Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-26, 13:20   #3811
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
własnie widac ze nikt nie czyta moich wypowiedzi pisalam o tym ze mialam to samo z tym i z solutions nawilzajacym
Czytamy czytamyja też pytam po 100 razy o coś co już było pewnie maglowane wiele razy,i wiem że ktoś pisał na ten temat,ale wiesz,trzeba cały czas pisać żeby podtrzymać topik

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
dokładnie- listem poleconym z formularzem zwrotu
dzięki obawiam się tylko czy mi wymienią...czy zdążą,bo składam zam.już we srodę a jeszcze nie odesłałam przeciez pierścionka...zastanawiam się czy teraz nie zamówić większego rozmiaru póki jest w katalogu,a potem zwrócić tamtenpomyślę:b rzydal:

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
To był znak z nieba, że popełniłaś wielki życiowy błąd, że skreśliłaś tarkę z listy Bierz ją i nie będziesz żałować
a odnośnie off topika - chcesz nas zdradzić

off: do zobaczenia za jakiś 30 minut - teraz idę się pięknić do fryzjera
zdrada zdrada...i tak do Was wrócę
fryzjer? fiu fiu....opowiedz jak wrócisz co Ci tam zrobili
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 13:26   #3812
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
mam już maila od ups, ale pewnie paczka i tak przeleży weekend w łodzi
Moja też w łodzi sobie leżakuje, może leżą obok siebie
Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
ja też już dostałam maila, a paczka jest 6 km ode mnie
Jakbym miała ten magazyn tak bliziutko to bym sama odbierała no ale ja mam ponad 50km
Cytat:
Napisane przez _Lusiaczek_ Pokaż wiadomość
Co 3 tyg organizują w COKach dzień 'macania' kosmetyków. 'Zwykły śmiertelnik' może podpisać umowę w coku i wtedy juz jako konsultant robić zakupy.
I to bedzie nam zabierać klientów, dobrze w tej sytuacji, że nie mam blisko COKU

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 13:31   #3813
mistress88
Zadomowienie

A do mnie właśnie paczkomat napisał, jadę po paczkę (składałam w czwartek wieczorem )

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 13:33   #3814
wrrxd
Rozeznanie

[/QUOTE]

Jakbym miała ten magazyn tak bliziutko to bym sama odbierała no ale ja mam ponad 50km

[/QUOTE]
gdybym tylko mogła to bym już dawno ja odebrała
kiedys jak zadzwonilam i sie zapytalam czy moge odebrac to jakas kobieta sie na mnie wydarla
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 13:58   #3815
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

zdrada zdrada...i tak do Was wrócę
fryzjer? fiu fiu....opowiedz jak wrócisz co Ci tam zrobili
Nic szczególnego nie zrobili ale zarosłam już jak dziad i musiałam w końcu przeprosić się z fryzjerem Od dłuższego czasu noszę krótką fryzurkę, podobnie jak na zdjęciu (to nie jestem ja) tylko nie mam tak do przodu ułożonych tylko grzywka bardziej na boczek i obecnie mam swój naturalny kolor ciemny blond - taki prawie podchodzący pod brąz. Ale marzy mi się prawie biały kolor włosów Uwielbiam kobiety z takim kolorem włosów i białą ceramiczną cerą
Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość

Ja też bym już gnała jak bym miała 6 km do siedziby kuriera. Nawet pieszo bym gnała Gotowa bym była każdą ilość kilogramów targać osobiście, oby to były tylko kilogramy z avonu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (17,1 KB, 35 załadowań)
Stary 2011-03-26, 14:31   #3816
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Nie nie,to zależy od gustu,dla mnie się wydaje hmm...sorki jeśli kogoś urażę,ale odpustowa taka kolorowa...no nie dla mnie,ale skoro taka droga...to moze faktycznie piękna na żywo
Droga nie znaczy ładna Mam kolczyki za 1zł które są śliczne więc nie ma reguły. Ale jeśli chodzi o tą biżuterię to u mnie wszystkie klientki stwierdziły, że wygląda odpustowo i szpetnie i może i dobrze, bo za tyle pieniędzy, a potem bym musiała jeszcze zwroty robić i dopiero by było. Mi się też nie podoba. Ktoś stwierdził u mnie, że kojarzy mu się z Golgotą w Licheniu

Ale o gustach się nie dyskutuje
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 14:32   #3817
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Nic szczególnego nie zrobili ale zarosłam już jak dziad i musiałam w końcu przeprosić się z fryzjerem Od dłuższego czasu noszę krótką fryzurkę, podobnie jak na zdjęciu (to nie jestem ja) tylko nie mam tak do przodu ułożonych tylko grzywka bardziej na boczek i obecnie mam swój naturalny kolor ciemny blond - taki prawie podchodzący pod brąz. Ale marzy mi się prawie biały kolor włosów Uwielbiam kobiety z takim kolorem włosów i białą ceramiczną cerą
Widziałam kiedyś dziewczynę z białą cerą i takimi jasnymi włosami-tyle że miała takie do brody-ale robiiiła wrażenie,super wyglądała,choć osobiście podobają mi się ogniste brunetki z burzą włosów wyjątkiem jst moja śliczna Majka Sablewska,nie wiem czemu ona mi się tak podoba

czemu ten śnieg tak sypie? już mam go głęboko w

Idę robić sałatkę grecką

Avon Ruulez
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 14:34   #3818
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Immenseness Pokaż wiadomość
oj polecam ja nią myję buźkę 2 razy dziennie, rano i wieczorem, a mam ją od 1szego zamówienia z k3, i dopiero jakieś 25%-30% zużycia biorę dwa psiknięcia zawsze
Ja jedno
Stary 2011-03-26, 14:40   #3819
katniewojt
Zakorzenienie

Jestem w trakcie pakowania paczuszek dla dziewczyn, ale mam dość... Ten dzień jest taki, że nic mi się nie chce i mam szparki zamiast oczu
Nowe perfumki z katalogu 6 (te z okładki) są strasznie maleńki Chodzi o Scentini Citrus Chill (pomarańczowa). Zapach na początku jest taki ciężki pomarańczowy, a później znika Godzinę temu psiknęłam się nimi i już ich nie czuję Dodam jeszcze, że po wstrząśnięciu i psiknięciu zostawiają taką jakby tłustą palmę na skórze Miała już dawno temu różowe dwufazowe perfumy też z avonu (wyszły jakoś latem) i nie zostawiały mi takiej plamki. Podsumowując: nie podobają mi się
Mogłam porównać odcienie pudru prasowanego w kompakcie. Różnica między nimi naprawdę jest niewielka Zdjęć nie będzie, bo nie wychodzą takie jak powinny W ogóle nie widać na nich różnicy, nie oddają kolorów...
Błyszczyk z demo: anew Natural Glisten -> świetny Gęsty, dobrze kryje, ale nie lepi się Naprawdę super, polecam Dodam jeszcze, że nie zanotowałam ani zapachu, ani smaku... Może to przez to, że jestem jakaś przydżumiona
Wzięłam podkład mineralny Nude z demo, ale nie będę go dziś testować Podejrzałam kolor i wydaje mi się, że będzie dobry Porównałam go z antystresowym i okazuje się, że mają bardzo zbliżone kolory Wydaje mi się, że antystresowy jest ciut bardziej różowy
Ten mineralny jakiś taki dziwnie mały mi się wydaje... Nie wspominając już o miniwersji antystresowego Ta tyci tyci tubeczka nawet do połowy nie jest pełna
Zaskoczyło mnie opakowanie Perceive Dew - byłam święcie przekonana, że będzie zielone, a nie jest
Tyle

Edytowane przez katniewojt
Czas edycji: 2011-03-26 o 14:46
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 14:42   #3820
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj użyłam pierwszy raz bezbarwnego magixa, bo spieszyłam się aby wyjść z domu, posmarowałam twarz kremem i świeciłam się jak.... Szybko więc nałożyłam na krem magixa i jestem zachwycona Nobla dla kogoś, kto go stworzył Ładnie matowi, nie nadaje koloru, skóra wygląda naturalnie
Ja na krem ostatnio jak nałożyłam(który już dawno niby się wchłonął) to się zaczęło rolować i nie było ciekawie. Nie używam podkładów i myślałam, że chociaż ten bezbarwny będzie fajny, ale chyba nie dla mnie(dobrze, że miałam tylko tą małą próbkę).
Stary 2011-03-26, 14:45   #3821
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
Oj to ja khaki tylko do makijażu w zielonym mi dość ładnie tylko w morskim bądź takim jak owoc kiwi w srodku
Czaję się jeszcze na poczwórne zielone cienie. A co mi tam, zaszaleje
Cytat:
Ooo właśnie,apropo zwrotów-bo ciągle się nie mogę zdecydować wymienić pierścionek Demi-poza formularzem przesyłki zwrotnej,trzeba go wysłać poleconym pewnie,tak? i coś jeszcze trzeba o czym nie wiem?
Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
dokładnie- listem poleconym z formularzem zwrotu
A ja dziś robiłam pierwszy zwrot w moim życiu i jak powiedziałam babce w okienku, że ma być polecony z zadeklarowaną zawartością to mnie odezwała do okienka z paczkami Puściłam priorytetem ale bez polecenia i zapłaciłam jeszcze raz tyle ile powinnam A wy dajecie sam polecony bez deklaracji?

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Droga nie znaczy ładna Mam kolczyki za 1zł które są śliczne więc nie ma reguły. Ale jeśli chodzi o tą biżuterię to u mnie wszystkie klientki stwierdziły, że wygląda odpustowo i szpetnie i może i dobrze, bo za tyle pieniędzy, a potem bym musiała jeszcze zwroty robić i dopiero by było. Mi się też nie podoba. Ktoś stwierdził u mnie, że kojarzy mu się z Golgotą w Licheniu

Ale o gustach się nie dyskutuje
Byłam w Licheniu więc wiem o czym mowa, fajne porównanie

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 14:49   #3822
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Meitsa-tak poleconym zwykłym.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 14:52   #3823
aizduj
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Czaję się jeszcze na poczwórne zielone cienie. A co mi tam, zaszaleje

A ja dziś robiłam pierwszy zwrot w moim życiu i jak powiedziałam babce w okienku, że ma być polecony z zadeklarowaną zawartością to mnie odezwała do okienka z paczkami Puściłam priorytetem ale bez polecenia i zapłaciłam jeszcze raz tyle ile powinnam A wy dajecie sam polecony bez deklaracji?

Byłam w Licheniu więc wiem o czym mowa, fajne porównanie
Ja wysyłam priorytetem bez polecania i zawsze dochodzi. Nie może być zwykły bo oni takich nie odbierają, ale sam polecony wystarczy do odesłania.
aizduj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 14:52   #3824
_Lusiaczek_
Raczkowanie

Cytat:
Ja na krem ostatnio jak nałożyłam(który już dawno niby się wchłonął) to się zaczęło rolować i nie było ciekawie. Nie używam podkładów i myślałam, że chociaż ten bezbarwny będzie fajny, ale chyba nie dla mnie(dobrze, że miałam tylko tą małą próbkę).
jest próbka bezbarwnego Magixa? Szukałam, szukałam i nie znalazłam
_Lusiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 15:00   #3825
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Lusiaczek_ Pokaż wiadomość
jest próbka bezbarwnego Magixa? Szukałam, szukałam i nie znalazłam
Teraz jej chyba nie ma. Kiedyś była.
Stary 2011-03-26, 15:06   #3826
Meitsa
Zakorzenienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;25974654]Meitsa-tak poleconym zwykłym.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez aizduj Pokaż wiadomość
Ja wysyłam priorytetem bez polecania i zawsze dochodzi. Nie może być zwykły bo oni takich nie odbierają, ale sam polecony wystarczy do odesłania.
Jak to się mówi, Polak mądry po szkodzie Teraz na przyszłość będę wiedziała czym wysyłać i nie przepłacać

Stary 2011-03-26, 15:16   #3827
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Jak wypróbowałam magix bezbarwny to nie byłam do niego do końca przekonana, dopiero jak go zamówiłam to się do niego przekonałam. Mam bardzo jasną karnację i nawet najjaśniejsze kolory podkładów były dla mnie za ciemne. Ten jest boski!

Ktoś kiedyś zachwalał bazę z konkurencji- wypróbowałam ją również i jak dla mnie nasz bezbarwny ją przebija. Ma gęstszą konsystencję, ładnie matuje i ten efekt utrzymuje się przez cały dzień.

Klientkom które mimo próbek nie potrafią trafić w swój kolor polecam ten podkład i są z niego zadowolone.

Powiem Wam że z 5-czki skusiłam się tylko na tropikalny krem do rąk, hi, hi... kusił mnie jeszcze zestaw rumiankowy i balsam z anew ale się powstrzymałam.
Na balsam będę się czaić- ale czekam na Wasze opinie? Próbowała już któraś?
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 15:23   #3828
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Cytat:
Serio się Wam podoba biżu Dare to Dazle? bo mnie wcale...no chyba że na żywo piękniej wygląda niż w katalogu
Podoba się, kupiłam mamie pierścionek i jest zachwycona Ale klientki jak widzą tą biżu to mi się w twarz śmieją, że za te pieniądze i nie jest nawet srebrna - no i mają rację bo tak samo uważam.
Cytat:
Heh, ta sama klientka przy okazji zainteresowała się serum liftingująco-ujędrniającym, bo widziała reklamę w TV. Niestety trochę jej drogo i nie wie czy za taką cenę będzie się opłacać. Chciałam zaproponować jej próbki, ale chyba jeszcze ich nie ma, chyba że jestem ślepa
Za parę dni dam znać jak się to serum sprawuje, bo miałam 2 zamówienia na nie
Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Bez sensu A jak klientka zobaczy na stronie i będzie chciała zamówić? Mam jej doliczyć ukryty vat22% ?
23% Ja pokazuję klientkom te promocje, bo nawet jeśli nie zarobię na tym to i przecież nie stracę a może mi to zwiększyć bazę opustu i przybliżyć mnie do torby Batycki

Przywiózł mi wczoraj pan paczkowy ostatnie zamówienie z k04 a miało być w poniedziałek Otworzyłam sobie tusz pełnia rzęs i się prawie popłakałam bo ta szczoteczka jakaś dziwna, no ale jak wieczorem wypróbowałam to się w nim zakochałam Wczoraj rano też wypróbowałam wasz sposób na suchego super shocka - wsadziłam go do gorącej wody na kilka minut i faktycznie zrobił się mokry, a po 3 godzinach jak go chciałam użyć to znów zasechł...
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 15:29   #3829
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Mi nic się nie zrolowało. Kremik wtarłam rękoma jak zawsze i potem trochę poklepuję "mordkę" Magixa nie nakładałam paluchami, jak to niektóre moje koleżanki robią, tylko wklepałam gąbeczką, nie tarłam i żadnych "rolek", czy "zadziorków". Az moja mama się zaczęła zachwycać, bo fajna gładziutka twarz jest przy nim

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Jak wypróbowałam magix bezbarwny to nie byłam do niego do końca przekonana, dopiero jak go zamówiłam to się do niego przekonałam. Mam bardzo jasną karnację i nawet najjaśniejsze kolory podkładów były dla mnie za ciemne. Ten jest boski!
Ja tez mam problem z dobraniem podkładu kolorowego. Albo jest za ciemny albo zupełnie odbiega od koloru mojej skóry i twarz wygląda sztucznie A tu z magixem w sam raz, bo ja się nie maluję. Ale przyznam, ze ostatnio mnie korci, aby zafundować sobie ładne cienie i tusz
Stary 2011-03-26, 15:30   #3830
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też bym już gnała jak bym miała 6 km do siedziby kuriera. Nawet pieszo bym gnała Gotowa bym była każdą ilość kilogramów targać osobiście, oby to były tylko kilogramy z avonu
No ja bym nie targała bo na pierwszy termin mam zawsze dużo ... teraz 5 kartonów
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;25974654]Meitsa-tak poleconym zwykłym.[/QUOTE]
ja też wysyłam tylko poleconym albo paczką jak coś większego.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 15:35   #3831
Immenseness
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aizduj Pokaż wiadomość
a ile dziewczyny płacicie za polecony i priorytet? razem z kopertą bąbelkową?

Cytat:
Jak to się mówi, Polak mądry po szkodzie Teraz na przyszłość będę wiedziała czym wysyłać i nie przepłacać
babki z pocztowego okienka zawsze wciskają najdroższą formę przesyłki, bynajmniej ja mam takie szczęście

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Mi nic się nie zrolowało. Kremik wtarłam rękoma jak zawsze i potem trochę poklepuję "mordkę" Magixa nie nakładałam paluchami, jak to niektóre moje koleżanki robią, tylko wklepałam gąbeczką, nie tarłam i żadnych "rolek", czy "zadziorków". Az moja mama się zaczęła zachwycać, bo fajna gładziutka twarz jest przy nim

Ja tez mam problem z dobraniem podkładu kolorowego. Albo jest za ciemny albo zupełnie odbiega od koloru mojej skóry i twarz wygląda sztucznie A tu z magixem w sam raz, bo ja się nie maluję. Ale przyznam, ze ostatnio mnie korci, aby zafundować sobie ładne cienie i tusz
chciałabym na dzień smarować się samym magixem albo kremem no ale z wągrami na nosie, workami i sińcami pod oczami i lekkimi przebarwieniami na policzkach to niestety...
Bizarre has hardly any...'

Immenseness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 15:38   #3832
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:

Ja się też nie maluję, tzn. tusz od święta. Podkłady mi na ludziach wyglądają jak maski i jakoś nie umiem się przekonać, no i ten kolor... Magixem chciałam tylko zmatowić, ale mam też taki puder biały który kiedyś daaawno był w Solution i on fajnie matowi, ale niestety nic nie trwa wiecznie, a go już nie ma w sprzedaży. Gładką skórę to ja mam i bez kremu podkładu

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
Ja zawsze poleconym, bo nie zdarzyło mi się wysyłać ponad 2 kg(a do tej wagi wszystko można poleconym). Wysyłam zwykłym poleconym(ekonomicznym) i zawsze dochodzi.
Stary 2011-03-26, 15:39   #3833
aizduj
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Immenseness Pokaż wiadomość
a ile dziewczyny płacicie za polecony i priorytet? razem z kopertą bąbelkową?

babki z pocztowego okienka zawsze wciskają najdroższą formę przesyłki, bynajmniej ja mam takie szczęście

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

chciałabym na dzień smarować się samym magixem albo kremem no ale z wągrami na nosie, workami i sińcami pod oczami i lekkimi przebarwieniami na policzkach to niestety...
To zależy od wagi tego co zwracasz, do 2kg możesz listem i tam za każdą wage jest inna cena. A jeżeli chodzi o koperte to też zależy od wielkości. Ja kupuje w papierniczych sklepach, bo na poczcie jest 2x drożej. Na stronie poczty masz taki przelicznik. Dajesz ile waży i jaką forme wysyłki i Ci wyskakuje ile kosztuje.
Stary 2011-03-26, 15:43   #3834
Dufin
Raczkowanie

Hej Mówicie, że wybierając paczkomat tak szybko dochodzi zamówienie, że czasem następnego dnia.. Otóż ja złożyłam zamówienie 20-go a do dziś nie dostałam smsa.. fakt, ze katalog 5 wszedł niedwno, no ale chyba mimo to, już powinnam mieć wiadomość, skoro działa to do 48h :/ Nie sądzicie?
Dufin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 15:45   #3835
aizduj
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dufin Pokaż wiadomość
Hej Mówicie, że wybierając paczkomat tak szybko dochodzi zamówienie, że czasem następnego dnia.. Otóż ja złożyłam zamówienie 20-go a do dziś nie dostałam smsa.. fakt, ze katalog 5 wszedł niedwno, no ale chyba mimo to, już powinnam mieć wiadomość, skoro działa to do 48h :/ Nie sądzicie?
Zawsze jest tak, ze jak katalog wchodzi w czwartek to w poniedziałek są pierwsze zamówienia z niego na kuriera płatnego albo na paczkomat. Więc nic dziwnego się nie dzieje. Dostaniesz smsa w poniedziałek. Czasem dziewczyny piszą, że dostają paczki już w soboty, ale to rzadko.
Stary 2011-03-26, 15:46   #3836
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez Dufin Pokaż wiadomość
No niekoniecznie już, bo katalog wszedł w czwartek i wtedy realizują Twoje zamówienie nawet jeśli wysłałaś je tydzień temu. Dzisiaj więc mija drugi dzień, to pewnie dzisiaj dostaniesz smsa. Poza tym jak paczkomat jest zapchany paczkami, to Twoja paczka musi czekać w kolejności, aż ją włożą jak się jakaś "komora" zwolni.
Stary 2011-03-26, 15:47   #3837
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość
Za parę dni dam znać jak się to serum sprawuje, bo miałam 2 zamówienia na nie

23% Ja pokazuję klientkom te promocje, bo nawet jeśli nie zarobię na tym to i przecież nie stracę a może mi to zwiększyć bazę opustu i przybliżyć mnie do torby Batycki

Przywiózł mi wczoraj pan paczkowy ostatnie zamówienie z k04 a miało być w poniedziałek Otworzyłam sobie tusz pełnia rzęs i się prawie popłakałam bo ta szczoteczka jakaś dziwna, no ale jak wieczorem wypróbowałam to się w nim zakochałam Wczoraj rano też wypróbowałam wasz sposób na suchego super shocka - wsadziłam go do gorącej wody na kilka minut i faktycznie zrobił się mokry, a po 3 godzinach jak go chciałam użyć to znów zasechł...
Będę wdzięczna za opinie na temat tego serum

Ja myślę, czy nie zrobić mini katalogu z tych ofert promocyjnych i powysyłać na maila lub zamieścić na Facebooku lub dać linka do ściągnięcia. Może wtedy faktycznie uda mi się zbliżyć do torebki

Ale prawie popłakałaś się ze śmiechu czy z załamania nad tym tuszem Muszę w końcu wypróbować mokrą metodę na tusz, tylko zawsze sobie o niej przypomnę gdy już pomaluję rzęsy

Stary 2011-03-26, 15:48   #3838
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
No ja bym nie targała bo na pierwszy termin mam zawsze dużo ... teraz 5 kartonów

5 kartonow? ;o
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 15:57   #3839
avonmaniaczka
Raczkowanie

Ja już zamówienie z 5 złożyłam w czwartek na kuriera, szkoda, że w mojej miejscowości nie ma paczkomatu na pewno bym skorzystała Dodałam nowe fotki na katalogowy i zaraz postaram się dodać nowsze
avonmaniaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 16:05   #3840
EvaBS
Raczkowanie

Sytuacja mnie zmusiła i muszę zrobić zamówienie z odbiorem w paczkomacie. Kolejne z katalogu 5, klientka troszkę sie spóźniła i chce jej dać razem z dostawą regularną.
Zobaczymy jak sie sprawdzi ta wersja dostawy ...
Zwierzątka duże i małe

EvaBS jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości