
Ja już po śniadanku, walczę z lodami, które wczoraj robiłam... strasznie mi zamarzły no i te kryształki lodu;/ muszę Was troszkę ponadrabiać bo widzę, że się rozpisałyście troszkę, nie było mnie jednego wieczorku a tu takie wypracowanie
|
#728 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kontynuując temat - 200 zł to gruba przesada ! my też składaliśmy się po kilkadziesiąt (z tego co pamiętam to pewnie 30-50)z TŻtem nie mamy wspólnych pieniędzy, ale to dlatego, że nie zarabiamy, a głupio byłoby łączyć pieniądze od rodziców:P a potem pewnie, będziemy mieć swoje konta i jedno wspólne, gdzie będziemy wpłacać te samą sumę po wypłacie, a reszta dla każdego:P dziś spadeczek! -0,6 ![]() jadę zaraz na wieś do rodziców, więc ważyć się nie będę, dopiero w poniedziałek... wczoraj zrobiliśmy z TŻtem lody, już się zrobiły, zaraz wszamamy na II śniadanie
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Heej
No i a nie mówiłam,ze ten gigantyczny spadek to przez to że mało jadłam ![]() Dziś wchodzę naw wage a tak 0.5kg więcej... Więc suma sumarum 11.5 kg mniej Mówiłam,żeby się nie łudzić ze w końcu ujrze 12kg Zjadłam właśnie wczorajszą tortille z gyrosem bo z kolacji mi została Dziś mam PW i o tym zapomnialam i nie mam nawet durnego pomidora w lodówce! jak bede wracać z pracy zrobie skok na biedronkę
|
#730 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I przed wczoraj tak samo. Wczoraj zważyłam się pierwszy raz po kolejnym zastoju i waga pokazała 1kg mniej, z tym że jak już wspominałam mało jadlam poprzedniego dnia Mam już te wszystkie cyfry w nosie, czasem aż mi się nie chce już tu zaglądać i dołować waszymi wynikami bo mnie szlag trafia, że ja nadal jestem otyła albo już tylko nadwaga a kg lecą jak by chciały a nie mogły
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej laseczki ![]() Musze przyznac , ze 200 zl to jakas przesada ![]() Bardzo mi sie podoba tutaj podejscie do tych spraw - czesto uczniowie daja nauczycielowi cos co sami zrobili a jak sie skladaja na prezent np. Swieta to jest to 1-2 €
|
|
#733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
No ja startowałam z 88kg... teraz 76.3 kg wczoraj było 75.8 kg więc o dychę jestem w tył niż Ty
|
#735 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pati ja jestem na dukanie od 8 stycznia i mam 6 kg STALEGO spadku ( ktory sie utrzymuje ) i ok. 1-2 kg ktore caly czas albo sa , albo ich nie ma
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2011-03-25 o 08:38 |
|
|
|
|
#737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a i moje zdanie znasz, powinnaś przejsć na III fazę, żeby rozkręcić metabolizm, albo chociaż jeść więcej rzeczy, które są dozwolone w określonych ilościach - skrobię, kakao itp. zawsze większa kaloryczność podkręci metabolizm.
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
alez mi sie dzien fajnie zaczol
- slonko przez okno patrzy![]() ![]()
|
#739 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dzień doberek!
Ja dziś zaglądam do Was wcześniej, bo moje małe JESZCZE ŚPI!!! ![]() U mnie dziś -0,3 i w sumie jest 60,3kg!!! Czekam na 5!!!!!! Pogoda dziś paskudna, a poza tym jak widzę, większość z nas ma lub jest przed @ ![]() Ja mam dziś dzień nostalgiczny - jutro moja najlepsza przyjaciółka, z którą się razem wychowywałyśmy bierze ślub cywilny. Na wrzesień mają zaplanowany kościelny, ale już teraz potrzebują statusu małżeńskiego do ubiegania się o kredyt "rodzina na swoim". Ale nie o tym mowa Od rana napływają mi łzy do oczu, pewnie jutro na tym ślubie będę nieźle ryczeć Z tym sentymentalnym akcentem, życzę Wam miłego dzionka! Cytat:
Trzymaj się dzielnie w pracy! Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
Nie tylko spadku, ale i silnej woli! Przebrnęłaś przez tego uparciucha! ![]() Do zobaczonka po weekendzie!
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
GRATULUJE spadku ![]() ![]() klask i: ja tez czekam na 5 z przodu , ale na razie z widomych przyczyn na wage nie wlaze moze za kilka dni
|
|
#741 | |
|
Rozeznanie
|
Tomasz Raczek, krytyk, dziennikarz, na pewno znasz
Był kiedyś w 'Pytanie na Śniadanie' i opowiadał jakieś niestworzone rzeczy o diecie Dukana, że on był na uderzeniówce miesiąc czy tam nawet więcej![]() paranoja, po Raczku w 'dwójce' i pożal się boże pani dietetyk z tvn-u mam nauczkę, że w telewizji same głupoty gadają. Cytat:
A na mszę to się chyba symbolicznie daje... postawiłam się i powiedziałam, że ja nie będę płaciła tyle, żeby później w łapska księdza wpadło (spójrzmy prawdzie w oczy...)
|
|
|
#742 |
|
Wtajemniczenie
|
lody = jeden wielki FAIL. :P nie da się ich wygrzebać, twarde jak kamień:P
