Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Torby już pakujemy, wkrótce nasze dzieci tulić będziemy. Mamy maj-czerwiec. 1 1,61%
Mamuśki maj-czerwiec torby pakują, bo dzieci na świat powoli się szykują. 2 3,23%
Wiosenne promienie nas ogrzewają, mamy maj-czerwiec maluchy witają. 1 1,61%
Nasze dzieci dorastają i na świat się wydostają. 0 0%
Wszystkie świerszcze pięknie grają, bo mamy maj-czerwiec dzieci na świat wydają. 0 0%
Najpiękniejsza to melodia gdy głos dziecka słychać co dnia. 0 0%
Zbudynienie sięga zenitu, zamiast się pakować, my na forum pitu-pitu, mamy V-VI 2011 19 30,65%
Babciu, Dziadku jestem w drodze! W maju - czerwcu sie urodzę! 6 9,68%
Nie wytrzymam ani chwili! Chcę urodzić moi mili! 1 1,61%
Czas upływa nam jak rzeka - wyjdźcie dzieci! Mama czeka. 4 6,45%
Osiem części już za nami w tej będziemy już matkami! Mamusie majowo-czerwcowe 2011 28 45,16%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-25, 13:03   #2521
atiz
Rozeznanie

Dot.: Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki!

Cześć dziewczynki!
Ja dziś od rana jestem ciocia dobra rada, na śniadanie pojechałam do koleżanki, która wczoraj rozstała się z facetem, jak wracałam do domu całą drogę gadałam właśnie z tym jej facetem. Ja pierdziele, masakra, psycholodzy to maja przefajdane szczególnie ci z poradni małżeńskich.
Mózg mi wyparował, do tego jeszcze od rana skurcze mam na szczęście totalnie nie regularne.
Mąż licytuje wózki na allegro i negocjuje z jedną babką cenę i jakie dodatki dorzuci.
hehe... śmieszny jest.

Ja dziś nic nie robię chyba walnę się przed TV pępkiem do góry i zjem górę lodów.
O właśnie robię dziś domowe lody, pochwalę się wynikami.

Trzymam kciuki za wizyty i gratuluje udanych !

POLA ANNA 2 maja 2011 godz. 1.30

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4dilo4zr.png

atiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:07   #2522
matallewar
Zakorzenienie

andziot Ja dziś biję wszelkie rekordy
Wróciłam do łóżka, leżę i kwitnę. Nawet na forum za bardzo nie chce mi się pisać
A jeszcze tż obiecał mi, że wróci dziś wcześniej, a teraz napisał, że będzie bardzo późno, więc siedzę dziś ZUPEŁNIE SAMA.

Edzikowi się ruszać chyba z tego wszystkiego odechciało

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:13   #2523
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez atiz Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!
Ja dziś od rana jestem ciocia dobra rada, na śniadanie pojechałam do koleżanki, która wczoraj rozstała się z facetem, jak wracałam do domu całą drogę gadałam właśnie z tym jej facetem. Ja pierdziele, masakra, psycholodzy to maja przefajdane szczególnie ci z poradni małżeńskich.
Mózg mi wyparował, do tego jeszcze od rana skurcze mam na szczęście totalnie nie regularne.
Mąż licytuje wózki na allegro i negocjuje z jedną babką cenę i jakie dodatki dorzuci.
hehe... śmieszny jest.

Ja dziś nic nie robię chyba walnę się przed TV pępkiem do góry i zjem górę lodów.

niech sie licytuje, czasem warto nam tez duuuzo dorzucili i za dobra cene
a co do problemow znajomych, ehhh, skad ja to znam, ale trzeba miec dystans, szczegolnie teraz w ciazy

andziot super ze tak szybko ci sie udalo

dziewczyny czy mi sie wydaje, czy umknelo mojej uwadze, ale chyba dawno anulinka sie nie odzywala
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:14   #2524
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

antropia, no takie zycie mnie tez to smieszy jak mozna byc taka głupia babą choc odkad ja tam jestem to tak jak pisałam, nie wtracają się i nie przychodzą w ogole do mnie (czasem raz na tydzien tesc zajrzy albo tesciowka ostatnio w weekend przyniosła mi mrozone truskawy i malinki abym sobie koktajl zrobiła) jednak ta akcja z remontem mnie wqrzyła..

Mango08, a do kiedy chcesz pracowac? Słuchaj a wiesz moze czy w czewie mamy gdzies fintess w wodzie dla takich wielorybków jak my?
Jesli nie tajemnica to ile u nas SR? ( u nas znaczy w czewie bo chyba nigdy nie przejdzie mi przez gardło - "u nas" w sensie w Krk ) Kiedyś jakas oferte ogladałam i rzuciło mi sie w oczy, ze drozej jak w Krk...

Ja za 12 zajeć teoretyczncyh (3 x w tygodniu przez 4 tygdnie) plus fitness 3 x w tygodniu po godzinie - rowniez przez 4 tygodnie - czyli 12 zajeć i plus aqua aerobik 4 x w msc płace 350 zł to chyba nie jest duzo ?

agnieszka_pe25, czyli rację mam z tym remontem, ze to gruby gips, prawda? Wprawdzie dach jest oki i nie trzeba wymieniac bo jest dość nowy (tzn wymieniany ok 5 lat temu) jednak nie ma zadnej izolacji i latem jest tam piekło a zimą lodówa.. nie wspomnę o reszcie.
Pan fachowiec ma przyjść 01 kwietnia wiec sprowadzę go na ziemie, czuję, że będzie dym - tylko jeżeli jedynie ja będę miała takei zdanie, to jestem na przegranej pozycji.... i jeszcze jak tesciowie sie dowiedzą, ze nie chcę tam mieszkac to już w ogole będzie obraza majestatu

eweska, czyli małż w razie czego w kazdej chwili może wrócic? To swietnie, zawsze to pewien komfort psychiczny dla Ciebie

enchantresss, gratuluje pieknej czwóreczki !!!!!!!!!! Szacun dla Ciebie bo dla mnie matma to czarna magia Swietna informacja dla Ciebie na weekend Gabrysia moze być dumna ze swojej mamusi

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:15   #2525
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość

haha violisia, coś jednak jest na rzeczy To ja Ci cos powiem
Jak mój małz (wtedy jeszce nie małz) poleciał na miesieczna delegacje to tesciowa stwierdziła, ze przyda mu sie do pokoju komplet wypoczynkowy i zamówiła z "pieknego czerwonego skaju" kanape i 2 fotele plus szklany stolik... oczywiscie za zakupy musiał on zapłacić jak wrócił do PL
Podobna akcja była gdy siedział w Hong Kongu pół roku.... to wymalowali mu bez pytania caaała góre na kolor jarzębinowy (taki a`la cegła) który zreszta jest do dziś
no niezle:P hehehe chwilami nie pozostaje nic tylko sie smiac, bo jak nie to bys wrzodow na zoladku dostała:P
enchantresss dziekuje

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Rano tylko zajrzałam i musiałam uciekać na miasto, a to do banku, a to do księgowej i skarbówki, normalnie nie dla mnie już takie latanie, nogi to mnie do d... chcą wejść, napuchły znowu jak nie wiem co, chodzę jak kaczka bo i pośladki bolą i pachwiny, a stopy to masakra, nawet przy cukrzycy w pierwszej ciąży i nadcisnieniu nie miałam takich obrzeków jak teraz.
Dziękuję za miłe słowa odnośnie wizyty.
Mąz wróci jak będę w szpitalu, albo jak już chłopcy będą na świecie, chyba że za dwa tygodnie lekarz mi powie kiedy cc to mężul przyjedzie.

Oj kochana ale coraz bardziej odczuwam dolegliwości z tym związane, czyli jak coś porobię, nachodzę się to potem cierpię
a czy donoszę ją do końca to się jeszcze okaże, chciałabym jak najdłużej

Hehehe byłoby ciekawie jeszcze pewnie w międzyczasie jakieś sn, ale by się działo

No gratuluje udanej wizyty

No i kolejna udana wizyta Gratuluję, najwazniejsze że wszystko ok

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki
ja proponuje zeby zaczac myslec nad tytułem na odchowalnie heheheh

Cytat:
Cześć dziewczynki!
hehe... śmieszny jest.

taaaa lodami to ty sie nie masz pochwalic tylko poczastowac:P

a tż wymiata hehe moj etz ostatnio negocjowal ceny z gosciem, ale sie nei dogadali:P
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:18   #2526
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Wróciłam do łóżka, leżę i kwitnę. Nawet na forum za bardzo nie chce mi się pisać
A jeszcze tż obiecał mi, że wróci dziś wcześniej, a teraz napisał, że będzie bardzo późno, więc siedzę dziś ZUPEŁNIE SAMA.

też siedzę sama cały dzień
(no z Zosią, ale z nią ciężko jeszcze pogadać po normalnemu)

Gabi pobrykała trochę rano a teraz chyba śpi
razem z Zosią - to by był dobry motywa jakby razem szły na drzemkę

deska do prasowania nietknięta

po południu jadę chyba na miasto bo nie wyrobię znów w domu sama ....
"żygająca" koleżanka ma do nas dołączyć
(swoją drogą cieszę się że ja aż takich rewolucji nie miałam na początku)

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:19   #2527
Camomile
Zadomowienie

Hej dziewczyny, ciezko was nadrobic ostatnio, ale wlasnie jem lunczyk, wiec pomyslalam, ze polacze przyjemne z pozytecznym

moniqac, daisy
, gratulacje z okazji przejscia na L4!!

moria, jak fajnie, ze masz juz date przyjsciana swiat Igusi .

Anula, Mazianka
, ewesko, gratuluje udanych wizyt .
Mazianko, to chyba faktycznie mozesz pierwsza rodzic

daisy,
ja tez jestem zdziwiona zachowaniem Twojej tesciowej.
Jak za kogo mozna podejmowac decyzje, i to jeszcze takie wazne??
A Twoj maz co na to?

mimbi, przeczytalam o tej wannie, brzmi to wszystko ciekawie, ale jestem jedna z tych osob co w wannie rodzic nie beda...
Ogolnie nie lubie kapieli, uznaje tylko prysznic i out, a w tej sali z wanna jest tak goraco, ze pewnie bym im odleciala, zanim w ogole ten caly porod by sie zaczal...
A ty chcesz w wannie rodzic?

U mnie ostatnio na SR bylo o bolu i radzeniu sobie z nim.
Polozna mowila o epiduralu, najpier poruszyla doglebnie wszystkie "przeciw" (cewnik, kroplowka, itp itd) i pyta sie czy juz zdazyla wszystkich zrazic. Wszystkie laski kiwaja glowami, tylko ja jedna "nieeeeeeee" , troche za glosno to powiedzialam i zrobilo sie smiesznie .

Ide po jeszcze jedna kanapke z tunczykiem i kukurydza, dawno mi tak nic nie smakowalo

Camomile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:20   #2528
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

matallewar, masz NAS !! i przeciez Edzik jest cały czas z Toba i Twoj Drań kochany.... ale rozumiem Cie jednak, jak nie ma do kogo buzi otworzyc Dlatego uciekłam do rodziców.
Materac kupowałas na allegro ?

Violisiu, racja.......... za miesiąc o tej porze już pierwsze Kruszynki powinny być u naszych Mamuś !!

OMG,... jak to leci.............
A tyle co doprowadzałam tu w pazdzierniku na forum, obecne już wówczas mamusie do szewskiej pasji, pisząc o wielkim pechu jaki mnei spotkał, bo bede mamą.... Oj dałam im wtedy popalic.. Wstyd mi za siebie! Jak mogłam tak myslec/gadać... ze wakacje wazniejsze od dzieciątka, które nosiłam pod sercem
Teraz wynagrodze to Gabuni jak sie tylko da Ze byłam taką wyrodną matką na początku

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:24   #2529
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
enchantresss, gratuluje pieknej czwóreczki !!!!!!!!!! Szacun dla Ciebie bo dla mnie matma to czarna magia Swietna informacja dla Ciebie na weekend Gabrysia moze być dumna ze swojej mamusi
dla mnie też jest matma czarną magią , dlatego jeszcze bardziej mnie to cieszy

patrzcie jak mi się Gabrycha ułożyła dziwacznie w brzuchu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Picture0752.jpg (16,2 KB, 62 załadowań)

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:25   #2530
violisia
Zadomowienie

Cytat:
matallewar, masz NAS !! i przeciez Edzik jest cały czas z Toba i Twoj Drań kochany.... ale rozumiem Cie jednak, jak nie ma do kogo buzi otworzyc Dlatego uciekłam do rodziców.

