Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Torby już pakujemy, wkrótce nasze dzieci tulić będziemy. Mamy maj-czerwiec. 1 1,61%
Mamuśki maj-czerwiec torby pakują, bo dzieci na świat powoli się szykują. 2 3,23%
Wiosenne promienie nas ogrzewają, mamy maj-czerwiec maluchy witają. 1 1,61%
Nasze dzieci dorastają i na świat się wydostają. 0 0%
Wszystkie świerszcze pięknie grają, bo mamy maj-czerwiec dzieci na świat wydają. 0 0%
Najpiękniejsza to melodia gdy głos dziecka słychać co dnia. 0 0%
Zbudynienie sięga zenitu, zamiast się pakować, my na forum pitu-pitu, mamy V-VI 2011 19 30,65%
Babciu, Dziadku jestem w drodze! W maju - czerwcu sie urodzę! 6 9,68%
Nie wytrzymam ani chwili! Chcę urodzić moi mili! 1 1,61%
Czas upływa nam jak rzeka - wyjdźcie dzieci! Mama czeka. 4 6,45%
Osiem części już za nami w tej będziemy już matkami! Mamusie majowo-czerwcowe 2011 28 45,16%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-26, 10:48   #2731
eweska
Moderatoreska

Dot.: Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki!

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
eweska mysle, ze te plamy nie zejda, bo juz kiedys cos takiego mi sie przytrafilo i uzywalismy reczniki w ciapy no ale sprobuje...wkurzona jestem fotki wozeczka zrobie jak maz posklada
zgadza się może nie zejść ale warto spróbować

Ja bym chciała mieć już łóżeczko zlożone,żeby zobaczyć jak się będzie prezentowało, ale nie ma kto mi go złożyć, a sama nie wiem czy dam radę :P
No i dość ciężkie jest.

Listopadowa zgdza się, ja mam opuchliznę cały dzień, aż się tak dziwnie chodzi, czuć różnicę jak się ma takie balony i chodzisz

Edytowane przez eweska
Czas edycji: 2011-03-26 o 10:49
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 10:50   #2732
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
eweska mysle, ze te plamy nie zejda, bo juz kiedys cos takiego mi sie przytrafilo i uzywalismy reczniki w ciapy no ale sprobuje...wkurzona jestem fotki wozeczka zrobie jak maz posklada

gusiagato
dawaj do mnie na espresso, mam tez colombe, ciasto takie Wielkanocne wloskie posiedzimy na tarasiku, juz wystawilismy parasol i bujaki, zapraszam
Już się zbieram oj chętnie, chętnie espresso, ciasto i to na tarasie

Szkoda ręczników Może jeszcze da się je uratować.

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 10:50   #2733
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
Świetne zakupy Właśnie sobie przypomniałam, że wanienki nie mamy. Całkiem z głowy mi wyleciała Jest jeszcze trochę czasu, więc na pewno zdążę !
Dziękować
U mnie też by się pewnie coś znalazło, o czym zapomniałam - np. osłonki na brodawki. Poza tym będę chyba jeszcze dokupywać mega pakę pampersów i chustek nawilżanych - oj szybko to schodzi

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość

Listopadowa, czy Ty widzisz co te "wredny małpiszonki" tu nam pisza, jakie rzeczy jedza
Paskudy jedne. No ale już całkiem niedługo odbijemy sobie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

za tydzien w weekend ma byc do 22 stopni na plusie

oby, choć patrząc przez okno (u nas śnieżek leży) trudno mi w to uwierzyć. A ja już chcę wiosnę, taką prawdziwą i nie tylko kilkudniową

Cytat:
Napisane przez Kiara76 Pokaż wiadomość

Dzisiaj przyszła moja flanelowa pościel dla małej i jestem pod mega wrażeniem. Jest milusia, mięciutka i dość gruba. Z pewnością zamówię u nich jeszcze jeden komplet, tak mi się podoba, a ja kocham pościel z flaneli.
Gdyby któraś była zaintersowana tą pościelą http://allegro.pl/mamo-tato-2-cz-pos...515110973.html

Zachorowałam na tę lampę, bo jak pierworodna była malusia, to w nocy żeby męża nie budzic zapalałam lampę stojącą przy łóżku, w której była bordowa żarówka i małej nie świeciło w oczka, małż nie budził się, a ja miałam wystaczające światło do manewrowania przy małej. Ale teraz mamy sporo afrykańskich dodatków w pokoju i tradycyjna lampa nie pasuje, a kupić zwykłą tylko żeby na rok była i potem sie jej pozbyć to mi szkoda.

Śliczna ta pościel, sama się nad nią zastanawiałam
A jaka lampa! Czad Niesamowicie klimatyczna!

Cytat:

Zobaczcie jeszcze zdjęcia porodówki, na której mam rodzić, z tym, że mimo fajnego wyposażenia u nas rodzi się nadal wyłącznie na leżąco, a podobno jak któraś mama poprosiła o posiedzenie we wannie, to usłyszała, że specjalnie dla niej nie będzie się wody podgrzewać , no szok, to po kiego to wszystko
Ja masakrycznie wspominam poród (raczej personel) podczas pierwszego porodu 10 lat temu i teraz nie wierzę w te wszystkie zmiany, które tam niby zaszły. Chyba tylko dla mediów ten cały blichtr bo jeszcze nie słyszałam, żeby któraś z moich znajomych korzystała z tych dobrodziejstw, a mamy tylko ten szpital, więc wybór żaden.
Warunki super, tylko co z tego, że nie do końca wykorzystane...
W szpitalu, w którym raczej będę rodzić, też warunki są już b.dobre (w zeszłym roku cały blok porodowy remontowany), wanna chyba też jest... Zresztą wanna była już 7 lat temu, ale jak chciałam w niej rodzić to niestety mi nie pozwolono ze względu na duże dziecko.

Cytat:
Napisane przez Renessme1985 Pokaż wiadomość

A tak poza tym to we wtorek mieliśmy wizytę i wszystko ok... szyjka trzyma i lekarz bardzo zadowolony, że tak to się wszystko ułożyło po tym jak mi się ta szyjka skróciła i już było niebezpiecznie... stwierdził, że na jego oko powinnam dotrzymać terminu... kolejna wizyta za dwa tyg... Mały szaleje, aż brzuch skacze i generalnie czekamy

Cytat:
Daisy, z Tobą i Listopadową widzę, że nie tylko cukier mnie łączy więc trochę Afryki z mojego pokoju Wam pokażę, co prawda to zbieranina z kilku lat, która nie ma jeszcze swojego stałego miejsca, bo w planach solidny remont nas czeka, ale już trochę tego mam, jak widać za każdym razem latam z tymi eksponatami po pokoju, może wreszcie znajdą swoje stałe miejsce
Wow! Piękny wystrój

Cytat:
Napisane przez sandrunia1511 Pokaż wiadomość
po przyjeździe do Niemiec było wszystko ok.
brałam dalej przepisane przez lekarza tabletki na podtrzymanie i wgl.
po tyg dostałam gorączki ;/ 39,8 ..
martwiłam się, że coś z naszą Majeczką może być coś nie tak i pojechaliśmy do szpitala..
po prawie godzinnym badaniu wyszło na to, że moje problemy z nerką w polsce wcale nie zostały rozwiązane, tylko lekarze to zignorowali i przez to miałam zatkaną nerke 3 stopnia, dziecko miało tętno powyżej 170, skurcze miałam, szyjka mi się skróciła ( 24mm miała jak tam przyszłam ) itd. i do tego ta gorączka
lekarze jeszcze sami nie wiedzieli co mi jest i wgl : /
lekarze mnie tam nastraszyli, bo nie wiedzieli od czego ta gorączka, mówili, że jak od łożyska i od płodu to przerwą mi ciąże, a ja byłam wtedy w 28 tyg.
leżałam od godz 2 w nocy do 11 rano podłączona cały czas do ktg.
ale jak się okazało to wszystko z powodu tej nerki, pojechałam ładnie na oddział urologiczny, zrobili mi zabieg polegający na wsadzeniu takiej rurki z nerki do pęcherza i teraz już nerka dobrze funkcjonuje
po przeszło tyg leżeniu cały czas pod kroplówkami wszystko wróciło do normy
małej dali zastrzyki na rozwinięcie płuc w razie czego, przygotowali mnie psychicznie na to, że mogę urodzić wcześniej itd.
tabletek na podtrzymanie nie muszę brać, bo jak stwierdzono tutaj w de że nie mam kolki nerkowej itd. tak więc tylko witaminki i żelazo..

ale powiem wam dziewczyny, że tutaj gdzie leżałam w Niemczech w Klinice i gdzie bd rodzić to jest bez porównania z tymi szpitalami w pl.
wgl lekarze przychodzą, witają się ładnie przedstawiają, mówią wszystko co i jak, można o wszystko pytać, pielęgniarki tak samo..
na personel nie można narzekać wgl !!
z tego co się dowiedziałam to ta klinika ma 5 miejsce w Niemczech, pod względem najlepszych.
wgl to tam nie trzeba mieć pampersów, ciuszków do dziecka, wgl nic !
tylko jak sie wychodzi to trzeba swoje, a tak to nic !
a u nas .. ?! - przynajmniej w wiekszości szpitali tak jest..
szkoda gadać ..

teraz do lekarza chodzę co tydź..
na ktg itd.

mam nadzieję, że już teraz do końca bd wszystko dobrze
Dużo przeszłaś, dobrze że już jest ok...
Trzymajcie się z Majeczką

Andziot - trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2011-03-26 o 10:52
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 10:50   #2734
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

witam
moja mama juz od rana pomyła okna i pozmieniała firanki ,teraz zmienia u siebie posciel,a z rana juz zrobiła makaron własnej roboty na jutrzejszy rosołek ;-) a ja sie zwlekłam ogarnełam zjadłam sniadanko i zdjełam pościel(zmuszona) teraz sie wietrzy na balkonie tz przyjedzie to ubierze bo ja nie mam siły
dzis mam troszke roboty jakies słatki i mieska bo robimy mezowi urodzinki ,ale tak tylko tak dla siebie,rodzice brat z dziewczyna i my,ale trzeba troszke zrobic
andziot powodzonka na wizycie
sania faajna ta promocja,ale ja nie mama kauflanda
Stary 2011-03-26, 10:52   #2735
Lolka1212
Zadomowienie

Anulinka dobre wieście przynosisz! Fajnie, ze koniec z problemami!!

Renessme

Andziotek za wizytkę! Czekamy na relacje

Ddaaiissyy widzę, że tesciowie grubsza akcję zaplanowali.. W sumie to rozumeim, że chcą dobrze i chwałą im za to.. ale żeby tak poza tobą wszystko planować?! Ciebie i tak podziwiam, że się nie denerwujesz na teściową i w miarę spokojnie do sprawy podchodzisz! Tak trzymaj, bo nie ma co sie kłócić i zrywać dobre relacje.. ale jednak obstawiaj przy swoim! Według mnie najpierw przede wszystkim musisz męża na swoje racje przekonać Na pewno w domu opowiadałaś o tej sytuacji.. powiedz co na to twoi rodzice??

Kiara widać, że projektancka dusza z Ciebie A pwoiedz skąd to zainteresowanie Afryką? Ja jak na pierwszym roku studiów (dawno temu ) strasznie fascynowałam się Etiopią, Oromo, kościołem etiopskim.. Godzinami czytałam, oglądałam, czatowałam! Nadal mam sentyment

Princi za furkę dla Flawcia! Czekamy na foteczki

Saniu robię a siooo rwie kulszowej!! Rozstępami się nie przejmuj.. myślenie i wyszukiwanie kolejnych na ciele nic dobrego nie wnosi A po co nam dodatkowe zmartwienia?

Eweska co?? Zmiana czasu już dziś?? Ja jakas taka nieprzytomna, od Ciebie się dowiaduje heh Ciekawe czy męzula wie.. zaraz go zapytam

Próbowałam dzis rano, jeszcze w łóżku odbyć z mężem poważną rozmowę na temat imienia dla syneczka.. Odpuściałam dzis Jasia.. bo skoro ostatnio stwierdził, że za bardzo pospolite.. myślę sobie okejjj, dziś atakuje z Antonem

Ttłumaczę, mówię, przekonuję, zapewniam, że imię brzm ślicznie i że każdemu się podoba.. i, że wygodnie wołałoby się do syneczka Antoś, Antku, Antośku.. Wszystkich argumentów użyłam..

Ale oczywiście mój mężula nadal cyrki odstawia i mówi, że to imię odpada, bo była kiedyś jakaś ruska firma produkująca samoloty i nazywała się "Anton"
I on nie chce, żeby jego syn nazywał się tak, jak ruskie samoloty Boshe! Jak on zdziwia.. Padnę kiedyś przez niego
Stary 2011-03-26, 10:52   #2736
agus87
Zakorzenienie

dzien dobry

ja dzisiaj orzygnilam z mezem w lozeczku do 9.30
teraz sprzatam

Cytat:
Napisane przez atiz Pokaż wiadomość
andziot na Brochowie powiedzieli mi żebym ubranek na czas pobytu w szpitalu nie brała, mają swoje więc ja tylko na wyj ie ale to mąż coś wybierze i przywiezie w zależności od pogody.

agus87 lech bezalkoholowy ze spritem - na grilla idealne albo karmi malinowe poelcam

Ja dziś spałam do 8 !!!!!!!!!!!!!

Cudownie jestem wyspana

Pozazdrościłam Wam tych zdjęć mieszkaniowych, ja tez się pochwale a co.
Ide posprzatac mieszkanko i porobię fotki a jak znajdę przedremontowe to wstawię.
no wlasnie sie zastanawiam, czy karmi to tak bez problemy
ma 4% alkoholu ;/
i ponoc wspomaga przyspieszyc porod
zwariowac mozna

DZISIAJ W NOCY PRZESTAWIAMY ZEGARY NA GODZINKĘ DO PRZODU
I SPIMY GODZINE KRÓCEJ
Stary 2011-03-26, 10:53   #2737
sandrunia1511
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
sandrunia1511 o kurcze, sporo przeżyłaś z Majeczką ! ale najważniejsze że mała jeszcze może rozwijać się w brzuszku i że z Tobą wszystko już dobrze ... nerwowo musiało być ... dbajcie o siebie
dbamy, dbamy i tak nic mi nie wolno robić .. wczoraj pojechałam na zakupy do kauflandu i po niecałych 10 min chodzenia już nie mogłam, brzuch mnie zaczął boleć i wgl ;/ dlatego staram sie dużo nie chodzić i uważać żeby już teraz do porodu nie trafić do szpitala
Stary 2011-03-26, 10:53   #2738
enchantresss
Rozeznanie

ewesko, szpital jak hotel w lublinie nie ma takich rarytasów, tam gdzie leżałam na patologii to podłoga skrzypiała przy spacerowaniu i były pourywane rączki od pryszniców nie wiem jak w innych szpitalach, ale żaden raczej wyglądem nie powala

sandrunia
wycierpiałaś się dużo faktycznie i stresu najadłaś, ale najważniejsze, że już ok! gratuluję córeczki

aguś, ostatnio patrzyłam na karmi i było napisane, ze ma 0,5% .. hmmm

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 10:57   #2739
principessina
Zakorzenienie

eweska jaki szpital, pierwsza klasa jaki dac odplamiacz, vanish myslisz czy zwykly proszek do bialego

Lolka
mi imie Antonio b. sie podoba, tylko nie wiem czy teraz nie za bardzo oklepane w PL? ale ladne

monika21121984 ale Twoja matula robotna, ale ja tez dzis duzo zrobilam, juz ledwo zipie, ale ide jeszcze lazienke ogarnac
Stary 2011-03-26, 10:57   #2740
SiLLee
Raczkowanie

a ja dzisiaj od 5 na nogach ;/ byłam na uczelni wybrac promotora a mam niecale 2 godz jazdy wiec kolo 7.30 bylam w szkole na lisci jako nr 107 na 112 ;/ ale byl jeszcze wybor. babki z mojej grupy czekaly od wczoraj od 23 masakra.

sandrunia1511 widze ze jestes z Rydułtowy, czyli niedlako mnie. bedziesz rodziła tam w szpitalu? Bo słyszalam same pozytwyne opinie na temat tego szpitalu i sie zastanawiam nad nim i czy naprawde tak fajnie tam jest??
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥

Moje Maleństwo ♥
Pusta miska - napełnij miske
SiLLee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 11:00   #2741
enchantresss
Rozeznanie

spójrzcie na to

http://kobieta.wp.pl/kat,65524,title...l?ticaid=1c03c

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-03-26, 11:02   #2742
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Napisane przez mazianka81 Pokaż wiadomość

a co na obiadki robicie ,bo znow brak weny mam.
TŻ ma w lodówce fasolkę po bretońsku, a ja będę piergi leniwe robić ( już nawet po ser w sklepie byłam ).

sandrunia, najważniejsze, że z małą wszystko ok, podziwiam Cię, że miałaś tyle siły.
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 11:03   #2743
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość
ewesko, szpital jak hotel w lublinie nie ma takich rarytasów, tam gdzie leżałam na patologii to podłoga skrzypiała przy spacerowaniu i były pourywane rączki od pryszniców nie wiem jak w innych szpitalach, ale żaden raczej wyglądem nie powala

sandrunia
wycierpiałaś się dużo faktycznie i stresu najadłaś, ale najważniejsze, że już ok! gratuluję córeczki

aguś, ostatnio patrzyłam na karmi i było napisane, ze ma 0,5% .. hmmm
kurde patrzylam w makro na nie i 4% bylo napisane
a w necie wyczytalam, ze ma 0,5 %

mam czkawke w bronce...
Stary 2011-03-26, 11:03   #2744
mazianka81
Rozeznanie

Cytat:

ma 4% alkoholu ;/
zwariowac mozna

I SPIMY GODZINE KRÓCEJ
Agus ja pije czasem Karmi poema kawowe i ma 0,5% ) sprawdz jeszcze dokładnie.

3660g i 57cm szczescia
Gabryś jest z nami od 23.04.2011
mazianka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 11:08   #2745
atiz
Rozeznanie

Kurcze próbowałam znaleźć zdjęcia przed remontowe ale nie mogę a szkoda bo było strasznie.
Wszystko robiliśmy sami

Tym razem kot nr 1 się ujawnił, usiadła dumnie koło Shivy, w końcu jest jej imienniczką.

Mam nadzieje że nie wkurzycie się że zaśmiecam watek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1481.jpg (25,0 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1485.jpg (36,7 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1486.jpg (44,8 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1490.jpg (24,0 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1494.jpg (34,9 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1497.jpg (16,2 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1498.jpg (17,5 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1499.jpg (25,6 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1501.jpg (40,5 KB, 58 załadowań)

POLA ANNA 2 maja 2011 godz. 1.30

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4dilo4zr.png

atiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 11:11   #2746
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mazianka81 Pokaż wiadomość
Agus ja pije czasem Karmi poema kawowe i ma 0,5% ) sprawdz jeszcze dokładnie.

aha
skonczylam dzisiaj 35 tydzien i tym spoosobem zaczynam 36 tydzien - 9 miesiac
:pij emy:

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2011-03-26 o 11:14
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 11:11   #2747
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
ma 4% alkoholu ;/
zwariowac mozna
Karmi ma chyba 0,5%

Przecież 4% to prawie jak normalne piwo
A to zależy od Twojego nastawienia - jeśli nie chcesz w ogóle pić, to lepiej nie, bo jakiś alkohol w sobie mają. Ale jeśli uważasz, że mała ilość alkoholu nie zaszkodzi - to karmi czy lecha free możesz...

Może zależy jakie karmi? Może robią alkoholowe (4%) i bezalkoholowe (0,5%)

Zimno dziś, ale słonko świeci.
Znów zaspaliśmy z tż - wyciągnąć go w weekend z łóżka, to prawdziwe wyzwanie

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 11:14   #2748
the_sania
Wtajemniczenie

Atiz fajna ta zielona ściana. ładny odcień. i w ogóle za.je.biste mieszkanko !!

Agus piłam w ciąży karmi ciemne, zwykłe już kilka razy. zawsze na butelce jest napisane 0,5%

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 11:17   #2749
atiz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monika21121984 Pokaż wiadomość
witam
moja mama juz od rana pomyła okna i pozmieniała firanki ,teraz zmienia u siebie posciel,a z rana juz zrobiła makaron własnej roboty na jutrzejszy rosołek ;-) a ja sie zwlekłam ogarnełam zjadłam sniadanko i zdjełam pościel(zmuszona) teraz sie wietrzy na balkonie tz przyjedzie to ubierze bo ja nie mam siły
dzis mam troszke roboty jakies słatki i mieska bo robimy mezowi urodzinki ,ale tak tylko tak dla siebie,rodzice brat z dziewczyna i my,ale trzeba troszke zrobic
andziot powodzonka na wizycie
sania faajna ta promocja,ale ja nie mama kauflanda
najlepszego dla mężula

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość

Ale oczywiście mój mężula nadal cyrki odstawia i mówi, że to imię odpada, bo była kiedyś jakaś ruska firma produkująca samoloty i nazywała się "Anton"
I on nie chce, żeby jego syn nazywał się tak, jak ruskie samoloty Boshe! Jak on zdziwia.. Padnę kiedyś przez niego
faceci !!!

Cytat:
dzien dobry

ja dzisiaj orzygnilam z mezem w lozeczku do 9.30
teraz sprzatam

ma 4% alkoholu ;/
zwariowac mozna

I SPIMY GODZINE KRÓCEJ
Nie strasz 0,5 ma - pobiegłam sprawdzić, zwykłe takie mam w lodówce i ma 0,5 !
Ufff....
A już myślałam że dziecko miałam pare razy upite

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:

Wooow, niesamowite, poryczałam się, boże jaka mała kruszynka, to jest aż niemożliwe nie wierzę.

Stary 2011-03-26, 11:19   #2750
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:

aż łzy same napływają do oczu...

Cytat:
Kurcze próbowałam znaleźć zdjęcia przed remontowe ale nie mogę a szkoda bo było strasznie.
Wszystko robiliśmy sami

Tym razem kot nr 1 się ujawnił, usiadła dumnie koło Shivy, w końcu jest jej imienniczką.

Pięknie

Cytat:

aha
Gratulacje 9 miesiąc wow

matallewar jak humorek dzisiaj? dopisuje?

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 11:19   #2751
agus87
Zakorzenienie

dzieki dziewczynki

ze ja wczesniej na to nie wpadlam
dzisiaj bede pic karmi
gusia

dzisiaj pieke jeee
jutro do rodzicow na obiad jedziemy wiec musze cos do kawki wziac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 664.jpg (103,9 KB, 29 załadowań)

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2011-03-26 o 11:21
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 11:22   #2752
atiz
Rozeznanie

Cytat:
dzieki dziewczynki

dzisiaj bede pic karmi

No i pięknie znowu nakłaniam kogoś do alkoholizmu i jeszcze mi za to dziękują ZŁOOOOOO................

jakie smakowite, drożdżówki?

Stary 2011-03-26, 11:23   #2753
matallewar
Zakorzenienie

gugasiatko Sporo lepiej Dziękuję

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-03-26, 11:26   #2754
the_sania
Wtajemniczenie

ej laski jakie macie majteczki do szpitala na po porodzie?
byłabym wdzięczna za jakiś link do allegro, bo chcę zamawiać. a nie chcę tych z fizeliną.
tylko nie wiem, które mają fizelinę, a które nie

Agus wooooow 9miesiąc, super!!

Marcelek 30.05.2011

Stary 2011-03-26, 11:27   #2755
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
No i pięknie znowu nakłaniam kogoś do alkoholizmu i jeszcze mi za to dziękują ZŁOOOOOO................

jakie smakowite, drożdżówki?

dla chetnych przepis tuuuu
Stary 2011-03-26, 11:27   #2756
eweska
Moderatoreska

Cytat:
eweska jaki szpital, pierwsza klasa jaki dac odplamiacz, vanish myslisz czy zwykly proszek do bialego
Vanish nie zaszkodzi i proszek również więc daj i jedno i drugie :P

Cytat:
Ale maleństwo, cud że udało im się uratować chociaż jedno.

Cytat:
Wszystko robiliśmy sami

ale masz mieszkanko full wypas, a sypialnia genialna.

Cytat:

aha
klask i:
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 11:33   #2757
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
ej laski jakie macie majteczki do szpitala na po porodzie?
byłabym wdzięczna za jakiś link do allegro, bo chcę zamawiać. a nie chcę tych z fizeliną.
tylko nie wiem, które mają fizelinę, a które nie

Agus wooooow 9miesiąc, super!!
Ja mam takie:
http://allegro.pl/wielorazowe-majtki...510076510.html

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-03-26, 11:35   #2758
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
dzięki

Marcelek 30.05.2011

Stary 2011-03-26, 11:41   #2759
zosiaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość

A pamiętajcie dziewczynki że dziś śpimy godzinę krócej, w nocy zmiana czasu :P
.
no właśnie godzinę krócej jutro w ciągu dnia będzie trzeba to nadrobić

Cytat:
Wszystko robiliśmy sami

bardzo fajne mieszkanko, najbardziej podoba mi sie ta zieleń

Cytat:
dzieki dziewczynki

dzisiaj bede pic karmi
gusia

dzisiaj pieke jeee
i dodatkowo za robienie mi ochoty na słodkie

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 11:46   #2760
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
dzieki dziewczynki

dzisiaj bede pic karmi
gusia

dzisiaj pieke jeee
Cytat:

aha
po 1. gratuluję 9 miesiąca już coraz bliżej !!
po 2. ale apetyczne te drożdżóweczki dzięki za przepis, kiedyś na pewno wypróbuję dziś szarlotkę z mami robimy, więc też smakowicie powinno być

Cytat:
Wooow, niesamowite, poryczałam się, boże jaka mała kruszynka, to jest aż niemożliwe nie wierzę.
Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
aż łzy same napływają do oczu...

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość

Ale maleństwo, cud że udało im się uratować chociaż jedno.

no, mi też łzy same poleciały jak zobaczyłam tą kruszynkę
dar od Boga, cud, po prostu cud..

Gabrysia

04.06.2011
<3

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości