|
|
#2941 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXV
Nie, to byłaby nagroda!
Muszę się pochwalić sukcesem pedagogicznym Tż nim ruszył do przepychania rury rozebrał się z pracowych ciuchów! |
|
|
|
#2942 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem w TopSecret były niezłe. ale od paru lat męskich wieszaków nie muszę przeglądać ![]() Cytat:
mielony jeszcze mniej... ![]() przecież nie pogryziesz.... ![]() Cytat:
![]() Pochwalę się - wczoraj w nocy po raz pierwszy zrobiłam samodzielnie hennę na brwiach i rzęsach i nie dość, że mi oczu nie wypaliło, to jest ok - lepiej niż po niektórych kosmetyczkach ![]() A dzisiaj jam session i to psuje mi szyki, bo planowalam dzisiaj delikatnie do dwóch piw, ale na j.s. piwo wchodzi jak woda... a to był plan na sobotni wieczór...
|
|||
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fuksem jakimś możesz trafić Nie idź, poprasuj za mnie jak Ci się nudzi Bo zaraz mam we planie poprasować
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Betty a jak Ty tak wychodzisz to Twe dzieci same zostają czy odtransportowujesz je do mamy zawsze? I ona się tak zgadza zawsze zostać? (dobrowolnie )
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-25 o 17:50 |
|
|
|
|
#2946 | |||||
|
BAN stały
|
Łeee, Paaani - dych szysko ino do zjedzy?
![]() Cytat:
![]() Auuu, moje eggs! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2947 | |||
|
Zakorzenienie
|
może w Cubusie albo w C&A
(obstawiam sklepy w których szukałam kurtek dla TŻa) Zależy jaki typ kurtki też Cytat:
oglądałam kilka razy ja zebrałam 3 reklamówki dziś ![]() i 2 wylądują koło śmietnika, a z jedną nie wiem jeszcze co zrobię bo to płaszcze som słyszałam ze można np do schroniska takie coś wysłać... ale to przed zimą.A Wy co robicie ze starymi kurtkami? nie bolało rzeczywiście Cytat:
Cytat:
ale nie dziś już ![]() Wróciłam od dentysty. Dramatu nie było, ale oczywiście wzięłam znieczulenie i teraz nie czuję połowy twarzy. I TŻ się ze mnie nabija ze się śmieję tylko połową ust W ogóle to fajne były czasy jak plomba i znieczulenie kosztowały 50 zł teraz prawie 3 razy tyle
|
|||
|
|
|
#2948 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Ja szyję z nich pacynki |
||
|
|
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wieczorami to różne osoby zostają. (były pracuje w systemie 30/30 dni i jak przyjeżdża na miesiąc to często je zabiera), są jeszcze siostry eksa, moja przyjaciółka - jak jej chłop idzie na nockę to czasem przychodzi, kiedyś miałam pod telefonem opiekunkę na godziny... ale to dość droga zabawa na wyjątkowe sytuacje... a jutro oddaję dzieci babci. ale z moją matką nigdy dzieci nie zostawiłam nie jest ani dla mnie matką, ani dla nich babcią ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- już kiedyś pisałam i linka podrzucałam co się wtedy dzieje (ja rzygałam dalej niż widziałam) |
|
|
|
|
#2950 | |||
|
Zakorzenienie
|
No nie szysko
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na razie czymam w starej szafie Eee ja chcę dziś! ![]() No weno, postawię Ci pifko ![]() Cytat:
Ze znajomych też by na pewno ktoś został, ale ze znajomymi to właśnie chcemy wychodzić Idę prasować
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2951 | |||||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() No ale chyba już jesteś dość dużą dziewczynką, żeby wiedziec, że to co się z Tobą dzieje w fazie zakochania to wina miksu hormonów? Jakoś od pewnego momentu w moim życiu przestałam się przejmować moimi humorami w tym stanie, tak trochę jakbym miała świadomość, że np. biorę leki antyhistaminowe i dlatego mi sie chce spać a nie dlatego, że jestem zmęczona, z pewnym dystansem. Wiem, romantyzm kipi mi uszami Cytat:
![]() A Miss Dior Cherie fajna jest Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W przeciwieństwie do Red nic mi nie skleja tylko robi mięciutkie, gładkie włosię, następnego dnia się ciągle sama po nim miziam A system OMO nie dla mnie, hery mi sie tak przetłuszczają, że musze codziennie myć, jakbym jeszcze walnęła do tego olej lub odżywkę przed myciem... ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||||
|
|
|
#2952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, czy sytuacja już rozwiązana- a szpikulcem się jakimś nie da go przekłuc? Zamiast ustnie są takie fajne przepychaczki- jakoś to było z murzynem w nazwie ![]() Cytat:
Przyszła mi do głowy może niedorzeczna myśl- nie żartujesz...? ![]() jak nie, poka pacynki!!! Tymczasem siędzę sobie w Lempickiej zielonej i fajnie jest. Może...przyciemnię włosy?
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka.
Czuję się wypompowana psychicznie Muszę sobie znaleźć jakiś "wentyl"![]() O! Potestuję sobie próbki od Ju, bo jeszcze ich nawet nie tknęłam ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-03-25 o 18:26 |
|
|
|
#2954 | |
|
|
Cytat:
![]() Mam pytanie do Meteoromaniaczek: ile kulek jest w standardowym opakowaniu?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2955 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Btw - skąd te wymioty się biorą (tzn. takie to obrzydliwe, czy może drażni żołądek jakoś szczególnie)? ![]() No ale po co te nerwy? ![]() Przecież nawet jeśli to jest podróbka, to i tak nadal będziemy Cię lubić, Bejbe Żart! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Żart! Hu? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2956 |
|
|
|
|
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się nie domyślasz, to spróbuj sam w smaku nie jest wcale obrzydliwe - ot cynamon do żołądka to nie ma szans dojść jak się nieświadomie i bez planu przełknięcia próbuje.... zaciekawiony - to próbuj
|
|
|
|
|
#2958 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Teraz kombinuję co zrobić żeby same z siebie układały się w sprężyste loki, żebym nie musiała ich ugniatać ani nawijać na palec.2. to aż dziwne w kontkeście 3 bo... 3. mi chyba nic nie jest w stanie przetłuścić włosów, daję oliwę na kilka godz, potem zmywam i nakładam oliwkę dziecką. Cytat:
![]() A na przepychaczkę ponoć mówią Usta Mariana. |
||
|
|
|
#2959 | |
|
BAN stały
|
Nie oglądałem (no, może ze dwa odcinki 100 lat temu)
![]() Czy Ty mnie przypadkiem nie podpuszczasz? ![]() Cytat:
Od zakrztuszenia się można co najwyżej ataku kaszlu dostać (no, w ekstremalnych przypadkach dednąć)
|
|
|
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
nie... wcale
ale gdybyś się zdecydował, to pamiętaj żeby to uwiecznić na filmiku ![]() Cytat:
oblepia i wysusza całe otoczenie i nie można się go pozbyć żadną stroną no i taka ilość jest dość ostra w smaku więc podrażnia język, podniebiebnie, gardło.... |
|
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słuchajcie, znawczynie- są truskawki wyczuwalne w Blooming bouquet Miss dior Cherie,czy nie?
|
|
#2962 | ||
|
|
Cytat:
![]() Ja wilgotne spryskuję żelem w spreju, bardzo delikatnie i wtedy zwykle się ładnie skręceją Cytat:
To nadrabiaj
||
|
|
|
#2963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten XIX-wieczny, który sprawia, że całe dnie jęczę, wzdycham,użalam się, załamuję i myślę co by se palnąć w łeb ![]() Dziękuję, postoję ![]() oo... http://demotywatory.pl/2883682/Ty-jestes-taki-slepy Cytat:
![]() to ja wolę nie wiedzieć ![]() Zajefajny płaszcz tylko cena może ubić ![]() http://allegro.pl/jedyny-w-polsce-li...518742019.html
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-25 o 19:04 |
||
|
|
|
#2965 | |
|
|
Cytat:
![]() Oj, znam te klimaty, ale jak się je sprowadzi do chemii i fizjologii to myśli o palnięciu w łeb jednak przechodzą
|
|
|
|
#2966 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom...były ale jedyny TS mi zlikwidowali ![]() , podobno fajne były tez w sisley..ale to chyba nie ta półka a poza tym ....tez zlikwidowali Cytat:
nie ma ![]() , a typ kurtki to ma byc cos pomiedzy marynarką,krótkim płąszczem a bundeswerą cos podobnego do tego ino bez kaptura: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...w=1280&bih=775 Cytat:
ha! to zależy jakich , white pastelow moge policzyć bo posiadam 1/3 opakowania -4 +6 ![]() to sie jakos dolicze chyba ile jest w całym
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-03-25 o 19:05 |
|||
|
|
|
#2967 | |
|
|
Cytat:
One chyba takie jak wszystkie, c'nie?
|
|
|
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O! to z TS był strzał w 10-tkę, bo właśnie coś takiego nabyliśmy dla byłego z 5 lat temu, miało zamiast kaptura taką stójkę z jakimś paskiem na klamrę i w przecenie kosztowało ok 100złale nie mam pojęcia co teraz tam w kolekcjach mają |
|
|
|
|
#2969 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mnie sie wydaje ze takie same są te 3 podstawowe kolory a limitowanki róznią sie....w kazdym razie 26 to 1/3 opakowania czyli wychodzi ze całe ma 78...
ale...wydaje mi sie za na all spraedawano ( te nielomitowane) po 8 kulek i to miala być 1/8 opakowania..i to by mi sie zgadzało, bo mialam odsypke i tamte były ciut wieksze.....poza tym kulki w opakowaniu nie sa tej samej wielkości...wiec nic juz nie wiadomo ![]() bo jak ktos powybiera 8 najmniejszych to na pewno to nie bedzie 1/8 ![]()
|
|
#2970 | |
|
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.

Tż nim ruszył do przepychania rury rozebrał się z pracowych ciuchów! 
takie dochodzenie detektywistyczne-co tez ta red ma pod umywalkom 

Bo zaraz mam we planie poprasować
(dobrowolnie

Pół filmu lektor coś pierniczy i przeszkadza, a drugie pół to uganianie się za chłopem, co za nuda 

Muszę sobie znaleźć jakiś "wentyl"

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)