|
|
#3271 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część IV
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jedna z Wizazanek napisala ze ma i mi ja odsprzeda!!!! Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie!!!!
|
|
|
#3274 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#3275 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Rarrka90;25958687]
Cytat:
---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#3276 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ESTEE87;25953134]
Cytat:
. na szczescie on ma swoje hobby, ja mam swoje i nawzajem sie rozgrzeszamy Oleńko Twoja mała czarna jest numerem 1 na liście w czwartki są akcesoria, a w pon i piatki ciuszki , przynajmniej tak jest w katowicach i gliwicachCytat:
a swoja drogą, to mnie się wlasnie baaaaaaaaardzo podoba połączenie ostrego rózu z tą marynarką [QUOTE=gabi1234;25954647][QUOTE=ESTEE87;25953134] dziękuję kochana ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- [QUOTE=cremova;25954642] dziękuję 30 dni od daty sprzedaży ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- ojtam jedna marynarka w tą czy w tą nie skapnie się ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
(ale blisko zary Cytat:
, kolejny diabełek mile widziany [QUOTE=Mariola13;25958242] Cytat:
a tak offtopując.... moje psiapsiołka po 30tce nie ma widoków na męża, ale z wyboru, bo nie chce. niestety cała rodzinka ją strasznie męczyła (wręcz molestowała) na każdej imprezie, w koncu nie wytrzymala i powiedziała, że ona woli dziewczyny..... też ma teraz święty spokój
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie może w jakiej cenie jest ta czerwona kopertówka? http://lookbook.nu/files/looks/large...jpg?1300811880 |
|
|
|
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=budgetka;25958763][QUOTE=ESTEE87;25953134]
niestety spostrzegawczy jest i od razu zauwazy, a z drugiej strony czasem go na coś naciągnę, więc wolę być uczciwa wobec niego, bo lepiej na tym wychodzę . na szczescie on ma swoje hobby, ja mam swoje i nawzajem sie rozgrzeszamy Oleńko Twoja mała czarna jest numerem 1 na liście w czwartki są akcesoria, a w pon i piatki ciuszki , przynajmniej tak jest w katowicach i gliwicachnieeeeeeeeeeeee nooooooooooo nastepne kusicielka ze zdjeciami a swoja drogą, to mnie się wlasnie baaaaaaaaardzo podoba połączenie ostrego rózu z tą marynarką [QUOTE=gabi1234;25954647][QUOTE=ESTEE87;25953134] dziękuję kochana ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- [QUOTE=cremova;25954642] dziękuję 30 dni od daty sprzedaży ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- ojtam jedna marynarka w tą czy w tą nie skapnie się ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- ileż my sie musimy nacierpiec, żeby się sobie podobać ![]() sprawdzę na pewno, dopisalam do listy. mam ci ja kupić czy tylko spr?? dziewczyny co do zestawów, wrzucę na pewno, ale musicie się uzbroic w cierpliwość. niestety moj tatko jest w szpitalu i od 2 tygodni dosłownie biegam miedzy domem szpitalem i pracą i niestety zapowiada sie, ze będzie jeszcze gorzej, bo od poniedziałku będę jeżdzić do szpitala ponad 20 km (ale blisko zary witamy w gronie , kolejny diabełek mile widziany Cytat:
|
|
|
|
#3279 |
|
Wtajemniczenie
|
Budgetko dziekuje, ale sprawa wlasnie stala sie nieaktualna, bo jedna z Wizazanek mi ja odsprzeda!!!
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma sprawy
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3282 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Mariola13;25958242]
Cytat:
Ja mam siostre 9 lat starszą i jest ok, nie przejmuj co gadają [QUOTE=budgetka;25958763][QUOTE=ESTEE87;25953134] niestety spostrzegawczy jest i od razu zauwazy, a z drugiej strony czasem go na coś naciągnę, więc wolę być uczciwa wobec niego, bo lepiej na tym wychodzę . na szczescie on ma swoje hobby, ja mam swoje i nawzajem sie rozgrzeszamy Oleńko Twoja mała czarna jest numerem 1 na liście w czwartki są akcesoria, a w pon i piatki ciuszki , przynajmniej tak jest w katowicach i gliwicachnieeeeeeeeeeeee nooooooooooo nastepne kusicielka ze zdjeciami a swoja drogą, to mnie się wlasnie baaaaaaaaardzo podoba połączenie ostrego rózu z tą marynarką [QUOTE=gabi1234;25954647][QUOTE=ESTEE87;25953134] dziękuję kochana ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- [QUOTE=cremova;25954642] dziękuję 30 dni od daty sprzedaży ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- ojtam jedna marynarka w tą czy w tą nie skapnie się ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- ileż my sie musimy nacierpiec, żeby się sobie podobać ![]() sprawdzę na pewno, dopisalam do listy. mam ci ja kupić czy tylko spr?? dziewczyny co do zestawów, wrzucę na pewno, ale musicie się uzbroic w cierpliwość. niestety moj tatko jest w szpitalu i od 2 tygodni dosłownie biegam miedzy domem szpitalem i pracą i niestety zapowiada sie, ze będzie jeszcze gorzej, bo od poniedziałku będę jeżdzić do szpitala ponad 20 km (ale blisko zary witamy w gronie , kolejny diabełek mile widziany Cytat:
|
|
|
#3283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niestety..wg mnie jest bardzo droga. kosztuje 400zl. Na stronie mozesz sobie sprawdzic wszystkie ceny http://www.zara.com/webapp/wcs/store.../en/zara-S2011 Ta torebka wystepuje w roznych kolorach i jest dobrze wykonana. A ja bylam dzisiaj w plazie i browarze (musze zaczac nosic ze soba aparat) Widac, ze swiezo po dostawie, wszystkie marynarki w pelnej rozmiarowce. Tak samo koralowe spodniczki, widzialam tez biale. Byly tulipanowe sukienki, te sukienki z zalacznika- ta zielona we wzorki jest sztywna. Ta 3 kolorowa jest bardzo fajna ale na mnie odstawaly kieszenie. W poznaniu caly czas nie ma pomaranczowych/rozowych spodniczek Pojawily sie te w dlugosci midi. Czuje, ze ktoras marynarka bedzie moja (biala czy kobaltowa?)
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3285 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
boski
|
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
masz nasze wsparcie
Gabi, jak zajrzałam do Zary, to i do Sephory - wróciłam bogatsza o pomadkę Addict - Diorkiss zainteresowałam się tym odcieniem jak Ty kupiłaś i proszę jest boska!mam nadzieję, że ta pomarańczowa spódniczka będzie w większej ilości rozmiarów po dostawie
|
|
#3288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3289 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, w której Zarze, dostępne są w pełnej rozmiarówce (konkretnie chodzi mi o S) marynarki kobaltowe? Z góry dzięki za info
|
|
|
|
|
#3290 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() najlepiej zadzwoń do sklepu - od razu Ci powiedzą, w której zarze w Warszawie jest dany rozmiar |
|
|
|
|
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ktorej bylas? Ja tez przelotem i od razu pomyslalam ,ze sa po dostawie bo tyyyyle fajnych rzeczy Ja planuje jutro podjechac po ta kwiatowa spodniczke, ma tyle kolorow,ze bedzie pasowala do wszystkiego, mam nadzieje,ze do rozowej marynarki tez I dresowe spodnie (granatowe) sa swietne. No i na kobaltowa marynare choruje
|
|
|
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaa wlasnie zadzwonili do mnie z zary, ze rozpatrzono pozytywnie reklamacje mojego rozciagnietego po praniu sweterka.... a obiecalam sobie dzisiaj, ze nie skusze sie na rozowa marynarke... chyba kolejna zlamana obietnica
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny odnosnie reklamacji, glupia jestem bo zawsze jak mi sie cos zepsuje to nic z tym nie robie, a tak przeciez moglabym kupic sobie cos innego bo i tak w tych rzeczach nie chodze.
Tylko zauwazylam,ze paragony mi blakna? Czasem cos kupie i po miesiacu paragon prawie jest bialy i nie ma na nim daty zakupu. Tez tak macie? gdzie trzymacie paragony? |
|
|
|
|
#3295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale oczywiście mogę się mylić
|
|
|
|
|
|
#3296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jednak ja chyba przesadzam, bo co chwilę wpada mi w oko jakaś rzecz i muszę ją mieć .Ta bluzka długo za mną chodziła i dzisiaj miała swoją premierę. Marynarka jest też z Zary, ale stara kolekcja, chyba ten sam model co tej słynnej różowej? Edytowane przez ona123ona Czas edycji: 2011-03-25 o 18:39 |
|
|
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak to jest jak minęło już 30 dni od zakupu, a coś mi się zepsuje - mam prawo reklamować na jakiej podstawie?
|
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba zaczne je wkladac w jedno miejsce
bo wszedzie mam te paragony. Nie mam pojecia,ale chyba masz 2 lata gwarancji? i mozesz reklamowac
|
|
|
|
|
#3299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja akurat nie mam problemu z blaknącymi paragonami, a trzymam je nawet przez 3 -4 lata ( , w sumie nie wiem po co), te z ostatnich 3 miesiecy w portfelu, potem lądują w specjalnym koszyczku, a po roku wkladam je do pudelka. ja chyba jakas nienormalna jestem ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
i na tej podstawie reklamacja musi zostac uwzględniona. warto sie na to powolac przy pisaniu odwolania.
Fitnesuję od 12.10.2009. teraz 3 razy w tygodniu ![]() Codziennie godzinny spacerek z Abi Bez słodyczy od 07.04.2010 Edytowane przez budgetka Czas edycji: 2011-03-25 o 18:43 |
||
|
|
|
|
#3300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

bo ja będę miała tylko 1,5 godziny na oba sklepy

. na szczescie on ma swoje hobby, ja mam swoje i nawzajem sie rozgrzeszamy
(ale blisko zary
, kolejny diabełek mile widziany
I tutaj koło się zamyka Ech.....Na dodatek presja środowiska, że powinnam mieć już kolejne, bo za duża różnica wieku między dziećmi, bo lata lecą itp., itd. a nie każdemu chcę opowiadać dlaczego się boję, bo to osobiste powody Nikt nie zdaje sobie sprawy tylko jak takie teksty potrafią ranić, gdy się dziecka bardzo pragnie, a zdrowie nie bardzo pozwala

Córcia była wymodlona, ale przyszła na świat poprzez cc, a ja niestety wpadłam w choróbska typu skaczące nadciśnienie na tle nerwowym, biorę leki i wszystko jest ok, ale strasznie się boję co by było, gdybym musiała je odstawić
Ja mam siostre 9 lat starszą i jest ok, nie przejmuj co gadają
słodka
W końcu cuda też się zdarzają

, w sumie nie wiem po co), te z ostatnich 3 miesiecy w portfelu, potem lądują w specjalnym koszyczku, a po roku wkladam je do pudelka. ja chyba jakas nienormalna jestem