|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
A wie któraś z Was jak wyglądają wizytówki z Avonu?
bo wpisałam na wyszukiwarce przy zamówieniu a mam coś takiego : Wizytówki 4Q za 6 zł. może wiecie ile ich jest i czy się opłaca? |
|
|
|
#3782 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.pl.avon.com/REPSuite/static/Download/p4.pdf Cytat:
|
||
|
|
|
#3783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje. Ja ostatnio na naszym miejskim portalu dałam ogłoszenie, że jestem konsultantką Avon i jeśli interesują Cię kosmetyki tej firmy, szukasz konsultanta, zadzwoń... ale jakoś nikt się nie odezwał
|
||
|
|
|
#3784 |
|
Zadomowienie
|
Czyli jak sie zlozyc zamowienie regularna np. we wtorek do 11 to przychodzi paczka na drugi dzien
?
|
|
|
|
#3785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nic nie zamówiła
|
|
|
|
|
#3786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli jednego dnia do godz.11 złożysz zamówienie to w ciągu 48godz. będzie w paczkomacie albo kurierem przy dodatkowym koszcie 6,9zł |
|
|
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3788 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ti znalazłam na stronie avonu, jak mam to rozumieć... Że zwykła osoba podpisze umowe i zostanie konsultantką, czy podpisze umowe jednorazowa na zakup kosmetyków po opuscie. Zielona jestem....
Droga Klientko, Poznaj z nami kosmetyki Avon. Co 3 tygodnie zapraszamy Klientki Avon na testowanie naszych produktów. Szczegóły w najbliższym COK. Jeśli chciałabyś mieć już dziś kosmetyki Avon( w domu,)?, a nie jesteś Konsultantką, możesz codziennie podpisać u nas umowę i w ciągu kwadransa zrobić zakupy z opustem!Zapraszamy! U nas poczujesz się w Avonie
|
#3789 | ||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Wiecie co mi się dziś sniło?
tarka do stóp z AvonuTo pewnie przez to że ją wczoraj wykreśliłam z listy,więc dziś od razu z rana dopisuję spowrotem Cytat:
i do koloru żelową kredkę biorę![]() Cytat:
mój facet mnie namawia żebym tak zamówiła to pojedzie ze mną odebrać-najbliższy mam jakieś 5 km ode mnie,ale boję się że coś popieprzę i paczka nie wyjdzieCytat:
jak dobierzesz cień to zrób fotkę i na katalogowy![]() Cytat:
mały off topik: Właśnie leciała reklama nowego podkładu z Edzią Górniak,ślicznie małpa wygląda a podkład oglądałam wczoraj w Rossmannie,pachnie różanie,i nie wiem czy się nie skuszę
|
||||
|
|
|
#3790 |
|
Zadomowienie
|
aha rozumiem , dzieki
.Sarunieczka Bierz Paczkomat Ja tez wezme pierwszy raz i moze sie przekonam do niego . Mam nadzieje ze nic nie spiep..e .
Edytowane przez domisia1944 Czas edycji: 2011-03-26 o 11:04 |
|
|
|
#3791 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3792 | |
|
Raczkowanie
|
Sarunieczka, ale z ciebie laska.... Fiu, az zazdroszczę....
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
|
|
#3793 |
|
|
dziękuuuję
Powiedzcie mi taką prostą rzecz i nie krzyczcie że o takie głupoty pytam ile dokładnie jest dni na zapłacenie w Avonie? i liczy się od momentu kiedy zafakturują,tak? i nawet jak wezmę kuriera czy paczkomat zamiast regularnej to nie będę musiała wcześniej zapłacić jak wcześniej przyjdzie paczka?Sorki ale nigdy na to nie zwracałam uwagi,był termin to placiłam w terminie nie licząc ile to dni
|
|
|
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przetestuj paczkomat Ja ostatnimi czasy na paczkomat biorę tylko małe paczuszki, bo niestety nie posiadam autka, a tak ciągle prosić znajomych, to mi trochę głupio Muszę się Wam pochwalić! Dziś mam święto paczki Mamuśka pojechała z Tatuśkiem osobiście odebrać paczkę z magazynu UPS i się udało ![]()
|
|
|
|
|
#3795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3796 | ||
|
|
Cytat:
zazdroszczę święta paczki ja dopiero składam zamówienie wtorek/środa i tydz.później paczka![]() Kobietki róbcie fotki kosmetyków Cytat:
|
||
|
|
|
#3797 |
|
Raczkowanie
|
Szanowna Konsultantko,
Informujemy, że w trakcie zamawiania w katalogu 03/2011 braków Pierścionka Beatrice rozmiar 10 pojawiło się żółte światło w Podglądzie zamówienia. Odwołujemy się w tym momencie do informacji umieszczonych w Strefie Konsultantki "Występują przerwy w dostawach produktu w związku z tym nie gwarantujemy jego wysyłki. Produkt zostanie doliczony do bazy opustu i dosłany w jednym z kolejnych zamówień. Jeśli zdecydujesz się zamówić produkty z czerwonym lub żółtym światłem zostaną one zaliczone zarówno do bazy opustu jak i sprzedaży kwalifikowanej. Pamiętaj jednak, że nie będziesz mogła zrezygnować z tych produktów zgłaszając taką prośbę do Działu Obsługi Konsultantek. Zostaną one dosłane w jednym z kolejnych zamówień. Prosimy zatem o rozważne i przemyślane zakupy." Przewidywany termin uzupełnienia braków Pierścionka Beatrice rozmiar 10, to 06.04.2011 roku. taka dostałam odpowiedź odnośnie pierścionka na który czekam od 3 katalogu a teraz mamy przecież już 5 Edytowane przez bunia23 Czas edycji: 2011-03-26 o 11:46 |
|
|
|
#3798 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Obawiam się, że nowa odsłona Solutions nie będzie już dla mnie taka dobra. Pomarańczową połączyli z niebieską... mój ulubiony pomarańczowy krem na noc, stanie sie teraz do skóry suchej ![]() ![]() Podejrzewam że krem pod oczy też sie zmieni i nie wiem czy będzie nadal taki dobry ![]() Nie ma uczulenia na kosmetyki Avonu
|
|
#3799 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
zdziwiłam się jak zobaczyłam na formularzu zamówień tą mini wersję balsamu SSS 75ml cena promocyjna 4,9zł (regularna 10zł
)gdybym zamówiła z uwagi na przywilej z AC 50 % opustu na próbki- policzyliby i wg ceny zapłaciłabym 5zł bo ten opust liczony jest od ceny regularnej - czy źle rozumuję????? |
|
|
|
#3802 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko najpierw muszę wygrzebać aparat... I naładować baterie Postaram się zrobić w poniedziałek.Cytat:
Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Edytowane przez keine_angst Czas edycji: 2011-03-26 o 12:25 |
||
|
|
|
#3803 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziękuję za uświadomienie mnie a co do lawendowej maseczki do stóp o którą pytałam... ma ją któraś z Was? jaką ma konsystencję? bo ja swoją wczoraj użyłam pierwszy raz i jakaś taka rozpaciana jest... i nie zasycha...jak dla mnie wygląda jak peeling do stóp, bo ma te piaskowe drobinki... czy włożyli mi coś innego do tubki????? Edytowane przez agnescha89 Czas edycji: 2011-03-26 o 12:29 |
|
|
|
|
#3804 | |
|
|
Cytat:
trzeba będzie dużo próbek nowego Solutions zamówić żeby zachęcić klientki |
|
|
|
|
#3805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie tak dawno chodziłam po wojskowemu ![]() Też mnie kusi paczkomat. Chyba specjalnie zamówię sobie same katalogi i próbki teraz żeby go przetestować, bo normalne zamówienie będę składać gdzieś w trzecim terminie. Mam to szczęście, że paczkomat postawili mi naprzeciwko mojej pracy ![]() Zaraz idę na pocztę zapłacić fakturkę i zrobić zwrot kolczyków i pierścionka Kenya, całuśnej szminki Cafe au Lait i musu tajskiego.
|
|
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z ciekawości znalazłam Dare to Dazzle na all. |
|
|
|
|
#3807 | |
|
|
Cytat:
w zielonym mi dość ładnie tylko w morskim bądź takim jak owoc kiwi w srodku![]() Ooo właśnie,apropo zwrotów-bo ciągle się nie mogę zdecydować wymienić pierścionek Demi-poza formularzem przesyłki zwrotnej,trzeba go wysłać poleconym pewnie,tak? i coś jeszcze trzeba o czym nie wiem?
|
|
|
|
|
#3808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3810 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj użyłam pierwszy raz bezbarwnego magixa, bo spieszyłam się aby wyjść z domu, posmarowałam twarz kremem i świeciłam się jak.... Szybko więc nałożyłam na krem magixa i jestem zachwycona
Ładnie matowi, nie nadaje koloru, skóra wygląda naturalnieCytat:
![]() a odnośnie off topika - chcesz nas zdradzić ![]() off: do zobaczenia za jakiś 30 minut - teraz idę się pięknić do fryzjera
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.

szczerze mowiac nie wczytywalam sie jakos specjalnie w oferte, ale kwote 70 zł przekroczylam spokojnie...

ale nic nie zamówiła

tarka do stóp z Avonu
.

)
)
Ładnie matowi, nie nadaje koloru, skóra wygląda naturalnie