|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Winter, Betty
Źle mi...
|
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3063 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie bardziej o filmy chodziło ![]() Cytat:
Poszłabym na to do kina- nawet nie we środę ![]() Może być Biedna... Cytat:
Muszę wreszcie do Ciebie pojechać
|
|
#3064 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Widzę, że Spooo wciągła Saga
![]() Ale polecam książki, chyba lepsze jak film Cytat:
Flo, my tu sami swoi, przyznaj się, że założyłaś mini i nr w stylu Sharon Stone ![]() ----- ale się dziś naoglądałam ciuchów, byłam na pysznym jedzonku z przyjaciółką i kupiłam płaszcz w TS, bardzo fajny, na szczęście krakowska klontfa w Bydg nie działa ![]() pyt - czy ktoś używał Flavo C i Flavo C Forte???
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3066 |
|
never say no to panda
|
bez wcześniejszych podstaw książkowych film może być ciut mało zrozumiały (jeszcze Nocny to pół biedy, ale Dzienny Patrol, to już w ogóle radosna twórczość na temat)
a po przeczytaniu książki okaże się kiepskawy niestety i żaden z aktorów nie pokrywał się z moim wyobrażeniem postaci Patroli, chociaż filmowy Heser i Zavulon całkiem nieźli - wbili mi się w łeb Anton taki se... po Patrolach polecam Labirynt Odbić - tyż Łukajnienki - super cyberpunk ![]() a ja się przychodzę wyżalić: dlaczego do kufy nędzy, jak mi się jakiś kosmetyk spodoba, to go muszą wycofywać? z Rossmanów wycofują Bielendę - na czele z moim ukochanym dwufazowym demakijażem awokado
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-03-25 o 22:57 |
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes- używałam Flavo C. Przy pierwszym opakowaniu - cut,mjut, ożeszky
Przy regularnym stosowaniu cera wygładzona, napięta, zniknęły przebarwienia po syfkach, cera była jednolita, miała taki zdrowy kolorytJak za jakiś czas powtarzałam kurację to już tego efektu nie było Nie wiem, czy się do niego przyzwyczaiłam czy co Ale ogólnie polecam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-03-25 o 23:05 |
|
|
|
#3068 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
A co napsociłyście?
![]() Cytat:
Idę się marcować
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3069 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. ja nie wiedziałm z jakiej okazji tam jadę Cytat:
, ale pod spodem leginsy ![]() i gratuluję płaszcza , kiedyś duuużo w TS zanabywałam Cytat:
Cytat:
ad2. tego nie znam ad3. no cóż, klontfa jak nic ad1. nic fonchałyśmyad2. ad3. rozmowy wieczorne z P. ja: cholera cycki mi coraz bardziej grawitują P.: trzeba cię odwrócić
|
|
|
#3070 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Nie wiem, czy to dobra alternatywa dla złuszczania kwasem migdałowym i mikrodermabrazji???
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes - miałam to zielone. Pomarańczowego niet.
Obecnie mam serum migdałowe z BU i jestem bardzo zadowolona, choć nieco mnie po nim wysypuje
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam Padparadsche 100 ml
![]() ![]() chyba jej bedę uzywac do modlitw chroniących przed bankructwem
|
#3073 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
a już najbałdziej mnie wkufia mnie ten cały wątek z Jegorem (totżto całkowicie epizodyczna postać w książce była, a tutaj kręci się wszystko dookoła niego... i jeszcze Svieta jako jego mamka )i tatuś Anton.... w supermarketach sprawdzałam wcześniej: w pobliskich dwóch Tesco z Bielendy są kremisie i maseczki, natomiast demakijażu nie było w Realu i Carrefourze tyż nie pozostaje mi przeszukać inne Rossmanny i zrobic porządny zapas
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-03-25 o 23:52 |
|
|
|
|
#3074 | |||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() płaszcz chyba najporządniejszy ze wszystkich które oglądałam. TS fajne ma ciuchy aaa i byłam w Deni Cler, szok zwykła tunika 1200 pln ![]() Cytat:
Kurcze, chyba pojadę jutro i kupię te zielone, było po 50zeta. Dzięki za info, na Ciebie zawsze mogę liczyć Cytat:
Cena super, kupowana bezpośrednio u producenta. Mąż i brat mają śrubę, a ja jak zwykle trzeźwa, ✂✂✂✂a, Aaaa w maju 2010, ale wtedy było konkretnie
|
|
#3075 | ||
|
Zakorzenienie
|
przegapiłam w poptrzednim poście
![]() Laska nie maż się Cytat:
gratuluję ![]() tylko się dziwię, że we wspólnych nie kupowałaś bo ja dziś odebrałam paczuchęi ogłaszam dla siebie definitywny koniec zakupów perfumowych enterCytat:
![]() z Bielendy tylko kasztana używałam więc koniec mojego wymądrzania się ![]() wniuchuję się w Velvet Forest i , po paru chwilach trochę przysychają nie tak to pamiętam
|
|
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ellen Tracy Imagine Shimmer zielone, bardfzo fajny świezy , taki kwiatowo - limonkowy, czysty,
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-03-26 o 00:07 |
|
|
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiosenna kolacyjkę sobie jem, kalafior z jajkiem od szczesliwej kury
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-03-26 o 00:23 |
|
|
|
|
#3079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chcę się denerwować ![]() i polazłam obaczyć portfele Guess, jeden był naprawdę fajny, za✂✂✂iście kolorowy Cytat:
![]() byle do kwietnia
|
|
|
#3080 | |||
|
Zakorzenienie
|
No fakt nie było tu za dużo krwi, ale przynajmniej se na klatę popatrzyłam ![]() Idę po Ciebie True Jestem żądna Twej krwi Oj no ![]() Co Ci zrobić na pocieszkę? ![]() Ja wróciłam ze Zaćmienia, ale mnie nie zaćmiło pomimo wypitego piwa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3081 | ||
|
Zakorzenienie
|
ojoj jakie tu smuty w barze
wszystkie zgnębione, złe.....utulam , ściskam i ugłaskuje wszytkie w kupie i każdą z osobna ![]() i wqrfioną Winterię ( czy już nie?) i niearesztowaną ( ale nie wiem czemu nie, albo czemu niby tak) Florsencję i PindUpcię i nie wiem czy komuś jeszcze potrza... ooo wiem ,Maję , bo una na diecie jako i ja podźta do skrbitk
|
|
#3082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
samo z się wylazło a i ja dziś takie szczęśliwe jaja zdobyłam ![]() boskie ale bardziej do wąchania, niż pachnienia, bo słabo je czuję ![]() ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Cytat:
co tak rzadko wpadasz, kursa przecież pokończone ![]() i te zakupy Twoje wczoraj było robić bo dziś to ja już nie mogę
|
|
|
#3083 | |||||||
|
BAN stały
|
Hello
Polly, takie kurtki w typie tej, którą wkleiłaś, widziałem w Cubusie ![]() Cytat:
Co się dzieje mojemu Łinterku? ![]() Świetne wieści ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Pani pozwoli ---> ![]() Tylko nie hałasuj ludziom pod balkonami ![]() Albo Parfum de Peau Montana ![]() Sałata potwierdzi ![]() --- Psot (siostry kot) mnie dzisiaj kawą oblał Leży se u mnie na brzuchu, ja siedzę na kanapie i oglądam tv ("Kotka na gorącym, blaszanym dachu" ), podnoszę kubek z kawą do ust, i w momencie, w którym wziąłem łyka, postanowił pomiziać się pyszczkiem o dno kubka (dobrze, że kawa zimna była) Ale śmiałem się jak głupi sam do siebie |
|||||||
|
|
|
#3084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee niee ![]() Yyy...chyba jednak dostałam zaćmienia Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
generalnie ja tez dzisiaj jestem wkurfiona , przez rozmowy z pośrednikami od nieruchomośi , niec nie wiedzą, jakie sczególy, czy aktualne, kiedy mozna obejrzec a nawet o kóre ogłoszenie chodzi. mają zazdzwoni jak będa w niurze ale nie dzwonią ! A ja potrzebuje wartsztat albo halę ok. 150m z przyległościami. Chyba jak dziad zacne po ulicach chodzic i w każdej firmie pytac o ewentualnie wolne lokale .
|
|
#3086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to ja się jeszcze pochwalę, że wgryzł mi się w czerep kleszcz i zdechł był, znaczy jestem trująca
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-26 o 01:20 |
||
|
|
|
#3087 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Widzę, że dwa kiloski już zeszły? ![]() Cytat:
Co to jest TS? ![]() Cytat:
Aaaa, jak nie, to loooz ![]() Cytat:
Cytat:
--- Śniegowa breja u mnie
|
|||||
|
|
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wycyckają na maxa Top Secret u mnie puszek, ale też ![]() ---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ---------- to ja na pięterko mykam kolorowych
|
|
|
#3089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W czerep to niebezpieczne Co Wy z tym śniegiem? Aż się teraz boję do okna podejść Qrde ale w sumie by się zgadzało, najpierw Flo i Win coś pisały o śniegu, teraz gryx, niedługo do mnie dojdzie ![]() Kolorowych Tylko małż jeszcze z bratem swym gada
|
|
|
|
#3090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupowanie u producenta to bardzo cny procedr jest ![]() Cytat:
A z borelka nie ma żartów jak późno wykryta.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-03-26 o 01:57 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.

Prokutator stwierdził, że podpis schizo. na umowie jest prawdziwy i tylko musiałam potwierdzić, że faktycznie ten klient to podpisał
nic, a nic, ale to oznacza, że schizo. musiał być normalny, a chorobę, jak i ubezwłasnowolnienie zataił. Oczywiste jest, że chorzy na tę chorobę nie są "wariatami" i nie mają tego wypisanego na czole, dokumenty przez firmę zostały zweryfikowane pozytywnie czyli gut

, kiedyś duuużo w TS zanabywałam 

)
enter
, po paru chwilach trochę przysychają

Nie żadna podróbka - "oryginalnie zapakowany to perfum jest i nie przyjmuję negatywów i nie mam czym zrobić oryginalnych zdjęć butelki " 
), podnoszę kubek z kawą do ust, i w momencie, w którym wziąłem łyka, postanowił pomiziać się pyszczkiem o dno kubka (dobrze, że kawa zimna była)
i zdechł był, znaczy jestem trująca