|
|
#751 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Ojj , a ja chyba spędzę weekend w łóżku. :/
Coś mnie łapie od kilku dni a dziś już mnie gorączka chyciła ![]() Chociaż może to i dobrze jeden spokojny weekend odkąd z exxem nie jestem
|
#752 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oby lało!
|
|
|
#753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Napiszę Ci coś w związku z tym na gg.
![]() Co do reszty Twojego postu - szukam i nic konkretnego nie umiem na ten temat znaleźć. Czyżby związek laktoza a pryszcze to zagadka do rozwiązania? ![]() Cytat:
![]() Nie wierzę! Twarda Dżuniora tęskni za eksem.. nigdy po sobie nie dawałaś poznać, zawsze myślałam że po Tobie wszystko spływa jak po kaczce i to Ty dzierżysz władzę nad zachciankami eksów. Czyżbym się myliła? Cytat:
Ma też żonę od niecałego roku
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak samo i jutro ma lac..
A mialam isc na spacer z ...
|
|
#755 |
|
Rozeznanie
|
Spacer w deszczu też może być przyjemny, zależy od towarzysza
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
Tak.. i nie prostuje wlosow bo i tak bede wygladala jak kura.
![]() Zycze Wam ogolem milego weekendu-tym co maja wolne ![]() W wolnej chwili i dostepie do neta to Was zaklikam
|
|
#757 |
|
Raczkowanie
|
Hej wszystkim
Nie ma to jak romantyczny wieczór z komputerem przy piwie.
|
#758 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#759 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem skąd ta bariera we mnie ale chciała bym żeby w końcu minęła i żebym zaczęła normalnie funkcjonować...Tyle razy mi już nie wyszło,ze nawet nie chce próbować od nowa czegokolwiek bo wiem,ze spieprze to po miesiącu bo będę się bała...I tak jak OtTakaJa miała problem z przełamaniem swojego lęku w nowym związku tak ja nadal borykam się z lękiem przed angażowaniem się w cokolwiek...Boję się,że ktoś znowu mnie skrzywdzi tak jak zawsze więc z automatu banuje każdego potencjalnego kandydata... Chciała bym sie zakochać,zacząć na nowo budować swoje życie i za każdym razem kiedy już czuję sie na to gotowa wszystko się sypie I faktycznie po paru nieudanych związkach staram się stłamsić w sobie to wszystko co związane z uczuciowością bo tak jest lepiej...Nikt mnie nie rani a nawet jeśli mnie skrzywdzi to staram się nie pokazywać tego po sobie... Moze właśnie dlatego po 6 miesiacach ciągłego poniżania się przed exem dałam sobie w końcu spokój i stw.że mam go głęboko chociaż czasami chciała bym,żeby zadzwonił tak jak to robił jeszcze w ubiegłe lato chociaż nie byliśmy razem...Żeby napisał,że tęskni,że wyczekuje przyjazdu,że nie może się doczekać bo chciał by mnie już przytulić...Teraz wiem,ze karmił mnie złudnymi nadziejami na powrót a ja nie chcę już więcej płaszczyć się przed nim prosząc chociaż o odrobinę uczucia skoro nie chce jej sam z siebie dać...
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-03-25 o 20:20 |
|
|
|
|
#760 |
|
Raczkowanie
|
Chodzi Ci o moje piwo?
![]() Heh, towarzystwo faktycznie, pierwsza klasa ![]() W ogóle mi się coś o uszy obiło wcześniej, że w totka wygrałaś Na co przeznaczysz wygraną??
|
#761 |
|
Rozeznanie
|
juniorka fajny masz podpis
![]() Dobra moje drogie. Chwila szczerości. Po 9 miesiącach od rozstania i po 3 tygodniach bez kontaktu powiem wam co się dzieje w mej bańce Zaczynajmy. Powiem wam, że nie wiem co czuję do eksa i czy w ogóle czuję. Nie rozkminiam tego co było, nie przypominam sobie dobry chwil, ani złych. Zero związkowych wspomnień, zero pozwiązkowych wspomnień. Jak o nim myślę, to nie w ten sposób, bardziej widzę jego osobę i w sumie też nie potrafię powiedzieć czego te myśli dotyczą. Nie ma w nich smutku jednak czasem mi smutno ;/ W głębi serca mam nadzieję, że zobaczy co stracił i będzie się płaszczył i w głębi tego samego serca wiem, że chyba go nie chcę. Poza głębią serca nie chcę żeby się odezwał i chcę się wyrwać z tego. Widzę, że to nie facet dla mnie i żadnego szczęśliwego związku by z tego nie było. Widzę wszystkie jego wady jak na dłoni. Nie rusza mnie jego widok z laską inną, a z drugiej strony wiem, że serce by mi się ścisnęło jakby kogoś sobie znalazł. Taka oto schizofrenia mnie dopadła. Nadmieniam ponownie, że nie wiem co u niego, unikam miejsc gdzie może być i żadnych społecznościówek i innych takich żeby jego poczynania śledzić nie posiadam, jego kolegę nawet zablokowałam. No to się wygadałam
|
#762 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję, dziękuję to tylko dwa tysie, więc przeznaczone zostaną na najbardziej potrzebne rzeczy, ubrania, kosmetyki![]() Juniorka mam podobnie. Ktoś raz zawiódł moje zaufanie, a ja podświadomie odrzucam każdego nowego potencjalnego Nie umiem pozbyć się tej myśli że kolejna osoba tez po jakimś czasie mnie zrani i znowu zacznie się to samo. Z jednej strony nie chcę mieć nikogo, bo jakoś sobie radzę będąc sama, ale z drugiej strony jest ta chęć bliskości, czułości i świadomości bycia dla kogoś kimś najważniejszym. Z facetem źle, a bez niego jeszcze gorzej
|
|
|
#763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiem,ze ładny Bo Twój
|
|
#764 |
|
Rozeznanie
|
No bez przesadyzmu... Prawda jest taka, że jak się spotka TEGO to kopnie człowieka i nic nie da bronienie się przed uczuciem i inne takie... Mimo wszystko się spróbuje pomimo obaw, że nie wypali. Kiedyś się zamykałam po niewypałach, mówiłam sobie, że będę twarda i nie będę się zakochwiać. Teraz mówię wam, że będę. Nawet jeśli będę cierpiała potem, to chcę kochać.
|
#765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No ok, może się zdarzyć też taka opcja, że Cię ktoś skrzywdzi, no ale kochana, to lepiej całe życie żyć tak jak teraz? Wolisz być nieszczęśliwa ale spokojna o to, że żaden facet Cię nie skrzywdzi? Kto nie ryzykuje ten nie zyskuje. |
||
|
|
|
#766 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niech będzie z facetem źle, bez niego o niebo lepiej Też chce kochać, ale takiego co mnie nie zostawi![]()
|
|
|
#767 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Też bym chciała wygrać tylko dwa tysie... I ja mam to samo chyba... Ale u mnie minął bardzo krótki czas, więc nie wiem... Albo po prostu wracam do mojej fazy wcześniejszej pt 'facetom jako potencjalnym partnerom - dziękujemy' Ja to mam nadzieję, że każda z nas znajdzie takiego faceta, który się okaże naszym ideałem... Marzycielka ![]() Jednak jadę na piwo z koleżankami. Trzymajcie się ciepło, miłego wieczorku
|
|
#768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szczerze?? Wolę być sama i czekać na normalnego faceta niz być z jakimś pierwszym lepszym deklem co postąpi jak ten ostatni z którym sie spotykałam ).Nie masz tak,ze boisz sie ze przez wcześniejsze niezbyt miłe wspomnienia związkowe zranisz kogoś chociaż nie będziesz chciała ??
|
|
#769 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#770 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Koteczku mój drogi Pierwszy facet z którym byłam postawił mnie po 2 latach przed faktem dokonanym,ze ma inną...Kolejny zostawił mnie dla mojej najlepszej przyjaciółki...Potem był zeschizowany sąsiad z 3 pietra,trafił się M.... 3 lata związku,pare miesięcy przerwy 6 miesiecy bawienia sie mną i baju baj maszkaro... W między czasie było jeszcze kilku potencjalnych szybko zbywanych po miesiącu bo zaczęły się angaże,zamykanie w klatce,zazdrości,wieczne sprawdzanie co robię,gdzie jestem,z kim,po co,jak gdzie i dlaczego... I zawsze to samo,ze ja zła i niedobra zakręciłam w główce a potem sie wycofałam...Do mnie niestety jak do jajka trzeba ostrożnie i z cierpliwością bo za szybko się płoszę jak mi ktoś nagle zmienia życie o 360 nie pytając mnie o zgodę
|
|
#771 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Nie podejmuję się zadania nadrobienia wszystkich stron
Cofnęłam się jedynie o jakieś 4 do tyłu, żeby się mniej więcej rozeznać w sytuacji ![]() Pochwalę się Wam, że gdy mnie nie było przez te kilka dni, to poprawiłam sporo ocen, ćwiczyłam i byłam z kolegą na wycieczce rowerowej ![]() Cytat:
Jak z mamą i siostrą postanowiłyśmy kupić pieska, to on powiedział, że się nie będzie do niego dotykał, nie będzie go karmił ani wyprowadzał, że same się mamy zajmować. No i faktycznie się do psa nie dotykał... cały jeden wieczór Teraz pies go kocha najbardziej, tata najwięcej z nim wychodzi, najwięcej się z nim bawi ![]() Cytat:
Piękny i szczurek i paznokcie ![]() Cytat:
Jak dziadek mieszkał obok mnie, to kotek do nas często przychodził, ale dziadek się przeprowadził trochę dalej i kotek nas nie odwiedza już ![]() Ale dużo zajęcia z takim zwierzakiem nie ma Trzeba mu wymieniać piasek w kuwecie (chyba, że się nauczy go robić na dworze), nakarmić i raz na jakiś czas się z nim pobawić Resztę dnia kotek się zajmuje sam sobą albo śpi ![]() ![]() Widzę, że i Siaaaa i Ty macie jakichś tajemniczych wielbicieli ![]() Chyba się dużo działo jak mnie tu nie było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#772 |
|
Rozeznanie
|
Dziwnie jest mi obserwować "związek", który wiem, że się rozpadnie. Ciekawe wnioski człowiek wysnuwa czytając to forum i inaczej zaczyna patrzeć, więcej się widzi po prostu...
|
#773 |
|
Raczkowanie
|
Witam Wizażanki.
Czytam Was od kilku dni i chyba do Was dołączę Jestem w totalnej rozsypce. Kończy mi się prawie 8 letni związek i kompletnie sobie nie potrafię z tym poradzić Czuję, że długo będzie bolało. W dwa dni schudłam 1,5 kg i nie mogę nic przełknąć
|
#774 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Wiem tylko tyle że ja lubie jego, a on lubi mnie, spędzamy razem bardzo dużo czasu, przy nim nigdy się nie nudze i nie jestem smutna. Rozśmiesza mnie do łez i czasem potrafi nieźle zaskoczyć- co na prawdę nie jest łatwe . Jak dla mnie może być tylko moim kolegą, ale żeby do cholery byłCytat:
. Właśnie ściągam te ćwiczenia, które brazil butt litf od Ciebie |
||
|
|
|
#775 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi się właśnie rozpada związek. Krótszy, ale boli niesamowicie. Najgorsze jest to uczucie, że jeśli nie będę z Nim to zostanę sama na całe życie. Chociaż wiem, że jeśli rzeczywiście zerwiemy to problemu ze znalezieniem faceta nie będzie. Ale będzie problem ze znalezieniem takiego, z którym chciałabym być dłużej,a może nawet założyć z Nim rodzinę. |
|
|
|
|
#776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedzialem ze w koncu zdobedziesz sie na te wyznanie juniorka !! nie no joke ![]() a tak na serio to wiesz KAZDY zwiazek niesie ryzyko ze moze sie rozpierdzielic takze chcac byc szczesliwym = trzeba zaryzykowac![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wczoraj przepłakałam całą noc, a on nic sobie z tego nie robi... Nie wiem co w niego ostatnio wstąpiło, ale ten człowiek chyba nie ma uczuć. Jest mi obcy... ;( Co do nowego faceta, to wiem, że tak się mówi, ale nie zamierzam szukać... Bo wiem, że i tak się rozpadnie prędzej czy później. Szkoda życia na cierpienie przez faceta, a poza tym nie wiem czy by ktoś mnie zechciał Nie jestem jakaś wyjątkowa, po co komu dziewczyna po "przejściach"
|
|
#778 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przecież ze mnie jest kawał sucz ![]() A tak serio to musiał byś urosnąć troszkę do mnie ![]() Ja z góry wiem,ze będzie klapa bo zawsze sie doszukuje chociażby drobnego szczegółu który mnie zrazi choćby był błahostką Dla mnie słowo "idealnie" nie istnieje...Każdy diament ma przecież skaze dlatego jak związek jest zbyt idealny to ja na siłę szukam dziury w całym pięknie bo za dobrze mi jest i załącza sie lampka alarmowa... Paradox16 nie dziwię Ci się...Ja niestety też tak myślałam przez dłuższy czas a potem...Mija z czasem,zaczyna boleć coraz mniej a świat znowu ma wiele kolorów nie tylko czarny i biały...A ciągnąć coś na siłę chyba nie ma większego sensu...Zobaczysz,ze wszystko z czasem się ułoży
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-03-25 o 22:05 |
|
|
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu na sile szukac dziury w calym? boisz sie ze jest dobrze? czemu? taka cisza przed burza czy jak? w ogole czemu odrazu czarny scenariusz?
|
|
|
|
|
#780 |
|
Rozeznanie
|
juniorka ja Ci powiem, że jak zaczynam nowy związek, to tylko czekam na moment kiedy się skończy. Nawet jak oni coś ze mną planują, to tylko się uśmiecham i myślę: "pięknie mówisz" i nie wierzę w te słowa nic, a nic. Najlepsze jest jak ktoś mi powie, że mnie kocha, śmiać mi się chce (nie ze szczęścia)
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.

jeden spokojny weekend odkąd z exxem nie jestem 

Oby lało!

Na co przeznaczysz wygraną?? 
to tylko dwa tysie, więc przeznaczone zostaną na najbardziej potrzebne rzeczy, ubrania, kosmetyki
szczerze??
).