Violisiu, racja.......... za miesiąc o tej porze już pierwsze Kruszynki powinny być u naszych Mamuś !!

A tyle co doprowadzałam tu w pazdzierniku na forum, obecne już wówczas mamusie do szewskiej pasji, pisząc o wielkim pechu jaki mnei spotkał, bo bede mamą.... Oj dałam im wtedy popalic.. Wstyd mi za siebie! Jak mogłam tak myslec/gadać... ze wakacje wazniejsze od dzieciątka, które nosiłam pod sercem
Teraz wynagrodze to Gabuni jak sie tylko da Ze byłam taką wyrodną matką na początku
dokladnie a moze nawet wczesniej ktos sie rozpakuje,

ojjj pamietam pamietam, jak po dupsku ci chialam dac, wazne ze teraz kochasz dzidzie calym sercem jak kazda z nas

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość

fotke robilas na leząco?
Stary 2011-03-25, 13:26   #2531
eweska
Moderatoreska

Cytat:
eweska, czyli małż w razie czego w kazdej chwili może wrócic? To swietnie, zawsze to pewien komfort psychiczny dla Ciebie
Tak, tak w każdej chwili może przyjechać do domku, to on zawsze sobie ustala kiedy zjeżdza na urlop i na ile i kiedy, wszystko dogaduje z szefem bo on wtedy sobie ustala roboty itp. wiadomo że bez przesady z tymi wyjazdami i długimi pobytami, ale zawsze się można dogadać w tej kwestii.
Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość

ja proponuje zeby zaczac myslec nad tytułem na odchowalnie heheheh
Hehe no niedługo trzeba będzie
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:27   #2532
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

fotke robilas na leząco?
na leżąco, bo leżę z laptopem na łóżku,a kamerka jest moim jedynym aparatem ale i tak dziwnie, bo zawsze normalny brzuch, a tu nagle jakby całe dziecko pod pępek się schowało

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-03-25, 13:28   #2533
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
antropia, no takie zycie mnie tez to smieszy jak mozna byc taka głupia babą choc odkad ja tam jestem to tak jak pisałam, nie wtracają się i nie przychodzą w ogole do mnie (czasem raz na tydzien tesc zajrzy albo tesciowka ostatnio w weekend przyniosła mi mrozone truskawy i malinki abym sobie koktajl zrobiła) jednak ta akcja z remontem mnie wqrzyła..

Mango08, a do kiedy chcesz pracowac? Słuchaj a wiesz moze czy w czewie mamy gdzies fintess w wodzie dla takich wielorybków jak my?
Jesli nie tajemnica to ile u nas SR? ( u nas znaczy w czewie bo chyba nigdy nie przejdzie mi przez gardło - "u nas" w sensie w Krk ) Kiedyś jakas oferte ogladałam i rzuciło mi sie w oczy, ze drozej jak w Krk...

Ja za 12 zajeć teoretyczncyh (3 x w tygodniu przez 4 tygdnie) plus fitness 3 x w tygodniu po godzinie - rowniez przez 4 tygodnie - czyli 12 zajeć i plus aqua aerobik 4 x w msc płace 350 zł to chyba nie jest duzo ?

agnieszka_pe25, czyli rację mam z tym remontem, ze to gruby gips, prawda? Wprawdzie dach jest oki i nie trzeba wymieniac bo jest dość nowy (tzn wymieniany ok 5 lat temu) jednak nie ma zadnej izolacji i latem jest tam piekło a zimą lodówa.. nie wspomnę o reszcie.
Pan fachowiec ma przyjść 01 kwietnia wiec sprowadzę go na ziemie, czuję, że będzie dym - tylko jeżeli jedynie ja będę miała takei zdanie, to jestem na przegranej pozycji.... i jeszcze jak tesciowie sie dowiedzą, ze nie chcę tam mieszkac to już w ogole będzie obraza majestatu

wiesz, kasa kasa, ale kurcze no, taka powazna decyzja i ktos ma decydowac za was? przeciez jak na to pozwolisz to potem bedzie ci siedzeic w wychowywaniu gabryski i rzadzic, trzeba za wczasu wyznaczyc granice co kto ile moze, tz pewnei tez by nie byl zadowolony jakby to byla jego tesciowa i ciela takie numery???

ja wlasnie wypralam tone rzeczy dla norberta , rozwiesilam, sciagnelam poprzednie i plecy mi klekaja.

postanowilam byc dobra zona i caaale prasowanie ciuchow malego zostawic dla mojego ukochanego tz jak przyjedzie, wkoncu nie moge mu odbierac poczucia ojcostwa, prawda? a gdzie on lepiej odczuje swoj tatowy instynkt jak nie prasujac te slodkie malenkie ciuszki swojego syna, prawda? wkoncu trzeba sie dzielic:hahaha : mysle ze moj tz bedzie zachwycony
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:29   #2534
atiz
Rozeznanie

Cytat:

To od tej nauki, dziecko zwariowało mi się też ukłądało wczesniej śmiesznie jeden raz jak leżałam w wannie zrobiło mi sie podobnie.

POLA ANNA 2 maja 2011 godz. 1.30

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4dilo4zr.png

atiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:30   #2535
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:

Jou jou Ty sie mi tu nie smutkaj! Tez siedze sama, caly weekend, jeszcze do tego mam giluna ("Gilun tu,gilun tam, sporo gluta w sobie mam!"), a musze wychodzic z psem, wiec nie moge w lozku lezec caly dzien I jeszcze mi myszka nie dziala od laptopa i sie tu gimnastykuje jak debil. A co do Edzika to pamietaj - Edzik tez czlowiek, Tobie by sie chcialo tak calymi dniami machac rekami i nogami? Ma facet swoje nastroje i juz widac, ze jest charakterny

Cytat:
Zanim pojdziecie na fitness w wodzie, poinformujcie obsluge basenu, zeby troche wody spuscili, bo mozecie zalac Czestochowe

A za czworke z matmy wielka, ze tak powiem, piona! Ja tez bylam slaba z maty, nawet nie pamietam co mialam, ale stanowczo mi ta mata z fiza zanizala zawsze srednia Moja przyjaciolka miala w liceum srednia 4,9 majac dwoje z fizyki, niezle co?

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
Jak bedziesz przechodzic obok niej, poglaszcz ja po blacie - bedzie juz tknieta i nie bedziesz miala wyrzutow sumienia
Cytat:
Napisane przez Camomile Pokaż wiadomość

mimbi, przeczytalam o tej wannie, brzmi to wszystko ciekawie, ale jestem jedna z tych osob co w wannie rodzic nie beda...
Ogolnie nie lubie kapieli, uznaje tylko prysznic i out, a w tej sali z wanna jest tak goraco, ze pewnie bym im odleciala, zanim w ogole ten caly porod by sie zaczal...
A ty chcesz w wannie rodzic?
Powiem tak - moj ginekolog jest fanem wanny i pytal mnie, czy myslalam o tym. On do tego pracuje w tym moim szpitalu, wiec zachecal do obejrzenia oddzialu. Po tym, co powiedziala polozna jestem przekonana, ze chcialabym sprobowac, nie wiem czy do konca, ale chociaz w I fazie posiedziec. Tym bardziej, ze mam w domu mikrowanne 130cm, a tu jest jacuzzi
O ile w ogole bede mogla rodzic SN, bo nie mam jeszcze opinii okulisty

Cytat:

Ty a pamietasz kto myslal TAK SAMO JAK TY???
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:31   #2536
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
To od tej nauki, dziecko zwariowało mi się też ukłądało wczesniej śmiesznie jeden raz jak leżałam w wannie zrobiło mi sie podobnie.

haha, pewnie tak

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-03-25, 13:33   #2537
Mango08
Rozeznanie

Cytat:
Daisy do kiedy dam radę, sądzę, że niemalże do końca, bo czuje się bardzo dobrze, jedynie kręgosłup pobolewa i chandry łapią ze względu na wagę! Mam ten plus, że pracuję u siebie, więc mogę regulować zakres obowiązków, ale z drugiej strony chcę aby wszystko było na tip top. Daisy możliwe, że widziałaś ulotkę family center, mają stronkę jeśli chcesz się bliżej przyjrzeć. Płaciliśmy 300 zł (7 spotkań raz w tyg. po 2h=14h), na stronie jest napisane, że to zimowa promocja, regularna cena to 350. Byliśmy zainteresowani kursem weekendowym, ale nie mają chętnych, bo za 12h po promocyjnej cenie płaci się 400zł. Zdecydowanie wolałabym Twoją opcję SR. Ja kiedyś w necie szukałam zajęć z wodnym aerobikiem, ale w między czasie dostałam infekcji i nigdzie nie dzwoniłam. Szukałam też basenu dla niemowlaków ale wujek google pokazał najbliższy gdzieś niedaleko Silesii. Na zajęciach w SR mieliśmy też gimnastykę i już się rozmarzyłam, jak będę sobie latem na siłkę i aerobik biegała

Filip 21/06/2011
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:34   #2538
zosiaaa
Zadomowienie

Cytat:

mam dzisiaj tak samo, po śniadaniu przeleżałam 2 godziny, a teraz siedzę i nic mi się nie chce nawet napisać na forum o sprzątaniu nie wspomnę, żadna siła nie jest mnie dzisiaj w stanie zmusić do niczego, a tż wróci pewnie koło 18-19 tak więc mogę sobie tylko pogadać do brzuszka

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:34   #2539
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
postanowilam byc dobra zona i caaale prasowanie ciuchow malego zostawic dla mojego ukochanego tz jak przyjedzie, wkoncu nie moge mu odbierac poczucia ojcostwa, prawda? a gdzie on lepiej odczuje swoj tatowy instynkt jak nie prasujac te slodkie malenkie ciuszki swojego syna, prawda? wkoncu trzeba sie dzielic:hahaha : mysle ze moj tz bedzie zachwycony

ja chyba też tak zrobię

Stary 2011-03-25, 13:34   #2540
Camomile
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość

po południu jadę chyba na miasto bo nie wyrobię znów w domu sama ....
"żygająca" koleżanka ma do nas dołączyć
(swoją drogą cieszę się że ja aż takich rewolucji nie miałam na początku)
Przypomnialas mi, ze tez mnie czeka prasowanie dzisiaj... ale jeszcze jest duuuzo czasu.
Wspolczucia dla kolezanki, ale niedlugo pewnie jej przejdzie , w ktorym jest teraz tyg?

Cytat:
na leżąco, bo leżę z laptopem na łóżku,a kamerka jest moim jedynym aparatem ale i tak dziwnie, bo zawsze normalny brzuch, a tu nagle jakby całe dziecko pod pępek się schowało
Fajnie sie ulozyla.

Camomile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:37   #2541
Siasiek
Zadomowienie

Hej
Jakoś nie potrafię dzisiaj za Wami nadążyć....
bo ja w zwolnionym tempie t r o c h ę
50ty raz leci ta sama piosenka

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:38   #2542
moniqac
Zadomowienie

Aga.M - ciekawe te krążki - muszę pogadać z moim ginem, bo jakoś nie widzi mi się powrót do tabletek - właśnie z powodu masakrycznie obniżonego libido . tylko jakoś nie sobie umiem wyobrazić jak one działają i jakim cudem am sobie to potem wyjąć . poczytam sobie o nich.

eweska
- siedząc w pracy myślałam o Tobie, że jak dzisiaj masz gdzieś wyjść to Ci strasznie współczuje - w DG tak wiuchało do 12.30 że masakra i potwornie zimno było - u mnie w biurze . ja Ci Kochana wierze - z dwoma maluchami to musi Ci być ciężko, mnie z moim 3kg klocuszkiem też jest ciężko jak nie wiem co.

mazianka - dobrze że wszystko jest na dobrej drodze .

daisuś
- tak, w ramach jednej grupy, ale w spółce córce, potem powrót do "matki" . zapytam - jestem jeszcze to mogę podzwonić.

a TZ... cóż ... pewnie 31 się dowie, choć ma plan napisać maila do szefa z uprzejmym zapytaniem czy jest jakaś decyzja w jego sprawie - ale będa pewnie czekać na wyniki sprzedaży do ostatniego dnia . nie Kochana, nie prywatna firma - to też jest NIESTETY wielki koncern .

a Ty bidulko - kujesz sie codziennie? do kiedy tak masz? po tej nadchodzącej wizytcie u diabetologa może się okazać że już wsio ok? czy jak?.

andziotku
- za kciuki, przydadzą się - to jest to co pisałaś w klubie "ten świat się jakiś chory robi" - sama to doskonale rozumiesz.

atiz!!!!!!! zrobiłas mi ochotę na sorbet domowej roboty - kto ma przepis?!!!!!!!!!!! DAWAAAĆ PROSZEEEEEEEE .

