|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LI - LOVE LIVES FOREVER
bardzo zwłaszcza, że w trakcie jak go robiłam za drzwiami była moja szefowa
|
#4952 | |
|
Zakorzenienie
|
jakby mi wyszły dwie kreski, to nie wiem co bym zrobiła
sznur i the end ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- fajsnuk jest cudowny waśnie sie dowiedziałam od znajomej zza oceanu, ze moja sąsiadka jest w ciąży..
|
|
|
#4953 |
|
Zakorzenienie
|
widze, ze ciaza na tapecie
![]() czego sie boicie? ![]() 2 kreski................... .................... nie bolą
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
Krycha powaliło Cię? w najgorszym wypadku są tabletki do 3tyg (jak mawiał św. Tomasz) płód nie ma duszy.
---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- ale broń Boże nie namawiam do aborcji, odradzam samobójstwo
|
#4955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
Aniś
nie bolą, ale kfa zabić mogą ![]() Lu, do 3 tyg??? ale skąd ja bym taką miała wziąć właśnie mijają 2 tygodnie od pamparampam więc jutroo kupię kubeczek, pojutrze rano zrobię.. to mi z 5 dni zostanie tylko
|
|
#4957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jesli paramparampapam bylo w owulacje, to po 2 tyg winnas dostac wlasnie okres krysza,chyba ze nie monitorujesz cyklu i idziesz na calosc na zasadzie "jakos to bedzie"? ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- coz jak sie staralam zajsc w ciaze, to kufa brombranie w owulacje, a potem lezenie z nogami opartymi o sciane, by jak najwiecej nasienia wplynelo do szyjki g.owno za przeproszeniem dalo - nie zaszlam i uj wiec moim skromnym zdaniem tak latwo sie w ciaze nie zachodzi
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2011-03-26 o 21:50 |
|
|
|
|
#4958 |
|
Zakorzenienie
|
3 miesiące bralam tabsy. Ale
więc odstawiłam.. nawet, trochę przyspieszyć okres (żeby na pomidora być zwarta i gotowa ) odstawiam przed końcem opakowania z 3 dni więc nie wiem,.. teraz jakoś powinnam dostać okres na dniach... pierwszy takie nie po tabsach
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
bo nie studiowałaś Filozofii
|
#4960 | |
|
Zakorzenienie
|
nie musze jej studiowac Lu, a ty dobrze wiesz, ze to bzdura
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
przy ciazy, to sa jeszcze inne dolegliwosci, cialo sie zaczyna zmieniac, a efekty widoczne wlasciwie juz po 2 tyg od zaplodnienia.. - bol piersi, zwlaszcza boki i sutki - siatka rozszerzonych zyl na piersiach - metaliczny posmak w ustach - sennosc - temperatura powyzej 37 w pochwie (mierzona rano tuz po przebudzeniu) - lekkie mdlosci - plamienie implantacyjne (kropla krwi zaobserwowana na sluzie) - nadmierna produkcja sluzu (przed okresem zazwyczaj ma sie sahare)
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
zrobię, zrobię
![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- A Twoja wiedza Aniś na ten temat mnie powala
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
moja wypowiedź pewnie nie będzie popularna, ale ja nie widzę nic złego w aborcji...
być może dlatego, że sama nie mam jeszcze dziecka... nie wiem jak jest z duszą, ale płód to nie człowiek... |
|
|
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
Aniś lepsze gadanie o bzdurach niż przytakiwanie samobójstwu z takiego powodu
|
#4964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odstawilam starania na bok, to sobie szłam szłam az zaszłam i roznica w objawach potwierdzajacych ciaze jest masakrycznie wielka a jak jestes w stanie teraz wykluczyc przynajmniej polowe ktore wymienilam, to mniemam, ze sie nakrecasz zupelnie niepotrzebnie... nawet te kobiety ktore nie maja mdlosci przy ciazy maja co poniektore z tej listy ![]() okropna sennosc, zasypianie na stojaco wrecz, spanie po 12-15h i nadal sennosc
|
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
zauważyłam, że jak ktoś chce zajść to ma z tym problem, a wpadki zdarzają się bez problemowo
|
|
|
|
#4966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie tak serio, to nie ma takiej szansy, żebym była ale serio nie kumam skąd to spóźnienie ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- mam tylko senność z tych objawów ale jakby to był objaw ciąży u mnie to byłabym w ciąży katrinowej ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- oka doka, idę coś oglądać i spać
|
|
#4967 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, wasza sprawa jesli chodzi o aborcje, zycze wam, zebyscie nie musialy nigdy tak wybierac
ja moje dziecko w brzuchu zobaczylam dosyc szybko bo w 6 tyg czyli (4 od zaplodnienia), widzialam raczki, nozki, brzuszek, glowe, pupe, plecki i male prymitywne okropnie szybko pulsujace serce... mial 18mm. Malo tego slyszalam, jak to serce dudni.. I to był mały, wielki człowiek jak dla mnie mimo, ze nazywany, opisywany byl plodem. Nie rozrozniam tego i nigdy nie bede rozrozniac. A jak ktos nie chce dziecka, to wystarczy sie zabezpieczyc i po sprawie. ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
a jak sie go nie chce, a mimo to dziala sie dalej, to jest jak wejscie w sam srodek strzelaniny i posiadanie nadzieii "a moze mnie nie trafi" dla mnie kazdy wspolzyjacy czlowiek jest gotowy na potomstwo i tyle..
|
|
#4968 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jeszcze raz zapytam...co to wg Ciebie znaczy to lepsze wg Ciebie. Bo nawet jeżeli uważasz się za nieatrakcyjną (co oczywiście jest Twoim wkrętem, bo mija się mocno z prawdą) to na atrakcyjności świat się nie kończy. A jeżeli facet dla Ciebie jest w stanie taką odległość pokonywać to widocznie NIE ZADOWALA GO TO CO MA OBOK. ✂✂✂✂a. No ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- To sie ucieszy...bo ten czarty pierworodny to jakoś wybiec z cipy nie może
|
|||
|
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
ja nigdy nie miałam takiego problemu mimo, że tabletki mam pod ręką i zawsze mogę je dostać. Tyle, że wiem, że nie będę ich potrzebowała. Nie chce mieć dziecka. Nie zabezpieczam się. Jednak jedno jest pewne jakbym zaszła to byłoby mi to całkiem na rękę
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- w sensie, że urodziłabym
|
#4970 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pewnie od tego ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
Bo to się dla mnie totalnie wyklucza ![]() Idę umyć zęby
|
|||
|
|
|
#4971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbym słyszała pomidora a jak mówię, ze jestem brzydka, to mówi, że jestem bardzo ładna, ale nie dlatego ze mną jest, tylko dlatego, że jestem........ kfa, nawet nie wiedziałam, ze mam tyle cech charakteru ![]() ale ja dzisiaj zanudzam
|
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
@Kama to, że nie chcę a bym urodziła? Bo boję się mieć dlatego nie chcę, jakby się zdarzył to bym w końcu miała
i sadze, żebym była bardzo szczesliwa
|
#4973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mimo, ze drugiego dziecka poki co nie planujemy.wystarczy robic to z glowa i po strachu, a odrobina wiedzy na temat cyklu kobiety kosztuje chyba najmniej
|
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
kurde, wiecie... ja nie wiem czy nawet po slubie bym byla gotowa na dzieci
No bo jak widzicie, moje priorytety i pustackie podejscie do życia nie jest dobrym materiałem na zostanie mamą co innego pomidor on nadaje sie na mame
|
|
#4975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
by leżeć i pachnieć pod rzymskim baldachimem ![]() Cytat:
![]() Dobra sorry
|
||
|
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
Aniś to akurat mam opanowane do perfekcji
i jeszcze nie zdarzyła mi się tragedia ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- @Kama Ty małpo bzykam się zawsze z głową
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
Jusia, pewnie stresy to jedno, a dwa mowilas kiedys, ze sie leczysz.. wiec fakt, w twoim przypadku znacznie trudniej sobie po prostu zajsc..
ale nie martw sie, wyklaruje sie wszystko, to i dzidziol przybedzie Powiem wam, ze sama swiadomosc rosnacego w tobie zycia mocno zmienia ludzi i jego podejscie do tego, takze Krysza na moj gust bylabys zarąbista mamą To sie tak wydaje nieprawdopodobne jak sie okazuje, ze jest sie w ciazy, a potem przez te 9 miesiecy wspolnego poznawania sie zaczynasz sie lapac na tym, ze pragniesz te istote zobaczyc i utulic w ramionach
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A właśnie dziś w tv mówili, że warszawskie (bodajże) misie się obudziły
|
|
|
|
|
#4980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
Kama nie mowilas, zes mama malych misi
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

sznur i the end 

nie bolą, ale kfa zabić mogą
więc jutroo kupię kubeczek, pojutrze rano zrobię.. to mi z 5 dni zostanie tylko 

a jak mówię, ze jestem brzydka, to mówi, że jestem bardzo ładna, ale nie dlatego ze mną jest, tylko dlatego, że jestem........ kfa, nawet nie wiedziałam, ze mam tyle cech charakteru
No bo jak widzicie, moje priorytety i pustackie podejscie do życia nie jest dobrym materiałem na zostanie mamą
nie mowilas, zes mama malych misi