|
|
#2971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
Cytat:
|
|
#2972 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Moze to tłumaczy moją patologiczną monogamiczność ![]() Gosz, dokopałam się do zdjęć Pin Kobito, jak to możliwe, że Ty nie jesteś modelką?!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-03-25 o 19:32 |
|
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
Wieści z frontu testowego - podoba mi się Stella in Two
Chanel 19 edp - jakieś takie... dymne.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
witaj, zjawo!!!!!! opowiadaj- cyc podziałal? Orany, muszę zmyć włosy, bo znów wyjdą czarne
|
|
#2977 | ||
|
Zakorzenienie
|
jak myją perfekcyjne nie mam pojęcia. Ja myję raz w roku. W razie co zawsze można spuścić rolety
![]() bedom ci jakieś testy na czystość robić ![]() ![]() no włacha, tylko,że tańcowanie z flaszką w objęciach, po uprzednim zużyciu połowy zawartości jest obarczone wysokim stopniem ryzyka ![]() Cytat:
Też się nie skapnęłam,że zbeszcześciłeś ten wiekopojmny utwór poznańskich gwiazd ![]() ale w sumie wsjo ryba, bo powiem Ci,że po leczeniu kolorowe sny są równie prawdopodobne jak wirujący świat ![]() Cytat:
Słyszałam,że Flo wypuścili Ciekawe co ja teraz zrobię z tym salami faszerowanym widelcem i wielkim cycem
|
|
#2978 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Eee... i zastanawiam się czy któraś z nich ma tak, że myje szamponem, nakłada odżywkę, niechby nawet tego kokosa wcześniej, a potem się czesze i JUŻ i wygląda super? 2. jakim żelem? Bo jak w sprayu to już brzmi fajnie.3. a masz tendencje? Bo u mnie to posucha, panocku, nic im nie szkodzi. |
|
|
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
Ju - mnie się podobają - myślę, że byłyby idealne na lato. Są takie nieupierdliwe
Choć - w moim odczuciu - do klasycznej Stelli to im daleeeeekoooo
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2981 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wtedy dochodzę do wniosku, że zmarnowałam dwa lata i nie warto było się tak męczyć ![]() Cytat:
![]() Umiesz liczyć licz na siebie Only ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-25 o 19:54 |
|||
|
|
|
#2982 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2983 | ||
|
|
Cytat:
OMG, to im 1/3 doby zajmuje ułożenie włosów?! A później co, jak gejsza tydzień spać na specjalnym rusztowaniu? Avonowy, taki w żarówiastoróżowym opakowaniu ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
ni mom. Na moim osiedlu gazu nie przewidzieli
![]() ale mogę potraktować prądem ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
![]() jak dobrze,że mi się nic nie kręci nigdzie
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
Ju - czy doszła moja paczuszka? Jak wrażenia?
|
|
|
#2986 | |
|
|
Cytat:
![]() Bo jak to drugie to moja siostra nazywa takie sytuacje "zmarnowane zakochanie" ![]() Yyyy, to jednak się jeszcze wstrzymam
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2987 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ad2. tylko ten haseceral to trza z przerwami ad3. zdzirowaty jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i gratki z okazji Lolitki bidna dentysta nie jest straszny
|
|
|
#2988 | |
|
Nindżopesz
|
Chesz czy nie i tak Ci powiem co jest co, bendziesz brylować w towarzystwie
![]() Plopping o ile nie pokręciłam nazwy to zginanie się po myciu wpół nad ręcznikiem, układanie włosia na tym ręczniku, dociskanie czerepu i zawiązywanie na włosach czegoś na kształt turbanu. Po 15 min się zdejmuje i rzekomo cudne loki od nasady. Harmonijkowanie to w sumie ugniatanie loków ręką ale bez zaciskania ich w dłoni tylko przyciskanie otwartej dłoni do czerepu. Żabkowanie to chyba podpinanie włosów u nasady spinkami-żabkami coby nabrały kształtu odstającej burzy loków. Cytat:
Albo przerzucić włosię w bok i nie drgnąć nie daj Boże.Ciekawe jak z seksem w tej pozycji? |
|
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
a jak jesteśmy przy tematach włosowych- który wax to ten jedynie słuszny? Miałam kiedyś jakiś, i gdyby nie to,że niemiłosiernie capił pastą do podłogi to byśmy się polubili. I tak się zastanawiam czy to był TEN wax?
|
#2990 |
|
Nindżopesz
|
Napewno nigdzie?
![]() Może zrobię sobie dzisiaj plopping na...
|
|
|
|
#2991 |
|
grozi wypollizowaniem
|
boze ..nie mogę uwierzyc ze we wtorek moje dziecie poczęte w znoju i pocie i dopieszczane 2 lata zawiśnie w końcu na ścianie
|
|
#2992 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
srup plopping menszu temu
![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
chyba że bezloczki sie nie liczom jako materiał ćwiczebny
|
|
|
|
|
#2993 | |
|
|
Cytat:
Jak kiedyś sobie pomyślę, że jestem nienormalna to sobie to przypomnę. I od razu zmienię zdanie ![]() A włosy APL czy tam inne literki tajemnicze to co oznacza?
|
|
|
|
#2994 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
aż poszłam sprawdzić i
|
#2997 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
2. zapewne coś źle zrobiłaś Np. nie w te mańke skręciłaś końce turbanu, bo to skręcać czeba ![]() Jakby co - ja nie próbowałam, ja nic nie wiem. ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Tego skrótu nie rozgryzłam
|
||
|
|
|
#2998 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
instruktaż (ząbki gratis)i obracek Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-03-25 o 20:21 |
|
|
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
it's complicated ![]() ale za każdym razem wpadałam w czarną rozpacz na jakieś 2 lata, zanim zdołałam wreszcie zapomnieć i się jakoś wygrzebać na powierzchnię never ever ![]() a nie na japońskich drewnianych podstawkach? Pff, mięczaki ![]() Spsikałam się Habanitą i po raz pierwszy w życiu zamiast bagien, zatęchłych wyziewów i orzechowej nalewki wyszło z niej jakies owocowo-pudrowe-kwiatowe coś kunieć świata ![]() Czy Wy też tak macie, że z czasem straszne kyllery i siekiery przestają Was przerażać?
|
|
#3000 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nom to bedzie metafizycznie przezycie-prawie jak poród
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

Moze to tłumaczy moją patologiczną monogamiczność
Kobito, jak to możliwe, że Ty nie jesteś modelką?!

Chanel 19 edp - jakieś takie... dymne.

Fstyt mi... o jaaak miii fstyyyt!!!
Też się nie skapnęłam,że zbeszcześciłeś ten wiekopojmny utwór poznańskich gwiazd 

Bo jak w sprayu to już brzmi fajnie.

dentysta nie jest straszny