|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: poszukuje chętnych, młodych wizażystek do odchudzania ;D
jeny ale jestem wypalona z energii;/ sprżatanie mi dało w kość jak nie wiem ale w końcu wysprzątałam swoje rupiecie z pułek
![]() witam nową osóbke
|
|
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
Któraś z dziewczyn zaproponowała parę postów temu( nie chce mi się szukać teraz tego postu) żebyśmy w jakiś kokretny dzień tygodnia miały ustalone ważenie i podawały swoje wagi. Więc chiałam tylko powiedzieć, że to jets bardzo fajny pomysł i możnaby to wprwadzić
![]() A i czy któraś z Was mogłaby mi wytłumaczyc o co chodzi z tymi 8minutówkami ? Albo podała link do jakiegoś instruktażu ? Z góry dzięki ;*
|
|
#183 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Są to ćwiczenia na poszczególne części ciała, także możesz sobie wybrać odpowiednie ja zawsze robię razem z filmikiem, fajna sprawa bo nie muszę nic liczyć itp
|
|
|
|
#184 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Wczoraj normalnie 40min stepperka i 8minutówki, dzisiaj póki co konferencja trzyma mnie przy kompie, ale może zaraz skoczę na stepperek
|
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a6w, 8 min abs i godzinny spacerek- zaliczone! |
|
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Hej! też bym chciała dołączyć. Mam 19 lat i aktualnie studiuje i mam tyle zajęć, że załamanie bierze bo nie mam czasu na ćwiczenia a w weekend zazwyczaj się uczę chociaż naprawde się staram ćwiczyć w przerwach.
Mam 1,5 wzrostu już z tym mi żle i waże 51 kg do końca maja mam zamiar ważyć 48. Wspólnie z moją mamą rozpoczynam diete duncana od poniedziałku mam nadzieje że mi chociaż to wyjdzie.
|
|
#187 | |
|
Raczkowanie
|
Dorcia witaj.
Ja mam taką ochotę na słodkie ale się trzymam... szkoda na wieczór pakoać kalorii. i bez uazy ale owoce są bardzo zdrowe pomimo cukrów i jak ktoś uważa, że słodycze są lepsze to ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
gratuluje ćwiczreń ale i tak uważam, że lepsze jedzenie owoców niż słodyczy![]()
|
|
|
|
|
|
#188 | |
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj zjadłam: śniadanie: chleb razowy+szynka, kawa z mlekiem II śniadanie: jogurt obiad: wątróbka (wiem tylko ukatrupić )podwieczorek: jabłko kolacja: jogurt Ale na szczęście dzisiaj poćwiczyłam to spaliłam
|
|
|
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
Witam nowe dziewczyny
To może, jak już koleżanki wspominały będziemy się ważyć co niedziele? Czyli od jutra co tydzień Ja dopiero do domu wróciłam no ale może jednak wezmę się za ćwiczenia, a tak mi się nie chcę Cały dzień biegam to tu, to tu Dzisiaj zjadłam :I- kromka chleba z chudą wędliną II- kiwi, zielona herbata III- zapiekana bułka z serem i pomidorem IV-pół pomarańczy V- activia z błonnikiem, sok jabłkowy Tak sobie, no ale podliczając kcal nie jest najgorzej. Poza tym chyba z 3 l wody wypiłam
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj naleśnik z twarogiem
naleśnik z kapusta i grzybami bo był ostatni owsianka bo zachciało mi się mleka 2 skrzydełka z połówką kromki chleba pełnoziarnistego michałek biały i budyń na mleku 0% z słodzikiem więc też mało kaloryczne ![]() a do tego 600kal spalone, a do tego długi spacerek i zawędrowałam do pizzerii ale wypiłam tylko herbatę z cytryną ![]() więc podsumowując dzisiejszy dzień był najgorszy ![]() kurde ja może z tym ważeniem dołączę za tydzień bo niestety waga mi się popsuła i muszę nową kupić...
|
|
|
|
|
#191 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
też byłam w pizzerii ale poprzestałam na soku jabłkowym no i też się przyłączę za tydzień bo waga elektronicza mi się popsuła a taka staaaaaaaaaara raz pokazuje że ważę 60 a raz 68 zależy jak się ją postawi
|
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
Byłam wczoraj na 18stce
![]() Moje menu: I: płatki kukurydziane + mleko, pomarańcza, kiwi II: jajecznica z szynką i dwóch jajek III: ziemniaki, 2 sadzone jajka, mizeria IV: grejpfrut V: 2 kawałki pizzy, chipsy, orzeszki, kawałek tortu Grrr... zawsze tak jest jak wracam do domu na weekend, nie potrafię sobie tu poradzić z trzymaniem diety, zła jestem na siebie strasznie bo strasznie mi było źle po tych chipsach i innych chemiach i mam wyrzuty sumienia. Głupia ja! Ważyłam się dziś -0,5 kg. Strasznie słabo ![]() ![]() ![]() JESTEM NA SIEBIE STRASZNIE ZŁA! |
|
|
|
|
#193 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie przejmuj się tak
Jak na lekkie obżarstwo to i tak dobrze że waga spadła.
|
|
|
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,moge sie dołaczyc? U mnie juz tylko utrzymanie w zasadzie tego co jest 50-51 kg.
Ale wlaaasnie...dzis jest moj dzien -...od rana tylko wpieprzam to przed @ i silniejsze ode mnie...wrrrr dobrze ze zaraz ide na spacer to bede z dala od lodowki. Wczoraj ogladajac sex w wielkim miescie przejechalam 45km i co rano wchodze na wage a tam pol kg wiecej,ale wiem, ze to przez to ,ze miesnie sie napiely i musza swoje wazyc, skoro sa rzezbione. Nie podam dzis swojego jadlospisu,zaczne od jutra Dzis za duzo batow by mnie czekalo ![]() a na jutro I kromka z razowca z szynka + jogurt naturalny 0% z otrebami owsianymi II- jablko, kromka z razowca z szynka i ogorkiem III- warzywa na patelnie z piersia z parowara IV- wiesniak ze slonecznikiem,albo pomidorem,zalezy na co bede miala ochote i nie wiem czy cos wcisne miedzy na V, mam jutro troszke zapieprz w dniu,wiec i mysli o jedzeniu nie bedzie.
Edytowane przez kate3388 Czas edycji: 2011-03-27 o 12:05 |
|
|
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
no to którego dnia wielkie ważenie??
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
hejo
gratuluje tym co nie ugieły sie z pizzą ja się też ładnie trzymam i chciałabym wytrzymać do świąt z jedzeniem różnych paskudnych rzeczy ale sama nie wiem jak będzie;/;/
|
|
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
Z tego wiem to ważenia w niedziele, a skoro tak to może ja zacznę :
Startowałam z wagą 59,3 kg teraz jest 58,7 kg ;/ -0.6 tylko, słabiutko. Ale przyznaje się, że troszkę sobie zaniedbałam dietę na weekendzie... Oby w przyszłą niedzielę było lepiej
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
Witam niedzielnie
znowu koniec weekendu ![]() no ale cóż przyznam szczerze że jak chodzę do szkoły to lepiej trzymam się diety ![]() dzisiaj normalnie jestem zła na siebie bo na śniadanie zjadłam jajko ze szczypiorkiem i majonezem, wypiłam kawę no a wtedy cóż mama kupiła ciasto : marmurek a ja je uwielbiam i skusiłam się na 3 cienkie kawałki do kawy ale od jutra zero grzeszków
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie przejmuj się tym ciastem.. ja dzisiaj 2 kawałki ciasta rafaello wciągnęłam.. ale nie żałuję, pyszne było
|
|
|
|
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
a ja brak chęci do życia, zero motywacji, znów zawalona dieta
nie mam już sił! Zmotywujcie mnie jakoś...
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
Ehh ja też dzisiaj tak sobie... Niby co do kcal to nie było źle, bo wliczając kolacje, która dopiero zjem to 1200, no ale niektóre rzeczy to za zdrowe nie były ... Nie ma co dziewczyny !
Od jutra trzymamy się swoich postanowień, żeby w przyszłą niedzielę zobaczyć ładne cyfry na wadze i to chyba będzie największą motywacją Ja tak samo, w tygodniu ładnie ,ćwiczę i trzymam się w sumie diety, a w weekendy niby wicej czasu i wg a nie wychodzi
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
kurde ja już nie iem co zrobić
![]() od jutra naprawdę zero grzeszków bo jak się zacznie to normalnie masakra
|
|
|
|
|
#203 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie narzekaj! Ja zaczęłam dietę w tłusty czwartek i jak mogłabym się złamać już pierwszego dnia. A przez mój dom przewinęło się około 40 pączków, więc okazji mi nie brakowało :P
|
|
|
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
Moja mama szarlotkę upiekła
Założyłam dzisiaj zeszyt w którym notuję co zjadłam i ile ćwiczylam i pomyślałam, że szarlotka w pierwszym wpisie nie będzie dobrze wyglądać więc się trzymam
|
|
#205 |
|
Rozeznanie
|
ja zaczynam wszystko od poczatku..
od jutra.dzisiaj juz sobie odpuszczam,nie ma sensu.i mysle,ze wazenie w niedziele to bedzie dobry pomysl. bo widze,ze wiekszosc ma problemy z weekendem..a tak, dzieki mysli ze czeka nas wazenie i zebysmy sie nie musialy wstydzic za wynik, bedziemy wytrwalsze ![]() ja zwaze sie jutro rano.dostane lekkiego zawalu ;/ ale tym samym sie zmotywuje. i czeka mnie 7 tylko i wylacznie dietetycznych dni.
|
|
|
#206 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj zjadłam 3 kawałki pizzy
Ale poza tym trzymałam się diety. Nie bijcie!
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
pocieszyło mnie, że nie jestem sama w zawalaniu (głupio to brzmi no ale...)
ja postanowiłam przejść na dietę south beach. Tym razem musi się udać! od jutra zaciskamy zęby i ogień ![]() Jak przyjdą ciepłe dni za 3 m-ce i odsłonimy nasze ciałka 'menom' ślinka będzie ciekła, musimy udowodnić wszystkim wokół, że potrafimy!!
|
|
|
#208 |
|
Zadomowienie
|
Najważniejsze to się nie załamywać i nie poddawać. Najgorsze co można zrobić to przerwać dietę. Zgrzeszyłyśmy- okej trudno, ale kontynuujemy dalej dietę.
|
|
|
|
|
#209 |
|
Rozeznanie
|
jak mylicie,co sie nadaje na posilek na redukcji? oprocz serka wiejskiego,jajek,jogurtu naturalnego,ryb..juz mi sie te rzeczy powoli nudza. planuje kupic kotlety sojowe,ale nie mam pomyslu na wiecej..
|
|
|
#210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
-Sałatki owocowe! -Piersi z kurczaka! -Inne chude mięsa! -Ryż brązowy! -Kasza gryczana! -Makaron razowy! -Ciemne pieczywo! -Zupy dietetyczne! -Chudy ser! -Płatki owsiane! |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

)
Cały dzień biegam to tu, to tu 

od jutra.dzisiaj juz sobie odpuszczam,nie ma sensu.