spotykam sie z trzema a zakochalam w czwartym - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-03-25, 00:03   #1
stuuudentka
Raczkowanie

spotykam sie z trzema a zakochalam w czwartym

Dziewczyny! mimo 24 lat czuje sie jak skonczona 15latka!
Spotykam sie z trzema facetami, z czego jeden nazwijmy go F1 ewidentnie do mnie wkreca, drugi F2 byl zakochany rok temu, F3 zna mnie od lat i czasem przynosi mi kwiaty. Zaden nic o sobie nie wie!
Gdy tylko sie dowiedzialam iz F2 sie zakochal przestalam sie z nim spotykac . Teraz po roku stwierdzilam ze co mi zalezy sie z nim spotkac czasem wyjsc z domu Jednak po glebszej analizie z jego strony moze to inaczej wygladac.
Z F1 spotkam sie z samotnosci, wiem , ze jest to egoistyczne ale juz sie w to wpakowalam i nie latwo sie wypakowac. F1 chyba podobnie mnie traktuje, nie czuje by miedyz nami specjalnie iskrzylo, on jest sam ja jestem sama... Nie zmienia to faktu , ze wysyla do mnie romantyczne smsy.
F3 jest moim przyjacielem choc na przekor sobie nie do konca wierze w ta przyjazn.
Moim prawdziwym problem jest to, ze zakochalam sie w koledze z pracy! niedlugo rozpoczniemy wspolny projekt, co za tym idzie wiecej spotkan wiecej rozmow, a w pracy jest zakaz zwiazkow, wiec nawet gdyby... Milosc nie wybiera i to jest idealnym przykladem. F1 i F2 i F3 nie sa super przystojni , ale zwyczajni, a ten... jets troche otyly, nie mam nic do tego jak kto wyglada, jednak gdzies mi to przeszkadza. (Z kazda taka mysla karam sie w glowie) . Facet ma nieziemskie spojrzenie, swiat przestaje istniec. Jest na maa symapatyczny, ma swiety charakter , poki co nie widze zadnych wad po za tym +50kg. Dopiero teraz zdalam sobie sprawe o tych wszystkich spojrzeniach , ktore byly ewidentnie dlugie, ktore ktos przerywal, bo gapilibysmy sie chyba w swoje oczy godzine. Dopiero teraz do mnie dotarlo, ze cos z mojej strony zaiskrzylo. pojawilo sie to cos! czego nie ma do F1 i F2 i F3. Dlatego, mysle ze z F1, F3 i F2 wybralambym F4 , tylko nie mam zielonego pojecia jak mam zwrocic na niego swoja uwage, dac mu do rozumienia ze mogloby cos z tego byc, ze jesli sie boi to ma szanse.
A moze wszystkie spojrzenia kompletnie nic nie znaczyly a mi sie po prostu wydawalo. Uwazacie ze powinnam sie spotykac z F1 , F3 i F2? traktuje ich jako kolegow i mam nadzieje ze z ich strony mimo wszystko jest tak samo.
stuuudentka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 00:47   #2
Wisnia34
Zadomowienie

Dot.: spotykam sie z trzema a zakochalam w czwartym

ja bym postawiła na F16
Wisnia34 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 00:53   #3
Eilo
Rozeznanie

zdecydowanie za dużo tu zmiennych...
Eilo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 01:52   #4
_MagdaM_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wisnia34 Pokaż wiadomość
ja bym postawiła na F16
nie wiem kim jesteś, ale lubię Cię

Droga Autorko, może przestaniesz mydlić wszystkim oczy, tylko jak na 24latkę przystało, przystaniesz i zastanowisz się nad swoim życiem?

I will be with You...
_MagdaM_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 02:12   #5
mon88
Zadomowienie

wtf?
Pogubiłam się

żadnego nie wybieraj, wybierz siebie i się nad sobą zastanów
mon88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 07:48   #6
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez stuuudentka Pokaż wiadomość
a w pracy jest zakaz związków

Gdzie to reguluje Kodeks Pracy?
W razie co jestem za powszechnym egzekwowaniem!
Liczba zawieranych małżeństw zmniejszy się o połowę, bo zamiast myśleć o miłostkach ruszą tyłki do roboty i na chleb w końcu zarobią.

Cytat:
ja bym postawiła na F16

Cytat:
Napisane przez Eilo Pokaż wiadomość
zdecydowanie za dużo tu zmiennych...
... z tego równania chyba nic nie będzie.
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 08:20   #7
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cbc6429be45513368b51b71e3 40d921ce6d338a3 Pokaż wiadomość
... z tego równania chyba nic nie będzie.
Spokojnie, damy rade. Spróbujmy zbudować program dualny, zmaksymalizować funkcje korzyści bycia z Fi, dla i=0,1,2,...n, znaleźć obszar rozwiązań dopuszczalnych i co najważniejsze - znaleźć to jedno jedyne rozwiązanie optymalne. Sorry, na matmie jestem.

Cytat:
Moim prawdziwym problem jest to, ze zakochalam sie w koledze z pracy!
A wiesz dlaczego się w nim zakochałaś? Bo teoretycznie nie możesz z nim być, innych masz na wyciągnięcie ręki.
Cytat:
Milosc nie wybiera i to jest idealnym przykladem.
To jest idealny przykład powiedzenia: "Zakazany owoc najlepiej smakuje".

Cytat:
F1 i F2 i F3 nie sa super przystojni , ale zwyczajni, a ten... jets troche otyly, nie mam nic do tego jak kto wyglada, jednak gdzies mi to przeszkadza. (Z kazda taka mysla karam sie w glowie) . Facet ma nieziemskie spojrzenie, swiat przestaje istniec. Jest na maa symapatyczny, ma swiety charakter , poki co nie widze zadnych wad po za tym +50kg.
Jak schudnie to co, rwiesz go? Mówisz, że nie masz nic do tego jak ktoś wygląda, ale Ci to przeszkadza, czyli jednak masz. Nie każdy rodzi się piękny i zgrabny, wolisz mieć głupiego, ale przystojnego faceta - Twoja sprawa. Tak na marginesie, byłam jakiś czas temu na randce z największym ciachem jakie moje (i nie tylko moje) oczy nie widziały. No tego nie da sie wytrzymać, co chwile jakieś kelnerki podchodzą, głupio się uśmiechają, dziewczyny nie siedzą normalnie, tylko zaraz oczka puszczają, cos dziwnego robi im sie z ustami, takie wydymane się robią. Koszmar

Cytat:
A moze wszystkie spojrzenia kompletnie nic nie znaczyly a mi sie po prostu wydawalo. Uwazacie ze powinnam sie spotykac z F1 , F3 i F2? traktuje ich jako kolegow i mam nadzieje ze z ich strony mimo wszystko jest tak samo.
Niektórzy ludzie uśmiechają się, są mili i otwarci z natury, to niekoniecznie musi coś znaczyć.

A tak w ogóle czy musisz któregoś z nich wybrać? Ktoś Cie widłami zagania przed ołtarz? Daj sobie czas, bo ewidentnie miesza Ci się w głowie od tych facetów. Jeśli z F4 coś iskrzy to spokojnie poczekaj na rozwój sytuacji.

A z F1,F2,F3 spotykaj się ile chcesz. Tylko wiesz... żadnych podrywów, sugestii, że może coś z tego będzie, po co masz im robić nadzieje?

Cierpliwości kochana, cierpliwości
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 08:30   #8
normalnyFacet
Zakorzenienie

a kobiety mowia ze to faceci kombinuja.....
jestes hardcorem to juz moi koledzy casanovy przy Tobie sie chowaja
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 08:33   #9
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
ja bym postawiła na F16
Klawiatura ma maksymalnie F12
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 08:34   #10
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Spokojnie, damy rade. Spróbujmy zbudować program dualny, zmaksymalizować funkcje korzyści bycia z Fi, dla i=0,1,2,...n, znaleźć obszar rozwiązań dopuszczalnych i co najważniejsze - znaleźć to jedno jedyne rozwiązanie optymalne. Sorry, na matmie jestem.

Założę się, że jej to weźmiesz i normalnie wyliczysz.

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Pokaż wiadomość
a kobiety mowia ze to faceci kombinuja.....
Nie kombinują, a po prostu liczą sobie.
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 08:38   #11
Buenaestrella
Rozeznanie

Był taki program w TV - randka w ciemno )))
Buenaestrella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 09:45   #12
Merys
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym postawiła na F16
F16 nie bardzo, bo po tylu latach sa juz do gruntownego remontu...
Merys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 09:47   #13
Weronikapr
Wtajemniczenie

Cytat:
ja bym postawiła na F16
genialne

btw myślę tak jak już ktoś wyżej napisał - F4 to zakazany owoc i dlatego tak Cię intryguje.
Weronikapr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 10:08   #14
wandaweranda
Zakorzenienie

Cytat:
Spotykam sie z trzema facetami, z czego jeden nazwijmy go F1 ewidentnie do mnie wkreca, drugi F2 byl zakochany rok temu, F3 zna mnie od lat i czasem przynosi mi kwiaty. Zaden nic o sobie nie wie!
Gdy tylko sie dowiedzialam iz F2 sie zakochal przestalam sie z nim spotykac . Teraz po roku stwierdzilam ze co mi zalezy sie z nim spotkac czasem wyjsc z domu Jednak po glebszej analizie z jego strony moze to inaczej wygladac.
Z F1 spotkam sie z samotnosci, wiem , ze jest to egoistyczne ale juz sie w to wpakowalam i nie latwo sie wypakowac. F1 chyba podobnie mnie traktuje, nie czuje by miedyz nami specjalnie iskrzylo, on jest sam ja jestem sama... Nie zmienia to faktu , ze wysyla do mnie romantyczne smsy.
F3 jest moim przyjacielem choc na przekor sobie nie do konca wierze w ta przyjazn.
Moim prawdziwym problem jest to, ze zakochalam sie w koledze z pracy! niedlugo rozpoczniemy wspolny projekt, co za tym idzie wiecej spotkan wiecej rozmow, a w pracy jest zakaz zwiazkow, wiec nawet gdyby... Milosc nie wybiera i to jest idealnym przykladem. F1 i F2 i F3 nie sa super przystojni , ale zwyczajni, a ten... jets troche otyly, nie mam nic do tego jak kto wyglada, jednak gdzies mi to przeszkadza. (Z kazda taka mysla karam sie w glowie) . Facet ma nieziemskie spojrzenie, swiat przestaje istniec. Jest na maa symapatyczny, ma swiety charakter , poki co nie widze zadnych wad po za tym +50kg. Dopiero teraz zdalam sobie sprawe o tych wszystkich spojrzeniach , ktore byly ewidentnie dlugie, ktore ktos przerywal, bo gapilibysmy sie chyba w swoje oczy godzine. Dopiero teraz do mnie dotarlo, ze cos z mojej strony zaiskrzylo. pojawilo sie to cos! czego nie ma do F1 i F2 i F3. Dlatego, mysle ze z F1, F3 i F2 wybralambym F4 , tylko nie mam zielonego pojecia jak mam zwrocic na niego swoja uwage, dac mu do rozumienia ze mogloby cos z tego byc, ze jesli sie boi to ma szanse.
III Zasada Dynamiki: Jeśli ciało A działa na ciało B pewną siłą F a, to ciało B działa na ciało A siłą F b o takiej samej wartości oraz kierunku, lecz o przeciwnym zwrocie.

I dziwić się czemu potem faceci zakładają wątki na wizazu i pytają: czy wszystkie kobiety takie są, czy to tylko ja miałem takiego pecha?

Edytowane przez wandaweranda
Czas edycji: 2011-03-25 o 10:09
wandaweranda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 10:34   #15
stuuudentka
Raczkowanie

dzieki wszystkim! tak wiem poprzestawialo mi sie w glowie, jestem tego w 100% świadoma. mialam przestoj w randkach :P, to wszystko spadlo jak grom z jasnego nieba teraz zaraz juz i troche nie ogarniam, ale ogarne. juz ja to zalatwie! wybiore F0 i zostane singielka choc oficjalnie nadal nia jestem
stuuudentka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 10:40   #16
sante
Wtajemniczenie

powiem krótko...kto czym wojuje od tego ginie
sante jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 10:40   #17
agusiajnw
Zakorzenienie

mnie się wydaje że nie powinnaś się spotykać z żadnym i wreszcie dorosnąć

Cytat:
mimo 24 lat czuje sie jak skonczona 15latka!
Ja niestety też Cię odbieram jak 15-latkę...
agusiajnw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 10:55   #18
gosiaska
Zadomowienie

ee tam zaraz 15nastolatka zalezy kto kiedy zaczynał randkowanie ja w wieku 15 lat niestety nie dostąpiłam tego zaszczytu randkowania lool

ale wątek ciekawy. A mówią że od przybytku głowa nie boli. Laseczko co ci powiem to Ci powiem - komplikujesz sobie życie. Widać że Cie to męczy zakończ nie rokujące znajomości, a z tego co widze to wszystkiego eFy nie są zbyt rokujące.
Misja Wiedeń

Romantycznie:
Chuck&Blair, Blair&Chuck
have to be together
gosiaska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 11:45   #19
musztarda z keczupem
Raczkowanie

Cytat:
ja bym postawiła na F16
albo na alt + F4
musztarda z keczupem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 11:48   #20
linaya
astro-loszka

Ale łączy cię coś głębszego z panami F1, F2 i F3? jesteś z którymś z nim w związku? łączy was coś więcej niż tylko miłe spotkania? są jakieś intymne kontakty, pocałunki, obłapianki, seks? czy któryś ma prawo uważać się za twojego chłopaka? Czy po prostu spotykasz się z nimi ot tak, z jednym do kina, z innym na ryby, kolejny z kolei parzy świetną kawę?

Jeśli nie, w czym problem? jesteś wolna, nikogo nie krzywdzisz. Może poza sobą, bo widać, że się trochę pogubiłaś.

Co do kolegi z pracy...radziłabym ostrożność, bo z romansowaniem w pracy bywa różnie. Jak jest fajnie, to fajnie, ale jak coś nie wyjdzie, to będziecie się nadal mijać na korytarzu.
Stary 2011-03-25, 11:59   #21
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez musztarda z keczupem Pokaż wiadomość
albo na alt + F4

No i weź się człowieku nie uśmiechnij...
Stary 2011-03-25, 12:04   #22
ilo16na
Zakorzenienie

JA bym radzila uwazac..
-by siebie nie skrzywdzic
-lub ktoregos F

Ja tez zaplatalam sie w cos takiego i wychodzenie jest ciezkie. .. i trudne.
Tylko u mnie doszly uczucia i seks.( a jak to zazwyczaj bywa chce sie tego niedostepnego..)

I uwazaj by sie to wszystko nie wydalo bo stracisz F- jako przyjaciol.

A jesli Ci zalezy na koledze z pracy to idz w ta strone..

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 12:09   #23
martiniątko
Zadomowienie

Hahah jakbym o sobie czytała Ja myślę, że żaden tak naprawdę Cię aż tak nie kręci. Poczekaj na następnego ewentualnie, daj im samym rozegrać to według ich gustu, nic nikomu nie obiecuj a potem zdecydujesz. Albo i nie.
martiniątko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 12:31   #24
normalnyFacet
Zakorzenienie

Cytat:
po 1:
ciezko skonczyc pytanie dlaczego? mi sie wydaje ze z kims nie chcesz konczyc a jednoczesnie chcesz aby bylo...tak jakby "miec ciastko i zjesc ciasto"...bo raczej nie powiesz "wiesz co ograniczmy ta nasza znajomosc" bo wtedy facet pomysli "oho ma mnie w dupie czas sie ewakuowac".. z jednej strony bys tak powiedziala = strata adoratora....jesli nie = szarpaniny ciag dalszy

po2;
traktujesz ich jak kolegow...ale moim zdaniem czytajac co piszesz to dochodze do wniosku, ze nie bylo rozmow i OKRESLENIA oraz nazwania danej relacji z danym facetem...

po3;
spotykajac sie = daje sie nadzieje...tzn jesli komus nie powiedzialas "moge zaoferowac Ci tylko przyjazn nic wiecej" to nie dziw sie ze faceci beda sie zakochiwac....Twoj problem polega na tym ze WPROST nie nazywasz relacji...bo co z tego jak traktujesz ich jak kolegow skoro oni o tym nie wiedza bo im nie mowisz?...

owszem spotykac sie mozna ale na konkretnych zasadach a nie wolna amerykanka...bo rozdrabniasz uczucie na wiele elementow, a potem bedzie zdziwienie ze nie wystarczy dla tego jedynego...troszeczke sie ogarnij i zmien podejscie bo nie dosc ze strasznie egoistycznie...to na dodatek wstyd
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 12:42   #25
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

nieee, to na pewno nie jest prowokacja... ;P

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 13:47   #26
whitechocolateraspberry
Zadomowienie

Czy mi się wydaje, czy ktoś sobie tutaj jaja robi z forum
Stary 2011-03-25, 14:09   #27
isi rici
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez whitechocolateraspberry Pokaż wiadomość
Czy mi się wydaje, czy ktoś sobie tutaj jaja robi z forum
Chyba tak...

isi rici jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 16:12   #28
Rena
Zakorzenienie

watek z tak zwanych rozrywkowych

Bardzo przedmiotowo traktujesz tych kolesi, a i zazdroszcze wolnego czasu, bo ja bym dla trzech nie znalazla technicznie czasu. Moze czas rozwinac jakies hobby?

Co do plus 50 kg to sprawa inwidualna, ale jak dla mnie to b. sexy jest. O ile oczywiscie jest wysoki.... jaki nie przystojny? Misie sa bardzo przystojne.... no wiesz...

Sytuacja watpie by trwala dlugo, wiec pewnie lada moment sie wyjasni, wiec po co ten stres? A i tez "zakaz" zwiazkow w pracy, to powiedz ze jakas sciema, bo to juz w uderza w prawa wolnosci i konstytucje.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 17:57   #29
meginnia
Rozeznanie

O ile jestes pewna ze naprawde iskrzy (obustronnie) z panem F4, to bierz sie za niego, spojrzenia mozesz zostawic, zagadaj ze ma fajny krawat albo fajnie sie scial i zeby fryzjera polecil, bo kolega jak siedem nieszczesc wyglada. Cokolwiek, zagadaj, zobacz jak sie rozwinie ; ) Bedziecie sie widywali przy projekcie, duzo czasu spedzicie razem, to dobry sposob zeby sie przekonac czy cos z tego bedzie.

A F1, F2, F3 - o ile okreslilas wszystkim ze zwiazku nie szukasz i nic z waszej relacji nei bedzie, a lubisz i tak spedzac z nimi czas to rob to nadal, jezeli nie okreslilas - najwyzsza pora ich uswiadomic,co z tym zrobia to juz ich broszka, jak cos wyjdzie z F4 to innym efom o tym powiedz i tyle, szczerze mowiac, nie wiem do konca w czym problem ; )
meginnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-25, 18:42   #30
keight
Raczkowanie

Cytat:
ja bym postawiła na F16
bomba!

62 - 61 - 60 -59 -58 - 57,0 - 56 - 55
keight jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości