Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-26, 10:09   #3781
ewula91
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

A wie któraś z Was jak wyglądają wizytówki z Avonu?
bo wpisałam na wyszukiwarce przy zamówieniu a mam coś takiego : Wizytówki 4Q za 6 zł.
może wiecie ile ich jest i czy się opłaca?
ewula91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 10:11   #3782
_Lusiaczek_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agattaaa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, mam pytanie w zwiazku z oferta 4/11 - dotyczaca zamowienia na okreslona kwote produktow solutions i anew. jaki byl najnizszy prog? bo mam dziwne wrazenie ze spokojnie go przekroczylam a prezentu nie ma w paczce szczerze mowiac nie wczytywalam sie jakos specjalnie w oferte, ale kwote 70 zł przekroczylam spokojnie...
Najniższy próg był 59 zł, zajżyj sobie do AM4
http://www.pl.avon.com/REPSuite/static/Download/p4.pdf

Cytat:
Napisane przez domisia1944 Pokaż wiadomość
Dziewczyny
Jakbym złożyła drugie zamówienie w pon. na paczkomat to kiedy moge sie spowiedziewac paczki wtorek , sroda moze ktoras sie orientuje
Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
jak złożysz do godziny 11-stej w poniedziałek to już nawet we wtorek wieczorem możesz się spodziewać smsa a jak nie będzie to w środę rano przynajmniej tak jest u mnie
Mój rekord to zamówienie złożone w poniedziałek przed 11, paczka była we wtorek przed 11. A generalnie to przychodzi koło 17.
_Lusiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 10:42   #3783
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Bez sensu A jak klientka zobaczy na stronie i będzie chciała zamówić? Mam jej doliczyć ukryty vat22% ?
Raczej teraz to 23%

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
A wie któraś z Was jak wyglądają wizytówki z Avonu?
bo wpisałam na wyszukiwarce przy zamówieniu a mam coś takiego : Wizytówki 4Q za 6 zł.
może wiecie ile ich jest i czy się opłaca?
podbijam pytanko
Nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje.
Ja ostatnio na naszym miejskim portalu dałam ogłoszenie, że jestem konsultantką Avon i jeśli interesują Cię kosmetyki tej firmy, szukasz konsultanta, zadzwoń... ale jakoś nikt się nie odezwał
Stary 2011-03-26, 10:46   #3784
domisia1944
Zadomowienie

GG do domisia1944

Czyli jak sie zlozyc zamowienie regularna np. we wtorek do 11 to przychodzi paczka na drugi dzien ?

domisia1944 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 10:49   #3785
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość

Ja ostatnio na naszym miejskim portalu dałam ogłoszenie, że jestem konsultantką Avon i jeśli interesują Cię kosmetyki tej firmy, szukasz konsultanta, zadzwoń... ale jakoś nikt się nie odezwał
ja też zamieściłam i jedna osoba napisała ale nic nie zamówiła

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 10:58   #3786
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli jak sie zlozyc zamowienie regularna np. we wtorek do 11 to przychodzi paczka na drugi dzien ?
regularna przychodzi wg harmonogramu dostaw, jaki masz w strefie

jeśli jednego dnia do godz.11 złożysz zamówienie to w ciągu 48godz. będzie w paczkomacie albo kurierem przy dodatkowym koszcie 6,9zł
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 11:00   #3787
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
na drugi dzień to przychodzi kurierska, płatna, a regularna to przychodzi 3 razy z katalogu wg harmonogramu, który jest w strefie, zależy jaki dzień wysyłkowy jesteś
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 11:01   #3788
Joanna2705
Raczkowanie

GG do Joanna2705

Dziewczyny ti znalazłam na stronie avonu, jak mam to rozumieć... Że zwykła osoba podpisze umowe i zostanie konsultantką, czy podpisze umowe jednorazowa na zakup kosmetyków po opuscie. Zielona jestem....

Droga Klientko,
Poznaj z nami kosmetyki Avon. Co 3 tygodnie zapraszamy Klientki Avon na testowanie naszych produktów. Szczegóły w najbliższym COK. Jeśli chciałabyś mieć już dziś kosmetyki Avon( w domu,)?, a nie jesteś Konsultantką, możesz codziennie podpisać u nas umowę i w ciągu kwadransa zrobić zakupy z opustem!Zapraszamy! U nas poczujesz się w Avonie

Joanna2705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 11:02   #3789
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Wiecie co mi się dziś sniło? tarka do stóp z Avonu że tarłam pięty tak mocno a ona nic nie robiła,i ja tak sobie myslałam-co ją dziewczyny tak chwalą jak ona poleruje a nie trze
To pewnie przez to że ją wczoraj wykreśliłam z listy,więc dziś od razu z rana dopisuję spowrotem

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Przypomniałaś mi, że też mam wziąć z demo cień khaki Oj niedobrze, muszę się poważnie zastanowić czy go dopisać do listy, bo portfel już mi płacze...
Też lubisz takie kolorki? fajnie,bo myślałam że tylko ja takie lubię i do koloru żelową kredkę biorę

Cytat:
Wiadomo pierwszy raz to sie boje jak to wyjdzie ale mam nadzieje ze uda mi sie wybrac paczke hah .
Ja się cosik boję paczkomatu mój facet mnie namawia żebym tak zamówiła to pojedzie ze mną odebrać-najbliższy mam jakieś 5 km ode mnie,ale boję się że coś popieprzę i paczka nie wyjdzie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Wczoraj odebrałam nowe soczewki - turkusowe I oczywiście, zastanawiam się już, które cienie do powiek z Avonu do nich dobrać
ojej turkusowe? mój ukochany kolor,zawsze chciałam mieć oczy turkusowe lub fiołkowe jak dobierzesz cień to zrób fotkę i na katalogowy

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Sarunieczko, ja mam maseczkę rumianek/mak i myślę, że może Ci się spodobać zapach tych kosmetyków...jest taki delikatny glicerynowo-rumiankowy. Sama maseczka jest dość fajna, mocno kremowa nie robi cudów, ale jakoś tak dziwnie mnie relaksuje...
Cieszę się,to na pewno mi się spodoba

mały off topik: Właśnie leciała reklama nowego podkładu z Edzią Górniak,ślicznie małpa wygląda a podkład oglądałam wczoraj w Rossmannie,pachnie różanie,i nie wiem czy się nie skuszę
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 11:02   #3790
domisia1944
Zadomowienie

GG do domisia1944

aha rozumiem , dzieki .

Sarunieczka Bierz Paczkomat Ja tez wezme pierwszy raz i moze sie przekonam do niego . Mam nadzieje ze nic nie spiep..e .

Edytowane przez domisia1944
Czas edycji: 2011-03-26 o 11:04
domisia1944 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 11:04   #3791
_Lusiaczek_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Joanna2705 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ti znalazłam na stronie avonu, jak mam to rozumieć... Że zwykła osoba podpisze umowe i zostanie konsultantką, czy podpisze umowe jednorazowa na zakup kosmetyków po opuscie. Zielona jestem....

Droga Klientko,
Poznaj z nami kosmetyki Avon. Co 3 tygodnie zapraszamy Klientki Avon na testowanie naszych produktów. Szczegóły w najbliższym COK. Jeśli chciałabyś mieć już dziś kosmetyki Avon( w domu,)?, a nie jesteś Konsultantką, możesz codziennie podpisać u nas umowę i w ciągu kwadransa zrobić zakupy z opustem!Zapraszamy! U nas poczujesz się w Avonie
Co 3 tyg organizują w COKach dzień 'macania' kosmetyków. 'Zwykły śmiertelnik' może podpisać umowę w coku i wtedy juz jako konsultant robić zakupy.
_Lusiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 11:07   #3792
Joanna2705
Raczkowanie

GG do Joanna2705

Sarunieczka, ale z ciebie laska.... Fiu, az zazdroszczę....

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez _Lusiaczek_ Pokaż wiadomość
Co 3 tyg organizują w COKach dzień 'macania' kosmetyków. 'Zwykły śmiertelnik' może podpisać umowę w coku i wtedy juz jako konsultant robić zakupy.
A no to juz zajarzyłam

Joanna2705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 11:14   #3793
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez Joanna2705 Pokaż wiadomość
Sarunieczka, ale z ciebie laska.... Fiu, az zazdroszczę....
dziękuuuję

Powiedzcie mi taką prostą rzecz i nie krzyczcie że o takie głupoty pytam ile dokładnie jest dni na zapłacenie w Avonie? i liczy się od momentu kiedy zafakturują,tak? i nawet jak wezmę kuriera czy paczkomat zamiast regularnej to nie będę musiała wcześniej zapłacić jak wcześniej przyjdzie paczka?
Sorki ale nigdy na to nie zwracałam uwagi,był termin to placiłam w terminie nie licząc ile to dni
Stary 2011-03-26, 11:18   #3794
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Wiecie co mi się dziś sniło? tarka do stóp z Avonu że tarłam pięty tak mocno a ona nic nie robiła,i ja tak sobie myslałam-co ją dziewczyny tak chwalą jak ona poleruje a nie trze
To pewnie przez to że ją wczoraj wykreśliłam z listy,więc dziś od razu z rana dopisuję spowrotem

Ja się cosik boję paczkomatu mój facet mnie namawia żebym tak zamówiła to pojedzie ze mną odebrać-najbliższy mam jakieś 5 km ode mnie,ale boję się że coś popieprzę i paczka nie wyjdzie
Ale masz sny
Przetestuj paczkomat A tym bardziej, że masz transport Ja ostatnimi czasy na paczkomat biorę tylko małe paczuszki, bo niestety nie posiadam autka, a tak ciągle prosić znajomych, to mi trochę głupio

Muszę się Wam pochwalić! Dziś mam święto paczki
Mamuśka pojechała z Tatuśkiem osobiście odebrać paczkę z magazynu UPS i się udało Tylko utknęli w innym sklepie... Ważne, że paczka będzie dziś, a nie dopiero w poniedziałek popołudniu
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 11:18   #3795
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuuuję

Powiedzcie mi taką prostą rzecz i nie krzyczcie że o takie głupoty pytam ile dokładnie jest dni na zapłacenie w Avonie? i liczy się od momentu kiedy zafakturują,tak? i nawet jak wezmę kuriera czy paczkomat zamiast regularnej to nie będę musiała wcześniej zapłacić jak wcześniej przyjdzie paczka?
Sorki ale nigdy na to nie zwracałam uwagi,był termin to placiłam w terminie nie licząc ile to dni
masz równo 21 dni od daty wystawienia faktury, na fakturze jest podany termin 17 dni po to aby kasa zdążyła dojść na czas na konto avonu
Stary 2011-03-26, 11:24   #3796
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Muszę się Wam pochwalić! Dziś mam święto paczki
Mamuśka pojechała z Tatuśkiem osobiście odebrać paczkę z magazynu UPS i się udało Tylko utknęli w innym sklepie... Ważne, że paczka będzie dziś, a nie dopiero w poniedziałek popołudniu

zazdroszczę święta paczkija dopiero składam zamówienie wtorek/środa i tydz.później paczka
Kobietki róbcie fotki kosmetyków
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
masz równo 21 dni od daty wystawienia faktury, na fakturze jest podany termin 17 dni po to aby kasa zdążyła dojść na czas na konto avonu
dzięki Mussoczasem takich prostych rzeczy człek nie wie
Stary 2011-03-26, 11:27   #3797
bunia23
Raczkowanie

Szanowna Konsultantko,

Informujemy, że w trakcie zamawiania w katalogu 03/2011 braków Pierścionka
Beatrice rozmiar 10 pojawiło się żółte światło w Podglądzie zamówienia.
Odwołujemy się w tym momencie do informacji umieszczonych w Strefie
Konsultantki "Występują przerwy w dostawach produktu w związku z tym nie
gwarantujemy jego wysyłki. Produkt zostanie doliczony do bazy opustu i dosłany
w jednym z kolejnych zamówień. Jeśli zdecydujesz się zamówić produkty z
czerwonym lub żółtym światłem zostaną one zaliczone zarówno do bazy opustu jak
i sprzedaży kwalifikowanej. Pamiętaj jednak, że nie będziesz mogła zrezygnować
z tych produktów zgłaszając taką prośbę do Działu Obsługi Konsultantek.
Zostaną one dosłane w jednym z kolejnych zamówień. Prosimy zatem o rozważne i
przemyślane zakupy."

Przewidywany termin uzupełnienia braków Pierścionka Beatrice rozmiar 10, to 06.04.2011 roku.

taka dostałam odpowiedź odnośnie pierścionka na który czekam od 3 katalogu a teraz mamy przecież już 5

Edytowane przez bunia23
Czas edycji: 2011-03-26 o 11:46
bunia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 11:33   #3798
EvaBS
Raczkowanie

Cytat:
J
Moja koleżanka oddała mi krem pod oczy Moc Nawilżenia bo ją bardzo piekła skóra pod oczami i jej łzawiły,ja go używam od 4 dni i jest jak dla mnie super,nic mi się nie dzieje,konsystencja mi odpowiada,jestem zadowolona
Solutions moc nawilżenia krem pod oczy jest świetny!!! nawilża koi lekko chłodzi. Wczoraj źle mi się nałożyło i dostało sie troszkę do oka nawet nie szczypał...
Obawiam się, że nowa odsłona Solutions nie będzie już dla mnie taka dobra. Pomarańczową połączyli z niebieską... mój ulubiony pomarańczowy krem na noc, stanie sie teraz do skóry suchej .. robię więc zapasy...
Podejrzewam że krem pod oczy też sie zmieni i nie wiem czy będzie nadal taki dobry

Nie ma uczulenia na kosmetyki Avonu i mogę wszystko bez obaw stosować. Tylko pewne są jeszcze nie dla mnie lub nie pasują do mojej cery
Zwierzątka duże i małe

EvaBS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 11:51   #3799
agnescha89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Tak, z następną...więc nie wiem czy jest sens pisać domówienie...
a ono się zafakturuje dopiero jak złożę zamówienie następne? bo nie będę już w 5 składać zamówień, a jak będzie jakaś fajna oferta specjalna to nie będę specjalnie dobijać do 50 zł...
agnescha89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 11:54   #3800
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnescha89 Pokaż wiadomość
a ono się zafakturuje dopiero jak złożę zamówienie następne? bo nie będę już w 5 składać zamówień, a jak będzie jakaś fajna oferta specjalna to nie będę specjalnie dobijać do 50 zł...
jak nie będziesz już składać zamówień w k5 to domówienie przepadnie do k6 już nie dołączą
Stary 2011-03-26, 11:58   #3801
patusia22
Zakorzenienie

zdziwiłam się jak zobaczyłam na formularzu zamówień tą mini wersję balsamu SSS 75ml cena promocyjna 4,9zł (regularna 10zł )

gdybym zamówiła z uwagi na przywilej z AC 50 % opustu na próbki- policzyliby i wg ceny zapłaciłabym 5zł bo ten opust liczony jest od ceny regularnej - czy źle rozumuję?????
Stary 2011-03-26, 12:00   #3802
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
ojej turkusowe? mój ukochany kolor,zawsze chciałam mieć oczy turkusowe lub fiołkowe jak dobierzesz cień to zrób fotkę i na katalogowy
OK Tylko najpierw muszę wygrzebać aparat... I naładować baterie Postaram się zrobić w poniedziałek.

Cytat:
Napisane przez _Lusiaczek_ Pokaż wiadomość
MACANIA?

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Edytowane przez keine_angst
Czas edycji: 2011-03-26 o 12:25
keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 12:01   #3803
agnescha89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
jak nie będziesz już składać zamówień w k5 to domówienie przepadnie do k6 już nie dołączą
aaaaaa... no właśnie o to mi chodziło
dziękuję za uświadomienie mnie

a co do lawendowej maseczki do stóp o którą pytałam... ma ją któraś z Was? jaką ma konsystencję? bo ja swoją wczoraj użyłam pierwszy raz i jakaś taka rozpaciana jest... i nie zasycha...
jak dla mnie wygląda jak peeling do stóp, bo ma te piaskowe drobinki...
czy włożyli mi coś innego do tubki?????

Edytowane przez agnescha89
Czas edycji: 2011-03-26 o 12:29
agnescha89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 12:02   #3804
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez EvaBS Pokaż wiadomość
Solutions moc nawilżenia krem pod oczy jest świetny!!! nawilża koi lekko chłodzi. Wczoraj źle mi się nałożyło i dostało sie troszkę do oka nawet nie szczypał...
Obawiam się, że nowa odsłona Solutions nie będzie już dla mnie taka dobra. Pomarańczową połączyli z niebieską... mój ulubiony pomarańczowy krem na noc, stanie sie teraz do skóry suchej .. robię więc zapasy...
Podejrzewam że krem pod oczy też sie zmieni i nie wiem czy będzie nadal taki dobry
A ja bardzo liczę że nowe Solutions będą lepsze...i już się go nie mogę doczekać,bo z obecnej serii to tylko właśnie ten krem pod oczy mi pasuje...w poprzedniej np.uwielbiałam krem z liposomami,kiedyś dawno krem Hydrofirming i Milk Comfort...a moje klientki lubią krem pod oczy +40 trzeba będzie dużo próbek nowego Solutions zamówić żeby zachęcić klientki
Stary 2011-03-26, 12:08   #3805
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
Też lubisz takie kolorki? fajnie,bo myślałam że tylko ja takie lubię i do koloru żelową kredkę biorę
Niedawno zauważyłam, że dobrze mi w zieleniach i chciałam wypróbować ten cień. Khaki to jeden z moich ulubionych kolorów Jeszcze nie tak dawno chodziłam po wojskowemu

Też mnie kusi paczkomat. Chyba specjalnie zamówię sobie same katalogi i próbki teraz żeby go przetestować, bo normalne zamówienie będę składać gdzieś w trzecim terminie. Mam to szczęście, że paczkomat postawili mi naprzeciwko mojej pracy

Zaraz idę na pocztę zapłacić fakturkę i zrobić zwrot kolczyków i pierścionka Kenya, całuśnej szminki Cafe au Lait i musu tajskiego.

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 12:36   #3806
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnescha89 Pokaż wiadomość

a co do lawendowej maseczki do stóp o którą pytałam... ma ją któraś z Was? jaką ma konsystencję? bo ja swoją wczoraj użyłam pierwszy raz i jakaś taka rozpaciana jest... i nie zasycha...
jak dla mnie wygląda jak peeling do stóp, bo ma te piaskowe drobinki...
czy włożyli mi coś innego do tubki?????
miałam tą maseczkę ale w mojej żadnych drobinek nie było

z ciekawości znalazłam Dare to Dazzle na all. jak zobaczyłam, że rzekomo komplet bez bransoletki w cenie tylko 85,99zł + przesyłka 7zł jakoś nie bardzo mogę wierzyć w tą cenę
Stary 2011-03-26, 12:42   #3807
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Niedawno zauważyłam, że dobrze mi w zieleniach i chciałam wypróbować ten cień. Khaki to jeden z moich ulubionych kolorów Jeszcze nie tak dawno chodziłam po wojskowemu

Też mnie kusi paczkomat. Chyba specjalnie zamówię sobie same katalogi i próbki teraz żeby go przetestować, bo normalne zamówienie będę składać gdzieś w trzecim terminie. Mam to szczęście, że paczkomat postawili mi naprzeciwko mojej pracy

Zaraz idę na pocztę zapłacić fakturkę i zrobić zwrot kolczyków i pierścionka Kenya, całuśnej szminki Cafe au Lait i musu tajskiego.
Oj to ja khaki tylko do makijażu w zielonym mi dość ładnie tylko w morskim bądź takim jak owoc kiwi w srodku
Ooo właśnie,apropo zwrotów-bo ciągle się nie mogę zdecydować wymienić pierścionek Demi-poza formularzem przesyłki zwrotnej,trzeba go wysłać poleconym pewnie,tak? i coś jeszcze trzeba o czym nie wiem?
Stary 2011-03-26, 12:46   #3808
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
Witajcie nic nie piszę ostatnio, ale staram się być na bieżąco pomimo braku czasu. Wiecie co spotkała mnie dziwna sytuacja - pierwszy raz z taką reakcją się spotkałam. W kat. 6 kuzynka zamawiała u mnie odświeżającą piankę do mycia twarzy Źródło Energii i krem na noc z tej serii Solutions pomarańczowej i wiecie co - wczoraj do mnie zadzwoniła, że chce je oddać bo wyskoczyły jej plamy na buzi. specjalnie zrobiła zdjęcia by mi pokazać -żebym nie myślała że sciemnia i kurcze doznałam szoku... policzki i okolice nosa miała tak jakby poparzone - czerwone. Mówi ,że zaraz po nałożeniu go na twarz wszystko ją piekło... Stosowała go 5 dni i musiała odstawić. Spotkałyście się z podobną reakcją? bo u mnie inne klientki sobie chwalą ten krem - a tu takie coś...

Będę pisać do avonu bo nie uśmiecha mi się odsyłać tego- poproszę o korektę. tylko ciekawe czy pójdą na to

a tak poza tym brakuje mi 50 zł do Batyckiego a miałam ponad 2300 do osiągnięcia
pozdrawiam
własnie widac ze nikt nie czyta moich wypowiedzi pisalam o tym ze mialam to samo z tym i z solutions nawilzajacym
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 12:49   #3809
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Oj to ja khaki tylko do makijażu w zielonym mi dość ładnie tylko w morskim bądź takim jak owoc kiwi w srodku
Ooo właśnie,apropo zwrotów-bo ciągle się nie mogę zdecydować wymienić pierścionek Demi-poza formularzem przesyłki zwrotnej,trzeba go wysłać poleconym pewnie,tak? i coś jeszcze trzeba o czym nie wiem?
dokładnie- listem poleconym z formularzem zwrotu
Stary 2011-03-26, 12:50   #3810
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Dzisiaj użyłam pierwszy raz bezbarwnego magixa, bo spieszyłam się aby wyjść z domu, posmarowałam twarz kremem i świeciłam się jak.... Szybko więc nałożyłam na krem magixa i jestem zachwycona Nobla dla kogoś, kto go stworzył Ładnie matowi, nie nadaje koloru, skóra wygląda naturalnie

Cytat:

mały off topik: Właśnie leciała reklama nowego podkładu z Edzią Górniak,ślicznie małpa wygląda a podkład oglądałam wczoraj w Rossmannie,pachnie różanie,i nie wiem czy się nie skuszę
To był znak z nieba, że popełniłaś wielki życiowy błąd, że skreśliłaś tarkę z listy Bierz ją i nie będziesz żałować
a odnośnie off topika - chcesz nas zdradzić

off: do zobaczenia za jakiś 30 minut - teraz idę się pięknić do fryzjera
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości