|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
w sprawie katalogów napisałam do nich ponownie :
niedawno pisałam do Was w sprawie katalogów ,że chcę aby wysłano mi je pocztą 2x10 szt w dwóch przesyłkach.. napisano mi również ,że dołączycie mi do zamówienia brakujące kosmetyki za program motywacyjny "anew i solutions" , więc może razem z katalogami dostanę te rzeczy? jeśli nie da się w dwóch przesyłkach po 10 szt to proszę jednak wysłać te katalogi wraz z gratisami za program motywacyjny. oraz mam pytanie: zamawiałam balsam do ciała truskawka/guawa nr 12310 i jest w brakach, kiedy go doślą? nie wiem czy będę jeszcze składać zamówienie z piątki.. jeśli go już macie proszę dołączyć mi go do tych katalogów i gratisów. pozdrawiam i teraz czekam na wszystkie ich odpowiedzi i się okaże co wymyślą ![]() Ps. jeśli komuś przeszkadza to ,że na forum umieszczam swoje wypowiedzi do Avonu to bardzo Przepraszam a teraz zmykam stąd , będę później |
|
|
|
#3632 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanie vs.: AVON ANEW -PRASOWANY PUDER SPF 15. Jaka jest różnica pomiędzy Sandy Beige a Soft Beige ? O ile stopni, w skali odcieni, jest różnica - który ciemniejszy, który jaśniejszy ?
|
|
#3633 |
|
Rozeznanie
|
Witam.
Mam pytanie: czy któraś z Was ma zestaw przedłużek do łańcuszków? Lubię długie wisiorki a w 6 chcę kupić naszyjnik Ivala i odrazu pomyślałam o tych przedłużkach? Są ok? Pozdrawiam
|
|
|
|
#3634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3635 |
|
Raczkowanie
|
Drogie avonki mam pytanko.
Rejestruje sie właśnie do strefy konsultantki i nie wiem czy wybrać fakturę elektroniczna czy papierową? Jaka polecacie?
|
|
|
|
#3636 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Rzecz gustu... Ja wolę papierową, bo przy elektronicznej połapać się nie mogłam... Zawsze jak potrzebowałam fakturę, był na stronce jakiś error... Może mnie teraz zlinczujecie, bo drzewa, bo lasy, co oczywiście rozumiem ... no ale wolę mieć wszystko na papierze.
|
|
#3637 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3638 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
wooow
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3639 |
|
Raczkowanie
|
Mój pierwszy termin składania zamówienia jest dzisiaj do godziny 23.59.
Czy jak złożę zamówienie wieczorem to jest większe prawdopodobieństwo, że będą duże braki? To moje pierwsze zamówienie dlatego chcę żeby klientki miały od razu to co zamówiły i nie musiały czekać do kolejnej dostawy. |
|
|
|
#3640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozostaje tylko
|
|
#3641 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3642 |
|
Raczkowanie
|
05 3515-4 NAT BALSA/CIALA MANGO/GRAN. 1
Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. SuperShock mimo że miał żółtą kropkę to przychodzi. 05 7434-4 NAG.MIEDZYPOZ.AVON VIP - dziewczyny czy to będzie ten kuferek czy próbki? Edytowane przez aizduj Czas edycji: 2011-03-25 o 14:45 |
|
|
|
#3643 |
|
Zadomowienie
|
tak czytam, że Julka będzie z opóźnieniem i w związku z tym mam takie pytanie bo jestem akurat na granicy opustu tzn mam na 500zl z groszami i jeśli ta Julia nie przyjdzie to czy załapię się mimo to na 30%? wiem, że to było wiele razy wałkowane ale nigdy nie miałam takiej sytuacji, że zamówienie na styk i nigdy się nie martwiłam bo nawet jakby coś nie przyszło to wielkiej różnicy nie robiło no a teraz to nie wiem jak to będzie
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jej kwota nie będzie liczyła się do bazy upustu w zamówieniu, w którym będzie dostarczona jako produkt opóźniony w produkcji - podwyższa bazę w zamówieniu, w którym została zamówiona .... mam nadzieję, ze w miarę zrozumiale to napisałam
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-03-25 o 14:42 |
|
|
|
|
#3645 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Wizażanki . Od niedawna jestem konsultanką Avon-u i ostatnio skusiłam się na zakup wody toaletowej Percieve Dew. Kupiłam ją, gdyż była w atrakcyjnej cenie no i teraz mam mały problem bo niestety ale zapach mi nie odpowiada
|
#3646 |
|
Przyczajenie
|
U mnie też już jest podgląd faktury
![]() Tylko produkcja opóźniona przy torebce Julia
|
|
|
|
#3647 |
|
Wtajemniczenie
|
Napisali mi e-maila że pierścionek beatrice będzie dostępny od 06.03, a ta data dawno mineła. Więc napiasłam im żeby nie wprowadzali mnie w błąd i napisali dokładną datę i napisali że przepraszają ale to jednak ma byc kwiecień i dołączyli prezent.
|
|
|
|
#3648 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzia
|
|
#3649 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3650 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3651 |
|
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;25956211]próbki.[/QUOTE]
Dzięki. To już wiem skąd mam aż 3 pudełka
|
|
|
|
#3652 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam pytanie. jeli zloze moje pierwsze zamowienie z katalogu bo potrzebuje czegos na juz w sumie i bedzie ono ponizej 150 zl to musze zaplacic dodatkowo za realizacje malego zamowienia 10 zl tak ? i biorac kuriera to w sumie place 16.90 ??? czy sa jeszcze inne dodatkowe oplaty ?
|
#3653 |
|
Rozeznanie
|
Temat: Błędne zdjęcie Różu w kamieniu
Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie, W katalogu 05/2011 na stronie 47 zaprezentowano trzy odcienie Różu w kamieniu. Informujemy, że odcień Russet (22426) przedstawiony, jako jasny beż w rzeczywistości jest w tonacji ceglasto- brązowej i jest ciemniejszy niż na zdjęciu. Prosimy o przekazanie informacji Klientom zainteresowanym zakupem tego produktu. Przepraszamy za niedogodności. Pozdrawiamy Dział Obsługi Konsultantek. |
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Oznajmiam, bo chyba nikt nie napisał jeszcze, że obecnie w k. 7 prezenty w okręgach trend. to: 07 7551-5 NAT.SZAMP.2W1 MANG/IMBIR TR 1 0.50 0.50 0.41 23 0.09 0.50 07 7552-3 AT SZAMPON 2W1 50ML TR 1 0.50 0.50 0.41 23 0.09 0.50 \Ten sam szampon mango-imbir był przy poprzednim katalogu ![]() Zamówiłam potrójny zestaw tych nowych wód toaletowych Hawaiian Shores 3 szt. za 30 zł. Doszłam do wniosku, że jak będę mieć na nie zamówienia z przyszłego katalogu, to zarobię wtedy 10 zł na każdej sztuce jak sprzedam po cenie katalogowej TTA DIAMOND łącznie 4 szt. już do mnie jadą No i się nie pochwaliłam: dwa dni temu marudziłam nad zamówieniami za raptem 300 zł, a tu mam zamówienie na 817 zł Stanę na rzęsach, aby jeszcze w tej kampanii puścić jedno zamówienie, aby stuknął mi tysiak
Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2011-03-25 o 15:58 |
|
|
|
#3655 |
|
Raczkowanie
|
Dziewuszki, które martfiły się o zwroty. Wysłałam paczkę w piątek w zeszłym tygodniu, a dziś wyskoczyło w fakturach, że zwrot został przyjęty. Także bez nerwów, powinni Wasze też już rozliczyć.
|
|
|
|
#3656 |
|
Zadomowienie
|
dzieki za wsparcie
|
#3657 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Jestem świeżo upieczoną konsultantką jak również Wizażanką jednak od kilku dni jestem w miarę na bieżaco z wątkiem i muszę powiedzieć że chyba się uzależniłam ![]() Chciałam zapytać o parę rzaczy... 1. Czy ten żel Himalajskie Jagody Goji z IOS jest z peelingiem? 2. Jakie polecacie najlepsze cienie do powiek z Avonu 3. dziś odebrałam swoją pierwsza paczkę w COK i nie był w środku faktury czy to normalne dla paczek z COKu? |
|
|
|
#3658 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po zalogowaniu do strefy konsultanta na stronie AVON możesz ustawić sobie, że chcesz otrzymywać fakturę papierową, bo pewnie masz ustawioną tylko elektroniczną. |
|
|
|
|
#3660 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
może masz zaznaczoną fakturę elektroniczną? zmień sobie to w strefie na papierową cienie polecam poczwórne i podwójne ale nie te z color trend Edytowane przez moniak85 Czas edycji: 2011-03-25 o 16:14 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

mam niby "ostateczną" listę ale coś nie czuję się z niej zadowolona

też jestem ciekawa