TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-25, 12:27   #1831
Dobrenka
Zadomowienie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Lanessa dalej jestem na urlopie ale nie od Was Tęskniłyście? Jak miło mi się strasznie zrobiło.. Ciekawa jestem czy ktoś wspomniał o mnie na dwóch pozostałych forach na których się udzialm..
No niby wizualne dobre ale mi się tak marzą szczuplejsze uda..
Dobrze że już lepiej się czujesz...
One tam wszystkie są pozytywnie nastawione..
Może podpytasz trenera co ja mam zrobić..
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 12:37   #1832
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Dobrenka, ja już miałam cię na priv ścigać i pytać gdzie się podziewasz no ale się pojawiłaś

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 12:42   #1833
chmurka80
Zadomowienie

GG do chmurka80

ja jestem po 55ez i padam na pysk, od poniedziałku zaczynam drugi miesiąc i aż sie boje, na dodatek ostatnio jakaś ospała jestem alergia mi sie zaczyna , normalnie idealny moment na ćwiczenia sobie wybrałam

non permettere al passato di "rubarti il futuro "

Edytowane przez chmurka80
Czas edycji: 2011-03-25 o 12:58
chmurka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 12:57   #1834
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tak Pokaż wiadomość
zazwyczaj, śpię po dwanaście godzin, to teraz mogłabym cały czas spać!
Jezu 12 godzin.. Kiedy Ty tyle śpisz??

Cytat:
Napisane przez OneSweetTaste Pokaż wiadomość
Może masz jakieś niedobory witamin?
jem witaminiki dodatkowo w tabsach
Cytat:
Napisane przez OneSweetTaste Pokaż wiadomość
To też może być pewne przetrenowanie. Ja wiem, że plan to plan, ale nie każdy organizm jest w stanie to znieść. Mamy mimo wszystko pewne granice wytrzymałości i chociaż mamy wielką ochotę na ćwiczenia, to mięśnie nie. Jesteś na R? Staraj się może jeść więcej warzyw i owoców, może pomyśl o jakiś suplementach, ale to też z głową.
Chyba faktycznie za dużo sie działo ostatnio u mnie i mój organizm nie wydolił.. Co to jest "r"? Warzywa pożera się u mnie do każdego posiłku a owoce jem bo lubie

radzia1608 chyba się przetrenowałam jednak wtedy.. teraz już jest lepiej.. witaminki jem ..zastanawiam się nad kupnem jeszcze czegoś z L- Karnitynką

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Ja tez tak mam, olalam wszystkie cwiczenia jak na razie, bo nie mam sily isc do sklepu, jestem totalnie oslabiona. Ziewam calymi dniami, a spie przecie z otwartym oknem... Nie rozumiem. Brak apetytu, nic mi nie smakuje, zero energii.
Ale bedzie lepiej Wiec obie przeczekajmy i robmy tyle na ile jest sily
Ja nie olałam ćwiczeń w sumie chyba jestem o max 2 dni do tyłu (reszta nadrobiona) Energia też mi powoli wraca .. to chyba jakieś przesilenie wiosenne i też nie chce mi się jeść
Dziękuje Ci bardzo za wsparcie

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
jakiś specjalnych suplementach czy coś, tylko taki ogólny zestaw witamin) i ma coś sprawdzonego ??
Ja mam Bodymax Sport

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-03-25 o 14:45
Stary 2011-03-25, 13:11   #1835
OneSweetTaste
Wtajemniczenie

Dobrenka: R to redukcja, czyli odchudzanie
ale mam dzień jakiś do

OneSweetTaste jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:11   #1836
JolciaKKK
Rozeznanie

GG do JolciaKKK Send a message via Skype™ to JolciaKKK

Hej
Mam nadzieję że nie jest jeszzce dla mnie za późno i przyjmiecie mnie do grona tak ściłego? Co prawda nie ćwiczę tylko Turbo Fire ale czasami robię sobie taki maratonik i zaliczam jakieś 30 min z urbo - a dla mnie chwilowo to i tak wysiłek Więc jak będzie?

