|
|
#1561 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
Laski, odpuśćcie już. Bez sensu kłócenie się takie jakie jest drugi dzień. Nic tym nie osiągniemy, tylko sobie zaszkodzimy. I tak wszyscy wiedzą, że żyć bez siebie nawzajem nie jesteśmy w stanie. Więc po co to wszystko?
|
|
|
|
#1562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Neciak co Ty się tak rzucasz?
![]() Cytat:
![]() tiaaaaaa.... przeceniasz mnie Kochana dziwię się tylko że informatyk nie był w stanie sobie z tym problemem poradzić![]() ponieważ te komputery nie były z mojej firmy wskoczyłam w taksówkę i przywiozłam swoje które działają ![]() Cytat:
![]() 1 jest śliczna ale 3.... zabójcza! też mi się chce spódnicy. zwłaszcza jak słyszę ile ma ich E milka
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A moja z Mango chyba pójdzie w świat [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;25951904]Laski, odpuśćcie już. Bez sensu kłócenie się takie jakie jest drugi dzień. Nic tym nie osiągniemy, tylko sobie zaszkodzimy. I tak wszyscy wiedzą, że żyć bez siebie nawzajem nie jesteśmy w stanie. Więc po co to wszystko? [/QUOTE]NO! ![]()
|
|
#1565 | |
|
Zakorzenienie
|
Mmmmmm - z nią się nie da osobiście, poza tym GDYBYŚ CZYTAŁA to przeczytałabyś, że to dotyczyło elfa.
|
|
|
#1566 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#1567 |
|
Konto usunięte
|
To może jakieś wspólne piwko/kawusia na poprawę ogólnej atmosfery?
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Uważam, że nie powinnaś grozić ZP. Jesteśmy w bardzo zamkniętym gronie i wszystkie sobie ufamy bez względu na wszystko. Więc takie straszenie nie jest w porządku. Wczoraj względem mnie też miła nie byłaś i myślę, że za wypowiedzi w klubie też mogłabyś pkt dostać. Bądź obiektywna. |
|
|
|
#1568 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;25951904]Laski, odpuśćcie już. Bez sensu kłócenie się takie jakie jest drugi dzień. Nic tym nie osiągniemy, tylko sobie zaszkodzimy. I tak wszyscy wiedzą, że żyć bez siebie nawzajem nie jesteśmy w stanie. Więc po co to wszystko? [/QUOTE]No właśnie ![]() Muszę się dziś napić i jak nie z Wami, to do lustra
|
|
|
#1569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żałuję, że wróciłam, i obiecuję, że po zakończeniu elfa mnie nie będzie. Coastal będę załatwiać z Hiper i Sdc.
|
|
|
#1570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie poszalałam, przecież nie zamówiłam Jeszcze.... :P ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;25952220]To może jakieś wspólne piwko/kawusia na poprawę ogólnej atmosfery?[/QUOTE] Jutro! ![]() Chodźcie jutro pogodzić się przy kawie! ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
![]() Dzisiaj nie mogę buuu
|
|
|
#1571 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poszalałaś z wyborem, same atrakcyjne ceny ![]() Takie malowane kreacje wykonują na Gertrudy ale ceny chyba też wysokie
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przyjechałam do domu i zajrzałam do szafy; odkryłam, co ja tam jeszcze mam. I znalazłam między innymi moją przesłodką spódnicę. Nie wiem, do czego mi teraz będzie pasować, bo w sumie ubieram się troszeczkę inaczej, ale co tam. Ma czarno-białe paski, a spod spodu wystaje jej halka z białą falbanką w różyczki
Miała ona biały pas z gumy, ale dziwnie się marszczył, więc go rozcięłam i w ten sposób zrobiłam z niej sukienkę (chociaż w sumie spódnicą może być nadal), którą nosiłam z czarnym paskiem w talii. Ach, moja szałowa spódnica, muszę coś z nią zrobić. |
|
|
|
#1574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już skończyłyście się mnie czepiać czy któraś jeszcze coś chce dodać?
|
|
|
#1575 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny proszę, trzymajcie za mnie dzisiaj kciuki. To bardzo ważne dla mnie i tak bym chciała, żeby się udało
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że takie akcje to tylko w liceum/gimnazjum. Przepraszam, nie powinnam już się odzywać, ale ileż można grozić, Neciak, że już przestajesz pisać, obrażać się na cały świat. Szkoda, że znowu postanowiłaś się przestać odzywać/zaglądać/pisać, ale oczekujesz, że zaraz padniemy na kolana i będziemy wołać "wróć do nas, wróć?". Przecież można się zachowywać trochę poważniej. Edytowane przez ville Czas edycji: 2011-03-25 o 12:52 |
|
|
|
|
#1578 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
też bym jakąś chciała...co jest, nie pasuje? ![]() ja mam nadzieję, że uda mi się ją przystosować do czegoś, bo jakiś potencjał na pewno ma ![]() ps. wiecie co się dzisiaj rano działo?! zdarza mi się stać w korkach przed 8 tam koło Bonarki w stronę Matecznego, ale dziś to przeszło ludzkie pojęcie ruch od Malborskiej był praktycznie sparaliżowany, autobus stał, a nie jechał. po 15 minutach toczenia się w tempie leniwca do Makowej (normalnie - 2 minuty jazdy) połowa autobusu wysiadła. ja też. przeszłam na piechotę do Matecznego, wsiadłam w jakiś autobus i byłam na Cracovii o 8:25 no więc poszłam do biblioteki i zjawiłam się na następnych zajęciach. ale ma-sa-kra. nie rozumiem, po co ludzie się w to pakują i muszą koniecznie jeździć samochodem i doprowadzać do takich kuriozalnych sytuacji....
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-03-25 o 12:54 |
|
|
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moja koleżankę, która ma taką chłopięcą figurę wygląda świetnie w takich spódnicach. Mam wrażenie, że mnie poszerza ![]() Ile wyszło w końcu za tę przesyłkę bo wiem, że któraś z dziewczyn była zainteresowana nią?
|
|
#1581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka wina? My tu piszemy o zachowaniu i sposobu komunikacji. Można mieć różne pretensje do siebie, ale można je też wyrazić w inny sposób. Mniej kłótliwy, emocjonalny i bardziej dojrzały. Po prostu.
|
|
|
|
#1583 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#1584 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jednolite spodnice mozna kupic taniej, do tego farbki do tkanin i tadaaam nic tylko szalec A ja wcale nie mam tak duzo spodniczek, dzisiaj np bylam w dzinsach ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;25952220]To może jakieś wspólne piwko/kawusia na poprawę ogólnej atmosfery?[/QUOTE] Jestem jak najbardziej za! Zwlaszcza, ze troche zamowien sie zebralo i mozna by bylo cos przy okazji odebrac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymam tak mocno, ze az nie moge pracy pisac
|
|||
|
|
|
#1585 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() też trzymam kciuki. prosiłam Was 2 dni temu, żebyście trzymały za mnie. było małe opóźnienie, ale dziękuję- udało się !
|
|
#1586 |
|
Matka Smoka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;25952220]
Uważam, że nie powinnaś grozić ZP. Jesteśmy w bardzo zamkniętym gronie i wszystkie sobie ufamy bez względu na wszystko. Więc takie straszenie nie jest w porządku. Wczoraj względem mnie też miła nie byłaś i myślę, że za wypowiedzi w klubie też mogłabyś pkt dostać. Bądź obiektywna.[/QUOTE] To nie jest groźba, tylko stwierdzenie faktu. Nie znam się dokładnie na zasadach przyznawania pkt., więc wymądrzać się nie będę - już modzi są od tego, czy uznać ZP czy nie. Poza tym uważam, że właśnie klub jest tym miejscem, gdzie jesteśmy w zamkniętym gronie i możemy pozwolić sobie na więcej - i tam ani do Neciak ani do żadnej innej pyskującej się nie czepiam. Tutaj jest ogolnodostępne forum i wypadałoby trzymać jakiś poziom - a krzyczenie czcionką z takimi wyrażeniami na poziomie nie jest i tyle. ville ma rację. Dorośnij trochę. |
|
|
|
#1587 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;25952220]To może jakieś wspólne piwko/kawusia na poprawę ogólnej atmosfery?[/QUOTE]
![]() o to, to. ja też ![]() tyle że dzisiaj to po 21.30 Cytat:
mogę się ewentualnie urwać trochę z zajęć bo pewnie i tak tylu godz. nie będę w stanie wysiedzieć2. wyobraziłam sobie Ciebie w takim pióropuszu Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem za co ale jeśli to trzeba to trzeba![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() też bym sobie mogła spódnicę pomalować ciekawe ile taki zestaw farbek kosztuje i cz tylko wystarczy je nanieść czy jeszcze czymś zabezpieczyć
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||
|
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezu, przeraziłam się. Mam całą siatę balsamów do ciała które wygrałam/dostałam, które były użyte raz i to takie wieki temu, że są otwarte dłużej niż ustawa przewiduje Doczyściłam pudełeczka z końcówek kremów, podkładów w musie i jestem do przodu o 9 opakowań Jakby ktoś chciał to się zgłaszać ![]() Dodatkowo w końcu udało mi się uporządkować cienie i pozbyć się tego, czego nie używałam od dawna, i upchnąć to w 2 kasetkach A niedługo zacznę chyba rozdawać rzeczy do włosów, które mi nie spasowały ![]() Ja jutro z kawą odpadam, idę na Kazimierz z terrorysta potańczyć
|
|
#1589 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja chce herbaty, ja Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1590 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Ty już się nie wymiguj
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gdzie idziecie?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

Działa, zazwyczaj 
dziwię się tylko że informatyk nie był w stanie sobie z tym problemem poradzić

ruch od Malborskiej był praktycznie sparaliżowany, autobus stał, a nie jechał. po 15 minutach toczenia się w tempie leniwca do Makowej (normalnie - 2 minuty jazdy) połowa autobusu wysiadła. ja też. przeszłam na piechotę do Matecznego, wsiadłam w jakiś autobus i byłam na Cracovii o 8:25 
Daj patent !