|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
cycki
![]() ![]() Dobra, zrobiłam te placki po węgiersku. Aktualnie pękam
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
wszyscy imprezują?
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Miciel, fiolki mam, przesyłka pójdzie w poniedziałek Gryx, Spo, Skrb, Maja ![]() Fogle znowu śnił mi się Gryx, ale nie pamiętam o co to poszło... |
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na konto bankowe z innego konta masz przelew w ciagu 1 dnia a czasem tego samego. Co do pytania, to musisz chyba wejśc na Płacę z allegro ( z boku ) potem w konfigurację konta. ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
![]() Ja wybieram się na zakupy . Żarciowe, nie perfumeryjne ![]() Na razie jem sobie biały serek z olejem budwigowym i miodem rzepakowym :
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-03-26 o 15:41 |
||
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba nie zadziałało Może spróbuj napisać penis ![]() A to białe na środku to słodka śmietana? ![]() Coś w tym musi być, śnicie o gryxie to nie przypadek Idę malować pazury. Trochę mi się ostatnimi czasy jakby wzmocniły, a nie wiem nawet od czego Bo nic nie łykam, nie biorę, nie wstrzykuję ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- No takie drewniane np
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3127 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Cytat:
automatycznie, każdy dzień roboczy. Ja mam na żądanie, jak dostaję wpłatę to wchodzę i zlecam przelew na moje konto.
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes - która opcja jest lepsza?Przy automatycznej czeka się znacznie dłużej?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3129 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Allegro czasem przetrzymuje kasę, miałam już kilka takich przypadków
|
|
#3130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo, to jednak ustawię "na żądanie".
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-03-26 o 16:16 |
|
|
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
chyba na kółkach
, u mnie mokra wiosna aczkolwiek nieco szaraCzyapparition są wiosenne bom kupiła.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-03-26 o 16:05 |
|
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam co robic
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3134 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
Nie mam siły, wczoraj dzień mega energetyczny miałam, zupełnie jak nie ja, miliard rzeczy zrobiłam, a dziś zestresowana, bo byli Rodzice oglądać chatę, i już wypluta jestem, chciałam coś porobić konstruktywnego ale raczej zanosi się na nicnierobienie..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3136 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3138 | ||||||
|
BAN stały
|
Witam, i o zdrowie pytam!
Niepoważne zachowanie, doprawdy nie do przyjęcia tutaj ![]() Cytat:
I żeby już w marcu to małe qrestwo grasowało?! ![]() Cytat:
![]() To On nie mieszka w S.? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pewnie błagałem Cię z łzami w oczach: "Pooowieeedz... no pooowieeedz że jestem szczuuupłyyy!" ![]() ![]() --- Zaczyna padać to białe świństwo ![]() Idę kończyć kurczaka curry z ananasem
|
||||||
|
|
|
#3139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mnie reanimuje Anatol
Waniliowy ![]() wystarczyło,że Ty napisałaś ![]() a śmietana lekko kwaśna Cytat:
![]() Cytat:
masz piżamkę, albo dresik? ![]() ![]() a drugi autentycznie mi się podobuje
|
|
#3140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobre ![]() ...ja też chcę
|
|
|
#3141 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie było to samo tydzień temu napadało i snikło dziś na szczęście śniegu niet, bo bym sieu pochlastała chyba ![]() ja nie w pracy byłam aczkolwiek wieczór się zapowiada babski z kuzynkami ![]() suotkie Chciałam Małysza obejrzeć po raz ostatni ale nie skaczą bo pada chyba to przez to że postanowiłam oglądać, klonfta
|
||
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zagłodził się? A potem się okazało,że ostatnio spożyte waciki jednak uratowały mu życie?
|
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3146 |
|
Nindżopesz
|
A ja dziś ambitnie działam w temacie włosowym, czytam składy i kombinuję
![]() Ale za chwilę koniec sielanki bo wpada teściowa ;( |
|
|
|
#3147 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tak zamierzam spędzic wczesny wieczór potem siadam do kończenia bilansu ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- matko , zapomnialam ! moje dziecko ma dzisiaj 34 urodziny , przypomiałam sobie jak łaskawie zgodziłam mu sie wyprasowa ciuchy na wyjście
|
|
#3148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
A tak fogle to jakie jest piękne niebo! Takie ciężkie, szare, z jeszcze ciemniejszymi chmurami
Rozterko, wszystkiego najlepszego dla syna
|
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.

Nie mam siły, wczoraj dzień mega energetyczny miałam, zupełnie jak nie ja, miliard rzeczy zrobiłam, a dziś zestresowana, bo byli Rodzice oglądać chatę, i już wypluta jestem, chciałam coś porobić konstruktywnego ale raczej zanosi się na nicnierobienie..