Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-25, 13:17   #3421
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32

Sprawdziłam właśnie suwaczek....
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:20   #3422
efonka
Zadomowienie

Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32

Cytat:
Napisane przez gitmartusia Pokaż wiadomość
Za to uwielbiam moją zieloną herbatkę, którą teraz właśnie sączę patrząc na ta beznadziejną, pochmurną i mega wietrzną pogodę

.
ja tez uwielbiam zielona herbatke a teraz pije biała i tak se
Stary 2011-03-25, 13:25   #3423
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

i co ja mam zrobić z tym wykresem :/
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:48   #3424
HerbADKA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny. Najpierw napisze co u mnie, pozniej ponadrabiam.
A wiec cala sprawa wyglada nieciekawie I to wcale nie dlatego, ze nie zaplacilam w terminie tej zaliczki, tylko ze gosciu cos ewidentnie kreci
Dzwonilam zgodnie z umowa dzis rano, i powiedzial ze wesele ok-mozna organizowac, ale problem jest z pokojami dla gosci (to jest osrodek wypoczynkowy nad morzem). Wiec mowie mu, ze noclegi to drugorzedna sprawa, ale on dalej wymyslal.... ze moze by przelozyc wesele na wrzesien (mowie, ze absolutnie odpada), ze w innym osrodku maja wiecej miejsc noclegowych (mowie, ze to nie jest takie wazne) i ogolnie rzecz biorac cala sprawa wyglada mi bardzo podejrzanie. Koniec koncow, kazal zadzwonic w poniedzialek Wiec tu juz napewno nie chodzi o te niezaplacone pieniadze.
I wogole na chwile obecna, nie mam najmniejszej ochoty organizowac tam wesela
Gdybym tylko miala jakas inna opcje..... ale nie mam. Chyba ze przelozyc wesele na nastepny rok - ale to jak dla mnie odpada
U ła, to nieciekawie. Facet pewnie ma już chętnych, a może to jakiś oszust, który np 2 parom oferuje ten sam termin... Nie trać czasu i szukaj innej sali. Napisz też na kilku forach weselnych, ze poszukujesz sali na Wasz termin i daj kontakt do siebie, może akurat jakaś para będzie chciała/musiała zrezygnować

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
i co ja mam zrobić z tym wykresem :/
Przecież są google grafika, wystarczy wpisać wykres płodności:

http://www.google.pl/images?hl=pl&q=...w=1440&bih=696

proszę do wyboru do koloru
HerbADKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:52   #3425
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Sprawdziłam właśnie suwaczek....
Od jutra równe 5 tygodni Nam zostało
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:58   #3426
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:59   #3427
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:

za miesiac bedzie juz drugi dzien swiat
natalontko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-25, 14:01   #3428
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość

za miesiac bedzie juz drugi dzien swiat
G. 9.1O.18
Stary 2011-03-25, 14:11   #3429
gitmartusia
Zadomowienie

Cytat:
A wiec cala sprawa wyglada nieciekawie I to wcale nie dlatego, ze nie zaplacilam w terminie tej zaliczki, tylko ze gosciu cos ewidentnie kreci
Dzwonilam zgodnie z umowa dzis rano, i powiedzial ze wesele ok-mozna organizowac, ale problem jest z pokojami dla gosci (to jest osrodek wypoczynkowy nad morzem). Wiec mowie mu, ze noclegi to drugorzedna sprawa, ale on dalej wymyslal.... ze moze by przelozyc wesele na wrzesien (mowie, ze absolutnie odpada), ze w innym osrodku maja wiecej miejsc noclegowych (mowie, ze to nie jest takie wazne) i ogolnie rzecz biorac cala sprawa wyglada mi bardzo podejrzanie. Koniec koncow, kazal zadzwonic w poniedzialek Wiec tu juz napewno nie chodzi o te niezaplacone pieniadze.
Gdybym tylko miala jakas inna opcje..... ale nie mam. Chyba ze przelozyc wesele na nastepny rok - ale to jak dla mnie odpada
O kurcze to naprawdę nie fajnie wyszło. Mi się wydaje, że tak jak piszesz temu facetowi chodzi o coś innego niż o tą zaliczkę. Może ktoś z rodziny albo ze znajomych chce w tym terminie tez zorganizować wesele i dlatego tak kręci
Mam nadzieję, że wszystko się ułoży. Może rzeczywiście rozejrzyj się za innymi salami. Być może okaże się, że uda Ci się znaleźć coś fajnego i będziesz równie zadowolona. W końcu nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
Cytat:
Napisane przez zaraza3 Pokaż wiadomość
I upada mit, że po polibudzie nie ma problemów z pracą
Wiedziałam to już od pewnego czasu Mój kuzyn skończył politechnikę w Krakowie (tam też mieszka) i chyba przez dwa lata szukał roboty i co ? I nic !!! Poszedł do jakiejś zupełnie nie związanej z jego wykształceniem. W dzisiejszych czasach to chyba tylko stomatolog nie ma problemu ze znalezieniem pracy (dobrze płatnej)
Cytat:
Napisane przez Mediona Pokaż wiadomość
O kurcze tak bardzo mi przykro ale wydaje mi sie ze koleś cos kręci moze ktoś z rodziny od niego chce tam wesele i juz dupą trzęsie trzymam kciuki napisz jak cos bedziesz wiedziała
Dokładnie tak samo myślę.
Cytat:
Co do papierosów, to też nienawidzę, a niestety w pracy mam jedną wybitną palaczkę, która powoduje, że damska toaleta jest dla mnie niedostępna
No i mimo zakazu palenia nawet się z tym nie kryje
Kurcze zabiłabym taką !!! A nie macie w pracy jakiś specjalnie do tego wyznaczonych miejsc (palarni)? Przecież tak nie może być, żeby jakaś jedna durna baba (z góry przepraszam palących) nie szanowała innych i zatruwała miejsce publiczne !!!
Kurcze jak ja się cieszę, że wszedł zakaz palenia w knajpach. Przynajmniej teraz człowiek może normalnie iść , pogadać a przy tym nie dusić się i nie wróci do domu cały śmierdzący i ze załzawionymi oczami. Sroki jeśli kogoś uraziłam ale fajki działają na mnie jak płachta na byka
Cytat:
Zapomniałam przy nadrabianiu o długości włosów...
Obecnie mam wcieniowane i najdłuższe kilka cm za ramiona, a najkrótsze do karku.
Na ślub będę ścinać całość ciut przed ramiona nareszczie wrócę do mojej naj fryzury
A jaką planujesz fryzurkę, że chcesz obciąć włosy przed ramiona?
Cytat:
Napisane przez booziaczek Pokaż wiadomość
hej łobuzy zrobiłam sobie mase cukrowa i teraz youtube próbuje robic róże z niej zaraz was nadrobie
Oooooooo proszę bardzo, a do czego te róże jeśli można wiedzieć?
Cytat:
ja już niebawem zacznę razem z naszym Dukanowy guru
O widzę, że Dukan rządzi Od kiedy zaczynasz? Ile masz do zrzucenia? Ja też się nad nim zastanawiam, ale chyba póki co postaram się ograniczyć jedzenie i niezdrową żywność. Może dzięki temu uda mi się co nieco zrzucić
A powiedz mi jeszcze te wszystkie ćwiczonka, które masz w podpisie wykonujesz na sali do fitnesu?
Cytat:
Ja już po przymiarce. Jak się okazało, będzie jeszcze jedna, we wtorek, a potem odbiór sukni. Już wygląda w miarę dobrze, ale jeszcze sporo szpilek w niej było, mam nadzieję, że na wtorek już będzie cacy Zdjęć nie robiłam więc nie mam co pokazać. Dzisiejsza przymiarka była wyjątkowo długa, 1,5 godziny i doszłam do wniosku, że mnie nogi bolą od tych butów ślubnych jak tyle w nich stałam. Mam nadzieję, że to tylko dlatego, że stałam praktycznie bez ruchu i na weselu w ruchu będzie inaczej
Szkoda, że jeszcze nie odebrałaś i nie masz zdjęć, ale oczywiście najważniejsze jest to, żeby suknia idealnie leżała A co do butów to miejmy nadzieję, że to kwestia tego, że tylko w nich stałaś. Może pochodź nich trochę (np. pół dnia) po domu i zobaczysz jak się spisują.
Cytat:
Napisane przez efonka Pokaż wiadomość
ja tez uwielbiam zielona herbatke a teraz pije biała i tak se
Och ja też Czarnej w zasadzie w ogóle nie pijam. Tylko zieloną, czerwoną i białą. A dzisiaj kupiłam sobie dodatkowo pokrzywę więc uzupełni moją dzienną porcję płynów
Cytat:
O raniuśku, ale malutko

