|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
A ja się nie mogę już doczekać tego
. W końcu dni będą coraz dłuższe |
|
|
|
#632 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Szkoda, że zdecydował się na oświadczyny bez pokrycia.
|
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aczkolwiek jeżeli stosujesz jakieś dermokosmetyki, kosmeteucyki lub kosmetyki profesjonalne, które mają już znacznie wyższe stężenia kwasów to radziłabym odstawić do jesieni. Domyślam się, że używasz głównie produktów z kwasem salicylowym. On wyjątkowo silnie działa drażniąco na skórę, a słońce może tylko zwiększyć to powodując drobne poparzenia, czego następstwem mogą być przebarwienia bądź drobne blizny. Jednak to co opisuję to ekstremalny przypadek Jedynym dopuszczalnym kwasem stosowanym latem jest kwas migdałowy, który także jest bardzo dobry dla cer z problemami trądzikowymi badź przebarwieniami. Tak czy inaczej stosujc kwasy nawet teraz, należy stosować kremy z wysokim filtrem , takim minimum SPF 20.Ja mam 23 lata ( w maju 24 ), związek z którego się leczę trwał najpierw 2 lata, 6 lat przerwy i prawie kolejne 2 lata. W trakcie tej przerwy byłam w ok. 7 miesięcznym związku. Edytowane przez Dearlie Czas edycji: 2011-03-25 o 11:02 |
|
|
|
|
#634 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dearlie - jak sobie pomyślę, że masz za sobą łącznie 10 lat w tej znajomości, to mnie ciary przechodzą...
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że te 10 lat mnie właśnie zabija... jak tylko najdalej sięgam pamięcią, on zawsze gdzieś tam był w moim życiu. Najdłużej nie mieliśmy kontaktu ze sobą jakieś 2 lata, a przez cały pozostały okres zawsze gdzieś się przewijał, nawet jeżeli mieliśmy kilkumiesięczne przerwy w kontaktowaniu się ze sobą. Ja mam ciary jak pomyślę ile jeszcze takiego czasu przede mną...
|
|
|
|
#636 |
|
Raczkowanie
|
No był długi, tyle, że mi się wydaje, że on nie potrafił sobie przetłumaczyć tego, że z biegiem czasu uczucia trochę słabną i tak jakby zatacza się koło - tzn. wracasz do momentu, od którego zacząłeś - tzn. jesteś z człowiekiem z tych samych powodów, z których zaczynałeś być. Że motylki i to zafascynowanie niestety mijają i że ważne jest to, że się z człowiekiem dogadujesz, że o Ciebie dba, że chce dla Ciebie jak najlepiej -tak samo jak na początku związku. Wtedy też nie można było mówić o miłości, czy kochaniu. Pewne rzeczy przychodzą później. No ale jak się myśli, że motylki w brzuchu trwają wiecznie, to życzę powodzenia!
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
Halo
![]() Dzisiaj nie poszłam na uczelnię, nie byłam w stanie wytargać się z łóżka nawet o 8 rano żeby iść na drugą grupę. Nigdy więcej nie pójdę spać o 1 w nocy jak na drugi dzień mam wstać o 5.. Zresztą, jak już wyszłam z łóżka o tej piątej czułam się strasznie, chyba jakaś choroba mnie bierze.. ![]() Ale nic tak nie leczy jak kawa z rana i maleństwa (które już takie małe nie są) w kieszeni ![]() Dearlie - zawsze Twoja historia wywoływała u mnie jakieś zmieszanie i niepewność.. ten facet musiał Ci nieźle w głowie namieszać.. 10 lat.. a w ciągu 6 lat tylko jeden krótki związek. Wiesz, może i lepiej że chodzisz do specjalisty, uda Ci się zbudować wszystko od nowa. 3mam mocno kciuki ![]() Malla - co u Ciebie? jak sprawy z Zakalcem?
