|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Treść usunięta
|
|
|
|
#3722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() bardzo czesto jemy grillowane mieska i ryby w domku |
||
|
|
|
#3723 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
no lepiej żeby było duże![]() Pewnie tak będzie Cytat:
|
|
|
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
myslalam ze w ciazy raczej takich rzeczynie mozna jesc
![]() nigdy nie bylam wiec nie wiem
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na griilu jest dopiieczone ![]() zreszta nie popadajmy w paranoje chodzi o miesa nieprzebadane jak zjesz kawalek tatara ze swiezej wolowiny od pewnego rzeznika to nie umrzesz ![]() nie mozna tez surowego jaja, serow plesniowych z niepasteryzowanego mleka i innych takich, Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-03-26 o 17:28 |
|
|
|
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to moze nie mozna jesc smazonego jak sie karmi piersia ?
|
|
|
#3727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej po trochu wprowadzac i lepiej pieczone ![]() wiadimo, ze od poczatku nie rzucisz sie na zeberka ![]() tylko delikatne miesko w sumie mozna wszystko ale po trochu wprowadzac ![]() mowia tez, ze jak w ciazy mama jadla bardzo urozaicone dania to i dziecko bedzie wszystko lubialo w kazdej gazecie dla ciezarnych tak pisza
|
|
|
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufka bardzo ładnie się to wszystko prezentuje. Ile masz tam m2?? aaaaa i jak kanapa??
Bo wiesz, tak Wam polecałam i się potem cykałam czy się spodoba
|
|
|
|
#3729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kanapa spoko choć moim zdaniem to siedzisko powinno być szersze,ale nie marudzę ,bo za taką cenę nic bym lepszego nie dostała aaa no i kolor jest trafiony w 100% ,właśnie takiej szarości szukałam
|
|
|
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za komentarze co do lokersow
![]() kasiaher takie nieplanowane wydatki to moga zabic ![]() atomufka ten naroznik to taki maly sie na Twoich fotkach wydaje super wyszlo, tylko lozko ciut na prawo bym dala, zbey polka byla na sordku A kuchnia gdzie?
|
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka super tam u WaS
bardzio mi się podoba1!!! śliczną masz narzutę w sypialni!!!
|
|
|
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bałagan był jak robiłam zdjęcia![]() kliwia tutaj wszystko się malutkie w tym salonie wydaje nawet ogromniasta półka na książki ,której jeszcze nie wrzucałam tutaj-bo na niej też panuje chaos ![]() Lozko pewnie przesuneli jak mi listwy zakladali.Tutaj ciągle się coś dzieje,więc pewnie jeszcze sporo czasu minie zanim będzie tak jak ma być ![]() Cieszę się ,że się podoba ![]() Dzięki neska ![]() Właśnie wymyśliłam,że zamiast zasłon w kuchni zrobię roletę rzymską z tej tkaniny.Trochę skomplikowane to się wydaje ,ale chyba sobie poradzę
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-03-26 o 19:12 |
|
|
|
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mi się podoba, a jaki fajny, niziutki prysznic! Super łazieneczka, taka stylowa ![]() Chłopaki jadą moim samochodem do niemiec Za tydzień mam go mieć z powrotem, a ja już się boję, czy mi go nie zajeżdżą Akurat mają upatrzone auto za 300 euro tam w de do jazdy po Hamburgu- bo mają firmę, powinni mieć też tam zarejestrowany samochód no i za krocie kupią ładne autko, a renówka zostaje na miesiąc tu w pl...
|
|
#3734 | |||
|
Zakorzenienie
|
hmm brzmi zachęcająco... tylko ten czosnek. Ale na imprezę będzie dobra - w końcu ja nie muszę jej zjeść, albo dam nieco mniejszą ilość
Zapisuję i na pewno wypróbujęCytat:
A grilla też zazdroszczę Cytat:
Ja troszkę projektowałam kiedyś, ale u mnie zdecydowanie brak tego najważniejszego elementu - umiejętności szycia. A co do mieszkania! Ślicznie! Bardzo mi się podoba! W zasadzie jest to połączenie domu i mieszkania - po prostu bomba! Zazdroszczę! I tym bardziej motywujesz mnie do szukania naszego M Cytat:
Czekamy na znajomych. To nic, że mieli być po 18 Zrobiłam sałatkę z tuńczyka na szybko, później zapiekanki z serem i będzie gites Także miłego wieczoru życzę i do jutra!
|
|
#3735 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze wkrotce wrzuce jakies nowe fotki do dziennika, bo juz troszke się zmieniłojuz 4 miesiace? ale zlecialo. jak zwykle powtorze , ze jest słodki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ostatnio mi lekarz zalecil zmiane pracy na bardziej stresującą... lub pratnera na takiego co cisnienie bedzie mi podnosil ![]() Cytat:
![]() sprzatajac dom tak sobie myslałam kiedy w koncu wrzucisz fotki i no super, ze wreszcie sa!!! Jest super, ale i tak najardziej jestem zakochana w Twoich schodach!!! u mnie tez salon wysprzatany i wyglada coraz lepiej. zajełam się tez moimi paskami strukturalnymi na korytarzu, jutro moze wrzuce efekt koncowy
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
lece do kina na los numeros :papa:
|
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
ale się zmachałam
pomagałam tż ściany na biało pomalować żeby nam na beżu nie wyszła ta wrzosowa łąka czy poranek tż wałkiem a ja pędzelkiem przy rurkach i listwach ale się narobiłam (żartuję oczywiście ), ale chociaż tyle mogę pomóc. Za to jak Darek zobaczył że rozkładam drabinę i chcę na nią wchodzić to kazał mi się popukać pędzelkiem w czoło i tak bym weszła tylko na 2 stopnie, bo i ja i bez ciąży na drabinę nie właziłam bo się boję tego cholerstwa
|
|
#3739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pieczarki takie faszerowane na grillu? nie robilam nigdy ja robie tylko szaszlyki z pieczarkami bawcie sie dobrze ![]() Posprzatalam dom czekam na mezulka jak wroci i znajomych zgadalismy sie na ostatnia chwilke i jedziemy do chinczyka na obiad
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() fajny film ale bez rewelacji kilanascie smiesznych akcji i wszystko
|
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
U nas dziś śliczne słonko Atomufka a jak u Was sytuacja z ogródkiem?? Jest wasz tak?? A Ci na dole nic nie mają?? India mam nadzieję, ze wciągnęłam się na dłużej w to czytania
|
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka sama rzymksa chcesz uszyc? dla mnie to czarna magia
![]() a masz maszyne? ![]() chcialam powiedziec ze moja corka wstawala w nocy w godzinach dobrych juz po prestawieniu zegarkow!! yeah sama sie przestawila hihihihihhihihihhhih
|
|
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia zdolna ta Twoja córa
A właśnie w zoraj w Must be the music była jakaś dziewczyna Maja, bardzo do Ciebie podobna (z Poznania była)
|
|
|
|
#3744 | |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
ale u mnie piekny sloneczny dzien za oknami ![]() Cytat:
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka tak mój tata szyje, ale mój tata jest inny facet bo szyje gotuje pierze sprząta itd ooo i uwielbia prasować ale nie myje okien ale to już ze względu na zdrowie - mój tata jest chory od mojego przedszkola jest na rencie więc kupę lat - no i mama powiedziała że skoro jest na rencie i stan zdrowia nie pozwala mu na prace to ona nie wyobraża sobie że wróci z pracy i wszystko musi robić no i zamienili się rolami - u mnie w domu mama pracuje a tata się zajmował nami - lekcje szkoła plus domowe obowiązki - no ale mama też żeby nie było nie przychodziła z pracy i nie czekała na kapcie gazete i obiad.. tyle że wiesz ma ciut mniej obowiązków domowych
ooo i tata piecze ciasta gotuje najlepiej na świecie i robi najlepsze słoikowe zimowe sałatki ale mu reklame zrobiłam hahahaa wasze mieszkanie jest piękne na prawdę! *Agatek* ejj no nie łam się przecież ci oddają na bank nic się złego nie tanie ![]() india dla mnie też przesada... no ale a twój lekarz mnie rozwalił, ale mąż mi co rano mówi podobnie- podnieść ci ciśnienie? u nas tez piękne słońce ![]() kliwia mój młody się nie przestawił ale dla mnie to lepiej - cudnie mi się dziś wstawało patrząc na zegarek że jest 8 a nie 7 ![]() ![]() ale zaczął sam siadać wczoraj tak pewnie z czworaków - nie przez przypadek tylko wczoraj już celowo dostałam od przyjaciółki herbatę z chin no jak boskooooo pachnie - w jednej puszce są różne herbaty - zielona jaśminowa dla wu, owocowa dla mnie jakieś kwiatowe i ten zapach się wymieszał i tak pachnieeeeeeeeeeee rewelacja!!!!!! mogłabym ją tylko wąchać
|
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam w sloneczna niedziele
![]() Cytat:
bedzie maly przystojniak!to dobrze ze kryzys laktacyjny zażegnany ![]() a kiedy Myszko bedziesz mu rozszerzac diete? warto sie na niego wybrac? pisalas ze fajny... polecacsz czy raczej nie? Atomufka - wszystko mi sie tam u was podoba, a juz szczegolnie to ze macie mieszkanko dwupoziomowe!PIEKNIE Kasiaher - to juz masz wszystko bcykane z Dominiczkiem, co mu wolno jesc a co nie-to juz duzy sukces! ja ostatnio podejrzewam ze Tomek ma uczulenie na banany-po kaszce bananowej wyspki dostal, juz sprawdzalam kilka razy-odstawialam to znikala, dala to sie pojawiala...a po innych smakach nic mi nie ma Marta - do jakiej dlugosci chcesz zapuscic wlosy ? ja tez czasem patrzena moje fotki w dlugich i mam na takie ochote. A jeszcze wieksz ma na kolorek-ciemna czekolada... mialam kiedys taki i ostatnio na fotki natrafilam gdzie mialam takie ciemne. Zabciu - ty to nie musisz scinac wlosow zeby byc sexi mamuska (w przyszlosci) ty masz tak piekne wlosy ze bza kazdym razem jak patrze na ciuebie to mnie zazdrosc zzera o takie loki ![]() Dzis niedziela-czyli gdzie jest moj maz-w pracy oczywiscie.... wiec ja wybieram sie do rodzicow. Dzis juz sama autkiem bo tak przyjezdzali po mnie po mszy rodzice. Wczoraj jechalam SAMA do zabrza, tzn prowadzilam! i bylo super. Moja mama to jakos przeżyła
|
|
|
|
|
#3747 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
Corii - moja mama juz nie jezdzi.... ostatni raz prowadzila auto jakies 10 lat temu i juznie wsiadzie za kierownice niestety nigdy....a szkoda. A masz racje automat dla niej bylby dobry. Sama kiedys chcialam automat ale juz opanowalam biegi i jest dobrze.
|
|
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ale dziś pięknie i słonecznieatomufko piękne mieszkanie ![]() Katunia super, że coraz więcej jeździsz
|
|
|
|
#3750 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ja jeżdzę i takim i takim i powiem że obojętne mi którym jadę. Automat jest dobry, jak dużo korków po drodze, bo nie trzeba się użerać z wajchą ![]() Katuniu w kazdym razie gratuluje samodzielnej jazdy ![]() A tak a propo, okolice Zabrza? To nie tak daleko ode mnie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

Bo wiesz, tak Wam polecałam i się potem cykałam czy się spodoba