|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
no i mam nadzieję, że nie miałaś w tym "granicznym" zamówieniu nic z netto lub do wyczerpania zapasów, bo jak tego nie będzie w paczce to obniży Ci się baza
|
|
#3662 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie ma to ja zapytać mądrzejszych od siebie ![]() a co do cieni dobre są te potrójne smooky eyes? czy są dobrze pigmentowane i się nie rozmazują? klientka się pytała o nie |
|
|
|
|
#3663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3664 |
|
Raczkowanie
|
Jestem zła na te allegro właśnie straciłam klientkę powiedziała, że na allegro taniej nawet z przesyłką
U mnie też cienko idzie kat.
|
|
|
|
#3665 |
|
Raczkowanie
|
teoretycznie to my nie możemy sprzedawać na allegro prawda? Bo to sprzedaż bezpośrednia i avon może zablokować nam konto,ale w takim razie skąd się boirą te wszystkie tak tanie kosmetyki tam?
|
|
|
|
#3666 |
|
Zadomowienie
|
Mnie do Batyckiego zostało 48,70 zł
no ale i tak wiadomo, że musi być minimum 150 zł w następnym katalogu.Mnie przyćmiło i zamiast balsamu mango i granat zamówiłam klientce fiołek i liczi
Edytowane przez mistress88 Czas edycji: 2011-03-25 o 17:06 |
|
|
|
#3667 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
rozliczyli mi moje zwroty
i odebralam paczuche ze srody z k4, takie tam drobiazgi dla mnie i do sprzedania A! co mnie zdziwilo: Ogółem wartość produktów po cenach katalogowych............. .. 97,50 a zamowilam i Far Away i mus tajski kwiat lotosu i obie rzeczy przyszly, a przeciez nie spelnilam warunku w tym zamowieniu ale to pewnie dlatego, ze w poprzednich duzych zamowieniach nie korzystalam z tej oferty
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to nigdy nie mogę utrafić z ilością kupionych katalogów. Jak kupię 20 to mam pełno makulatury a jak 10 to zabraknie mi dwóch
Przynajmniej próg 500zł ładnie się do mnie uśmiecha A o torebkę Batyckiego nadal walczę, ale jeszcze sporo mi brakuje. Płakać nie będę, wolę wygrać coś w loterii A co do tajskiego musu to przebrała się miarka Dołączam go do koperty ze zwrotami i więcej nie chce go wiedzieć!Jeżeli chodzi o tanie kosmetyki na allegro... Wystarczy, że jakieś Polki są konsultantkami w Wielkiej Brytanii. Perfumy są tańsze, nawali sobie ich do walizki i dalej sprzedawać. Gdyby zależało mi na kasie a innych miałabym gdzieś to tak właśnie bym zrobiła
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2011-03-25 o 17:16 |
|
|
|
#3670 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie przeglądam katalog 6 i tam jest ta emulsja z Anew w promocji. Chciałam teraz zamówić mamie kremy z Anew żeby się załapać na tę promocję w kat 6 ale tak właściwie do czego jest ta emulsja potrzebna? to działa tak jak serum? jak często trzeba jej używać i czy koniecznie musi byc z tej samej serii co kremy?
pomóżcie bo mnie to trochę przerasta;/ o ile jeszcze w kremach nawilżających/matujących itd coś tam się orientuje to o kremach przeciwzmarszczkowych wiem bardzo niewiele... zrobiłam szkolenie kosmetyczne online na stronie avonu dodam tylko że moja mama jest po 50-tce ale nigdy nie uzywala kremów przeciwzmarszczowych bo uważa że niszczą skórę... ale tym razem dała się namówić
|
|
|
|
#3671 |
|
w krainie snu i marzeń
|
właśnie przeglądałam f-re i doślą w kolejnym zamówieniu olejek do masażu tajski kwiat lotosu. dołączą mi do zamówienia te cienie co zapomniałam zamówić z programu motywacyjnego jupi!!!
|
|
|
|
#3672 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3673 |
|
Przyczajenie
|
kto poleca szminke UCR powiekszajaca?
jesli kojarzycie zdjecia na albumowym to prosze o link, bo szukam i szukam niestety nie widze ![]() z gory dzieki |
|
|
|
#3674 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja niestety mogę sobie pomarzyć o tej torbie![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
niestety wycofali mój kolor i poluję na niego w netto"/ ale jak dla mnie szminka naprawdę bombowaKolory UCR: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1226763252 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1228058935 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1228058935
Trzeba marzyć tak, jakby się miało żyć całą wieczność i żyć tak, jakby się miało umrzeć jutro. Edytowane przez Aurealia Czas edycji: 2011-03-25 o 17:51 |
||
|
|
|
#3675 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie:
W katalogu 3 na 3 termin zamówiłam pierścionek Beatrice r. 10 i nadal go nie dostaje. Wczoraj złożyłam zamówienie z 5 i teraz też go nie ma nadal jest produkcja opóźniona. W związku z tym czy mogę ubiegać się już o jakiś prezent przeposinowy lub jakąś rekompensatę?? |
|
|
|
#3676 |
|
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny mam pytanie. Przyznam nie przepadam za torebkami-przy dwojce maluchów jakos sie nie sprawdzają wole plecaki ale wpadła mi w oko torebka Jenna taka dżinsowa czy ktoś z Was widział ja może,i podzieli się swoją opinią?będę wdzięczna jesli był już temat tej torebki to przepraszam i proszę o link
Edytowane przez drotek Czas edycji: 2011-03-25 o 18:23 |
|
|
|
#3677 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
żeby potem się nie rozczarować. To taki dodatek
|
|
#3680 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
Piękności moje, przychodzi wam krem przeciwzmarszczkowy dla mężczyzn? Myślę żeby zaproponować jednemu panu, ale nie chce żeby potem miał czekać
|
|
#3682 |
|
Raczkowanie
|
właśnie wysłałam zobaczymy co z tego będzie.
|
|
|
|
#3683 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3684 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zaraz będą wysyłać kolejną wiadomość, że przepraszają ale znów nastąpiła pomyłka podczas wyjaśniania innej pomyłki bo są DWA odcienie różu a nie TRZY!!!a tak w ogóle to przed chwileczką wysyłałam zamówienie - żółta kropa przy wspomnianym balsamie z naturalsa mango i granat oraz przy kremie do stóp z netto za 3,90 ale o dziwo przy Julce zielona kropa
|
|
#3685 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
Oj kusicie mnie tą Julią...
A oto moja wish lista do 5ki: Torba Melissa Torba Jenna tusz podkręcający krem do stóp z kwasami AHA Torebka Dolores mgiełka różana tarka do stóp krem do twarzy Moc Nawilżenia biżuteria Kerria Kuźwa dużo tego, 300zł
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2011-03-25 o 19:07 |
|
|
|
#3687 |
|
Raczkowanie
|
cześć właśnie składam zamówienie ; ) i coś mi przykuło w uwadze w internetowym demo jest zestaw avon care summer balsam + krem za 11,90 zastanawiam się nad nim a w AM tego nie dali . : ) pewno się pomlili jak zawsze ,lub dodali specjalnie ?;p
|
|
|
|
#3688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3689 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w sumie dobrze , niech się uczą na błędach ![]() odpisali mi : Szanowna Konsultantko, W nawiązaniu do Pani e-maila informujemy, że Akcja Naprawcza dotycząca produktów z programu z kampanii 04/2011 z MyAvon Magazine ze strony 13 zostanie przeprowadzona w przyszłym tygodniu (nie znamy konkretnego terminu), dlatego nie możemy wysłać powyższych prezentów łącznie z dosyłanymi katalogami. Prosimy więc wydać dyspozycję, czy chce Pani otrzymać 20 sztuk katalogów 06/2011 dodatkowo płatną przesyłką 6,90 zł. Informujemy, że produkt o numerze 12310 jest już dostępny i dołączy się do najbliższego zamówienia na Pani koncie. tym razem obyło się bez błędów w przyszłym tygodniu.. super , bardzo szybko.. ![]() ciekawe czy mi za katalogi też policzą opłatę
|
|
|
|
|
#3690 |
|
Przyczajenie
|
mam pytanko do liderek
co się stanie jeśli będę miała mniejsze zamówienie niż 250zł? Jak chce zrezygnować z bycia liderką to co muszę zrobić?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.

dzia

U mnie też cienko idzie kat.

ale to pewnie dlatego, ze w poprzednich duzych zamowieniach nie korzystalam z tej oferty

niestety wycofali mój kolor
i poluję na niego w netto"/ ale jak dla mnie szminka naprawdę bombowa
zaraz będą wysyłać kolejną wiadomość, że przepraszają ale znów nastąpiła pomyłka podczas wyjaśniania innej pomyłki bo są DWA odcienie różu a nie TRZY!!!