69 68 67,5 65,9 60 58
JolciaKKK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 14:03   #1837
Jedwabna
Raczkowanie

Kurcze, dzisiaj mam rest, i właśnie w piekarniku siedzą czekoladowe babeczki z wiśniami... Wiem, wiem, to straszne, ale ja zjem max 3 (wiem, że to i tak dużo, chociaż mogłabym całe 12), ale mój chłopak miał mały wypadek wczoraj i na poprawę humoru i osłodę chcę zrobić mu niespodziankę....
Jestem usprawiedliwiona?
Jedwabna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-25, 14:10   #1838
izabelka_007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jedwabna Pokaż wiadomość
Kurcze, dzisiaj mam rest, i właśnie w piekarniku siedzą czekoladowe babeczki z wiśniami... Wiem, wiem, to straszne, ale ja zjem max 3 (wiem, że to i tak dużo, chociaż mogłabym całe 12), ale mój chłopak miał mały wypadek wczoraj i na poprawę humoru i osłodę chcę zrobić mu niespodziankę....
Jestem usprawiedliwiona?
A czemuz by nie? Oczywiście że tak!
Niezależnie od okoliczności każda z nas powinna pozwalać sobie czasami na małe co nie co, bo nie ma to jak mały, niewielki, kaloryczny uszczęśliwiacz w formie ulubionego słodycza

Ps. Masz boski tyłeczek, napisz mi na priv skąd masz BBL?

Edytowane przez izabelka_007
Czas edycji: 2011-03-25 o 14:12
izabelka_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 14:20   #1839
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dobrenka Pokaż wiadomość
Lanessa dalej jestem na urlopie ale nie od Was Tęskniłyście? Jak miło mi się strasznie zrobiło.. Ciekawa jestem czy ktoś wspomniał o mnie na dwóch pozostałych forach na których się udzialm..
No niby wizualne dobre ale mi się tak marzą szczuplejsze uda..
Dobrze że już lepiej się czujesz...
One tam wszystkie są pozytywnie nastawione..
Może podpytasz trenera co ja mam zrobić..
Wiesz, prawie 1,5 tyg milczalas
Szczuplejsze uda... mi tez Ale uda to ta najtrudniejsza czesc, po milimetrze ja zalatwimy
Co zrobic, zeby co osiagnac?

Cytat:

Ja nie olałam ćwiczeń w sumie chyba jestem o max 2 dni do tyłu (reszta nadrobiona) Energia też mi powoli wraca .. to chyba jakieś przesilenie wiosenne i też nie chce mi się jeść
Dziękuje Ci bardzo za wsparcie
Ja kupilam sobie specyfik z dodatkiem zelaza - brakowalo mi zelaza! Teraz jest duzo lepiej. Moze spojrz, czy Ci tego tez nie brakuje? Bo czesto przy aktywnym stylu zycia + stres moze go byc za malo.
Jak mowilam, bedzie dobrze

Cytat:
Napisane przez JolciaKKK Pokaż wiadomość
Hej
Mam nadzieję że nie jest jeszzce dla mnie za późno i przyjmiecie mnie do grona tak ściłego? Co prawda nie ćwiczę tylko Turbo Fire ale czasami robię sobie taki maratonik i zaliczam jakieś 30 min z urbo - a dla mnie chwilowo to i tak wysiłek Więc jak będzie?
Witam, witam! Chwilowo to wystarczy, ale musimy Cie wtajemniczyc tak, ze bedziesz skakac z nami kazdego dnia

Cytat:
Jestem usprawiedliwiona?
Hmm... To powazna zbrodnia, tworzyc tuczace, kaloryczne, kuszace objekty jadalne, ktore spowalniaja skutecznosc cwiczen i sa niekorzystne w swietle cwiczen z Szalinka.
Biorac to i inne faktory pod uwage, stwierdzam, ze jestes usprawiedliwiona, jesli ja tez jedna dostane

TYYGRYYYSEK! ja tu czekam na Twoja opinie
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 14:45   #1840
Dobrenka
Zadomowienie

InVain witaj
Stary 2011-03-25, 14:47   #1841
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

Cytat:

Ja własnie jestem po Fire 30 hahahahaha a ja właśnie na nią lubie patrzeć bo jest taka jakaś no właśnie sama nie wiem jaka

powinnaś dostać oskara za ten tekst
To chyba siostra Szaliny.
Tak się szczerzy, że mam ochotę jej

Cytat:
ale macie wyobrażenie o swoich kuprach

wiesz co ja jestem innego zdania.. wiesz jak chodziłam na siłownie przyłączyła sie do mnie koleżanka i ona mnie po prostu zniechęcała bo cały czas "miałczała" że jej się nie chce.. że nie może.. albo w dzień w który wypadało wyjście na siłkę to jej się nie chciało i tak w kółko wkurzało mnie to

Idę pod prysznic i ogarnąć mieszkanie ale wrócę.. mam nadzieję że Lanessa już będzie
No a ja własnie jak wykupiłam karnet na fitness/siłownię to po 1 miałam motywację, że wydałam kase na to i musze chodzić.
A po 2 to jak widziałam jak ćwiczą 50latki i dają radę to i ja się mobilizowałam

Cytat:
Dla ciekawskich:
Moj ukochany trener pomogl mi zrobic rozpiske, kiedy jakie cwiczenia I dostalam praktyczne rady od niego. Teraz czekam na sugestie tygryska i uderzam, dziewczyny!
Pierwsza zmiana taka: stwierdzil, ze przy mojej formie 15min HIIT moge robic x2, ten najstepny dluzszy tez. Najdluzszy mam zostawic jak jest. Po silowym mam miec dzien wolny.
Jak ja go lubie, moj autorytet
Mogę walnąć blond pytanie?
Jeśli o spalanie tłuszczyku chodzi to jak myślicie, bardziej działają te Fire czy Hiity?

Mnie teraz też korci żeby samymi hitami jechać. Kocham je nad zycie! I te siłowe
Fire'ów i tak nie robię nigdy całych. Nie mam tyle samozaparcia
Myślisz, że byłby to dobry pomysł jechać samymi Hiitami?

Moonwalker

Kasieńka_666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 14:51   #1842
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
A Tygrysia, wiem skąd tyle osób w wątku. To Ty jesteś dla wszystkich inspiracją, a nie mój wątek. Trzeba Cię wykurzyć... Bo niedługo staniesz się tu boginią
Szacun
Ja dla mnie to obie jesteście "mózgiem" tego forum.. obie jesteście numer "1" To wy mnie jako jedne z pierwszych powiałyście i wyczerpująco odpowiadałyście na moje wszelkie wątpliwości

Cytat:
Napisane przez Kasieńka_666 Pokaż wiadomość
czuję się lepiej psychicznie ze świadomością, że 'coś' robię.
dokładnie.. i to jest piękne

Cytat:
Napisane przez mikasa5 Pokaż wiadomość
zaczynamy HIITy
jak ja Ci zazdroszcze

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-03-26 o 12:15
Stary 2011-03-25, 14:51   #1843
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

Te Hiity niby spalają ale są bardziej na nogi... a Fire'y to są takiej raczej na wszystkie części ciała

Moonwalker

Stary 2011-03-25, 14:52   #1844
tak
Zakorzenienie

Dobrenka, oczywiście, że tęskniłyśmy!
Kiedy tyle śpię? Hm, w weekendy, co drugi wtorek, w noce między środami a czwartkami . Dla mnie dwanaście godzin to minimum
Dzisiaj mam fire45ez i strecz10, ale chcę zrobić z jutra core i strecz40, bo jutro rano jadę do Poznania, więc po obudzeniu się zrobię dzisiejszy fire45ez. Z racji tego iż siłowych najlepiej nie ćwiczyć na czczo, a nie zdążyłabym jutro zrobić sobie przerwy między śniadaniem a ćwiczeniami. Chociaż może dorzucę sobie dzisiaj jakieś fire albo hiit albo godzinkę na stepperze.

Współlokatorki mi powiedziały, że widać, że schudłam. Że schudły mi ręce i nogi, i że boczki lepiej wyglądają (co za abstrakcja: dobrze wyglądające boczki! ). I zmobilizowało mnie to bardzo, mimo że wzięłam wszystkie ich słowa w jeden wielki nawias, gdyż osobiście nie widzę w lustrze, by cokolwiek widać było może tylko tak mówią, by mnie pocieszyć!

Edytowane przez tak
Czas edycji: 2011-03-25 o 15:06
tak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 15:54   #1845
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tigressa Pokaż wiadomość
Waga przed - 60,7kg Waga po - 58,7

Moze wam sie to wydawac nie duzo
Weź Ty nie nie denerwuj.. to rewelacyjny wynik kobieto.. ja jestem pod koniec 6 tygodnia a waga stoi.. nawet sobe nie wyobrażasz jak ja Ci zazdroszcze.. ale cóż mi pozostaj mogę Ci tylko pogratulować
Ale Ty udko swoje miałaś zanim zaczęłaś TF szczuplejsze i to dużo odemnie..
Na prawde różnice są ogromne

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
teraz to mnie dopiero wpędziłyście w kompleksy
kochanie nie płacz.. po to tu jesteś żeby się tych kompeksów pozbyć.. już niedługo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-25, 15:55   #1846
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:

Mogę walnąć blond pytanie?
Jeśli o spalanie tłuszczyku chodzi to jak myślicie, bardziej działają te Fire czy Hiity?
Myślisz, że byłby to dobry pomysł jechać samymi Hiitami?
Kombinacja, ale jesli chodzi o tluszcz, to najlepsze sa interwaly Ale te HIITy ktore mamy, dostarczaja tlen do organizmu, to tez aeroby, tyle, ze interwaly - wysoki poziom trudnosci - duzo przerw. Dzisiaj mi trener znowu tlumaczyl Mam wstepnie zalozenie jak to bedzie wygladalo.
Poza tym on wzial pod uwage moja forme (mamy rozne testy sprawdzajace je) i dal mi zalecenia. Po tym jak tygrysek sie odezwie pokaze moja wstepna rozpiske.

A caly moj plan moj trener uznal za bardzo dobry, tyle, ze po tych 1-2 miesiacach musze zwiekszac ilosc powtorzen, a na koniec - najlepiej robic interwaly na dworzu.

Cytat:
Te Hiity niby spalają ale są bardziej na nogi... a Fire'y to są takiej raczej na wszystkie części ciała
Ale sa na cale cialo

Cytat:
Dobrenka, oczywiście, że tęskniłyśmy!
Kiedy tyle śpię? Hm, w weekendy, co drugi wtorek, w noce między środami a czwartkami . Dla mnie dwanaście godzin to minimum
Dzisiaj mam fire45ez i strecz10, ale chcę zrobić z jutra core i strecz40, bo jutro rano jadę do Poznania, więc po obudzeniu się zrobię dzisiejszy fire45ez. Z racji tego iż siłowych najlepiej nie ćwiczyć na czczo, a nie zdążyłabym jutro zrobić sobie przerwy między śniadaniem a ćwiczeniami. Chociaż może dorzucę sobie dzisiaj jakieś fire albo hiit albo godzinkę na stepperze.

Współlokatorki mi powiedziały, że widać, że schudłam. Że schudły mi ręce i nogi, i że boczki lepiej wyglądają (co za abstrakcja: dobrze wyglądające boczki! ). I zmobilizowało mnie to bardzo, mimo że wzięłam wszystkie ich słowa w jeden wielki nawias, gdyż osobiście nie widzę w lustrze, by cokolwiek widać było może tylko tak mówią, by mnie pocieszyć!

Tak, jestes cwiczeniomaniaczka, zastanawiam sie czy to ma sens tyle trenowac? Lepiej czesciej ale mniej...
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 16:10   #1847
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Wszyscy tak mówią, że nic nie widzą ... jakaś ogólnowątkowa ślepota czy jak

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-03-25 o 16:12
Stary 2011-03-25, 16:12   #1848
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Lanessa, ależ przecież już ci odpowiedziałam

tak, ja bym tak nie kombinowała, to że ci wypadnie 1-2 dni, to naprawdę nie jest jakaś wielka strata. A sądzę, że czasem lepiej odpuścić niż robić na siłę. Generalnie jak jedziesz gdzieś tam na koncert to i tak sobie poskaczesz, a jak tak się przećwiczysz przed koncertem to już braknie ci sił na dobrą zabawę Wydaje mi się, że możesz trochę zluzować

Mój serniczek siedzi już w piekarniku

Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
Stary 2011-03-25, 16:42   #1849
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Nie da sie wyjesc orzechow bez zahaczania o czekolade, probowalam
o Matko ale wy dawałyście przez te ostatnie dni

Cytat:
Byłam TAK dumna po Fire 55 z siebie.... Nigdy nie sądziłam, że dam radę!
no widzisz.. niedługo będziesz brykała wszystko z pamięci
Mnie najbardziej wkurza Fire 45 zdaję się bo muszę przewijać to całe pokazywanie układów

Cytat:
Napisane przez que_ Pokaż wiadomość
Chociaż w sumie, wczoraj słyszałam, że "trochę zmarniałam", więc może jednak coś tam widać
Witaj
skąd ja to znam.. moja mama cały czas mówi że coraz gorzej wyglądam na buzi.. własnie "marnieje" szlak mnie trafia bo po to przytyłam 3 kilo żeby na tej buzi (i cyckach) lepiej wyglądać

Cytat:
mój pierwszy tydzień z Szaliną ogłaszam za zamknięty

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-03-26 o 12:44
Stary 2011-03-25, 16:45   #1850
tak
Zakorzenienie

Może i macie rację, że trochę przesadzam z tymi ćwiczeniami.
Po prostu boję się, że później nic mi nie zejdzie z centymetrów, że pomimo codziennych starań i poświęceń dalej będę beee.
Stary 2011-03-25, 16:45   #1851
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
zawaliłam dzisiaj dwa kolokwia

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-03-25 o 16:51
Stary 2011-03-25, 16:48   #1852
tak
Zakorzenienie

Tygrysek, jaki robisz sernik?
Ja dzisiaj zjadłam dukanowe naleśniki z serkiem wiejskim na słodko . Mimo że nie jestem na dukanie (byłam rok temu), czasem korzystam z ichniejszych przepisów
Stary 2011-03-25, 16:59   #1853
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
W ogóle to ja skończyłam już 15 tydzień całego TF
A to oznacza, że jeszcze 5 tygodni i koniec
ale super brakuje mi do Ciebie tylko 9 tygodni

Cytat:
Napisane przez Blameworthy Pokaż wiadomość
hmm... po wagarach trzy piwka za mną. mam nadzieję, że pójdzie w cycki
na pewno

Cytat:
Napisane przez InVain Pokaż wiadomość
stretch 40 tak mi sie dłużył
ja go nie robie bo go nie lubie za to w zamian ćwiczę callanetics z Bojarską.. poczytaj na ten temat może się skusisz

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-03-26 o 12:48
Stary 2011-03-25, 17:01   #1854
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
tak: Tygrysek, jaki robisz sernik? Po prostu boję się, że później nic mi nie zejdzie z centymetrów, że pomimo codziennych starań i poświęceń dalej będę beee.
A tam gadanie Będziesz super seksi beee jeżeli już coś Wydaje mi się, że takie przesadne podchodzenie do ćwiczeń też nie jest dobre, bo wtedy wiecznie tylko myślisz o tym co masz zrobić, że jak nie zrobisz to będzie źle, i tak naprawdę zamiast mieć dobrą zabawę z tego, to się psychicznie katujesz.
A serniczek robię jakiś takiś cytrynowy i mam nadzieję że wyjdzie

Cytat:
Dobrenka: brakuje mi do Ciebie tylko 9 tygodni

Co to jest 9 tygodni

Stary 2011-03-25, 17:16   #1855
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez radzia1608 Pokaż wiadomość
udo góra 57 cm - 56 cm
biodra 94cm - 95cm
czy mi się wydaję czy Ty pisałaś że miałaś udo na górze 60?? Coś mnie gdzieś ominęło? Pamiętam bo niestety ja mam 60..
Na zdjęciach mocno widać różnicę w tyłku

Cytat:
Z racji, że w domu nie mam żadnego schodka to układam dwie encyklopedie i stoje na nich opuszczając piętę.
wiesz co ja łydkę trochę rozbiłam Callaneticsem

izabelka_007 Witaj
i jak Insanity czy Fire lepsze??

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-03-26 o 12:50
Stary 2011-03-25, 17:22   #1856
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

Lanessa, ja bym sobie popróbowała robić Hiity i siłowe.
Co 2gi dzień
To chyba lepiej by mi wyszło niż robienie tych Fire'ów na odwal i nie do końca

Może spróbowałabym ze 2 tyg takiego trybu

Moonwalker

Stary 2011-03-25, 17:22   #1857
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mikasa5 Pokaż wiadomość
Tak się dzisiaj dokładnie przyjrzałam swojej sylwetce i doszłam do wniosku, że nie mogę się spodziewać nie wiadomo jak wielkich efektów, bo w sumie zgrabna jestem Tzn mój główny kompleks to uda
Wszystkie jesteśmy zgrabne tylko niektóre muszą więcej nad wydobyciem tej zgrabności popracować A uda ehh znasz moje zdanie.. jednak uda to uda.. tam chyba każda z nas nawet najbardziej wysportowana znajdzie coś..
Stary 2011-03-25, 17:22   #1858
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

Dobrenka, trochę tzn ?

Moonwalker

Stary 2011-03-25, 17:26   #1859
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwusia3688 Pokaż wiadomość
Powinnam dzisiaj mieć wolne, ale przełożyłam na niedzielę.
znowu nowa cześć Ja też się poprzekładałam na niedziele
Stary 2011-03-25, 17:31   #1860
OneSweetTaste
Wtajemniczenie

Interwały mają nam przyspieszać puls, wręcz dobijać do ok.85 max naszego pulsu, a potem lekko (w czasie przerw) zwolnić. Natomiast aeroby utrzymują się raczej na stałym, trochę wyższym pulsie. Interwały powodują, że spalamy nawet po treningu, bo nasz organizm jest dalej na wysokich obrotach.
A co do dowalania ciągle sobie ćwiczeń, to ja też tak miałam... a potem się okazało się, że oprócz przetrenowania można nabawić się otłuszczenia, bo palimy mięśnie. W każdym artykule jest co innego, ale generalnie mówi się, że aeroby powinny trwać ok. 60 minut, interwały 15-30 minut, siłowe 45 minut (i nie jednego dnia). Myślę, że wszystko trzeba ćwiczyć, nie codziennie np. jeden typ, ale urozmaicać sobie bo bardzo łatwo o zaniedbanie niektórych miejsc. No i organizm też się przyzwyczaja.

Edytowane przez OneSweetTaste
Czas edycji: 2011-03-25 o 17:33
OneSweetTaste jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości