|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LI - LOVE LIVES FOREVER
Cytat:
Ale powiedziała dobrze ![]() Dobranoc jeszcze raz ![]()
![]() |
#4772 |
Zakorzenienie
|
A jeszcze tak mnie naszło co do Elizabeth i Majkola...że kurcze w tym wszystkim to oni również byli ponad wszystkim, nadzwyczajni... ciężko w dzisiejszym świecie, nawet tym zwykłym, najnormalniejszym, naszym spotkać taką przyjaźń...
---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Dobranoc Motylku ![]() Oby Ci dzień w pracy szybko minął jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja stąd dziś chyba nie wyjdę Kamuś, przez Ciebie ![]() ![]() Masz rację - ich przyjaźń była wręcz nadzwyczajna, zwłaszcza w "ich" świecie, w świecie gwiazd. I dobrze,że na siebie natrafili. Elizabeth - miała parę "sensacji" na koncie,ale to nie przeszkodziło jej być mimo wszystko dobrym i cudownym człowiekiem. Cieszę się,że Michael mógł mieć taką przyjaźń. Na szczęście w naszym świecie zdarzają się takie przyjaźnie. Nawet nam - zwykłym - ludziom ![]() ![]() Dobranoc, po raz trzeci - ostatni ![]() ![]() ![]() Dziękuje Kamusiu - mam nadzieję,że te 4 godziny szybko miną (jeśli źle to napisałam, to wybaczcie - ta godzina ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mykaj, mykaj spać ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- No szono odzywaj sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Zakorzenienie
|
zapomniałam
![]() i wybyłam z domu ![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- miałam dzisiaj taki paskudny dzień ![]()
#4776 |
Zakorzenienie
|
Łooo to jest ostatnio jakaś epidemia
![]() Idź się przytul do królewskiego jaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Zakorzenienie
|
Nooo.
Mam okres i wszystko mi się tak kumuluje jeszcze bardziej ![]() ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- poza tym mamuśka mi się wwala z butami w moją przyszłość. ![]()
#4779 |
Zakorzenienie
|
branoc Szono
![]()
#4780 | |||
Zakorzenienie
|
Aloooooooooooha od Adasia ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() no baaaaa, należałabym do śląskich Nibylandek ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
przecież nie jesteście dziećmi ![]() nic się między Wami nie wydarzyło, to tylko takie Wasze przekomarzania ![]() a problem i cała sytuacja się rozgrywa w Twojej główce ![]() ![]()
Edytowane przez Justyna33333 Czas edycji: 2011-03-26 o 09:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() przepraszam ![]() ![]() Krycha, "wkurza" mnie Twoje marudzenie ![]() ![]() ![]() Powiedziała ta, co sama się ogarnia i ogarnąć nie potrafi ![]() O której są te skoki Adama? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 |
Zakorzenienie
|
o 16 Adaaaaaaaaaaaaaaaaaś
![]() ![]()
#4783 |
Zakorzenienie
|
właśnie było the best of Adam Małysz na tvn24
![]() mówi: "To był skok na poziomie światowym, a może jeszcze lepiej" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() przyszlam do pracy, to moge zajrzec tu, ale mi laptop numer zrobil ![]() i najgorzej, ze teraz w niego wlozylam te plyte windowsa i nic dalej wyskakuje, ze mam uruchomic instalatora, ale chyba caly padl ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4786 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz wiecej nie pytaj czy Cie kocham ![]() ale cudne to wkleilas ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- ale udalo sie, pomoglo i wrocil mi windows ![]() ale lepiej tu szybko obropbie farme ![]() ale Kamus ja sie nadenerwowalam, bo komorka przy mnie, a tu zadnej wiadomosci od Cibie i juz sie balam, ze nie dostalas, a potem patrze, ze cos z karta sim, rano brak zasiegu, ale jak wyjelam baterie, to zadziala i jest jakas mulitemdialna, ale ja tu odbiore, bo jakies haslo trza wpisac ![]() zmykam kochane , trzymcie sie cieplo ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Zakorzenienie
|
siemacie
Kryśka pocieszę Cię, ja się chyba rozstanę z naleśnikiem...
#4788 |
Zakorzenienie
|
Ko, śniło mi się, że u mnie na uczelni był pokaz talentów.
No i jako, że ja nie mam żadnego to Ty byłaś ze mną w grupie ![]() Miałaś już tańczyć ale mnie coś obudziło ![]()
#4789 |
Zakorzenienie
|
przewiałam sobie pęcherz...
![]() ![]()
![]() |
#4790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry!
wpadlam sie przywitac i spadam sprzatac ![]() zajrze wieczorem
#4792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ✂✂✂✂a! co za pech na nibylandii. zagubiłąm moje nowe raybany ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Zakorzenienie
|
eeeee to skomplikowane... za dużo, żeby opowiadać.
Krysiek nie dołuj się, chciałam Cię jakoś pocieszyć, że nie jesteś sama Daria a szukałaś wszędzie? ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- kurde Kryśka pogodziłabyś się z pomidorem, chciałam pojechać na beatyfikację papieża... wiem to głupie, Kryśka pojedziemy bez pomidora ![]()
![]() |
#4794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale chcesz się z nim rozstać pomimo tego, że się między Wami układa? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4795 |
Zakorzenienie
|
układa się to za duże słowo, on jest zwykłym tchórzem i to mnie irytuje, jest wiele rzeczy, które mnie po prostu wkurzają i zabijają te szczęście, które niby między nami jest. Okej jest bosko, ma wszystko to czego szukałam u faceta, jestem z nim maksymalnie szczęśliwa... ale aspekt "żony" jest irytujący. Co z tego, że przychodzi do mnie codziennie skoro wraca do domu (fakt, że ona pracuje w nocy więc tygodniami się nie widują ale sam fakt jest irytujący), przy mnie telefon od niej odbierze (rzadko dzwoni, że rzadko i to głównie po kasę albo w sprawie córki ale dzwoni), a on mojego przy niej nie odbierze (bo szacunek, bo jak z nią mieszka to coś tam bla bla bla) a jak już odbierze to gada do mnie jak do policjanta z dyżurki. Okej wiem, że kiedyś to się ułoży i nie będzie jej w naszym życiu... ale ja już mam dość czekania, wkurza mnie to, że on boi się zaryzykować, że boi się że go zostawię sprawiając że to tylko przez niego się nad tym zastanawiam, nie wiem czy ktokolwiek mnie rozumie ale... irytuje mnie to wszystko.
#4796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyznacz mu po prostu jakiś termin do którego ma to wszystko zakończyć, a jak nie to trudno... "Kiedyś" albo " już niedługo" to mało precyzyjne... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
Zakorzenienie
|
nie no planowany termin już jest... i nie jest jakiś mega odległy chodzi tylko o to, że mi brak cierpliwości. Nie jestem maszyną, mam swoje uczucia.
![]() |
#4798 |
Zakorzenienie
|
kochanie, spróbuj zatem poczekać do tego terminu, bo czas mija bardzo szybko, a kiedyś możesz żałować, że nie zaczekałaś...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Zakorzenienie
|
Lusiu, nie popełniaj takiego błędu jak ja
![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam bilet na kwiecień do Rzymu jakby co ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.