|
|
#743 |
|
Raczkowanie
|
witam was
![]() brzydkawo za oknem a musze na ryneczek skoczyc po sprawunki i popoludnie z wypiekami musze troche porobic,bo weekend poza swoim domkiem jutro basen ![]() juz po sniadanku jestem-twarozek z czerwona papryka i jogurcik maly ![]() milego dzionka
|
#744 |
|
Rozeznanie
|
U mnie dziś zawrotny spadek -100g
![]() A co tam, lepiej -100 niż +100 nie? Miłego dnia Dziewczyny i gratuluję wszystkich spadków, nawet tych minimalnych
|
#745 |
|
Zadomowienie
|
Witam Kochane w ten tak brzydki dzień,na razie nie pada ale coś się zanosi,
nikamo kochana, ja jestem na 3/3 i jest mi z tym baaaardzo dobrze ![]() spaśkak ? nie mów tak... najważniejsze, że wzięłaś się za siebie, więc główka w górę ![]() ja też zaczynałam od 3 cyfrowej wagi... na szczęście nie popadłam w codziennie ważenie, bo nie mam tu wagi, więc poznam moje cyferki w przyszły piątek.... ale cm lecą ! już po spodniach widać, że coś ruszyło ![]() ![]() ![]() izuulkaa Już był czas najwyższy bo 10lat noszę ten "ciężar" ![]() witaj bardzo długa uderzeniówka a 6 kg przez półtora miesiąca to nieźle! ale w sumie, na początku zawsze leci szybciej...może właśnie przez zbyt długą uderzeniówką, może przez zblizający się @, może grzeszysz (nieświadomie)tchnienie-wiatru Kochana,przy takiej wadze jak ja miałam to się zastanawiałam czy to nie za mało uderzeniówki ale wolałam nie przedłużać,a co do @ to po tygodniu diety dostałam ale po półrocznej przerwie,teraz też czekam bo normalnie to powinnam już mieć @ a tu znowu nic hmm masz to usg z opisem? wyślij mi najlepiej na priv to co tam lekarz je robiący napisał to zobaczę o co chodzi ![]() metal_fish Wysłałam już ci wiadomość na PW ,na razie brzuch Misia nie boli ale nie wiem co będzieWitamy w szeregach! dominic_sz Dzięki za powitanie i słowa otuchy |
|
|
|
#746 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Wam!
Po śniadanku... przed kawusią... dzisiaj mam leniwy dzień wolny. Wiecie co? martwię się troszkę o siebie. Od połowy cyklu bolą mnie piersi... nie wiem co jest grane. Są takie jak przed samym @! Zawsze na te kilka dni przed były "dokuczliwe" ale teraz... nie mam jak spać nawet. @ powinien pojawić się za 1.5 tyg...
|
|
#747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() spadek to spadek
|
|
#748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#749 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Zrobiłam RAZ i więcej się nie męczyłam ![]() Może gdyby z nich zrobić lodu na patyku, w takich foremkach, to by się chociaż dało je jeść... Pati, zgadzam się, że niemożliwe by ci przybyło pół kg tłuszczu, to musi być woda lub niestrawione jedzenie... Ale nie wyjaśnia to tego, że masz takie zastoje straszne. Może faktycznie powinnaś przejść na 3 fazę na jakiś czas i zobaczyć jak organizm się wtedy zachowa? U mnie powoli w dół... Dziś waga mi wskazała 80.8, to pewien spadek, ale wydaje mi się, że to głównie przez mój generalny brak apetytu. Wczoraj to już się poddałam i ustawiłam sobie przypomnienia w telefonie żeby pamiętać o jedzeniu, bo bolę się, że mi zwolni metabolizm od ograniczenia jedzenia... Nie ukrywam, że chciałabym żeby spadek się utrzymał... To by już było ponad 13 kg. Już niezbyt daleko do 7 z przodu... A zdaniem dukana powinnam ważyć 69-70 kg, więc byłaby przede mną ostatnia dziesiątka ![]() Ja sama wolałabym 65 ![]() Jeszcze na dodatek się przeziębiłam, dziś mi się zaczyna weekend, a ja w łóżku... TŻ wyjechał na praktycznie cały weekend i w ogóle jest byle jak. Smutno mi trochę. ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Nikamo, nie zauważyłam nowej twarzy w wątku Witaj Myślę, że faktycznie trochę mało Ci spadło jak na początek diety, ale może to przez zbliżający się okres? |
|
|
|
|
#750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pomyśl ile rzeczy możesz zrobić jak masz czas tylko dla siebie, może jest coś co dawno chciałaś zrobić..jak masz taki trudny czas to staraj się robić jak najwięcej rzeczy, które sprawiają Ci przyjemność
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:01.

wiec masz jak sie bronic
w razie czego zawsze mozesz powiedziec,zeby sie sami skladali ;] ja juz kiedys sie tak zbuntowalam,bo jakies badziewie chcieli kupic.to stwierdzilam,ze ciezko zarobione pieniadze moich rodzicow nie pojda w bloto i w byle co
Ja też już idę 

! my też składaliśmy się po kilkadziesiąt (z tego co pamiętam to pewnie 30-50)
jak bede wracać z pracy zrobie skok na biedronkę

klask i: ja tez czekam na 5 z przodu , ale na razie z widomych przyczyn na wage nie wlaze moze za kilka dni
,na razie brzuch Misia nie boli ale nie wiem co będzie