Edytowane przez gitmartusia
Czas edycji: 2011-03-25 o 14:14
gitmartusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 14:21   #3430
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze zabiłabym taką !!! A nie macie w pracy jakiś specjalnie do tego wyznaczonych miejsc (palarni)? Przecież tak nie może być, żeby jakaś jedna durna baba (z góry przepraszam palących) nie szanowała innych i zatruwała miejsce publiczne !!!
Kurcze jak ja się cieszę, że wszedł zakaz palenia w knajpach. Przynajmniej teraz człowiek może normalnie iść , pogadać a przy tym nie dusić się i nie wróci do domu cały śmierdzący i ze załzawionymi oczami. Sroki jeśli kogoś uraziłam ale fajki działają na mnie jak płachta na byka

A jaką planujesz fryzurkę, że chcesz obciąć włosy przed ramiona?
Ona Ci się jeszcze w twarz śmieje, pali przy otwartych drzwiach itp., no i jak się jej coś powie, to mówi, że udowodniono, że spaliny samochodowe są groźniejsze dla życia niż dym tytoniowy

Co do fryzurki, to zdaję się na fryzjerkę - albo wyprostowane z jakimś delikatnym podpięciem pod welon albo gniecione fale
G. 9.1O.18
Stary 2011-03-25, 14:23   #3431
efonka
Zadomowienie

Cytat:
Och ja też Czarnej w zasadzie w ogóle nie pijam. Tylko zieloną, czerwoną i białą. A dzisiaj kupiłam sobie dodatkowo pokrzywę więc uzupełni moją dzienną porcję płynów
ale zestaw herbat ja tam zielona i brazowa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-25, 14:33   #3432
gitmartusia
Zadomowienie

Cytat:
Ona Ci się jeszcze w twarz śmieje, pali przy otwartych drzwiach itp., no i jak się jej coś powie, to mówi, że udowodniono, że spaliny samochodowe są groźniejsze dla życia niż dym tytoniowy

Co do fryzurki, to zdaję się na fryzjerkę - albo wyprostowane z jakimś delikatnym podpięciem pod welon albo gniecione fale
Zabiłabym taką jędzę A nie możecie szefowi powiedzieć, żeby wyznaczył jakieś bardziej odpowiednie miejsce ? Bo toaleta chyba nie jest najlepszym pomysłem. No chyba, ze szef też ma to gdzieś

Podobają mi się gniecione fale A możesz przypomnieć jaką będziesz miała suknię, bo chyba już zapomniałam
Cytat:
ale zestaw herbat ja tam zielona i brazowa
no troszkę ich mam ale to dlatego, że strasznie dużo piję, latem ratuje się wodą a zimą jakoś nie bardzo mi wchodzi. Zresztą już się przyzwyczaiłam do ich picia i jakoś nie wyobrażam sobie z nich zrezygnować. Co trochę wynajduję nowe. A to z cytryną, opuncją, pomarańczą, biała z gruszką, z aloesem, lawendą, jaśminem. Mnóstwo tego jest, choć najbardziej smakują mi takie kupione na wagę. mają niesamowity aromat no i wysuszone owoce. Mmm pychotka
Stary 2011-03-25, 14:37   #3433
_Misia_
Raczkowanie

czesc
nadrobiłam, cytowałam ale cos mi wcieło cytowanie

gwiazdeczka sprobuj szukac innej sali moze akurat w cos sie zwolni, i poczekaj co powie ten gosciu jak sie bedzie tłumaczył trzymam kciuki
elfka sukienka jest nie skonczona wiec wiadomo ze nie powala na kolana ale mysle ze to "zrobi " jak juz bedzie gotowa

a co do makijażu to ja bym nie brała brązów, bezów wiem co mowie tez mam ciemna karnacje i brazy jak dla mnie za bardzo sie zlewaja z cera bedac na targach malowałam sie u kosmetyczki, kobieta stwierdzila ze brazy beda ok i jak mnie wymalowala to wygladalam jak bez makijazu, Tz stwierdzil ze sama sie lepiej wymalowalam no chyba ze ma to byc taki mało widoczny makijaz

co do dlugosci włosów to moje siegaja połowy długosci plecow, sa bardzo delikatnie cieniowane a grzywki juz prawie nie mam tez zapuszczam, chociaz nie wiem czy fryzure slubna chce z grzywka czy bez
za załatwione sprawy i dds
Stary 2011-03-25, 14:46   #3434
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Zabiłabym taką jędzę A nie możecie szefowi powiedzieć, żeby wyznaczył jakieś bardziej odpowiednie miejsce ? Bo toaleta chyba nie jest najlepszym pomysłem. No chyba, ze szef też ma to gdzieś

Podobają mi się gniecione fale A możesz przypomnieć jaką będziesz miała suknię, bo chyba już zapomniałam
Ma to gdzieś, tzn. jakby nie zauważał tej sprawy

Sukienka... Prosta, koronkowa w literę A
G. 9.1O.18
Stary 2011-03-25, 14:48   #3435
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
O widzę, że Dukan rządzi Od kiedy zaczynasz? Ile masz do zrzucenia? Ja też się nad nim zastanawiam, ale chyba póki co postaram się ograniczyć jedzenie i niezdrową żywność. Może dzięki temu uda mi się co nieco zrzucić
A powiedz mi jeszcze te wszystkie ćwiczonka, które masz w podpisie wykonujesz na sali do fitnesu?
pisząc "dukanowy guru" miałam na myśli naszą koleżnakę z forum, która prowadzi blog z przepisami Dukana, a chodziło mi o to, że zacznę z nią A6W

a pzoa tym to "na" Dukanie jestem od Listopada... ale tak troszkę oszukany... o ile pierwsze 2 miesiące trzymaliśmy się razem z TŻ ostro o tyle teraz jak są imprezy to pijemy alkohol i zjemy czasem coś niedozwolonego

ale śniadani, obiady i kolacje są w 100% Dukanowe

od teraz chciałabym zrzucić jeszcze jakieś 6kg... a do tej pory pożegnałam 4kg - ale to dzięki ćwiczeniom też, które tak wykonuję na siłowni - fitness, bieżnia, spinning... natomiast hula-hop kręcę w domu
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 14:50   #3436
efonka
Zadomowienie

Cytat:
no troszkę ich mam ale to dlatego, że strasznie dużo piję, latem ratuje się wodą a zimą jakoś nie bardzo mi wchodzi. Zresztą już się przyzwyczaiłam do ich picia i jakoś nie wyobrażam sobie z nich zrezygnować. Co trochę wynajduję nowe. A to z cytryną, opuncją, pomarańczą, biała z gruszką, z aloesem, lawendą, jaśminem. Mnóstwo tego jest, choć najbardziej smakują mi takie kupione na wagę. mają niesamowity aromat no i wysuszone owoce. Mmm pychotka
I ciagle do łazienki
Stary 2011-03-25, 15:21   #3437
passion80
Zakorzenienie

Staram sie nadązać akurat jak sie odezwałam mam mniej czasu na wizaż
Elfka, mi sukienka sie podoba fakt, bistu z boku trochę spłaszczony ale jak z przodu fajnie wygląda no i koło
Gwiazdeczka, za sale i zacznij juz czegoś szukać 5 miesięcy to jeszcze calkiem sporo....
Ja pale papierochy ale staram sie nikomu nei przeszkadzać no i u kogoś zawsze wychodzę(tam gdzie mi każą).
Stary 2011-03-25, 15:57   #3438
ardillka
Zadomowienie

Cytat:
o kurka kurka... Faktycznie coś to dziwnie brzmi... Może on ma jakiś problem i nie wie jak wybrnąć. Ma wycieczkę w tym terminie, albo zjazd firmowy... Ale w sumie co Cie to interesuje, skoro robi wesela. Może sie wszytko wyjaśni... Trzymam kciuki

http://pannymlode2011.blogspot.com/2.../ardillka.html
ardillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 15:58   #3439
gitmartusia
Zadomowienie

Cytat:
Ma to gdzieś, tzn. jakby nie zauważał tej sprawy

Sukienka... Prosta, koronkowa w literę A
No to do takiej sukni jak najbardziej fryzurki o których pisałaś będą pasowały
Cytat:
pisząc "dukanowy guru" miałam na myśli naszą koleżnakę z forum, która prowadzi blog z przepisami Dukana, a chodziło mi o to, że zacznę z nią A6W

a pzoa tym to "na" Dukanie jestem od Listopada... ale tak troszkę oszukany... o ile pierwsze 2 miesiące trzymaliśmy się razem z TŻ ostro o tyle teraz jak są imprezy to pijemy alkohol i zjemy czasem coś niedozwolonego

ale śniadani, obiady i kolacje są w 100% Dukanowe

od teraz chciałabym zrzucić jeszcze jakieś 6kg... a do tej pory pożegnałam 4kg - ale to dzięki ćwiczeniom też, które tak wykonuję na siłowni - fitness, bieżnia, spinning... natomiast hula-hop kręcę w domu
Aha już teraz rozumiem Ja też chciałabym zacząć A6W ale nie wiem czy się zmobilizuję (straszny leń ze mnie jest) Na siłownie (fitness) też chciałam chodzić, ale u Nas nie ma instruktora a sama nie bardzo wiem jak, ile i na jakim przyrządzie ćwiczyć
Cytat:
I ciagle do łazienki
Wiesz nawet nie tak często. Po prostu mam bardzo pojemny pęcherz. Mój TŻ zawsze na mnie krzyczy, że mówię, że mi się chce siusiu i np nie zrobię tego i przez np 150 km mogę wytrzymać i się nie załatwiać.

Edytowane przez gitmartusia
Czas edycji: 2011-03-25 o 15:59
gitmartusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-25, 16:04   #3440
ardillka
Zadomowienie

Cytat:
I upada mit, że po polibudzie nie ma problemów z pracą [COLOR="Silver"]
Oj upada... Sama nie mam pracy i nie mogę znaleźć nic w zawodzie. Mam też pełno koleżanek z mojego roku i roku wyżej, które też nie mają pracy... Jest to strasznie przykre, bo studia nie lekkie, a roboty jak na lekarstwo.
Jak tak dalej pójdzie, to będę szukać gdzie kolwiek...

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Tak cos wlasnie podejrzewam, ze ma w tym swoj jakis prywatny interes

Dzieki Mam nadzieje, ze jakos sie ulozy.

Wlasnie najwiekszy problem jest w tym, ze w mojej okolicy nie ma za duzego wyboru sal weselnych, zwlaszcza duzych sal-dla powyzej 100 osob.

Dlatego odechcialo mi sie wspolpracy z nimi, bo nie wiadomo czym mnie jeszcze zaskocza.
Jak pisalam wyzej, z salami jest ciezko wogole, a co dopiero 5 mcy przed
Może po prostu zapytaj się go wprost, o co mu chodzi. Jak nie ma zagrożenia zawaleniem, to że nie przenosisz nigdzie wesela, albo na inny termin... Jak to sobie może wyobrazić.

Stary 2011-03-25, 17:17   #3441
morenica
Zakorzenienie

No i jutro się większa impreza u Nas szykuje...miało nie być mojej sis, ale jednak będzie i teraz mam problem Bo boję się jak ona się dogada z resztą towarzystwa i tak samo Jej chłopak. Jakoś za Nim ja i TZ nie bardzo przepadamy i nie wiem jak to będzie. Aż mnie głowa boli...ale pocieszam się, że może wódka rozwiąże problem...

No a dzisiaj mojego Kochanego czeka mały opieprz. Miał dzwonić i umówić się do DJ podpisać umowę, raz przypomniałam i cisza...nic nie powiedział nie zadzwonił...więc powiem mu dzisiaj ładnie jak mi się to podoba...a że mam zły humor :p
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 17:23   #3442
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
Happy jaki appier w koncu zamowiliście ?
taki http://allegro.pl/papier-ozdobny-per...475491036.html ,
taki biały http://allegro.pl/papier-perlowy-250...510787234.html
i taki też biały http://allegro.pl/papier-perlowy-120...510787054.html

Cytat:
I jak to po pedagogice - obowiązkowe przygotowanie pedagogiczne
przygotowanie pedagogiczne to ja miałam przez 5 lat studiów

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Byłam schudłam ponad 10 kg z prawie 60 kg do poniżej 50 momentami z rozmiaru 40-42 do 34-36
A w jakim czasie tyle schudłaś?

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
ja biorę na bóle (szczególnie te menstruacyjne) ibuprom max, ale widzę, że ty stosujesz jeszcze cięższy arsenał
ja kiedyś brałam Wegentalgin H - bardzo mi pomagał

Cytat:
beznadziejny koleś. Ja bym go od razu zapytała o co mu tak naprawdę chodzi...
Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni

Cytat:

Wlasnie najwiekszy problem jest w tym, ze w mojej okolicy nie ma za duzego wyboru sal weselnych, zwlaszcza duzych sal-dla powyzej 100 osob.

Dlatego odechcialo mi sie wspolpracy z nimi, bo nie wiadomo czym mnie jeszcze zaskocza.
Jak pisalam wyzej, z salami jest ciezko wogole, a co dopiero 5 mcy przed

a Wy robicie wesele za granicą czy w Polsce?

Cytat:
Ja już po przymiarce. Jak się okazało, będzie jeszcze jedna, we wtorek, a potem odbiór sukni. Już wygląda w miarę dobrze, ale jeszcze sporo szpilek w niej było, mam nadzieję, że na wtorek już będzie cacy Zdjęć nie robiłam więc nie mam co pokazać. Dzisiejsza przymiarka była wyjątkowo długa, 1,5 godziny i doszłam do wniosku, że mnie nogi bolą od tych butów ślubnych jak tyle w nich stałam. Mam nadzieję, że to tylko dlatego, że stałam praktycznie bez ruchu i na weselu w ruchu będzie inaczej

Chwilowo mam w domu kudłate towarzystwo. Rodzice pojechali na działkę i mama mi psa przyprowadziła na dzisiaj. Bo to taki pies co ma odruchy wymiotne na sam widok samochodu. I tak czasem trzeba się z nim przemęczyć i przewieźć go gdzieś, ale robimy to najrzadziej jak się da. Teraz leży na dywanie, który dziś odkurzyłam (a już jest w jego kłakach) i wpatruje się we mnie. Jakoś nie czuje się u mnie pewnie.
Monia Ty to chyba jesteś maniaczką sprzątania?

Cytat:

ale fajnie

Byłam dziś z moją E. na doborze dodatków do jej sukni. Wybrała ładny welon i biżuterię. Uczyłam się też jak zakładać na nią suknię, żeby potem nie zniszczyć jej fryzury ani makijażu i powiem, ze wcale a wcale nie jest to proste :P
Ona też ma perłową suknię i przykładałyśmy do niej garnitur w kolorze gorzkiej czekolady i wygląda to bosko
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 17:26   #3443
margi86
Raczkowanie

Witam Was dziewczyny,
Kupiłam sukienke ślubną i teraz pytanie do Was jaki obiektywnych spojrzeń. proszę doradzcie mi dodtaki do mojej sukienki buty(czy kolorowe czy białe-ale białych później nie wykorzystam ), welon (długi czy krótki), biżuteria itp. Sama mam metlik w głowie im więcej oglądam różnych inspiracji to tym większe mam wątpliwości... Sukienkę na zdjęciach mam w kolorze ekri a ja bede miałą białą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (97,0 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (100,5 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (112,7 KB, 40 załadowań)
margi86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 17:29   #3444
booziaczek
Zadomowienie

moje kochanie dzis miało 1 miare garnituro ciekawe jak wrazenia
How could so much love be inside of you

booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 18:01   #3445
happy2gether
Wtajemniczenie

idę szykować nam zapiekankę na dzisiejszą romantyczną kolację

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

aleś jestem mądra...zapomniałam wcześniej odmrozić mielone mięsko do tej zapiekanki
Zrobię w takim razie sałatkę z grillowanym kurczakiem i octem balsamicznym a do tego czosnkowe pieczywko mniami

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

widzę, że gadam tu sama do siebie. Gdzie Was wywiało?
Czyżby babskie spotkanie?
Stary 2011-03-25, 18:06   #3446
ardillka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez margi86 Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny,
Kupiłam sukienke ślubną i teraz pytanie do Was jaki obiektywnych spojrzeń. proszę doradzcie mi dodtaki do mojej sukienki buty(czy kolorowe czy białe-ale białych później nie wykorzystam ), welon (długi czy krótki), biżuteria itp. Sama mam metlik w głowie im więcej oglądam różnych inspiracji to tym większe mam wątpliwości... Sukienkę na zdjęciach mam w kolorze ekri a ja bede miałą białą
ślicznie się prezentujesz w sukni Gratuluje zakupu... Co do dodatków to myślę, że taki zwykły, delikatny welon wystarczy, jak masz na zdjęciu. Co do butów, to nie wiem... Kolorowe będą ładne, ale suknia strojna, może to już za dużo będzie...

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

aleś jestem mądra...zapomniałam wcześniej odmrozić mielone mięsko do tej zapiekanki
Zrobię w takim razie sałatkę z grillowanym kurczakiem i octem balsamicznym a do tego czosnkowe pieczywko mniami

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

widzę, że gadam tu sama do siebie. Gdzie Was wywiało?
Czyżby babskie spotkanie?
Brzmi pysznie... \A ja dzis mam samotny wieczór, no jest piesek hehe Postanowiłam, że spróbuje odnowić fugi na podłodze w łazience... Może sie uda..

Stary 2011-03-25, 18:07   #3447
gitmartusia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
No i jutro się większa impreza u Nas szykuje...miało nie być mojej sis, ale jednak będzie i teraz mam problem Bo boję się jak ona się dogada z resztą towarzystwa i tak samo Jej chłopak. Jakoś za Nim ja i TZ nie bardzo przepadamy i nie wiem jak to będzie. Aż mnie głowa boli...ale pocieszam się, że może wódka rozwiąże problem...

No a dzisiaj mojego Kochanego czeka mały opieprz. Miał dzwonić i umówić się do DJ podpisać umowę, raz przypomniałam i cisza...nic nie powiedział nie zadzwonił...więc powiem mu dzisiaj ładnie jak mi się to podoba...a że mam zły humor :p
Jakoś wszyscy się dogadają więc się nie przejmuj A swoją drogą to trochę Cię nie rozumiem, najpierw chciałaś przełożyć imprezę na przyszły weekend, żeby wszyscy byli a teraz jak się okazuje, że w ten weekend uda się ze wszystkim spotkać to się stresujesz jak to będzie Wyluzuj kochana. Na pewno wszystko dobrze się ułoży i jakoś się dogadacie.
Cytat:
taki http://allegro.pl/papier-ozdobny-per...475491036.html ,
taki biały http://allegro.pl/papier-perlowy-250...510787234.html
i taki też biały http://allegro.pl/papier-perlowy-120...510787054.html

Byłam dziś z moją E. na doborze dodatków do jej sukni. Wybrała ładny welon i biżuterię. Uczyłam się też jak zakładać na nią suknię, żeby potem nie zniszczyć jej fryzury ani makijażu i powiem, ze wcale a wcale nie jest to proste :P
Ona też ma perłową suknię i przykładałyśmy do niej garnitur w kolorze gorzkiej czekolady i wygląda to bosko
happy daj proszę koniecznie znać jak będziesz już mniej więcej wiedziała ile wyniesie Cię zrobienie jednego zaproszenia Jestem strasznie ciekawa.
Co do koloru garnituru do perłowej sukni to strasznie jestem ciekawa tego efektu. Co prawda zawsze wyobrażałam sobie mojego TŻ-a w typowym klasycznym czarnym garniturze lub smokingu ale te ciemne brązowe też bardzo mi się podobają także zobaczymy.
Cytat:
Napisane przez margi86 Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny,
Jeśli będziesz miała tren przy sukni to welon proponowałabym raczej krótki tym bardziej, że dół sukni jest dość strojny (falbaniasty) więc chyba za dużo by było gdybyś jeszcze dodała do tego długi welon.
Co do biżuterii to ze względu na to, że suknia ma jakby jedno ramiączko (to coś na szyję ) to naszyjnik zdecydowanie odpada. W Twoim przypadku myślę, że najlepiej sprawdziły by się jakieś wiszące kolczyki (ale nie bardzo długie) i bransoletka, które będą nawiązywać do zdobień na sukni.
A tak w ogóle to ładna suknia, no i Ty wyglądasz w niej naprawdę super.
Cytat:
Napisane przez booziaczek Pokaż wiadomość
moje kochanie dzis miało 1 miare garnituro ciekawe jak wrazenia
Daj znać koniecznie jak Jego wrażenia.
Cytat:
A cóż to za okazja? Cy tak bez? Po prostu
Stary 2011-03-25, 18:16   #3448
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:

happy daj proszę koniecznie znać jak będziesz już mniej więcej wiedziała ile wyniesie Cię zrobienie jednego zaproszenia Jestem strasznie ciekawa.
Co do koloru garnituru do perłowej sukni to strasznie jestem ciekawa tego efektu. Co prawda zawsze wyobrażałam sobie mojego TŻ-a w typowym klasycznym czarnym garniturze lub smokingu ale te ciemne brązowe też bardzo mi się podobają także zobaczymy.

A cóż to za okazja? Cy tak bez? Po prostu
ok, dam znać

Kolacja z okazji pierwszego piątku w tygodniu
robimy sobie wieczór filmowy z dobrą kolacyjką
Stary 2011-03-25, 18:24   #3449
lusesita23
Zakorzenienie

helo

nie wiem czy sie witalam dzis
jutro wolne

ale pogoda do du....

my chyba jutro zrobimy sobie jakas kolacje
Stary 2011-03-25, 18:26   #3450
happy2gether
Wtajemniczenie

u mnie leje pół dnia :/
chcę już lataaaaaa!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości