|
|
#931 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Cytat:
Mam cholerny żal, za to że potraktował mnie jak szmatę, że potrafił cudnych epitetów używać pod moim adresem. Nigdy w życiu bym się tego po nim nie spodziewała, ale jak to mówią człowieka poznaje się po tym jak kończy, a nie zaczyna Gdzieś tam w głębi serca wierzę że przyjdzie taki dzień i przeprosi nie tylko mnie, ale wszystkie osoby które zranił. Może jestem naiwna, ale wierzę w niego, że do końca się nie stoczy, że znajdzie dziewczynę równie cierpliwą i poświęcającą mu tyle uwagi co ja. Zrobiłam dla niego dużo i nie oczekuję za to oklasków z jego strony, ale jestem z siebie dumna że bezinteresownie poświęcałam mu każdą wolną chwilę żeby uwierzył w siebie, skończył szkołę, zrobił prawo jazdy, żeby wyglądał jak człowiek. Wszystko co pierwsze robiłam z nim i na pewno w moim sercu zawsze będzie zajmował ważne miejsce, pogodziłam się z tym że nasze marzenia zrealizuję z kimś innym, kimś kto doceni to jaka jestem. Eksowi jestem wdzięczna za tą lekcję życia, bo w końcu odnalazłam siebie, jestem pewna siebie, realizuję swoje marzenia i potrafię kochać, mimo wszystko. Życzę mu szczęścia i tego żeby spotkał taką, która pokocha go tak samo mocno jak ja. Kocham go, ale my razem już nie będziemy, nie podołała bym po raz drugi![]() Się rozpisałam wybaczcie
|
|
|
#932 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie wmawiaj, tylko uwierz w to.
Sprawa jest prosta - gdyby kochał, byłby z Tobą. A nie chcesz być przecież z osobą, która Cię bardzo lubi, ale nie kocha ![]() Mnie porzucono 1,5 miesiąca temu i cały czas on pierwszy się odzywa. Usunęłam go z gg i telefonu po to, by pierwsza nie pisać, po prostu odpisuję na jego wiadomości. I co z tego? To nie zmienia faktu, że nie kocha mnie, nie chce być ze mną Cytat:
Jeśli chcesz przyspieszyć dojście do siebie, to koniecznie zajmij się czymś. Zajmij cały swój wolny czas tak, aby idąc spać padać jak mucha ze zmęczenia. Spędzaj wiele czasu ze znajomymi i rodziną, odśwież stare znajomości. Z czasem przedmioty i dźwięki nabiorą innych skojarzeń. Z poprzednim lubiłam słuchać Hey, po rozstaniu nie byłam w stanie włączyć ani kawałka. Pojechałam ze znajomymi na koncert Hey i teraz mam wspomnienia świetnej zabawy, a najlepsze kawałki Hey słucham codziennie
|
|
|
#933 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#934 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie pchaj się tam gdzie Cię nie chcą ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
|
|
|
#935 |
|
Raczkowanie
|
Hej wszystkim!
u mnie jest już całkiem w porządku (tak myślę) jeszcze miesiąc temu miałam głupie pomysły, które tylko mnie poniżały a od chwili kiedy kontakt z byłym mam mniejszy czuję się o wiele lepiej!!! Sprawa roweru jest załatwiona do końca, odzyskałam pedały i inne części hahahahah! M. mi to wczoraj wszystko montował. I wreszcie było normalnie! Tzn. moje serduszko nie szalało, nie czułam bólu, śmiałam się przy nim, żartowałam, byłam spontaniczna i pewna siebie! I bardzo mi to pasowało Chciał mnie przytulić na do widzenia, ale uciekłam bo śmierdział po treningu, z którego przyjechał do mnie I był cały od błota fuuuuuuu!
|
|
|
|
#936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jednak dziewczyny dziekuje za wszystkie odpowiedzi ;* mozna na Was liczyc ;* |
|
|
|
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem z Ciebie bardzo dumna! Pokazałaś tym postem klase, wg mnie. Chciałabym mieć w sobie tyle siły, by napisać coś dobrego o eksie. Myślę, że szybko nie zmienię o nim swojego zdania. Ale taka już jestem.
|
|
|
|
|
#938 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
i gratulacje ucieczki hehe
|
||
|
|
|
#939 |
|
Nie depcze krokusów
|
Bo ma inną i wie, że to by było nie fair wobec Was obu.
Tak, z miłości do nienawiści mały krok. Tylko obojętność oznacza wyzdrowienie.
|
|
#940 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, a po moim rozstaniu jakoś wszyscy znajomi chcieli to ze mną opijać. Teraz się ograniczam, bo nie chcę być spasiona, a jak wiadomo alkohol ma dużo za dużo kalorii. Ale... nie odmówię . Cytat:
. A ja mogę pić i pić, i nic mi nie jest. Ma to swoje plusy i minusy . Cytat:
|
|||
|
|
|
#941 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
Tyle że ja z byłym od grudnia kontaktów nie utrzymuję oficjalnie jesteśmy wrogami numer jeden
|
|
|
#942 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#943 |
|
Nie depcze krokusów
|
wypalona - totalna obojętność wobec eksa zajęła mi pół roku, ale taka wstępna tydzień.
|
|
#944 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja już nie oczekuje wielkiego come back, ale właśnie zajęłam się sobą, zaczęłam się cieszyć życiem i uśmiechać częściej. A jeszcze niedawno wydawało mi się to niemożliwe Teraz nie wyobrażam sobie jak bym miała wrócić do mojego zachowania z przed miesiąca, czy dwóch. To już za mną
|
|
|
|
|
#945 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Może w Twoim przypadku zdrowsza jest taka postawa jaką Ty przyjęłaś? To że Apap jest na ból głowy nie znaczy że każdemu musi pomóc, może dla Ciebie akurat ratunkiem jest zrozumienie sytuacji i wybaczenie mu jego głupoty?
|
#947 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Swoją drogą, to nawet nie wiedziałam, że między wami aż taka wojna. Dlaczego? Cytat:
.
|
||
|
|
|
#948 |
|
Nie depcze krokusów
|
wypalona - nie ukrywam, że pomogło mi zapalenie płuc i Ciacho
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Mam gości.
IdeEEEeeeeM
|
|
|
|
#950 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do wybaczenia masz rację, wybaczyłam i lepiej mi z tym ale takim szczerym przepraszam za X lat, nie pogardzę![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
przeraszam z rozpędu to wszystko. Długa historia, trzecia osoba (czyt. kobieta, dziwka![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Może nowa miłość pomoże
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
|
#952 |
|
Rozeznanie
|
Taaa leje
Dzisiaj mam kinderbal Idę dzieciaczków pilnować, wykształcenie pedagogiczne zobowiązuje Strzeżcie się bachory ciociunia nadchodzi![]() ![]() Miłego wieczoru wszystkim
Edytowane przez wypalona Czas edycji: 2011-03-26 o 17:54 |
|
|
|
#953 |
|
Rozeznanie
|
Cześć wszystkim
![]() Ja właśnie wróciłem z przeglądu teatralnego. Nie wszyscy tutaj wiedzą, ale zastępowałem pewną osobe w sztuce. Obyło się bez żadnej wpadki
|
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
wypalona - powodzenia!
a mnie jakiś smutek bierze, nie znam przyczyny ale to chyba weekend jest temu winny. Siedzę w domu jak ten borok.. może jutro gdzieś wyjdę..
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#956 |
|
Nie depcze krokusów
|
Reggaenator - może jakieś szczegóły, co?
zjedzmnie - a ja piszę smski z Zakalcem
|
|
#957 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Tak sam na sam to nawet lubię, ale w stadach mnie przerażają. Powodzenia!Cytat:
![]() Cytat:
.
Edytowane przez Connff Czas edycji: 2011-03-26 o 18:04 |
|||
|
|
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#959 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

Mam cholerny żal, za to że potraktował mnie jak szmatę, że potrafił cudnych epitetów używać pod moim adresem. Nigdy w życiu bym się tego po nim nie spodziewała, ale jak to mówią człowieka poznaje się po tym jak kończy, a nie zaczyna
Gdzieś tam w głębi serca wierzę że przyjdzie taki dzień i przeprosi nie tylko mnie, ale wszystkie osoby które zranił. Może jestem naiwna, ale wierzę w niego, że do końca się nie stoczy, że znajdzie dziewczynę równie cierpliwą i poświęcającą mu tyle uwagi co ja. Zrobiłam dla niego dużo i nie oczekuję za to oklasków z jego strony, ale jestem z siebie dumna że bezinteresownie poświęcałam mu każdą wolną chwilę żeby uwierzył w siebie, skończył szkołę, zrobił prawo jazdy, żeby wyglądał jak człowiek. Wszystko co pierwsze robiłam z nim i na pewno w moim sercu zawsze będzie zajmował ważne miejsce, pogodziłam się z tym że nasze marzenia zrealizuję z kimś innym, kimś kto doceni to jaka jestem. Eksowi jestem wdzięczna za tą lekcję życia, bo w końcu odnalazłam siebie, jestem pewna siebie, realizuję swoje marzenia i potrafię kochać, mimo wszystko. Życzę mu szczęścia i tego żeby spotkał taką, która pokocha go tak samo mocno jak ja. Kocham go, ale my razem już nie będziemy, nie podołała bym po raz drugi
wybaczcie

Pokazałaś tym postem klase, wg mnie. Chciałabym mieć w sobie tyle siły, by napisać coś dobrego o eksie. Myślę, że szybko nie zmienię o nim swojego zdania. Ale taka już jestem.

raz na jakiś czas można. Tak więc szukam towarzysza do picia, całą noc.
. A ja mogę pić i pić, i nic mi nie jest. Ma to swoje plusy i minusy 

przeraszam
z rozpędu to wszystko. Długa historia, trzecia osoba (czyt. kobieta, dziwka
Idę dzieciaczków pilnować, wykształcenie pedagogiczne zobowiązuje