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2011-03-25 o 13:44
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:39   #2543
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Wspolczucia dla kolezanki, ale niedlugo pewnie jej przejdzie , w ktorym jest teraz tyg?
coś koło 9

Stary 2011-03-25, 13:41   #2544
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
No wiem, wiem, ale Drań śpi, Edzik przejął mój nastrój, a na forum nawet nie mam weny, żeby pisać.
Nawet na all nie chce mi się siedzieć

A materac kupowałam na all, ale z odbiorem osobistym w Wawie.

mimbi Niech mnie ktoś zmobilizuje. Czuję, że gniję w łóżku i już nigdy nie dam rady wstać. Raju, co za nastrój.

zosiaaa <żółwik> tylko ja nie sądzę, żeby mój tż wrócił do 19

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Edytowane przez matallewar
Czas edycji: 2011-03-25 o 13:46
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:43   #2545
violisia
Zadomowienie

Cytat:
pytam bo ja w 29 tez tam mialam jak lezalam a teraz juz dzidzia wiksza i juz mam pilke na calym brzuszku
Stary 2011-03-25, 13:46   #2546
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
N
Nawet na all nie chce mi się siedzieć
jak na allegro ci sie siedziec nie chce to już nic nie da się zrobić
dzień stracony !!

Stary 2011-03-25, 13:46   #2547
Paulizia
Wtajemniczenie

Mimbi dzieki za super opis! Ja od poczatku wiedzialam, ze chce rodzic w wannie i tak zapowiedzialam mojej poloznej, ale... czy jednak urodze w wannie to nie jest wcale powiedziane... a dlaczego? Bo jak zaczne rodzic to moze byc zajeta przez kogos, a zapisow jako takich sie raczej nie robi. Takze modle sie, ze nikt nie bedzie chcial rodzic w taki sposob w MAJU, bo to ja wtedy rodze i spadac!!!!

Daisy, ale tesciowa woooow. Taka kochana duszyczka ''ale ja chcialam dobrze'' [ a wyszlo zle]! Nie daj sie kochana. Mecz tego Twojego meza, bo wydaje mi sie, ze jemu to chyba wszytsko jedbo. Mu wszystko pasuje co? Ale Tobie nie i masz prawo walczyc o nowe mieszkanie jesli ma to Cie uszczesliwic!

Moniaqc piekny ten zestaw, ale tez mi sie wydaje ze osobo moglby byc tanszy Dosc wygorowana cena 750zl

Aga_pe no to sie nie martwie

Anulko super, ze wizytka sie udala! No i mala to juz spora dziewczynka Moj podobno wazy 1800gram w 32 tygodniu, tyle ze to taki pomiar z wykresu mniej wiecej no i jesli to prawda to co? On bedzie taki kurdupelek?

Enchantresss pieknie

O kurcze troche pospalam!!! I zero wyrzutow sumienia do 12 i spalabym jeszcze gdyby nie sasiad mnie nie obudzil
Ide teraz pod prysznic i dalej sie lenic, a co!!!!!
Stary 2011-03-25, 13:48   #2548
cucciola79
Wtajemniczenie

Hej mamusie
ale mialam noc nie przespana,moj Tz przyniosl mi do domu grype zaladkowabrakowalo tylko tego wczoraj zaczelo mnie bolec pod brzuszkiem i tak prawie cala noc na szczescie przeszedl ten bol poza tym moja niunia tak szalala jak nigdy kopniak tu kopniak tam nie wiem ile pospalammoze z 2 godz.a dzisiaj mamy wizyte wieczorkiem u gine a ja ledwo na oczy patrze
mettalojj nie smuc sie
enchantresssto tak jak moja wynajduje takie dziwne pozycje
cucciola79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:48   #2549
moniqac
Zadomowienie

Cytat:

moniqac, daisy
, gratulacje z okazji przejscia na L4!!
.

Cytat:
ja doskonale pamiętam .

Cytat:

gratuluje 4 .
a mała rzeczywiście śmiesznie się ułożyła a jak te Twoje leukocyty w moczu? ja też mam podwyższone .

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:49   #2550
Paulizia
Wtajemniczenie

A gdzie jest The_sania?
i Lolka?
i Amarcia???

HALOOOOOOO

Siasiek w co sie wsluchujesz?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości