|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Lanessa dalej jestem na urlopie
ale nie od Was Tęskniłyście? Jak miło mi się strasznie zrobiło.. Ciekawa jestem czy ktoś wspomniał o mnie na dwóch pozostałych forach na których się udzialm..No niby wizualne dobre ale mi się tak marzą szczuplejsze uda.. Dobrze że już lepiej się czujesz... One tam wszystkie są pozytywnie nastawione.. Może podpytasz trenera co ja mam zrobić.. |
|
|
|
#1832 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrenka, ja już miałam cię na priv ścigać i pytać gdzie się podziewasz
no ale się pojawiłaś
|
|
#1833 |
|
Zadomowienie
|
ja jestem po 55ez i padam na pysk, od poniedziałku zaczynam drugi miesiąc i aż sie boje, na dodatek ostatnio jakaś ospała jestem alergia mi sie zaczyna , normalnie idealny moment na ćwiczenia sobie wybrałam
non permettere al passato di "rubarti il futuro " Edytowane przez chmurka80 Czas edycji: 2011-03-25 o 12:58 |
|
|
|
#1834 | ||
|
Zadomowienie
|
Jezu 12 godzin.. Kiedy Ty tyle śpisz??
jem witaminiki dodatkowo w tabsach Cytat:
a owoce jem bo lubie ![]() radzia1608 chyba się przetrenowałam jednak wtedy.. teraz już jest lepiej.. witaminki jem ..zastanawiam się nad kupnem jeszcze czegoś z L- Karnitynką Cytat:
![]() Dziękuje Ci bardzo za wsparcie Ja mam Bodymax Sport Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-25 o 14:45 |
||
|
|
|
#1835 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrenka: R to redukcja, czyli odchudzanie
![]() ale mam dzień jakiś do
|
#1836 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Mam nadzieję że nie jest jeszzce dla mnie za późno i przyjmiecie mnie do grona tak ściłego? Co prawda nie ćwiczę tylko Turbo Fire ale czasami robię sobie taki maratonik i zaliczam jakieś 30 min z urbo - a dla mnie chwilowo to i tak wysiłek Więc jak będzie?
|
#1837 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze, dzisiaj mam rest, i właśnie w piekarniku siedzą czekoladowe babeczki z wiśniami... Wiem, wiem, to straszne, ale ja zjem max 3 (wiem, że to i tak dużo, chociaż mogłabym całe 12
), ale mój chłopak miał mały wypadek wczoraj i na poprawę humoru i osłodę chcę zrobić mu niespodziankę.... ![]() Jestem usprawiedliwiona?
|
|
|
|
#1838 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niezależnie od okoliczności każda z nas powinna pozwalać sobie czasami na małe co nie co, bo nie ma to jak mały, niewielki, kaloryczny uszczęśliwiacz w formie ulubionego słodycza Ps. Masz boski tyłeczek, napisz mi na priv skąd masz BBL?
Edytowane przez izabelka_007 Czas edycji: 2011-03-25 o 14:12 |
|
|
|
|
#1839 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczuplejsze uda... mi tez Ale uda to ta najtrudniejsza czesc, po milimetrze ja zalatwimy Co zrobic, zeby co osiagnac? ![]() Cytat:
Jak mowilam, bedzie dobrze Cytat:
![]() Cytat:
Biorac to i inne faktory pod uwage, stwierdzam, ze jestes usprawiedliwiona, jesli ja tez jedna dostane TYYGRYYYSEK! ja tu czekam na Twoja opinie
|
||||
|
|
|
#1840 |
|
Zadomowienie
|
InVain witaj
|
|
|
|
#1841 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak się szczerzy, że mam ochotę jej ![]() Cytat:
A po 2 to jak widziałam jak ćwiczą 50latki i dają radę to i ja się mobilizowałam ![]() Cytat:
![]() Jeśli o spalanie tłuszczyku chodzi to jak myślicie, bardziej działają te Fire czy Hiity? Mnie teraz też korci żeby samymi hitami jechać. Kocham je nad zycie! I te siłowe Fire'ów i tak nie robię nigdy całych. Nie mam tyle samozaparcia Myślisz, że byłby to dobry pomysł jechać samymi Hiitami?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dokładnie.. i to jest piękne jak ja Ci zazdroszcze
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-26 o 12:15 |
|
|
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
Te Hiity niby spalają ale są bardziej na nogi... a Fire'y to są takiej raczej na wszystkie części ciała
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrenka, oczywiście, że tęskniłyśmy!
Kiedy tyle śpię? Hm, w weekendy, co drugi wtorek, w noce między środami a czwartkami . Dla mnie dwanaście godzin to minimum ![]() Dzisiaj mam fire45ez i strecz10, ale chcę zrobić z jutra core i strecz40, bo jutro rano jadę do Poznania, więc po obudzeniu się zrobię dzisiejszy fire45ez. Z racji tego iż siłowych najlepiej nie ćwiczyć na czczo, a nie zdążyłabym jutro zrobić sobie przerwy między śniadaniem a ćwiczeniami. Chociaż może dorzucę sobie dzisiaj jakieś fire albo hiit albo godzinkę na stepperze. Współlokatorki mi powiedziały, że widać, że schudłam. Że schudły mi ręce i nogi, i że boczki lepiej wyglądają (co za abstrakcja: dobrze wyglądające boczki! ). I zmobilizowało mnie to bardzo, mimo że wzięłam wszystkie ich słowa w jeden wielki nawias, gdyż osobiście nie widzę w lustrze, by cokolwiek widać było może tylko tak mówią, by mnie pocieszyć!
Edytowane przez tak Czas edycji: 2011-03-25 o 15:06 |
|
|
|
#1845 |
|
Zadomowienie
|
Weź Ty nie nie denerwuj.. to rewelacyjny wynik kobieto.. ja jestem pod koniec 6 tygodnia a waga stoi.. nawet sobe nie wyobrażasz jak ja Ci zazdroszcze.. ale cóż mi pozostaj mogę Ci tylko pogratulować
Ale Ty udko swoje miałaś zanim zaczęłaś TF szczuplejsze i to dużo odemnie.. Na prawde różnice są ogromne ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- kochanie nie płacz.. po to tu jesteś żeby się tych kompeksów pozbyć.. już niedługo
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1846 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale te HIITy ktore mamy, dostarczaja tlen do organizmu, to tez aeroby, tyle, ze interwaly - wysoki poziom trudnosci - duzo przerw. Dzisiaj mi trener znowu tlumaczyl Mam wstepnie zalozenie jak to bedzie wygladalo.Poza tym on wzial pod uwage moja forme (mamy rozne testy sprawdzajace je) i dal mi zalecenia. Po tym jak tygrysek sie odezwie pokaze moja wstepna rozpiske. A caly moj plan moj trener uznal za bardzo dobry, tyle, ze po tych 1-2 miesiacach musze zwiekszac ilosc powtorzen, a na koniec - najlepiej robic interwaly na dworzu. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1847 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-25 o 16:12 |
|
|
|
|
#1848 |
|
Wtajemniczenie
|
Lanessa, ależ przecież już ci odpowiedziałam
tak, ja bym tak nie kombinowała, to że ci wypadnie 1-2 dni, to naprawdę nie jest jakaś wielka strata. A sądzę, że czasem lepiej odpuścić niż robić na siłę. Generalnie jak jedziesz gdzieś tam na koncert to i tak sobie poskaczesz, a jak tak się przećwiczysz przed koncertem to już braknie ci sił na dobrą zabawę Wydaje mi się, że możesz trochę zluzować ![]() Mój serniczek siedzi już w piekarniku
|
|
#1849 | ||
|
Zadomowienie
|
o Matko ale wy dawałyście przez te ostatnie dni
Cytat:
Mnie najbardziej wkurza Fire 45 zdaję się bo muszę przewijać to całe pokazywanie układów Cytat:
skąd ja to znam.. moja mama cały czas mówi że coraz gorzej wyglądam na buzi.. własnie "marnieje" szlak mnie trafia bo po to przytyłam 3 kilo żeby na tej buzi (i cyckach) lepiej wyglądać ![]() ![]() Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-26 o 12:44 |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
Może i macie rację, że trochę przesadzam z tymi ćwiczeniami.
Po prostu boję się, że później nic mi nie zejdzie z centymetrów, że pomimo codziennych starań i poświęceń dalej będę beee. |
|
|
|
#1851 |
|
Zadomowienie
|
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-25 o 16:51 |
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
Tygrysek, jaki robisz sernik?
Ja dzisiaj zjadłam dukanowe naleśniki z serkiem wiejskim na słodko . Mimo że nie jestem na dukanie (byłam rok temu), czasem korzystam z ichniejszych przepisów
|
|
|
|
#1853 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
brakuje mi do Ciebie tylko 9 tygodni![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() na pewnoja go nie robie bo go nie lubie za to w zamian ćwiczę callanetics z Bojarską.. poczytaj na ten temat może się skusisz
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-26 o 12:48 |
||
|
|
|
#1854 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że takie przesadne podchodzenie do ćwiczeń też nie jest dobre, bo wtedy wiecznie tylko myślisz o tym co masz zrobić, że jak nie zrobisz to będzie źle, i tak naprawdę zamiast mieć dobrą zabawę z tego, to się psychicznie katujesz.A serniczek robię jakiś takiś cytrynowy i mam nadzieję że wyjdzie ![]() Cytat:
Co to jest 9 tygodni
|
|
|
#1855 | |
|
Zadomowienie
|
czy mi się wydaję czy Ty pisałaś że miałaś udo na górze 60?? Coś mnie gdzieś ominęło? Pamiętam bo niestety ja mam 60..
Na zdjęciach mocno widać różnicę w tyłku ![]() Cytat:
izabelka_007 Witaj i jak Insanity czy Fire lepsze?? Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-26 o 12:50 |
|
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
Lanessa, ja bym sobie popróbowała robić Hiity i siłowe.
Co 2gi dzień ![]() To chyba lepiej by mi wyszło niż robienie tych Fire'ów na odwal i nie do końca ![]() Może spróbowałabym ze 2 tyg takiego trybu
|
#1857 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A uda ehh znasz moje zdanie.. jednak uda to uda.. tam chyba każda z nas nawet najbardziej wysportowana znajdzie coś..
|
|
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrenka, trochę tzn ?
|
#1859 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1860 |
|
Wtajemniczenie
|
Interwały mają nam przyspieszać puls, wręcz dobijać do ok.85 max naszego pulsu, a potem lekko (w czasie przerw) zwolnić. Natomiast aeroby utrzymują się raczej na stałym, trochę wyższym pulsie. Interwały powodują, że spalamy nawet po treningu, bo nasz organizm jest dalej na wysokich obrotach.
A co do dowalania ciągle sobie ćwiczeń, to ja też tak miałam... a potem się okazało się, że oprócz przetrenowania można nabawić się otłuszczenia, bo palimy mięśnie. W każdym artykule jest co innego, ale generalnie mówi się, że aeroby powinny trwać ok. 60 minut, interwały 15-30 minut, siłowe 45 minut (i nie jednego dnia ). Myślę, że wszystko trzeba ćwiczyć, nie codziennie np. jeden typ, ale urozmaicać sobie bo bardzo łatwo o zaniedbanie niektórych miejsc. No i organizm też się przyzwyczaja.
Edytowane przez OneSweetTaste Czas edycji: 2011-03-25 o 17:33 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.

ale nie od Was
na których się udzialm..
no ale się pojawiłaś

67,5 65,9

może tylko tak mówią, by mnie pocieszyć!