|
|
#3181 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
Cytat:
a pan umie wszystko, nie tylko karnisze wieszać, przydał by mi się taki ![]() chciałam film obejrzeć ale pewnie skończy się na poradach remontowych z leroy merlin
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-03-26 o 20:19 |
||
|
|
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz, że jeszcze umie i lubi gotować
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3183 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3184 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
50% zniżki,tylko nie pamiętam czy w zestawie taniej,czy odżywka za pół ceny
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Angielskiego nie miałam i już nie będę miała, bo skład mnie nieco przeraża Za to polski używam i jestem zachwycona - żadnej dżaźniącej chemii, nic mnie nie swędzi ani nie łupieżuje po wrażliwej skórze, bez silikonów, których się tak boją na włosowym, za to włosy tak mi odżyły, że już nie muszę farbować, bo same się wreszcie naturalnie błyszczą Ale na każdego działa co innego
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-26 o 20:33 |
|
|
|
|
#3186 |
|
Nindżopesz
|
Wpadła teściowa i tak:
- czemu mamy stare korki - czemu w przedpokoju wystaje kabel - czemu nie mamy nowych drzwi frontowych - czemu koszula TŻta nie wisi na wieszaku - czemu spodnie nie wiszą na wieszaku i mają nieopróżnione kieszenie - czemu mamy próg między przedpokojem a pokojem, nie powinno być - czemu kuweta śmierdzi, czemu nie sprzątnięta - czemu kot drapie kanapę - czemu chcemy szafę z lustrami, dziecko wpadnie i się zabije - czemu brodzik jest brudny, to chyba jakiś grzyb, to obleśne - czemu nie oddaliśmy jej jeszcze kuchenki i szafek (hm, bo nie mamy nowych?) - gdzie będzie stało łóżeczko i czemu właśnie tu - kanapy, łóżka trzeba poodsuwać od okien bo dziecko wypadnie i się zabije - meble z ostrymi krawędziami trzeba wyrzucić bo dziecko się zabije - koty trzeba oddać do schroniska bo zabiją dziecko - mojego dziadka też by oddała bo nie lubi zwierząt (ale ja mamlepszy pomysł kogo oddać do schroniska. Albo uśpić) - czemu ten drugi kot się jej boi, on jest nienormalny, psychiczny i trzeba go oddać do schroniska - czemu on się nie da wziąć na ręce, nienormalny jakiś - czemu kocie żarcie stoi w misce, to trzeba chować - czemu kaloryfery są włączone a okna otwarte, należy robić na odwrót - czemu chodzę boso - czemu TŻ w piżamie - czemu on sobie drapie głowę dalej nie pamiętam, i tak sporo zanotowałam w pamięci ![]() Pod✂✂✂✂iło mnie pogrubione. Wpada taki babsztyl najpierw ✂✂✂✂✂✂✂ąc głupoty "nie sprzątaj, po co ciągle sprzątasz, jesteś nienormalna" a potem ma pretensje o brudny brodzik i kuwetę. To niech się zdecyduje czy mam sprzątać czy jestem ✂✂✂✂✂✂✂nięta bo sprzątam. |
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
Ves, ja od ponad roku używam polskich w sprayu.
Miałam już wiekszość. Najsłabiej radził sobie ten od ochrony przeciw UV, reszta na podobnym poziomie. Generalnie jestem zadowolona, chociaż przy mocno wysuszonych włosach, przy codziennym myciu, sam spray nie da sobie rady. Włosy mi się od nich wzmocniły, odżywiły no i ładnie dość pachną (odżywki). Co do maseczek, to użyłam kilka razy i tu z nawilżeniem jest lepiej, poza tym efekt podobny, chociaż po mlecznej, anty UV i tej zielono-brązowej był świąd... Dlatego regularnie używam tylko sprayu, maseczkę od czasu do czasu na zmianę z olejem. |
|
|
|
#3188 |
|
Nindżopesz
|
Ves, co do Waxu. Miałam L'Biotica i Henne Treatment Wax (nie wiem czy nie piszę z błędami) i w sumie żaden mnie nie rzucił na kolana. Trzymałam oba na skalpie i włosach po jakieś 20 min w cieple. Lepsza wydała mi się Gloria, przez pierwsze 3 opakowania była poprawa sprężystości i układania, potem niestety czar prysł.
|
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
Red - po takiej akcji albo bym zabiła albo nie wpuściła kutwy więcej do domu. Dla ochrony własnego zdrowia psychicznego
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3192 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3193 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
nie wiem, ale nie zdziwiłabym się gdyby tak, ful wypas ideał
![]() naumiałam się montować kompakcik kibelkowy ![]() też mi się podoba jak wkłada różne elementy w dziurki ![]() zawsze możesz pobawić się w podkładanie głosu ![]() Cytat:
Red, ja Ci się dziwię że pod✂✂✂✂iło Cię tylko pogrubione i że ona jeszcze żyje
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-03-26 o 20:32 |
|
|
|
|
#3194 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#3195 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ja tak mam ogólnie na forum fryzjerskim i biochemicznym ![]() nic nie wylozło, chyba że mioło wyjś - umiękcza, nabłyszcza, napachnia |
|
|
|
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3197 | |
|
Zakorzenienie
|
no!
![]() Cytat:
czyli musisz wypróbować sama wszystkie ale znudziło mi się waxowanie i w końcu się przeterminował ![]() Red, przyznam ze się uśmiałam z opisu wizyty teściowej, chociaż to nieśmieszne jest jak się tak człowiek wczuje masakraJak moja teściowa tak będzie robić to ją
|
|
|
|
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślałam, że takie teściowe to tylko na filmach... Melk, poszukaj w ustawieniach tivika, niektóre programy mają głos nadawany w innych systemach i trzeba zmienić, żeby mieć fonie. szukaj parametru: system. Piniu, mam nadzieję, że doszło, długo strasznie, bo się nie chciał dziad załadować do e-maila na moim słabym łączu
|
|
|
|
|
#3200 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
O wypraszam sobie, nie wszystkie
![]() Za zimno Cytat:
![]() Kraków masz niedaleko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oooooo, Myszka! Cytat:
![]() O dżizas, skróć jej cierpienia... Pomyśl, juz nigdy nie będzie jej pękało serce patrząc jak jej dziecię ma nieopróżnione kieszenie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-03-26 o 20:54 |
||||
|
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
Betty, wsio ok
Senkju!!! Red, dlaczego jej nie przypie**olisz, ale tak konkretnie? Zobaczysz, da Ci spokój... |
|
|
|
#3202 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam życie jak film ![]() Chciałam ale TŻ stwierdził, że to bez sensu bo i tak nie zczai aluzji tylko zacznie dyskutować. Więc staliśmy jak te jełopy wzruszając ramionami. |
||||
|
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie "gdybam", że kiedyś przestaniesz
Każdy ma swoje granice wytrzymałości
|
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pomogę w pozbyciu się ciała |
|
|
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
akurat...
już widzę, jak Ty się takiego smacznego zimnego kąska pozbędziesz ![]() Branoc
|
#3207 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja ją mogę w pełnym "rynsztunku" biżuteryjno-metalowym zamknąć u siebie na rezonansie
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
A jak,to nie wnikajmy
|
|
|
|
#3209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rozważałam po prostu kij bejsbolowy, nóż, widelec, otwieracz do puszek....
|
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.

Może jak mu zapłacę, powiesi i u mnie?

Miciek, wyłazi Ci coś?

ja tak mam ogólnie na forum fryzjerskim i biochemicznym
wszystkie zgnębione, złe.....

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)