|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Ja chyba jezeli mialabym sie zdecydowac na fioletowy makijaz, to tylko taki przygaszony jak ten:
|
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmawiałyście dużo o dopasowaniu kolorami... i tak myślę teraz salę będę miała w kolorze biało-wrzosowym, i dodatki na sali typu świece, materiał na stołach też. Bukiet chcę biało-różowy u nas jest zwyczaj ze z tych kwiatów co ma PM zamawia się też bukiet na stół PM taki zwisający troszkę na środku stołu i teraz zamówić tam różowy? Chyba nie bardzo będzie pasował?
Ostatnio jak byłam na weselu to sala była w kolorze bordowym, bukiet PM też, kwiaty na samochodzie również, i nawet suknie na drugi dzień miała bordową
|
|
|
|
#1743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To tak jak ja mam suknie ecru, powiedzmy TŻ garnitur brąz to cała dekoracja na sali ma być w tych kolorach? moim zdaniem wszystko się zleje |
|
|
|
|
#1744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczynki nie mam zdjec z przymiarkji tz nie pozwolil mi zrobic bo powiedzial ze pokaze rodzinie a oni maja ja zobacaczyc dopiero 1maja
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
PRZYSZŁY MOJE BUTKI! Maja BOSKI KOLOREK
Tyle,że wąskie w palcach bardzo ![]() ![]() ![]() Posiedzę w nich ,a le wątpię, że będą dobre. Traz są delikatnie ciasne, ale siedzę nie wiem co będzie jak będę chodziła
|
|
|
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
taka bylam wsciekla
ja wiem ze uz tuz ale chcialam porobic zdjecia z kwiatkiem na szyi i bez zeby Was zapytac o opinie jak lepiej i dupa bylam ja zawiez do ciotki TZ bo ona krawcowa i ma ja skrocic troche a jak zobaczyla suknie to zaniemowila ![]() a ja sie czulam jak na skrzydlach taka bylam dumna
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
cholera no to pieknie
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
o wlasnie moze sprobuj to kosztowalo u mnie 4 zl i powiesz zeby ci tylko palce rozciagnal moze bedzie dobrze
|
#1755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya pochodź w nich trochę i zobaczysz czy się rozbiją jak są z materiału to powinny się rozbić. Nie smutaj się będzie dobrze dzieciaku
![]() Ewka szkoda że nie masz zdjęć, super tak słyszeć opinie innych że się podoba ![]() Urszulka bosko wyglądasz w sukni, a jaka ty jesteś chudziutka
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2011-03-25 o 14:02 |
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
az z tego wszystkiego snilo mmi sie dzisiaj ze wzielam slub i obraczka sie tak swiecila
budze sie patrze na palec i mysle jasna cholera ktos mi obraczke zapiepszylale sie skapowalam i sie zaczelam smiac
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
Problem nie jest w długości (bo mają nawet za dlugie czubki) problem polega na tym,że są ścięte w palcach. Po chodzę zobaczę, ale wątpie bo musiałabym je rozciągnąc ok centymert poza podeszwę
Kurcze no pisałam babce,że mam szerokie paluchy i nie mogę chodzić w ściętych butach bo po prostu palce mi się nie mieszczą. Niby zrobili szersze niż zwykle, ciekawe czy zrobiliby jeszcze szersze ![]() Jest też wyjście by po prostu zmienić je po pierwszym tańcu na inne ale musiałabym je kupić i nie wiem czy mi się opłaca to
|
|
|
|
#1759 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam zupełnie inne pytanie do Was
![]() Jeśli kupujecie napoje we własnym zakresie - chodzi mi konkretnie o soki, to gdzie najlepiej? co do wina, polecam brasco czerwone - dostępne w selgrosie
|
|
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda tak całkowicie z nich zrezygnować bo na zdjęcia zakładasz tylko na chwilę i pamiątka na całe życie
|
|
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ostateczna decyzja mam jeszcze taki teks :
" Dziś wielką wdzięczność czujemy i z serca Wam dziękujemy, za dane nam życie i wychowanie, za Wasze o nas staranie" lub ten co była na samym początku : " Gdybyśmy mogli sami wybrać sobie rodziców wybralibyśmy Was" Pomóżcie podjąć ostateczną decyzję
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
ja juz mam dosc kolejne 5 osob odmowilo-sasiadka
i z tego co ona mowila to nastepna sasiadka i jej siostra tez odmowia czyli w sumie kolejne 7 osob ja bym to jeszcze zrobila zamieszanie i zrobila wesele w lokalu odleglym o 7km bo bedzie mniej osob i sie wtedy wszyscy zmieszcza juz sama nie wiem![]() ale tz sie pewnie na to nie zgodzi ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
ale ktory lepszy to niewiem mi sie podoba ten pierwszy
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczka mi się podoba pierwszy!!!
Ewcia uuu...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() to ile jak na razie Wam odmówiło? |
||
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
http://moda.allegro.pl/bestseller-ba...504471963.html super sukienki mają jak któraś nie ma na poprawiny to lukać
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam do domu zrobic sie na bostwo
i po TŻ ![]() będe w niedziele |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
Pa passion
Ewka nie zamartwiaj się To jest 2 do 1, jak narazie pierwszy teks ma więcej głosów
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy do piatku jest potwierdzeniedzwonilam do tego pana od lokalu jest 140za osobe plus tradycyjnie muzyka alkohol swój tylko 1 maja ma komunie ale mowil ze sprobowal by ta komunie przenies do innego lokalu bo ma ich chyba 3 wiec poczekamy do nastepnego weekendu ile bedzie ludzi zostaje nam tylo czekac
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
No to wrzucam moje zielone butki
![]() W sumie są bardzo mięciutkie i jak pochodziłam w nich to stopy mnie nie bolą, no może trochę haluks w lewej stopie bo kciuk jest mocno do środka przekrzywiony. Zatem zostawiam i się cieszę )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

tz nie pozwolil mi zrobic bo powiedzial ze pokaze rodzinie a oni maja ja zobacaczyc dopiero 1maja

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)