Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-26, 18:55   #3871
Oja 84
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

kurczę, Sarunieczka dodała na katalogowy zdjęcie błyszczyka cafe au lait, super kolor-taki jak lubię ale ja już wysłałam zamówienie wczoraj, nawet mam już fakturę wystawioną a już nie będę nic zamawiała z tego kat a w kat 6 jest cena prawie dwa razy wyższa jak teraz w tym netto

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 19:06   #3872
katniewojt
Zakorzenienie

Cinusiowa pytałaś kiedyś o emulsje do twarzy Anew. Nie pamiętam czy ktoś Ci odpowiedział Dziś znalazłam coś o nich w AM6 Mam nadzieję, że chociaż troszeczkę pomogę
* Działanie Emulsji Anew skupia się na likwidowaniu widocznych oznak starzenia skóry.
* Te luksusowe żelowe kremy zapewniają intensywny wzrost nawilżenia, gdy skóra potrzebuje go najbardziej.
* Każda emulsja zawiera kompleks polipeptydowy, zwalczający oznaki starzenia się skóry.
* Regularnie stosowane do pielęgnacji twarzy i szyi z powodzeniem zastępują krem na noc.
Szafirowa emulsja 30+ z kompleksem polipeptydowym na noc jest idealna dla skóry z drobnymi zmarszczkami. Zmniejsza ich widoczność i zapobiega powstawaniu nowych.
Srebrna emulsja 35+ z kompleksem polipeptydowym, który pomaga obniżyć poziom wydzielania pigmentu, co redukuje widoczność przebarwień skóry.
Złota emulsja 45+ na noc z bioaktywnym złotem, zwiększająca poziom nawilżenia skóry i utrzymująca jej młodzieńczą strukturę.
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 19:49   #3873
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
kurczę, Sarunieczka dodała na katalogowy zdjęcie błyszczyka cafe au lait, super kolor-taki jak lubię ale ja już wysłałam zamówienie wczoraj, nawet mam już fakturę wystawioną a już nie będę nic zamawiała z tego kat a w kat 6 jest cena prawie dwa razy wyższa jak teraz w tym netto

Zamawiałam, ale mi nie przyjdzie- produkcja zakończona.
Natomiast z netto mam jogurtowy balsam truskawka/guawa
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 19:54   #3874
agnescha89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez avonmaniaczka Pokaż wiadomość
Mój najbliższy 25 km ode mnie ja zazwyczaj biorę płatnego kuriera, bo nie chce mi się czekać te kilka dni dłużej na dostawę regularną
ja zawsze biorę paczkomat od kiedy tylko się pojawiły
szybko i przede wszystkim za darmo

avonmaniaczka skąd wzięłaś balsam do ciała wanilia i mleczko sojowe???? nie ma go w ofercie przecież... a strasznie mi się podobał ten zapach bo miałam mgiełkę
agnescha89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 20:12   #3875
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Będę wdzięczna za opinie na temat tego serum

Ja myślę, czy nie zrobić mini katalogu z tych ofert promocyjnych i powysyłać na maila lub zamieścić na Facebooku lub dać linka do ściągnięcia. Może wtedy faktycznie uda mi się zbliżyć do torebki

Ale prawie popłakałaś się ze śmiechu czy z załamania nad tym tuszem Muszę w końcu wypróbować mokrą metodę na tusz, tylko zawsze sobie o niej przypomnę gdy już pomaluję rzęsy
z tym mini katalogiem dobry pomysł z załamania, bo szczoteczka jest taka jakaś twarda i rzadka, a tusz wygląda jakby był szary i przyschnięty, ale jednak super jest na rzęskach
Cytat:
Napisane przez bunia23 Pokaż wiadomość
znam lepszy sposób otóż parę kropli wody utlenionej trzeba potem dobrze wstrząsnąć i gotowe tusz jest super bo to z gorącą wodą próbowałam i działa tylko na chwile
oj z tą wodą utlenioną to bym się chyba bała wypróbuję może na jakimś starym tuszu. z dodaniem zwykłej wody kiedyś próbowałam to później trzeba było chwilę poczekać aż tusz wyschnie na rzęsach

tak sobie myślę, że chyba nie bede otwierać tej wody scentini, tylko poczekam aż się pojawi w katalogu i albo ktoś zamówi albo pójdę do COKu i poproszę o wymianę na różową
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 20:22   #3876
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Zamawiałam, ale mi nie przyjdzie- produkcja zakończona.
Natomiast z netto mam jogurtowy balsam truskawka/guawa
Spróbujcie jeszcze w kat.06,bo będzie,nie w netto tylko w katalogu
Dla mnie trochę za ciemny jest...ale jak odbiję lekko w chusteczkę i dam błyszczyk na wierzch to jest spoko

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość
tak sobie myślę, że chyba nie bede otwierać tej wody scentini, tylko poczekam aż się pojawi w katalogu i albo ktoś zamówi albo pójdę do COKu i poproszę o wymianę na różową
Mnie zaciekawiła ta nowa woda teraz dopiero malutka flaszeczka,dwufazowaw sam raz na wyjazd wakacyjny,oj będę brać tę różową coś czuję
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 20:25   #3877
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Te Diamond to chyba takie troszkę w typie jak Spotlight jeśli mnie pamięć i nos nie myli
OO ja Spotlight uwielbiam więc jak mają w sobie coś podobnego, to mi będą odpowiadać

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
postawiłam sobie za cel zużycie tych wszystkich psikaczy co mi zalegają na półce
Ja taki cel w życiu stawiam sobie, gdy co miesiąc dostawiam na półkę nowy flakonik Jakoś nigdy nie mogę się oprzeć nowym perfumom To moja słabość A w przyszłym tygodniu dostawię dwa kolejne TTA Daimonts i Angel - Thierry Mugler

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Dokładnie Polecona przesyłka idzie max 3-4 dni a zwykła nawet 2 tygodnie
Cytat:
Napisane przez paula1109 Pokaż wiadomość
Ja już nigdy nie wysyłam listów zwykłym albo priorytetem bo kilkadziesiąt razy zaginęła paczka od tak !! nie wierzę naszej kochanej poczcie !! Tym bardziej,że jak wysyłasz priorytetem to reklamacji nie możesz złożyć że paczka Ci zaginęła bo oni Ci nie dają żadnego dowodu wysłania z kolei jak wysyłasz poleconym to zawsze możesz zareklamować jeśli zaginie bo masz na to dowód i wtedy oni dochodzą na której poczcie się zatrzymało i który pracownik sobie przywłaszczył paczuszkę

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

O ja bym nie mówiła,że nie zaginie,jeśli jest coś ciężkiego to są tacy perfidni ludzie że sobie przywłaszczą,Na własnej skórze to miałam ... NIGDY POCZTĄ NIE WYSYŁAM ZWYKŁA.
Pracowałam jakiś czas na poczcie, krótko, bo to dziadowska firma i nigdy w życiu bym tam nie wróciła. Ale powiem Wam - nie bądzcie takie pewne tych listów poleconych, ze nigdy nie zginą, bo giną i to nagminnie. Najpewniejszą formą wysyłki jest list lub paczka z zadeklarowaną wartością. Wystarczy podać najniższą jaka jest możliwa - chyba od 50 zł ale mogło się coś zmienić i taka przesyłka kosztuje raptem 2 zł więcej niż zwykła paczka lub polecony. Obecnie na poczcie pracuje moja siostra - już ponad 10 lat i w całej swojej karierze nie zna takiego przypadku, aby taki list zaginął. Więc jeśli są, to są to pojedyncze przypadki Polecam więc taką formę wysyłki, jak odsyłacie kosmetyki.

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Cinusiowa pytałaś kiedyś o emulsje do twarzy Anew. Nie pamiętam czy ktoś Ci odpowiedział Dziś znalazłam coś o nich w AM6 Mam nadzieję, że chociaż troszeczkę pomogę
* Działanie Emulsji Anew skupia się na likwidowaniu widocznych oznak starzenia skóry.
* Te luksusowe żelowe kremy zapewniają intensywny wzrost nawilżenia, gdy skóra potrzebuje go najbardziej.
* Każda emulsja zawiera kompleks polipeptydowy, zwalczający oznaki starzenia się skóry.
* Regularnie stosowane do pielęgnacji twarzy i szyi z powodzeniem zastępują krem na noc.
Szafirowa emulsja 30+ z kompleksem polipeptydowym na noc jest idealna dla skóry z drobnymi zmarszczkami. Zmniejsza ich widoczność i zapobiega powstawaniu nowych.
Srebrna emulsja 35+ z kompleksem polipeptydowym, który pomaga obniżyć poziom wydzielania pigmentu, co redukuje widoczność przebarwień skóry.
Złota emulsja 45+ na noc z bioaktywnym złotem, zwiększająca poziom nawilżenia skóry i utrzymująca jej młodzieńczą strukturę.
Dziękuję kochana ale ja już od tygodnia stosuję tą emulsję na noic Anew Rejuwenate i jestem bardzo zadowolona. Ma taką żelową konsystencję. Na początku twarz się świeci ale jak już się wchłonie po kilkunastu minutach ten połysk znika, skóra jest fajnie nawilżona i gładka Kremu z tej serii na noc nie stosowałam jeszcze ale śmiem twierdzić, ze ta emulsja będzie lepsza! Polecam! Od poniedziałku też będę używać kremu na dzień Anew Rejuwenate, bo jutro już wykończę resztkę tego Solutions, który miałam do tej pory.

Edytowane przez cinusiowa
Czas edycji: 2011-03-26 o 20:28
cinusiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 20:50   #3878
anetka832
Zadomowienie

GG do anetka832

Dziewczyny, a ja ponawiam pytanie o Kurację do twarzy z kwasem glikolowym Anew. Nie mam żadnych informacji na jej temat, nie wiem czy to do stosowania częstego/codziennego, nie znam dokładnego opisu działania, no jedno wielkie nic.
A ten kwas glikolowy kusi, bo dawno temu miałam z Avonu taką dwufazową kurację w płatkach z Avonu, też bodajże z kwasem glikolowym, i bardzo dobrze służyła mojej skórze.

Na Kwc nic nie ma, google tez nic specjalnego nie pokazują. Próbowalam nawet ściagac stare katalogi z waszego wątku katalogowego, ale te linki już nie działają. A z moją konsultantką nie mam bezpośredniego kontaktu.
Stary 2011-03-26, 21:07   #3879
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Dziękuję kochana ale ja już od tygodnia stosuję tą emulsję na noic Anew Rejuwenate i jestem bardzo zadowolona. Ma taką żelową konsystencję. Na początku twarz się świeci ale jak już się wchłonie po kilkunastu minutach ten połysk znika, skóra jest fajnie nawilżona i gładka Kremu z tej serii na noc nie stosowałam jeszcze ale śmiem twierdzić, ze ta emulsja będzie lepsza! Polecam! Od poniedziałku też będę używać kremu na dzień Anew Rejuwenate, bo jutro już wykończę resztkę tego Solutions, który miałam do tej pory.
W poprzednim katalogu kupiłam miniwersję na dzień i stosuję ten kremik w ramach szybkiej kuracji Jestem na niego za młoda, ale moja skóra była w złym stanie O dziwo, skóra już teraz lepiej wygląda Nie jest poszarzała, zmęczona, mam mniej zaskórników i zatkanych porów Mam skłonność do wyprysków, a po tym kremie jest ich znacznie mniej Od czasu do czasu pojawiają się jakieś dziady, ale jest ich znacznie mniej niż wcześniej W następnym katalogu mam zamiar zakupić mini na noc i wrzucić do szuflady "na czarną" godzinę
Dodam jeszcze, że stosuję żel do mycia twarzy z tej serii i też go sobie chwalę Na początku swojej "kuracji" bardzo często stosowałam tajską maseczkę, a teraz ograniczyłam się do jednego razu w tygodniu
Stary 2011-03-26, 21:07   #3880
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzisiaj użyłam pierwszy raz bezbarwnego magixa, bo spieszyłam się aby wyjść z domu, posmarowałam twarz kremem i świeciłam się jak.... Szybko więc nałożyłam na krem magixa i jestem zachwycona Nobla dla kogoś, kto go stworzył Ładnie matowi, nie nadaje koloru, skóra wygląda naturalnie

a widzisz jednak dobrze Ci radziłyśmy ,żebyś go zamówiła
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 21:09   #3881
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez anetka832 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ja ponawiam pytanie o Kurację do twarzy z kwasem glikolowym Anew. Nie mam żadnych informacji na jej temat, nie wiem czy to do stosowania częstego/codziennego, nie znam dokładnego opisu działania, no jedno wielkie nic.
A ten kwas glikolowy kusi, bo dawno temu miałam z Avonu taką dwufazową kurację w płatkach z Avonu, też bodajże z kwasem glikolowym, i bardzo dobrze służyła mojej skórze.

Na Kwc nic nie ma, google tez nic specjalnego nie pokazują. Próbowalam nawet ściagac stare katalogi z waszego wątku katalogowego, ale te linki już nie działają. A z moją konsultantką nie mam bezpośredniego kontaktu.
Niestety nie miałam tej kuracji,więc nie mogę Ci pomóc
ale te płatki pamiętam,jejku jak mnie buzia po nich szczypała
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 21:18   #3882
Starlett
Wtajemniczenie

Cytat:

Mam tę kurację ale stoi nieużywana z tego co pamiętam to należy ją stosować codziennie na noc pod krem, nie szczypie, ale jakiegoś fajnego działania nie zaobserwowałam. Cera nie była rozjaśniona, przebarwienia i rozszerzone pory się nie zmniejszyły, zmarszczki także nie, a dodatkowo pojawiły się jakieś kolejne niedoskonałości nie byłam zadowolona z tej kuracji.

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 21:32   #3883
amigagdynia
Rozeznanie

GG do amigagdynia Send a message via Skype™ to amigagdynia

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
ja ja bardzo lubie
nie grzeszy trwaloscia, ale zapach ma przecudny - ja po psiknieciu od razu czuje fiolki (a to dziwne, bo w opisie zapachu nie ma tego podanego...) i to wlasnie dlatego ja zamawiam
teraz wzielam 2 butelki, bo cena zachecajaca
Niestety ja sie zawiodlam. Jak dla mnie jest zbyt bardzo alkoholowa i baaardzo ulotna. W przeciwienstwie do meskiej wody ktora jest swietna i zawsze mam na nia zamowienia.
amigagdynia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 21:36   #3884
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
a widzisz jednak dobrze Ci radziłyśmy ,żebyś go zamówiła
Oł si, si... Dziękuję
Z resztą, to już nie pierwszy raz jak was posłuchałam i się nie zawiodłam Podobnie było z kremem do stóp z kwasem AHA. Sięgnęłam po niego za Waszą namową i rzeczywiście jest genialny

Jak już takich dobrych rad udzielacie, to jeszcze zapytam o coś dla mojej siostry.
Potrzebuje fajny kremik do codziennego używania. Jak widzę, że kupuje jakieś badziewia za 2-3 złote, to mnie krew zalewa, bo ie sopełniają wcale jej oczekiwań, a dalej po nie sięga, bo szkoda jej pieniędzy na droższe i lepsze ale nie ma się co dziwić, skoro ma tyle co wydębi od rodziców a oni zbyt wiele pieniędzy nie mają. Chciałabym więc sama jej coś dobrego zafundować. Ona jest młodziutka - ma 17 lat, tłustą cerę skłonną do wyprysków i wągrów Zupełne przeciwieństwo mojej, bo ja nic z tych rzeczy nie miałam Siostra na Anew jest raczej za młoda. Solutions nigdy nie stosowała, miała tylko tą emulsję koloryzującą pomarańczową i była z niej bardzo zadowolona. Podpowiedzcie mi, co mogę jej podsunąć...
Stary 2011-03-26, 21:37   #3885
ankoro
Wtajemniczenie

Światła działają już od dłuższego czasu, chciałam zapytać czy miała któraś z Was kiedyś światło czerwone?
Bo wiadomo, najczęściej się pojawiają, zielone, żółte i szare. Tak szczerze mowiąc, światło żółte nic nie mówi, tzn, mówi ,że produkt jest lub go nie ma, więc nic nie wiadomo. Natomiast mnie nigdy nie zdarzyło się ujrzeć światła czerwonego, które by powiedziało produktu nie ma i wtedy mogę zadecydować czy go zamawiać czy z niego zrezygnować.Czekam na Wasze opinie, bo zamierzam rozpocząć batalię o likwidacje światła żółtego i rzetelnego informowania konsultantek o tym co jest w magazynie, a na co trzeba będzie oczekiwać.
Stary 2011-03-26, 21:38   #3886
taka jedna
Zakorzenienie

Na cerę tłustą fajny jest ten zielony krem z Solution-u mnie sobie chwalą. I dobrze matuje przy okazji.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 21:41   #3887
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:

To ta w takim niebieskim opakowaniu prawda? Mam ją jestem z niej bardzo zadowolona, poprawia kondycję buzi, nawilża, napina ją, nie musiałam przy niej robić peelingu- bo buzia była bardzo wygładzona. Urzekła mnie w niej również inna rzecz. Zawsze przed @ zaczynają mi wyskakiwać czerwone bolące krostki. Jednak zanim się pojawią wyczuwam pod skórą zgrubienie i raz że mnie to boli , a dwa że niesamowicie wkurza. Jak posmaruję tą kuracją to co ma wyjść od razu się pojawia, szybko goi. Używam jej też do smarowania skóry pleców bo tak się również moje "problemy"pojawiają. Ładnie się goją i bardzo szybko.
Używam jej na noc i głównie zimą bo z tego co czytałam w ulotce przy używaniu nie można się wystawiać na słońce- a wiadomo, że już wiosenne słoneczko może opalić buzię.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 22:14   #3888
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Jak już takich dobrych rad udzielacie, to jeszcze zapytam o coś dla mojej siostry.
Potrzebuje fajny kremik do codziennego używania. Jak widzę, że kupuje jakieś badziewia za 2-3 złote, to mnie krew zalewa, bo ie sopełniają wcale jej oczekiwań, a dalej po nie sięga, bo szkoda jej pieniędzy na droższe i lepsze ale nie ma się co dziwić, skoro ma tyle co wydębi od rodziców a oni zbyt wiele pieniędzy nie mają. Chciałabym więc sama jej coś dobrego zafundować. Ona jest młodziutka - ma 17 lat, tłustą cerę skłonną do wyprysków i wągrów Zupełne przeciwieństwo mojej, bo ja nic z tych rzeczy nie miałam Siostra na Anew jest raczej za młoda. Solutions nigdy nie stosowała, miała tylko tą emulsję koloryzującą pomarańczową i była z niej bardzo zadowolona. Podpowiedzcie mi, co mogę jej podsunąć...
A może clearskin professional? Mam kremik i jestem zadowolona Niestety ostatnimi czasy porzuciłam go na rzecz anew... Zdarza się promocja na ten krem i inne produkty z tej serii Wtedy można kupić 2 dowolne produkty za jakieś 25zł Z innych kremów jestem średnio zadowolona... Mam witalność natury na noc; na początku byłam zachwycona, a później jakoś zaobserwowałam, że żadnych rezultatów nie ma Muszę kiedyś przetestować AC niebieski, ale na chwilę obecną stoi w półce Moja Siostra ma zielony - też była zadowolona na początku, a później buzia zaczęła jej się jeszcze bardziej przetłuszczać w partii T
Stary 2011-03-26, 22:18   #3889
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Zerknęłam w katalog i niestety w k7 ten zielony Solutions pojawia się po raz ostatni, bo teraz wejdą te nowe serie. Pamiętam, ze w demo 7, te nowe są opisane ale gdzieś posiałam moje demo Chyba w pracy zostawiłam. Idę na katalogowy poszukać linku i się rozeznać, który może być zamiennikiem zielonego
Stary 2011-03-26, 22:19   #3890
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
A może clearskin professional? Mam kremik i jestem zadowolona Niestety ostatnimi czasy porzuciłam go na rzecz anew... Zdarza się promocja na ten krem i inne produkty z tej serii Wtedy można kupić 2 dowolne produkty za jakieś 25zł Z innych kremów jestem średnio zadowolona... Mam witalność natury na noc; na początku byłam zachwycona, a później jakoś zaobserwowałam, że żadnych rezultatów nie ma Muszę kiedyś przetestować AC niebieski, ale na chwilę obecną stoi w półce Moja Siostra ma zielony - też była zadowolona na początku, a później buzia zaczęła jej się jeszcze bardziej przetłuszczać w partii T
Tylko ten z clearskin professional to ma napisane, ze należy stosować go punktowo,a nie na całą twarz. Ja go używam, ale nie codziennie i nawet fajny jest. A tak częściej(choć ja zapominam o kremie i często w ogóle nie używam) mam ten co cery mieszanej z Solution na dzień/na noc i mi służy.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 22:22   #3891
zalotnica83
Zakorzenienie

Dziś mam moje Święto Paczki....od rana czekałam na sms i się doczekałam
- Mleczko mango-granat cudownie pachnie i dobrze nawilża(polecam!)
- Lakier neonowy Violet prześliczny, ale konieczne są min.2 warstwy
- kąpiel czekoladowa do stóp relaksuje i ma ładny zapach
- spray do stóp limonka pachnie jak perfumki Ice Sheers żółte i fajnie odświeża stópki(uwielbiam takie spraye, choć mają sporo alkoholu)
- torebka Julia dokładnie taka jak ją sobie wyobrażałam
- okulary Sadira czy coś takiego(oddałam, wyglądałam w nich jak prawdziwy mafioso, a nie o taki efekt mi chodziło)
- kredka z cieniem violet smoke, jest brązowa a myślałam ze obydwie części beda fioletowe...cóż potestuje jutro jak to się zgra
- kredka do brwi nowa, jeszcze na oku nie testowałam ale już mi sie podoba
- cień smokey z demo- granatowy do jutrzejszego testowania
- puder w kamieniu Fair widzę że mój odcień
- kuracja 5-dniowa do włosów...boję się jej trochę bo jest bez spłukiwania...no ale zobaczymy...
- próbki podkładu min wzięłam może jutro domówię cały produkt
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 22:24   #3892
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Tylko ten z clearskin professional to ma napisane, ze należy stosować go punktowo,a nie na całą twarz. Ja go używam, ale nie codziennie i nawet fajny jest. A tak częściej(choć ja zapominam o kremie i często w ogóle nie używam) mam ten co cery mieszanej z Solution na dzień/na noc i mi służy.
hmm.. w 7 jest po 15 zł z hakiem, to chyba zafunduję siostrze ten na dzień i na noc

A tak przy okazji zapytam: na katalogowym ktoś wstawił fotkę galaretki do ciała. Gdzie to jest w katalogu Wydało mi się fajne ale nie przypominam sobie nic takiego, aby mi wpadło w oko. To u nas w PL było kupione? A może były kiedyś i już nie ma?
Stary 2011-03-26, 22:24   #3893
smerfetka25
Zakorzenienie

Coraz mniejsze robią te perfumy
Stary 2011-03-26, 22:25   #3894
amigagdynia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiuniap7 Pokaż wiadomość
ja ten róz zamówiłam w demo i już go im odesłałam kolor fatalny
Przeciez ten kolor tylko wyglada tak fatanie na policzku jest uroczy. Mialam dodac zdjecie rozu na policvzku ale wybaczcie dziewczyny zdechl mi aparat i ladowarki nie moge znalezc. jak sie ogarne zaraz cykam focie i pokaze jak wyglada subtelnie na policzku. Ja jestem zachwycona Napewno kupie ponownie
Stary 2011-03-26, 22:28   #3895
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
eee, Spotlight jest pietruszkowe a TTA Diamond zaciąga frezją na pierwszym miejscu jest bardzo, bardzo kwiatowy aż mnie nos boli przez chwilę ale postawiłam sobie za cel zużycie tych wszystkich psikaczy co mi zalegają na półce
pietruszkowe? nie zabrzmiało zachęcająco, nadal nie wiem czy otwierać
Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Światła działają już od dłuższego czasu, chciałam zapytać czy miała któraś z Was kiedyś światło czerwone?
Bo wiadomo, najczęściej się pojawiają, zielone, żółte i szare. Tak szczerze mowiąc, światło żółte nic nie mówi, tzn, mówi ,że produkt jest lub go nie ma, więc nic nie wiadomo. Natomiast mnie nigdy nie zdarzyło się ujrzeć światła czerwonego, które by powiedziało produktu nie ma i wtedy mogę zadecydować czy go zamawiać czy z niego zrezygnować.Czekam na Wasze opinie, bo zamierzam rozpocząć batalię o likwidacje światła żółtego i rzetelnego informowania konsultantek o tym co jest w magazynie, a na co trzeba będzie oczekiwać.
popieram

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
Napisane przez amigagdynia Pokaż wiadomość
Przeciez ten kolor tylko wyglada tak fatanie na policzku jest uroczy. Mialam dodac zdjecie rozu na policvzku ale wybaczcie dziewczyny zdechl mi aparat i ladowarki nie moge znalezc. jak sie ogarne zaraz cykam focie i pokaze jak wyglada subtelnie na policzku. Ja jestem zachwycona Napewno kupie ponownie
o no no ja właśnie czekam

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 22:35   #3896
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gustek Pokaż wiadomość
Są naprawdę piękne i do tego dłuuugo trzymają...

a jakbyś opisała TTA Diamond ?
Stary 2011-03-26, 22:38   #3897
BachaTH
Raczkowanie

A ja mam jedno pytanie - czy są próbki podkładu Magix ale bezbarwnego ?
BachaTH jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 22:38   #3898
amigagdynia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Ja to w ogóle unikam całej serii z solutions i jak tylko mogę to odradzam ją też klientkom. Mi też kiedyś wysypało po pomarańczowym żelu do mycia, później przez 2 tyg się kurowałam, aż z domu wstyd było wyjść
Za to zielony matujący krem - cudo Teraz mam chęć zamówić zieloną piankę do mycia bo widzę że dziewczyny strasznie na forum chwalą, zamówię, zobaczymy co z tego będzie
Ja tez ubostwiam zielona seryjke
Stary 2011-03-26, 22:42   #3899
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość

Wiecie, że w formularzu do K6 są próbki TTA Diamond? Za 3,75zł.

ja chyba wiem czemu to zauważyłaś bo pewnie masz formularz do katalogu nr6 ale z roku 2010 ? bo wcześniej na katalogowym ktoś się pomylił i wrzucił formularz z poprzedniego roku chyba Wiolka..
Stary 2011-03-26, 22:44   #3900
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Kochane, jakie są terminy zamówień w katalogu 5?
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości