|
|
#3571 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Betterware
Witam , u mnie pierwsze koty za płoty , zamówiłam paczka przyszła w 2 dni . Ale mam pytanko czy ktoś miał PLASTRY WSPOMAGAJĄCE OCZYSZCZANIE Z TOKSYN,,, jakie sa opinie
|
|
|
|
#3572 |
|
Raczkowanie
|
u mnie klientka bierze dla swojej mamy i jest zadowolona, ale trzeba pamiętać najlepiej wziąć całą serię tzn.aż plastry będą czyste, a to już jest indywidualna sprawa
|
#3573 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo fajnie by było mieć tyle pkt więcej;D
|
|
|
|
|
#3574 |
|
BAN stały
|
Jeśli chodzi o plastry oczyszczające to one nigdy nie będą czyste-białe ale to tylko z tego powodu, że codziennie jesteśmy narażeni na "wdychanie" toksyn, samochody, spaliny, itp.
Dlatego nie wierzcie firmom, które naciągają mówiąc, że musisz kupować i naklejać dopóki nie będą białe - to pic. No chyba, że zamkniecie się w sterylnym, zamkniętym pomieszczeniu
|
|
|
|
#3575 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
A czy ktoś może się orientuje czy w kwietniu również będzie jakaś promocja dla osób które będą chciały do nas dołaczyć?
|
|
|
|
#3576 |
|
BAN stały
|
Chyba niestety nie
|
|
|
|
#3577 |
|
Raczkowanie
|
Witam kobietki i jak zamawiamy dzisiaj?
|
#3578 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3579 |
|
Raczkowanie
|
koło 11-tej
|
|
|
|
#3580 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3581 |
|
Raczkowanie
|
kurde nie mogę się zalogować, zawiesili się czy jak?
|
#3582 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
Muszą mieć jakąś awarie
|
#3584 |
|
Wtajemniczenie
|
Już działa. Ale nadal nie pisze jakie są braki czyli nadal nie ma tych rzeczy co mialy byc 25marca dobrze zrozumialam?
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- A już złożyłam ;D wszystko było. ;D Wy zawsze wiecie kiedy wam paczka przyjdzie? Skąd to wiecie? Piszą do was meila? Ile czekacie na takiego meila? Do mnie nikt nie napisał
|
|
|
|
#3585 |
|
Raczkowanie
|
a u mnie brak truskawkowej torby i to dla mnie więc jest ok ale poczekam jeszcze trochę
---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- do mnie przychodzi powiadomienie z UPS-u kiedy będzie paczka
|
#3586 |
|
Przyczajenie
|
-
A już złożyłam ;D wszystko było. ;D Wy zawsze wiecie kiedy wam paczka przyjdzie? Skąd to wiecie? Piszą do was meila? Ile czekacie na takiego meila? Do mnie nikt nie napisał [/QUOTE]Ja zamówiłam we wtorek , a paczka przyszła w czwartek rano , a w środę dostałam emaila do kuriera że będą następnego dnia ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- tak mnie ciekawi gdzie wy czytacie o tych brakach i gdzie jest napisane że np. będą 25 marca ja szperam i szperam i nic nie moge znaleź . Czy po prostu składacie zamówienie a później je anulujecie |
|
|
|
#3587 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- a zamawiała któraś w piątek? Kiedy się paczki można spodziewać? Ostatnio dziewczyny mówią,że paczki dochodza nawet szybko,już po dwóch dniach. No ale że teraz weekend to ciekawa jestem czy będzie we wtorek czy dużo później ;D Edytowane przez konwalia39 Czas edycji: 2011-03-25 o 13:51 |
|
|
|
|
#3588 |
|
Raczkowanie
|
ja spodziewam się paczki we wtorek a najpóżniej w środę ostatnio firma stara się
|
#3589 |
|
Przyczajenie
|
dziękuję , już sobie znalazłam
|
|
|
|
#3590 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
miał ktoś te ubezpieczenie Allianz? bo tak teraz czytam i jestem ciekawa czy to rzeczywiscie sie oplaca,bo np moja babcia taka schorowana tyle wydaje na lekarzy i w jej przypadku bardzo by się to jej opłacało. Ale nie chce jej polecać bo potem się okaże że to pic na wode i będzie na mnie. w ogole czemu betterware się tym zajmuje? My mamy coś z tego czy jak bo się trochę pogubiłam
|
|
|
|
|
#3591 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
myślałam ,że polecamy skoro sprzedają ulotki z tego bo w cenniku widziałam że są do kupienia i dlatego tak wywnioskowałam :d Jeszcze raz dzięki za odpowiedz
|
|
|
|
|
#3592 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a widziałyście już może kiedyś tą gre piłkarzyki co są w kwietniowym katalogu? były wcześniej....mam zainteresowaną klientkę a nie wiem czy warto polecić ....
|
|
|
|
#3593 |
|
Raczkowanie
|
zauważ,że to jest nie jest zbyt wielkich rozmiarów(51x31x9,5) czyli typowo dla małych chłopców-dobre na króliczka
|
#3594 |
|
Raczkowanie
|
właśnie to ma być dla jej synka ...mam nadzieję, że się sprawdzi....cena dosyć duża...żeby się tylko nie okazało,że to nie będzie zbyt trwałe...no ale zobaczymy jak zamówi to będę wiedziała
|
|
|
|
#3595 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny! Co robicie żeby skuteczniej sprzedawać produkty Betterware?! Chodzi mi o to czy dajecie jakieś swoje promocje, np. kup za tyle a otrzymasz.... albo kup to a to bedziesz miec taniej.... robicie cos takiego? Bo czytalam na innym forum,że dziewczyny dołączają karteczki do katalogów i piszą PROMOCJA itd.. działa to? W jaki sposób można pozyskiwać klientów,gdzie rozdajecie swoje katalogi? Bardzo proszę o odpowiedź doświadczone osoby które długo już są w Betterware i robią coś takiego. Ja jestem krótko w tej firmie i niestety jeszcze jestem niedoświadczona.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie robie zadnych obnizek i ofert dodatkowych
przy duzym zamowieniu (pozwyzej 100 zl) dorzucam drobny gratis (typu mydlo M&H) - kiedys do mniejszych dodawalam tez dlugopisy, ale tu sa za drogie katalogi wg mnie zeby tak rozpieszczac klientow ostatnio dwie znajome z Ori poprosily mnie o rabat, bo jedna bala sie, ze produkt to sciema (aerozol do uszczelniania), a dla drugiej po prostu bylo za drogo (plastry oczyszczajace) - zgodzilam sie, ale to tylko jednorazowo
|
#3597 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
mam pytanie czy możecie mi cos napisać o PŁYN PR ZECIWROZTOCZOM Kod 59466 jestem bardzo ciekawe czy faktycznie działa
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
i co z tym aerozolem do uszczelniania - ściema czy nie ?
|
|
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, w poniedzialek sie z nia spotkam to spytam
ale nic nie dzwonila, ze cos nie tak wiec moze jest zadowolona i ta od plastrow ma w ogole jakiegos hopla na punkcie tych wszystkich telesprzedazy teraz w piatek mowi do mnie, ze widziala w tv ekologiczna kule do prania i juz miala dzwonic i kupowac, ale przypomniala sobie, ze jest taka w B to zapyta najpierw mnie powiedzialam, ze spoko itp to ona na to, ze poczeka na promcje... a tv miala juz kupowac drozsza
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
bylabym bardzo wdzięczna gdybyś zapytała o opinie o tym aerozolu bo mój tata mnie pytał i nie chce go wprowadzać w błąd a nie jest to tania rzecz..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

bo fajnie by było mieć tyle pkt więcej;D
A czy ktoś może się orientuje czy w kwietniu również będzie jakaś promocja dla osób które będą chciały do nas dołaczyć? 

ale dalej pokazuja się te braki.. o ktorej trzeba zamawiac zeby juz bylo normalnie? Bo dzisiaj mają być już na magazynie ;D

powiedzialam, ze spoko itp to ona na to, ze poczeka na promcje... a tv miala juz kupowac drozsza