|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" część 2
Swoją drogą, ja na jej miejscu chyba bym się załamała. Skreślili ją z listy studentów, a ona przyjeła to ze stoickim spokojem i nic sobie z tego nie robi. Podziwiam ją.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z jednych już "zrezygnowała" z przyczyn zdrowotnych, teraz się egzaminator na nią uwziął. Peszek.
|
|
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda tylko, że gotowanie "wychodzi" jej tak samo jak ubieranie się...
|
|
|
|
#2254 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Ciasto z margaryną z polewą zrobioną z margaryny jakoś specjalnie apetyczne mi się nie wydaje.
Na obiad jakiś wywar z kostki warzywnej plus przysmażone na patelni mięso z gotową przyprawą. Do popicia napój w chemicznym kolorze ![]() No arcydzieła sztuki kulinarnej to nie są ![]() Już nie wspominając o tym, że jak się prezentuje jedzenie, to powinno się zadbać też o jakąś estetykę, a nie szklanka i cerata(!)... |
|
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do szklanki, to rozumiem, że Ty w domu pijesz z kryształowych pucharów. ![]() Nie mówię, że to fajnie wygląda, ale bez przesady, żeby się czepiać absolutnie WSZYSTKIEGO. |
|
|
|
|
#2257 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Robilas kiedys jakies ciasto? Co jest dziwnego w polewie z margaryny? Ja tez taka nieraz robie do murzynka
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie róbcie offtopu i kolejnej kłótni. blog tej dziewczyny przewinął się tu juz kilka razy i pewnie nie raz się przewinie
|
|
#2259 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie chce sie kłócic ale krytykowanie dziewczyny ze robi ciasto z margaryną (polewe z margaryna) jest lekkim przegieciem .Jak dla mnie duzy plus ze przynajmniej robi ja sama a nie kupuje obrzydliwe gotowe polewy czy ciasta z pudelka ale to nie na temat i nie bede juz offtopowac A tak na temat to rozwalaja mnie biale kozaczki
|
|
#2260 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne, że jest to czepianie się, ale kurczę, kiedy ktoś określa gotowanie swoją pasją, to oczekuje się od niego czegoś więcej niż potraw, które w stanie jest przygotować student I roku będący całe życie na obiadkach mamusi
|
|
|
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sory, ale chyba biedy nie widziałaś... za małe pieniądze można się ubrac tak by było co pokazywac światu (patrz: blogowac o ciuchach/modzie). tu chodzi raczej o gust, poczucie smaku. ale nie chcę się zagłębiac w ten temat, bo szczerze mówiąc jej blog mnie ni ziębi ni grzeje, jestem na tyle toleranycyjną osobą ze zobaczywszy ją na ulicy pewnie bym nie zwróciła na nią nawet uwagi...
i'm just standing here being a horse and a wizard Edytowane przez abiblabla Czas edycji: 2011-03-26 o 22:33 |
|
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
sorry, ale jak ja klepałam biedę to nawet na ciuchy z lumpa nie miałam, ona widać kasy też nie ma zupełnie. poza tym sorry, ale moje lumpeksy w mieście w 99% mają SYF jeszcze gorszy niż ona pokazuje. Jasne, można poszaleć jak nie wiem co. Za 2 zł w kieszeni. NIE WIESZ co to bieda jak widać. I sorry ale jezdzicie po niej jak po łysej kobyle, to już nudne. Non stop jazda na nią. Myślałam, ze wszyscy sie już do niej przyzwyczaili i po prostu olali jak im nie odpowiada. Ale widzę, że to taki forumowy blog do zjeżdzania vel chłopiec do bicia :|
Edytowane przez sabbatha Czas edycji: 2011-03-26 o 22:38 |
|
|
|
#2266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do bloga to hmm... widać, że autorka mieszka w małej miejscowości(na wiosce) , tam też ludzie się inaczej noszą i mają inny styl( wiem co mówię ) a poza tym niech każdy ubiera się tak jak chce
|
|
|
|
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co ważeniejsze, jak sama przyznajesz - jak sie klepie biedę to nie stac cie nawet na lumpa. a autorka bloga (aż zerknęłam w jej notki ) ma opisane ciuchy jako kupione w sieciówkach, a te które z seconad handu jako sh. czyli JAK WIDAC na ciuchy w sieciówkach i lumpeksy JĄ STAĆ ![]() oto przykład zebys nie musiała szukac: asmallworldoffashion.blog spot.com/2011/03/wiecej-jesli-sie-da.html asmallworldoffashion.blog spot.com/2011/01/poprawa-humoru.html ale dla przypomnienia: na serio mi nie przeszkadza to jak ona się ubiera, ja tylko napisałam ze polewa czekoladowa jest lepsza z masła a nie zmargaryny lol
i'm just standing here being a horse and a wizard Edytowane przez abiblabla Czas edycji: 2011-03-26 o 22:50 |
|
|
|
|
#2269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w którym miejscu objezdzam jej bloga? nie ubiera się fajnie i za te pieniądze mozna lepiej ale wtf? co mnie to? nawet specjalnie zaznaczylam ze mnie to ni ziębi ni grzeje zeby uniknąc takiej dyskusji ![]() szkoda ze nie odsnioslas się do reszty mojej odpowiedzi w której pokazałam ci, że stac ją na zakupy w sieciówkach i SH, odniosłas się tylko do tego do czego chciałas się przyczepic...
i'm just standing here being a horse and a wizard Edytowane przez abiblabla Czas edycji: 2011-03-26 o 22:59 |
|
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
nie wypowiadam się na temat reszty postu bo w przeciwieństwie do kilku forumowych fighterek mnie nie interesuje co kto pisze sobie na blogach. Nie podoba mi się to nie czytam. Nie bawię się w wątki typu "filmiki z yt", "polskie blogerki" itp. Nie lubię tylko takich głupich ciągłych pojazdów po kimś.
Po raz kolejny = w kolejnej odpowiedzi na mój post. Z mojej strony EOT. |
|
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
konczymy OT pokojowo
|
|
#2273 |
|
Rozeznanie
|
Rozwaliły mnie jego buty
http://lookbook.nu/look/1725706-between-a-rock-and-a-hard-lace Edytowane przez joaa12 Czas edycji: 2011-03-27 o 00:35 |
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
już wiem czemu usunęłam ten temat z listy obserwowanych wątków
, ogarnijcie się trochę dziewczyny i piszcie na temat, a nie obgadujecie ludzi na lewo i prawotemat słodkiej panny przy kości jeszcze się wpasowywał w ogólny wątek, ale pozostałe kłótnie i niepotrzebna krytyka jakiejś dziewczyny, to przesada natomiast, co mnie rozwala, to nieumiejętność dobrania stroju do okazji, np. pójście na ważny egzamin w bluzie, znoszonych jeansach i adidasach |
|
|
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2276 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie kłócicie się bo robicie offtop
![]() Ja wogóle nie rozumiem jak można pójść na jakąś ważną uroczystość czy tym podobne i ubrać się byle jak znaczy bez pomyślunku.... Heh najlepsze to są wszystkie Kryski i temu podobne i coraz więcej wychodzi z zimowego snu
|
|
#2277 |
|
Raczkowanie
|
Co mnie najbardziej rozwala? Sam fakt, że ktoś nie umie ubrać się adekwatnie do swojej sylwetki - podkreśla wady, kryje atuty
|
|
|
|
#2278 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2279 |
|
Raczkowanie
|
Co do tematu, w zasadzie juz mi nic nie przeszkadza, nie założyła bym samych legginsów do krótkiej bluzeczki bo bym sie czulą źle ale jak inni się czują dobrze to proszę bardzo! (taki przyklad tylko
)Ale rozwala mnie najbardziej nieschludność, niech sie każdy ubiera jak chce byle by części intymnych nie było widać itd
- Jakie zbrodnie popełnił- zaśpiewał Leśny Gnom -Mordował, zdradzał, umyślnie niszczył statki, torturował, szantażował, rabował, sprzedawał dzieci w niewolę, on... - Nie obchodzą mnie wasze spory religijne- przerwał Leśny Gnom |
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę to napisać.
Mnie rozwala jaka to melodia, a konkretnie ubiór osób siedzących na widowni.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.

z jednych już "zrezygnowała" z przyczyn zdrowotnych, teraz się egzaminator na nią uwziął. Peszek.

Zapraszam