|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Torby już pakujemy, wkrótce nasze dzieci tulić będziemy. Mamy maj-czerwiec. |
|
1 | 1,61% |
| Mamuśki maj-czerwiec torby pakują, bo dzieci na świat powoli się szykują. |
|
2 | 3,23% |
| Wiosenne promienie nas ogrzewają, mamy maj-czerwiec maluchy witają. |
|
1 | 1,61% |
| Nasze dzieci dorastają i na świat się wydostają. |
|
0 | 0% |
| Wszystkie świerszcze pięknie grają, bo mamy maj-czerwiec dzieci na świat wydają. |
|
0 | 0% |
| Najpiękniejsza to melodia gdy głos dziecka słychać co dnia. |
|
0 | 0% |
| Zbudynienie sięga zenitu, zamiast się pakować, my na forum pitu-pitu, mamy V-VI 2011 |
|
19 | 30,65% |
| Babciu, Dziadku jestem w drodze! W maju - czerwcu sie urodzę! |
|
6 | 9,68% |
| Nie wytrzymam ani chwili! Chcę urodzić moi mili! |
|
1 | 1,61% |
| Czas upływa nam jak rzeka - wyjdźcie dzieci! Mama czeka. |
|
4 | 6,45% |
| Osiem części już za nami w tej będziemy już matkami! Mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
28 | 45,16% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki!
Dzień doberek brzucholki
A u mnie pięknie słoneczko świeci.Mieszkanko juz sie wietrzy,a później na duże lody
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie wlaczylam sobie opcje "Pokaz podpisy uzytkownikow" i az sie nie moge tu odnalezc
Czy wynika z tego, ze bylam jedyna osoba bez podpisu?
|
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
andziot i jak idziesz na wizytę dzisiaj czy jednak nie? dzwoniłaś do tej koleżanki?
migotka śniegu napadało? ![]() za dzisiejsze wizyty u ginów i ktg agi violisia za 34 ![]()
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
Anula
za wizytęDzień dobry ![]() Aguś za ktg
Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-03-25 o 09:58 |
|
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
mary poziomkowa; ooo nawet nazwa koloruy taka ziemska troche
Mam bliziutko castoramę to sobie pojade obkukac a jak w nastepnym tyg wroce do krk to zaciagne małza. Kiedys lubiłam delikatny pastel na sciane np. wanilia delikatniusia ale juz mi sie te pastele znudziły. agnieszka_pe , ciesze sie razem z Toba Ewesko, wiesci pozytywnych gratuluje i extra, ze wszystko idzie planowo a TŻ kiedy wraca ???Violisia, przypomniałas mi !! Grtatuluje 34 !! ![]() ![]() ![]() Juz tylko 6 Ci zostało ![]() Ja zaczynam dzis 30 !! a razem z nami jeszcze Lolusia swietuje (chyba 31) DorkaB (zreszta ona tez 30!) chyba Dziewczonka, antropia ?? Kogo jeszcze pominełam ? Mamusie wiec dzis ![]() ![]() ![]() Paulis, wychodzisz na prostą i wracasz do żywych Moniqac, jak last day @ work
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
na szczęście dospałam
o 6 30 zasnełam, ale juz nadzeJI ( brzuszek poza tym mam twardy od rana, juz magnez zjadłam.na szczescie nie boli, wiec po prostu tak juz chyba bedzie. bo si enie przemeczam ani nic. daisy bardzo pyszna ogorkowa kwaśniutka ewesko nie wiem czy Ci gratulowałam udanej wizyty, bo mam dziurę w pamięci jestem pełna podziwu dla Ciebie , ciąża blixniacza a Ty ją donosisz do konca I JESZCZE WSZYSTKO ROBISZ jestem z Ciebie dumna![]() trzymam kciuki za wizyty bo chyba ktos ma dzis! ![]() pije kawke zjem babeczke i ide cos robic
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no dobra, wylaczam te opcje z podpisami. Nic tu nie widzeeeeeee!
|
|
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie wiem ktory mam 33 pełne skończone czyli zaczynam 34! masakiejro
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
gusiagatko dzieki
atiz monika21121984 Zytus Weredka priv
Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-03-25 o 10:10 |
|
|
|
#2470 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki dziewczyny, ale teraz wszytskie sprobujmy odczarowac Mimbi, bo tgez to chorowite biedulki takie
Daisy gratuluje okraglego tygodnia!!!!! razem z Lolcia, Grazin, Amarcia, Violisia, Dorka!!! ![]() Aga_pe, a w Anglii cos dostawalas tak? jakas anty? a ja mam lenia... wiem, ze piekna pogoda, ale z powodu takiego, ze w ciaz jestem zaklejona i ograniczam wychodzenie na dwor, poloze sie jeszcze do lozka, wlacze jakis film i moze kimne sie na 2 godziny! A co... trza korzystac poki terrorysta w brzuchu jeszcze jest
''...Look at me! I Just can’t believe what they’ve done to me. We could never get free. I just wanna be! I just wanna dream...'' Edytowane przez Paulizia Czas edycji: 2011-03-25 o 10:07 |
|
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja takze dopijam, standardowo już drugą :P
|
|
#2472 |
|
Rozeznanie
|
Witam z rana
![]() Igorek jeszcze raz caluje wszystkie ciocie za komplementy Powiem Wam ze juz chyba trzecia noc ktorą przespalam całą, tzn dopiero ok 6 na siusiu wstalam.Bo wczesniej to normalnie co 3 godziny latalam. Oczywiscie nalesnikow sie wczoraj nie doczekalam, bo zglodnialam przed powrotem tz i sobie kanapki zrobilam, myslalam ze moze na sniadanko zrobi i pomoze mi posprzatac, ale wymyslil ze musi dzis koniecznie do gminy z rana jechac. no ale nic sprzątanko poczeka ![]() agus87 dzieki |
|
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to PARTY TIME ![]() Paulizia, dziekowac Kochana ![]() ![]() ![]() ![]() agusia, byłas juz na KTG ??
|
|
#2474 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
daisus wlasnie pisalam do dorki i napisala ze dzisiaj zaczyna 29t. wszystko u niej na razie ok, lezy i dojrzewa napisala ze jej nudno, brakuje neta, kontaktu z nami i reszta swiata stara sie trzymac i nie wpadac w depreche, pisze ze najgorsze ze omina ja wyprawkowe zakupy
|
|
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzwoniłam do niej, ale umiera w łóżku jeszcze, mówi że nawet na myśl o jedzeniu już biegnie do kibleka biedaczka .... nie chcę jej wyciągać z domu .... tylko jeszcze do gina muszę się dodzwonić żeby dowiedzieć się kiedy mam przyjść ![]() do tego mam wyrzuty sumienia jakby coś zmieniały te kilka dni później ...... idę "papa" |
|
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem daisunia jak mogłaś !!! JAK MOGŁAŚ O MNIE ZAPOMNIEĆ
![]() idę płakać do kąta ![]() a ja z okazji rozpoczecia nowego tygodnia okrzyczałam tż bo kurde j rozumiem ze on jest zapracowany w tej swojej robocie i w ogole bez niego to zakład nie mial by szans przetrwać nawet jedenej minuty, ale jak dzownie 3 raz to moglby odebrac! bo to znaczy ze moze juz rodze.
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
o 13 mam
|
|
|
|
#2478 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() oczywiscie bez % |
|||
|
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
i nawzajemCytat:
Dzielnie się trzyma A my nieustannie trzymamy kciuki
|
|
|
|
|
#2480 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
Jestem prze-zmęczona, ale to już ostatni dzień pracy... masakra... Listopadowa80 - w mieszkanku nie jest najcieplej właśnie... myślę że będę małego musiała kąpać i przewijać w sypialni - zrobi się miejsce, najwyżej TZ będzie spał w dużym pokoju chyba że na coś innego wpadnę.Lolka - dzięki Kochana - ja bardzo lubie białe mebelki (po fazie na "styl japoński" jaki mam w salonie przyszła mi ochota na biel ) i chciałam żeby nasze mieszkanko po remoncie było bardzo "jasne" a przy błękitnych ścianach te bardzo pasują Aga.M - choler.a ... szkoda że nie zdążycie - wcale Ci się nie dziwię że już Ci się odechciało, a potem ta przeprowadzka z małym... masakra, współczuje bardzo. developera ... ych.agnieszka_pe nie szalej tak z tą morfo ale tak serio to ważne że idzie w góre daisy - zazdroszczę constans wymiarów - ja przez 3 tyg miałam +3kg i moje powolne, spokojne tycie poszło się..... ![]() w poniedziałek już nawet nie przyjdę zmieniłam zdanie po co mam przychodzić do pracy na L4 - dzisiaj siądę z moim zespołem, po przekazuję prace, zastępczyni wyślę obecny status i co jest do pilnowania i laba , we wtorek tylko zawiozę L4 i tyle. nie ma - dosyć się naharowałam dla tej firmy.dzięki Kochana - mebelki tez mnie urzekły , fajnie że jesteś u rodziców... będziesz tam przez całe 2 miesiące?.gusia - fotki przesuper! mary - niestety nie ma do tych mebelek łóżeczka, ani eprzewijaka, ale zakupię białe łóżeczko i tyle .ciągle nie wiem jak rozwiązać ten problem z przewijaniem . żeby chociaż go wykąpać i przewinąć w jednym pomieszczeniu. musze pomyślec i obgadać z TZ, bo jak zaczelismy skłądać meble wczoraj, to jednak w pokoju małego będzie ciasno.nie nie dotarło do Ciebie jeszcze?. moria - no tak, zapomniałam, że mój maluszek jest na 90 centylu .jak się czujesz z tą wieścią? ze znaną datą? ja czuję presję czasową potworną.... i strach .andziot ... Twoja Zosieńka mnie rozczula do łez... jest przesłodka... naprawdę .eweska... ale by było - Ty 20.04, ja 21.04, moria 22.04 .dziewczyny na forum miałby co czytać - takie z nas mamusie majowo-czerwcowe.dobrze że z Waszą trójką wszystko w porządku. a wage - wywal przez okno .agnieszka_pe - witaj w klubie cc .Aga.M - dzięki za pamięć - ostatnia misja się właśnie kończy dzisiaj wprawdzie lekko poza mną, bo wizyta VIP jest w naszej firmie w Krakowie - chyba ją dobrze przygotowałam .wczoraj VIP był u nas... maskara jakaś, bieganina, latanie - bardziej gaszenie pożarów bo przygotowane było wszystko. wieczorem podczas "mojego" spotkania poszło na szczęście super, prezes aż wysłał maila w nocy że jest dumny, że ma taki zespół PR, i och i ach... więc luz. oby jeszcze dzisiaj wsio OK, to mam spokój .a te krążki samemu się aplikuje i wyjmuje? jeju - ja nawet sobie tampona nie zaaplikuje.... brrrr. a jakie te krązi? nie pamietam czy napisałaś firmę. zazdroszcze bezbolesnych @ - ja przez endometrioze mam (miałam) na maksa bolesne - podobno ciąża leczy endo - mam nadzieje. anula za Ciebie i za Tatę.agus za ktg.daisy - Kochanie very leniwie staram się nic nie robić ale ciiiiiiiiiii .no... doczytałam ide sobie teraz zrobić kawusię, poprzeglądam łóżeczka na allegro .... poudaje że pracuje i tak do 16.00 a potem labaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- dziewczyny - czy według Was ten zestaw nie jest za drogi? bo mnie się wydaje że masakra drogi ![]() http://allegro.pl/arus-16el-lozeczko...505601378.html . a co myślicie o tym łóżeczku: http://allegro.pl/pilar-lozeczko-120...513032527.html ? wydaje się Wam "konkretne"? bo ma to co chciałam, czyli nie za wielką cenę i zdejmowany cały bok - jakoś zdejmowane szczebelka mnie lekko przerażają.
Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2011-03-25 o 10:41 |
|
|
|
#2481 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moniqac widze ze swietnie wyczulas moje nastawienie do morfo tyle klucia i cierpienia i tylko taki efekt??? szalenstwo w bialy dzien faktycznie jakis klub trzeba utworzyc ![]() trzymaj sie do tej 16stej i zagladaj do nas
|
|
|
|
|
#2482 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
muaaaa .
|
|
|
|
|
#2483 |
|
Rozeznanie
|
Byla wlasnie u mnie listonoszka i chyba cos z oczami ma, bo powiedziala ze szczuplo wygladam
|
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
zytus wagą się nie sugeruj...jedna przy 90kg wygląda fajnie, a druga przy 70 grubo
a jak Ci powiedziała, że szczupło to nic tylko wierzyć![]()
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
jestem!!
mialam czekac na Andziotke kochana, ale widze, ze jednak do tego lekarza nie poszla ![]() u mnie wszystko ok, mala siedzi jak powinna glowa w dol dosc ciasno w kanale rodnym a kolki sa bo kopie mnie okrutnie po zoladku i woreczku, wiec nic dziwnego ze boli, plus siedzi mi na przeponie i stad problemy oddechowe, glowka ma juz 89 mm i zosia jest typowym sredniaczkiem, wazy 2300 prawie i lekarz mowi, ze przy porodzie bedzie wazyc na oko 3500 wedlug norm i tego przedzialu w ktorym sie miesci, szyjka wyglada na zamknieta, dlugosci nei znam, ale lekarz mowil, ze dzis 34 t 0 d ciazy! wiec zaczynam 35 tydzien i mam Zosie potrzymac jeszcze w brzuszku, ale jakby co to juz jest duza ruchliwa i pewnie urodze naturalnie w terminie, bo wszystko wyglada dobrze, skurcze bolesne moga sie juz zdarzac nieregularnie bo macica musi sie juz przygotowywac i absolutnie nie sa grozne i nei zwiastuja porodu juz. a klucia w macicy tez normalne bo Zoska sie rozpycha i glowa naciska bardzo na szyjke. wszystko wyglada normalnie, pepowine zoska przyciska grzbietem do brzucha mojego dlatego takie dziwne figury widze na brzuchu, poza tym pan Doktor mega gadatliwy i siedzialam u niego 40 minut!![]() pogoda sliczna u nas ciagle choc chlodniej duzo. Paulizia ciesze sie, ze dobrze sie juz czujesz i przede wszystkim przesypiasz nocke, co jest wazne a jak masz ochote drzemac i ogladac film, mimo, ze ladna pogoda to ogladaj! przeciez nalezy nam sie w ciazy nie?? gusiagatko dziekuje za kciuki ![]() andziotku kochana to kiedy do tego lekarza idziesz? Myslalam, ze jednak poszlas..... Agnieszka M moj tata juz raz byl leczony na HCV interferonem przez rok, ale mimo ze wirus zniknal to wrocil bo byl schowany w szpiku kostnym . teraz inny rodzaj interferona i po 3, 5 miesiacach leczenia zawsze sprawdzaja czy dziala i czy kontynuowac leczenie. trzymam tez kciuki za leczenie twojej mamy. Mojej mamy siostra najmlodsza miala stwardnienei rozsiane od 16 roku zycia, niestety wtedy nei leczono jeszcze interferonami. Czy twoja mama tez ma takie okropne skutki uboczne tego leczenia? Agnieszka Pe dziekuje za kciuki, jak synus? Mary pozionkowa milego prasowania miliona ciuszkow, u mnie juz wszystkie poprasowane Daisyy zadzwon tam do ASO koniecznie, ale moj TZ mowi, ze to tez zalezy od modelu i rocznika auta, u nas na szczescie juz zamontowane. Ja za czewa tez troche tesknie choc bardziej za krakowem, ja z czewy wyjechalam majac 18 lat wiec troche inaczej mi sie teskni III aleje widzialam baaardzo ladnie od razu lepiej jak tam nie ma ruchu samochodow jak wczesniej![]() co do ciazy to mysle ze tez dobrze sie czujesz w ciazy bo masz pozytywne nastawienie i tak trzymac ![]() ja tez pomimo kolek czuje sie dobrze, oprocz tego wiadomo bola mnei plecy, no ale wiadomo ciagle pracuja a w pracy siedze, kolki no i mialam plamienia a to martwi, ale nei mam jakis strasznych dolegliwosci, nie biore zadnych lekow specjalnie, wiec nie jest zle, dalabys mi troche twojego cukru jedynie bo mam zbyt niski ![]() ide cos zjesc i z mama posiedziec, bo juz kurze powycierala w calym domu, obiad gotuje i poprasowala resztke dzidziowych ciuszkow ![]() no comments hihi |
|
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem doskonalym przykladem mam prawie 80 i wygladam jak slon, czuje sie jak slon i w ogole masakra ![]() a znajomi mowia, ze na zdjeciach wygladam jakbym byla 30kkg na plusie a ja do 20 mam jeszcze troche dziekuje za wszystkie kciukasy jeszcze z 1,5h i jadem |
|
|
|
|
#2488 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękujęTen komplet bardzo mi się podoba ![]() ale cena rzeczywiście wysoka ![]() No nareszcie będziesz odpoczywać Żeby tylko Ci telefonami głowy nie zawracali. A poleniuchować trochę trzeba bo już niedługo maleństwo będzie na świecie Cytat:
jak samopoczucie? Cytat:
![]() Ahh ta Twoja mama, zupełnie jak moja, ciągle w ruchu cokolwiek by się nie działo. Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-03-25 o 11:14 |
|||
|
|
|
#2489 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej mamuski
ja juz od 8 na nogach prawda, że jesteście ze mnie dumne?? ![]() ale spać poszłam o 9 inaczej bym nie wstała ![]() wczoraj nie było mnie bo : przed wczoraj w nocy mały tak mnie kopał, że nie mogłam spac... z lewej na prawą z prawej na lewą stronę...masakra... bardzo sie cieszyłam, że jest taki aktywny, ale jak sie połozyłam o 22 to do pierwszej spac nie mogłam a o 7 juz mnie obudził słodziaczek ![]() wstalismy z tz...wzięliśmy psine i na spacer z rana...słoneczko świeciło cudnie...wybiegała się a my później poszlismy do urzędu skarbowego... i zanim wyszlismy zostawiłam w domu pootwierane okna, bo bardzo gorąco było...i sobie pomyślałam, że sie psina ugotuje....wróciliśmy...w chodze do mieszkania a tu wszystko obsikane...wszędzie było mokro...a psina nasz sie trzęsie i ucieka... myślę sobie co jest...tz wział ja szybko na dwór...no i ma rozowlnienie...przeprasza m za dosłownośc.... myślimy sobie co jest....nic nie jadła co mogłoby jej zaszkodzić...i co z tymi siuskami..pierwse co mi do gowy wpadło to, że pęcherz sobie przeziębiła...a za chwile znou wyjśc musimy...tz poleciał zobaczyć jak weterynarz przyjmuje bo sie zestresowaliśmy...a ja stanęłam w kuchni przy blacie i sie zastanawiaam jak jej pomóc...bo widać, że coś nie tak... i tak stoję...cisza w mieszkaniu, ale straszny przeciąg się zrobił, przez te okna pootwierane, ale wcześniej uwagi na to nie zwróciłam...i w momencie jak mocno zawiewało to psina się za mnie chowała i się trzęsła...na blacie zrywka leżała i jak wiatr ja poruszył to pies znowu strach w oczach... no i okazało się, ze psina nasza przez te 2 godz w domu tak tego wiatru się bała, że podsikiwała pod siebie ze strachu... miałam takie wyrzuty, że jej te okna zostawiłam otwarte... ale nie spodziewałam się zupełnie...chciałam,żeby jej za gorąco nie było pozamykaliśmy okna poszliśmy...i jak już wróciliśmy za drugim razem to była zrelaksowana i o wiele lepiej się czuła... podejrzewam, że to rozwolnienie tez ze stresu miała... a poza tym tz mnie wczoraj zabrał na obiadek do restauracji....jadłam pysznego placka po węgiersku ![]() byliśmy u teściowej... marudziła jak zwykle byłam w rossmanie i kupiłam sobie te miniaturki kosmetyków do szpitala... i znalazłam białego jelenia w płynie... metallewar wiem, że dostać nie mogłaś....u mnie w rossmanie były wszystkie rodzaje, nawet do higieny intymnej...tylko takie malutkie ![]() i przyszły koszule do szpitala..później wkleję zdjęcia ![]() i powiem wam, że drętwiej mi lewa ręka cały czas...i mam spuchniętą...tylko jedną...nogi nie puchną i druga ręka tez nie...nie wiem co jest grane... ![]() a teraz idę nadrabiać was od wczoraj
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
agnieszka_pe no własnie tez chciałam pisac do dorki, ale już mnie uprzedziłas, wiec nie bede jej nagabywac.. moze jutro napisze. Kurde a byłam pewna ze ona ma 30 bo ma termin na ten sam dzień co ja bodajze - 10.06
Wcale sie nie dziwie, ze jej nudno szkoda ze nie ma kompika, to byłaby z nami w kontakcie.A ktos wie jak Dziewczonka dzielna nasza, znosi pobyt na oddziale ??? Grazin; nie płakusiaj please Postawie Ci drina (bez %) ![]() wiesz, z moim małzem tez tak jest... i czasem prosze, błagam by odbierał tel albo miał go przy dupie, bo np jade 120 km autkiem i zawsze cos moze sie wydarzyc, albo gdzies zabłądze.. ale gdzie tam Ostatnio np jak mu zdechł komik w piątek to ja dopiero mu naładowałam w poniedziałek po pracy ! Okazało sie, ze nosił ze sobą słuzbowa.. ale o tym pojecia nie mialam bo sluzbowa to juz w ogole notorycznie, non stop rozładowana. Ehh nie łam sie Gwiazdko Tak to juz jest z facetami Monia, ale Ty naprawde już wrzuc na luz nawet nie musisz udawac, ze pracujesz, odpowiednio dużo już zrobiłas, teraz odpoczywaj i spijaj piankę ze swoich osiągnięc Wiesz, ja nawet L-4 nie zawoziłam, bo mi sie nie chciało, tylko wysłałam wczoraj priorytetowo poleconym i niech sie gryzna. Oczywisice wczesniej powiadomiłam kadry, ze od 24.03 jestem na L-4/Nie wiedziałam, ze macierzynskiego jest 22 tygodnie myslalam, ze 20 no i bardzo jestem ciekawa, jaka mi wyjdzie srednia pensja za 12 msc tzn ile bede przez najbliższe miesiace dostawała a co do zestawu tego za 7 stówek... popatrz, tam w tym komplecie masz dosłownie wsio... reasumując suma sumarum, nie wiem czy Taniej by Ci wyszło, kupując wszystko osobno.. Tylko dopatrzec sie nie moge jakiej firmy ta posciel ?? Łozeczko mi sie podoba bo ma szufladę ! Listopadowa zresztą chyba własnie ma z tej serii łózeczko i zachwalała. Też chyba będe celowała w białe dla Gabrysi A co do pobytu w czewie to bede jezdziła w ta i z powrotem... We wtorek rano wyjezdzam bo na 10.oo musze byc w krk w klinice diabetologii.. potem pewnie znów wróce do rodziców a pozniej znów za kilka dni do krk bo 05 kwietnia zaczynam SR (wt,sr, czw) i po szkole again do czewy azeby wrocic do krk na kolejna szkołe rodzenia we wt Poza tym... to o czym mialam napisac w K i w koncu nie napisałam TESCIOWA zaplanowała nam juz remont poddasza i na 01 kwietnia umówiła ekipe !! TYlko HALO ja myslalam o własnym M !! (oni o tym nie wiedza, tzn tescie, ale nie chce byc ta zła synowa i mowic ze nie chce z nimi mieszkac) poza tym, remont całego poddasza ok 50-60m2 tez kosztuje, tam nie ma nic, poza gołymi scianami (bez tynku, bez wylewek) nie ma ocieplonego dachu - wszystko trzeba od nowa totalnie, wiec mysle ze 40-50 tysi to lekka reka pojdzie a tesciowka jakby nigdy nic nagrała brygade i zadowolona.. a moze my nie mamy akuart na kupce wolnych pieniazkow.. Zreszta jak jej powiedziałam ze najpierw to musimy wiedziec ile to kosztuje, to zrobiła głupią mine... Nie sztuka brac kredyt na łapu capu... Moj małż tez nie kwapi sie do szukania domku ze mną Łaskawie pojechał na targi, oblecielismy biegiem i temat zamknięty Rzygac mi sie chce jego podejsciem Zdaje sie, ze tylko tak naprawde ja chce tej przeprowadzki.. wg niego jest wszystko ok.Boziu, jestem w takiej kropce z tym mieszkaniem Wszystkiego mi sie odechciewa Jeszcze spytam jak gosciu przyjdzie jak widzi opcję osobnego wejscia całkowicie..
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.

Czy wynika z tego, ze bylam jedyna osoba bez podpisu?

za dzisiejsze wizyty u ginów i ktg agi 

Mam bliziutko castoramę to sobie pojade obkukac a jak w nastepnym tyg wroce do krk to zaciagne małza. Kiedys lubiłam delikatny pastel na sciane np. wanilia delikatniusia ale juz mi sie te pastele znudziły.
a TŻ kiedy wraca ???

... ych.
i moje powolne, spokojne tycie poszło się.....
. żeby chociaż go wykąpać i przewinąć w jednym pomieszczeniu. musze pomyślec i obgadać z TZ, bo jak zaczelismy skłądać meble wczoraj, to jednak w pokoju małego będzie ciasno.
a jak Ci powiedziała, że szczupło to nic tylko wierzyć
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
nawet nie musisz udawac, ze pracujesz, odpowiednio dużo już zrobiłas, teraz odpoczywaj i spijaj piankę ze swoich osiągnięc