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo on mowil ze kiedys bylo tak magicznie i kolorow i juz nie ma magii a juz tak wszystko spowszechniało.. Ja mu mowilam ze to normalna kolej rzeczy w zwiazku a on szukal magii z inna ktora podsumowal(na moja niekorzysc) ze "Ciebie znam x czasu ja miesiac a ona potrafi szalec a Ty nie" O to zawsze batalie byly miedzy nami..jemu sie marzyl spacer w nocy po miescie a ja uznawalam to za chore.. bo byla zima.. ja latwo choruje i zajecia mialam na 8 rano..a on wolne.. 2 swiaty ehh. A w ogole swietny cytat jest z "samotnosci w sieci" "Płomienie co noc maja tylko strażacy"
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#640 |
|
Rozeznanie
|
A mnie najbardziej wkurza delikatnie to ujmując, jak na każdych rodzinnych spotkaniach zaczynają się tematy ślubów, rodzenia dzieci
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo czy się z kimś spotykam. Dla mniej wtajemniczonych "Jak tam z tym Twoim M?"
|
|
#642 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#643 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#644 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#645 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Dearlie - trudno będzie ot, tak zakończyć tę znajomość... Jeśli Was do siebie jeszcze ciągnie, ale za mało, by się wiązać, to urwijcie kontakt na jakiś czas, zajmijcie się nareszcie swoim życiem jako odrębne jednostki i spotkajcie za pewien czas. Nie ma sensu czekać na siebie, bo jak na razie nie macie szans na bycie ze sobą, ale też całkowite odcięcie nie jest łatwe.
Nie przejmuj się, ile czasu przed Tobą, bo za jakiś czas będzie to czas z innym mężczyzną. wypalona - mam taką nowoczesną babcię ze wsi, która na wieść o rozstaniu z eksem po tylu latach zapytała: - Bił Cię? Ty biłaś jego?!?! ![]() Cytat:
Cytat:
Maleństwa szybko rosną, ale to tylko dodatkowe gramy do kochania Zakalec rozważa przeprowadzkę w celach zarobkowych i nie ukrywam, urządzałoby mnie to, gdyby nie znajdował się w pobliżu. Cytat:
|
|
|
#646 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malla a teraz jak daleko od siebie mieszkacie? Howdoi - strasznie mi przykro..
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-25 o 12:45 |
|
|
|
|
#648 |
|
Nie depcze krokusów
|
Howdoi - I to jest prawdziwy dramat, a nie to, jak nas jeden z drugim rzucił, bo mu się odwidziało...
![]() bejbe - jakieś 40 km
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-03-25 o 12:45 |
|
|
|
#649 |
|
Rozeznanie
|
Malla lajtowną babcie masz
![]() Moja za to stwierdziła że ten krasnal do mnie nie pasował ehhh babcie...Howdoi przykro mi
|
|
#650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do tej pory gdy idę na cmentarz nie potrafię obyć się bez łez... Współczuję kobietą , matką które chowają swoje dzieci... Aż mnie ciary przeszły :| Niekiedy myślę, co by było gdyby... Ale doszłam do wniosku, że muszę cieszyć się, doceniać każdy dzień. A mój eks sama nie wiem co on chce. Co on oczekuje. Ciągłe nadzieje, pisanie z innymi lalami, które wyglądają jak plastik. Sam nie chce, ale nikomu nie da ![]()
|
|
|
|
|
#651 |
|
Zadomowienie
|
19 lat , ostatni zwiazek prawie 3 lata,2 miesiace po rozstaniu
|
#652 |
|
Raczkowanie
|
ja wprawdzie jestem raczej biernym "czytaczem", ale bardzo pomagał mi ten wątek... do tej pory lubię Was czytać, cieszę się każdym nowych krokiem, każdym uśmiechem dziewczyn po rozstaniu. Najbardziej chyba Ilony i Zjedzmniebejbe, bo to były chore związki, a one w nich tkwiły nie wiem w imię czego....
Opowiadając na pytanie, mam 21 lat, pierwszy poważny związek, 3 i pół roku, perfidna zdrada i podwójne życie, 4 miesiące od rozstania. Brak uczuć co do niego, obojętność.... Nie tylko niestety do niego, do całego świata... Zamknęłam się w swojej skorupie, nie ufam nikomu, nie pozwalam się zbliżać nikomu do siebie.... w swoim świecie czuję się bezpiecznie, bo wiem, że nie ufając nikomu nikt mnie nie skrzywdzi...Żyję na pełnych obrotach, uczelnia, koła, dbam o siebie, spotykam się ze znajomymi, ale mam poczucie, że życie ucieka mi przez palce.... Mam nadzieję, że to minie.... Nie mam żadnych myśli, żeby pozwolić mu wrócić, przynajmniej tyle zrobił dla mnie, że kiedy urwałam kontakt, nie dobija się do mnie.... brak kontaktu jest najzdrowszy.... tylko taka pustka.... takie odgrodzenie się.... ufam tylko rodzinie i starym przyjaciołom... |
|
|
|
#653 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ja zabieram się za malowanie paznokci, zobaczę co z tego wyjdzie. Jak mi się spodoba to Wam wrzucę.
---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
Nie jestem może gotowa na nowy związek, ale już nie tęsknie, nie rozpamiętuję. Czasami tylko brakuje mi bliskości, jak każdej z nas.. Cytat:
Ale nie możemy odgradzać się od ludzi, człowiek nie jest samotną wyspą i to ludzie nas 'kształtują' ![]() Cytat:
Cytat:
Cinderella - jak tam ten Twój lowelas? piszę, dalej prosi i błaga?
|
|
#654 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, postaowilam ciutke zmienic styl i oprocz, obcasikow i kwiatuszkow nosic tez sneakersy i spodnie z obnizonym krokiem
Nie kupowalam ich od kiedy bylam dzieckiem
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#655 |
|
Raczkowanie
|
Nie, nie ja wiem, że jestem pełną, wartościową osobą bez faceta. Nie chce nawet mieć nikogo na razie bo wiem, że podświadomie bym go krzywdziła przenosząc swoje rozterki i obawy z tamtego związku.
Chodziło mi raczej o to, że czuję, że coś mi ucieka zamykając się w swoim świecie... I próbuję znaleźć na to rozwiązanie... Czytałam ostatnio, że Malla ma podobny problem... |
|
|
|
#656 | |
|
Rozeznanie
|
Wróciłem z bardzo nudnych zajęć
![]() Bejbe - jakie zwierzaki masz? Bo chyba coś przeoczyłem ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
![]() Ja sam posiadam Dunki, pare szerszych spodni, ale ja preferuje te bez obniżanego kroku. Cześciej chyba nawet ubieram ciaśniejsze rzeczy. Wiecie, jak się ma sylwetke, to jej się nie powinno ukrywać pod szerokimi ubraniami
|
|
|
|
|
#657 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A moje sneaki nie sa kolorowe, tylko brazowe Wszystko jest pod kontrola
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! Edytowane przez mimimka Czas edycji: 2011-03-25 o 13:57 |
|
|
|
|
#658 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#659 |
|
Zadomowienie
|
Mniej wiecej takie:
http://allegro.podroze.onet.pl/harem...507293810.html Tylko maja dluga nogawke
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-25 o 14:07 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.

. W końcu dni będą coraz dłuższe

Czy wolno, ale jak się siedzi w kanałach z filtrem +50?
Masakra 
Aczkolwiek jeżeli stosujesz jakieś dermokosmetyki, kosmeteucyki lub kosmetyki profesjonalne, które mają już znacznie wyższe stężenia kwasów to radziłabym odstawić do jesieni. Domyślam się, że używasz głównie produktów z kwasem salicylowym. On wyjątkowo silnie działa drażniąco na skórę, a słońce może tylko zwiększyć to powodując drobne poparzenia, czego następstwem mogą być przebarwienia bądź drobne blizny. Jednak to co opisuję to ekstremalny przypadek 

ehhh babcie...