Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-03-26, 08:57   #511
Martolek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 777
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI

U mnie te¿ bia³o, i zero stopni

Tak czy siak, ¿yczê Wam mi³ego weekendu

Martolek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-26, 09:11   #512
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 25 575

Dzieñ dobry!
a u mnie ¶nieg... niefajnie...
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-26, 10:21   #513
green apple
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 786

Eh dziewczyny a ja mam do³a Pisa³am tutaj jako¶ w lutym czy styczniu, ¿e nie mogê siê doczekaæ kursu, w miêdzyczasie skoñczy³am teoriê, zda³am wewnêtrzny egzamin i wszystko mia³o byæ ³adnie i piêknie, dopóki nie zaczê³am jazd...Wczoraj mia³am 4 godzinê i mam wra¿enie, ¿e za ka¿dym razem gdy wsiadam do samochodu jest coraz gorzej. Mam problem dos³ownie z naj³atwiejszymi sprawami- skrêcanie, prostowanie samochodu. Zaczê³am siê baæ ka¿dej kolejnej jazdy, bo zastanawiam siê co tym razem g³upiego zrobiê albo czego nie bêdê umia³a. Czy to jest normalne, czy po prostu ja siê nie nadajê?

green apple jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-26, 10:45   #514
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 876

Wróci³am, ale nie obiecujê, ze nie ucieknê. Póki co le¿ê i le¿ê i le¿ê. I u mnie tez by³o bia³o rano. Ale topi siê, s³once ¶wieci...
Cytat:
Napisane przez green apple Poka¿ wiadomo¶æ
Wczoraj mia³am 4 godzinê i mam wra¿enie, ¿e za ka¿dym razem gdy wsiadam do samochodu jest coraz gorzej. Mam problem dos³ownie z naj³atwiejszymi sprawami- skrêcanie, prostowanie samochodu. Zaczê³am siê baæ ka¿dej kolejnej jazdy, bo zastanawiam siê co tym razem g³upiego zrobiê albo czego nie bêdê umia³a. Czy to jest normalne, czy po prostu ja siê nie nadajê?
oojoj, tak nie mo¿e byæ. Samochód jest dla Ciebie a nie ty dla niego. Ty nim rz±dzisz, a nie on Tob±. To dopiero 4h, spokojnie. Jakby¶my umi³ay je¼dziæ to nie potrzebowa³ybyt¶my kursów. Jak c³zowiek dostaje jak±s maszynê do od³usgi (tak mi do g³owy freazrka przysz³a, chocia¿ nie mam pojêcia jak wygl±da) to te¿ potrzebuje czasu i praktyki, zeby siê jej nauczyæ i móc w pe³ni wykorzystaæ.
Przez nawet po³owê kursu na ka¿dym spotkaniu moze pojawiac siê co¶ nowego co na pocz±tku mo¿e sprawiaæ trudno¶c. I nie mo¿esz przez te 15h zastanawiaæ siê co bêdzie ¼le.

Misislipy- widzê, ze u Ciebie nie lepiej. Mamie za bardzo siê nie dziwiê. To wszystko kosztuje (niestety). Mia³a¶ bardzo lekkie podejscie na pocz±tku, dziewczyny chwali³y za nie, jakby ca³a strona finansowa nie mia³a znaczenia. A teraz pojawia siê ¶ciana bo na nastêpne podejscie potrzebujesz ponad 300z³. Zrób na spokojnie, powoli. Nie wybieraj pierwszego wolnego terminu, potem 5h jazdy na raz. Lepiej ze 3 - to jak 3 osobne spotkania z samochodem, przy 3 róznych warunkach. A mama - przejdzie jej.
p.s. pamietaj ze jeszcze 84,50 do zap³aty za plasticzek

jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-26, 11:24   #515
catttt
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 649

Cytat:
Napisane przez jenny1234 Poka¿ wiadomo¶æ
Volkswagen... mmmm na bank musi byæ ¶liczny... te¿ bym chcia³a takiego posiadaæ... ale jako studentka biedna jestem i póki co poczekam sobie..
Witam
Bia³o, bia³o...

Mam Golfika III i chyba powoli przywykam do niego, bo ju¿ min±³ kryzys, wszystko wychodzi p³ynnie i jest ok
Nie zamieni³abym go teraz na Corsê, oo nie!

Sylwia gratulujê, tylko trochê dziwna ta nowa tradycja...

Wczoraj robili¶my w szkole zdjêcie dla Ma³ysza- wszyscy z w±sami Mo¿e pó¼niej jakie¶ zdjêcie wstawiê, narazie lecê sprz±taæ

Ale ze mnie Czes³aw na tym zdjêciu
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg Malysz Day - Kopia.jpg (97,9 KB, 40 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 199698_176088615772273_100001134060036_394774_6614523_n.jpg (96,5 KB, 45 za³adowañ)

Edytowane przez catttt
Czas edycji: 2011-03-26 o 13:36
catttt jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-26, 13:44   #516
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733

có¿ za akcja!
najbardziej podoba mi siê kolega po lewej stronie w zielonych spodenkach
prawie jak sobowtór Adama

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-26, 14:46   #517
Konto usuniête

jomic ja wiem, ¿e to kosztuje, ale nie jestem za tym by sie przejmowaæ, w koñcu kiedy¶ zdam, wiem ¿e kasa nie ro¶nie na drzewie, ale nie nale¿y tak wielkiej wagi przywi±zywaæ do pieniêdzy, to tylko pieni±dze, ja zamiast wyrzutów potrzebujê wsparcia, mog³a mi nie wyrzucaæ tego ¿e to kosztuje, ja to wiem, ale mog³a to zachowac dla siebie i powiedzieæ mi ¿e we mnie wierzy, teraz ju¿ nie mam przez to ochoty nawet podchodziæ do kolejnego egzaminu... ja bêdê pewnia mia³a jazdê w 2 ró¿ne dni

catttt genialnie

green apple rozumiem Twój niepokój, ale nie ma siê co przejmowaæ w koñcu przekonasz siê, ¿e za kierownic± jest ¶wietnie

Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Czas edycji: 2011-03-26 o 14:48
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-26, 14:56   #518
jomic
Zakorzenienie

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;25974579]jomic ja wiem, ¿e to kosztuje, ale nie jestem za tym by sie przejmowaæ, w koñcu kiedy¶ zdam, wiem ¿e kasa nie ro¶nie na drzewie, ale nie nale¿y tak wielkiej wagi przywi±zywaæ do pieniêdzy, to tylko pieni±dze, ja zamiast wyrzutów potrzebujê wsparcia, mog³a mi nie wyrzucaæ tego ¿e to kosztuje, ja to wiem, ale mog³a to zachowac dla siebie i powiedzieæ mi ¿e we mnie wierzy, teraz ju¿ nie mam przez to ochoty nawet podchodziæ do kolejnego egzaminu... ja bêdê pewnia mia³a jazdê w 2 ró¿ne dni
[/QUOTE]
jasne, ale to brak piweniêdzy stoi na dordze do kolejnego egz, wiêc trochê instotn± rolê tu odgrywaj±. A z twoich postów wnioskujê, ze nie utrzymujesz siê sama. Nie znam Twojej sytuacji finansowej (i nie interesuje mnie, nie chodzi mi o to ¿eby¶ tutaj zasw ze skarbówki przedstawia³a), ale je¶li w miesi±cu pojawia siê ile¶ tam niespodziewanych wydatków to zrozum mamê.
Nie popieram do³owania przez mamê. Raczej jasno okresli³abym na pocz±tku zasady (np max 2 podejscia w miesi±cu i koniec. Na resztê zarabiasz sama).
Nie wiem co Ciê bardziej boli - czy to ze musisz poczekaæ z tym egz, czy to ze mama nie chce Ci daæ na buty, czy to ze traci wiarê.
Szuka³am zdjêcia tych butów i jeszcze wtedy pisa³a¶ "mama" a teraz pojawia siê "matka". Zauwa¿y³as?

Stary 2011-03-26, 15:33   #519
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

catttt, genialna akcja! £adnie Ci z w±sami

Jomic wróci³a Tylko szkoda, ¿e chora. Wracaj do zdrowia szybciutko!

Chyba ka¿da z nas przez prawko postawi³a sobie parê wyrzeczeñ, prawda? Jedna godzinka jazdy wiêcej, ale jedna bluzka mniej. To jest normalne. Ja akurat siê cieszê, ¿e zainwestowa³am pieni±dze w prawko, a nie w co¶ innego. Zapisuj±c siê na kurs, nale¿y liczyæ siê z tym, ¿e to bêdzie ogromny wydatek.
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-26, 15:43   #520
Konto usuniête

jomic no biedni nie jeste¶my, ja nigdy niczego nie chcê, zawsze na telefon, ubrania musze sobie zarobiæ sama, z ubrañ nic mi nie kupuje bo uwa¿a ¿e s± mi niepotrzebne, a do tyvh butów chcê tylko jak±¶ czê¶æ ¿eby mi da³a tylko resztê, bo wiêkszo¶c kasy mam, a nie mam butów ¿adnych czarnych na obcasie. Jeszcze zaznaczê, ¿e za ca³y kurs p³aci³am z w³asnych pieniêdzy, rodzice p³ac± dopiero teraz za egzaminy i dodatkowe godzinki.
Tylko mam z ni± taki problem, ¿e nigdy nie potrafi³y¶my siê dogadaæ, niewa¿ne co ja zrobie jej siê nie podoba... ostatnio wydzier³a siê na mnie ¿e chcê i¶æ na studia dzienne bo sama wie ¿e lepsze by³yby zaoczne... nie chcia³a bym sz³a do technikum jako informatyk bo to jest mêskie... ona nie umie zrozumieæ mojej sytuacji, moich marzeñ...

Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Czas edycji: 2011-03-26 o 15:45
Stary 2011-03-26, 17:14   #521
3mw
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 389

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;25975701]
Tylko mam z ni± taki problem, ¿e nigdy nie potrafi³y¶my siê dogadaæ, niewa¿ne co ja zrobie jej siê nie podoba... ostatnio wydzier³a siê na mnie ¿e chcê i¶æ na studia dzienne bo sama wie ¿e lepsze by³yby zaoczne... nie chcia³a bym sz³a do technikum jako informatyk bo to jest mêskie... ona nie umie zrozumieæ mojej sytuacji, moich marzeñ...[/QUOTE]

a u mnie by³o na odwrót: ja chcia³am na zaoczne, a moja mama upiera³a siê, ¿ebym posz³a na dzienne ale oczywi¶cie ostateczna decyzja nale¿ala do mnie i wybra³am zaoczne

kurcze dziewczyny nie wiem co mi jest: jak ju¿ odebra³am ten d³ugo wyczekiwany plastik i mogê sobie wreszcie legalnie je¼dziæ to jako¶ tak powietrze ze mnie zesz³o i wcale mi siê nie chce je¼dziæ! Autko sobie stoi i czeka... A rodzina patrzy na mnie jak na wariatke jak±¶ i my¶l± ¿e sie boje jezdziæ nowym samochodem, ¿eby go przypadkiem nie uszkodziæ...

Edytowane przez 3mw
Czas edycji: 2011-03-26 o 17:19
3mw jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-26, 17:23   #522
Konto usuniête

3mw przejdzie Ci i bêdziesz chcia³a je¼dziæ wszêdzie

no w³a¶nie moja matka stwierdza, ¿e na dziennych nie bêdê mia³a za co ¿yæ a ona ani z³otówki mi nie da... tylko zaoczne kosztuj± 3000z³ na semestr przez min. 11 semestrów...
Stary 2011-03-26, 17:47   #523
princeseczka
Zakorzenienie

3mw musisz wej¶æ w koñcu do tego samochodziku. Im d³u¿ej bêdziesz odwlekaæ ten moment tym gorzej. Jutro niedziela, ma³y ruch. my¶lê, ¿e to wspania³a okazja
Ja mia³am w³a¶nie ten lêk, ¿e co¶ rozwalê itd. wsiadaj±c do samochodu brata. Siedz±c w graciku czujê siê o wiele pewniej mimo i tego dlatego, ¿e brakuje mu tych wszystkich bajerów. Pociesza mnie fakt ¿e gracik mia³ 3 kolizje tak¿e w razie czego nie bêdê pierwsza

Pobrali¶my siê

Edytowane przez princeseczka
Czas edycji: 2011-03-26 o 17:48
Stary 2011-03-26, 19:07   #524
danka00
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 222

cze¶c kochane

Cytat:
Napisane przez 3mw Poka¿ wiadomo¶æ
a u mnie by³o na odwrót: ja chcia³am na zaoczne, a moja mama upiera³a siê, ¿ebym posz³a na dzienne ale oczywi¶cie ostateczna decyzja nale¿ala do mnie i wybra³am zaoczne

kurcze dziewczyny nie wiem co mi jest: jak ju¿ odebra³am ten d³ugo wyczekiwany plastik i mogê sobie wreszcie legalnie je¼dziæ to jako¶ tak powietrze ze mnie zesz³o i wcale mi siê nie chce je¼dziæ! Autko sobie stoi i czeka... A rodzina patrzy na mnie jak na wariatke jak±¶ i my¶l± ¿e sie boje jezdziæ nowym samochodem, ¿eby go przypadkiem nie uszkodziæ...
Znam to. po egz. wielkie czekanie jak PJ, po odbiorze by³o lêk, obawa i zero wiary w siebie, T¿ tez zacz±³ do³owaæ '' nie dam auta'' .
Muszê podziêkowaæ bratu, bo gdyby nie on chyba prawko trafi³oby do szuflady i z ka¿dym dniem cofa³am siê, to on kaza³ mi siadaæ za kierownicê, nie szkodowa³ swojego auta z AC którego ja nie powinnam prowadziæ i to on namawai³ mnie na swoje autko, ju¿ chcia³am czekaæ do wakacji, tylko nie wiadomo w którym roku .
Brat ... dziêkujê Ci za to . wiem, ze zawsze mi pomo¿esz.

Teraz mam swoje autko, wystarczy³o 500km za kierownic± i spe³niaj± siê s³owa moich instruktorów, jest OK. i niech tak zostanie.
Dopiero jak wsiad³am do swojego to poczu³am siê pewniej i tak spokojnie ten lêk min±³.

misislipy porozmawiajcie ta sytuacja zrodzi nastêpne problemy a tego Wam nie zyczê, tylko szaczera czasami bolesna rozmowa moze wiele wyja¶niæ, czasami ''fochy i niedomówienia'' potrafi± porz±dnie zatruæ atmosferê. Mimo wszystko warto rozmawiaæ

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
3mw musisz wej¶æ w koñcu do tego samochodziku. Im d³u¿ej bêdziesz odwlekaæ ten moment tym gorzej. Jutro niedziela, ma³y ruch. my¶lê, ¿e to wspania³a okazja
Ja mia³am w³a¶nie ten lêk, ¿e co¶ rozwalê itd. wsiadaj±c do samochodu brata. Siedz±c w graciku czujê siê o wiele pewniej mimo i tego dlatego, ¿e brakuje mu tych wszystkich bajerów. Pociesza mnie fakt ¿e gracik mia³ 3 kolizje tak¿e w razie czego nie bêdê pierwsza
Z pierwszym samochodem jest jak z pierwsz± mi³o¶ci±, wspomnienia zostaj±
''gracik' 'ju¿ zaprawiony

Edytowane przez danka00
Czas edycji: 2011-03-26 o 19:09
danka00 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-26, 19:47   #525
jomic
Zakorzenienie

U mnie decyzja o studiach by³a tylko moja. Jedyny "problem" jaki mieli rodzice to to, ze sk³ada³am dokumenty tylko na jedn± uczelniê. Nie chcia³am nic inego, w innym miescie. Wiedzia³a, ze gdybym zda³a egz w Toruniu to mo¿e by mnie namawiali, bo blizej itp. Nawet na og³oszenie wyników nie pojecha³am. Jako¶ tak na spokojnie. A po obronie powiedzieli, ze nie wierzyli, ze zostawiê wszystko, pojadê gdzies tam, wytrzymam wszystko i wogóle. Fruwali nad ziemi± po mojej obronie. Cieszyli siê chyba bardziej ni¿ ja.
Cytat:
Napisane przez 3mw Poka¿ wiadomo¶æ
Bo jak siê nie ma prawka to jest milion potrzeb, tu by siê pojecha³o, tam by siê podjecha³o. A tu mo¿na i nie ma okazji, albo jakie¶ niewa¿ne. U mnie by³o w³asnie tak.
Cytat:
Napisane przez danka00 Poka¿ wiadomo¶æ
Znam to. po egz. wielkie czekanie jak PJ, po odbiorze by³o lêk, obawa i zero wiary w siebie, T¿ tez zacz±³ do³owaæ '' nie dam auta'' .
Muszê podziêkowaæ bratu, bo gdyby nie on chyba prawko trafi³oby do szuflady i z ka¿dym dniem cofa³am siê, to on kaza³ mi siadaæ za kierownicê, nie szkodowa³ swojego auta z AC którego ja nie powinnam prowadziæ i to on namawai³ mnie na swoje autko, ju¿ chcia³am czekaæ do wakacji, tylko nie wiadomo w którym roku .
Brat ... dziêkujê Ci za to . wiem, ze zawsze mi pomo¿esz.

misislipy porozmawiajcie ta sytuacja zrodzi nastêpne problemy a tego Wam nie zyczê, tylko szaczera czasami bolesna rozmowa moze wiele wyja¶niæ, czasami ''fochy i niedomówienia'' potrafi± porz±dnie zatruæ atmosferê. Mimo wszystko warto rozmawiaæ
Co my by¶my bez tych braci zrobi³y?
Agata pisa³a, ze brat j± zapyta³ czy patrzy³a w lusterka jak omija³a dziury. Przypomnia³a mi siê moja stresuj±ca jazda sceniciem. 2 jazdy sama, ale trzecia z bratem - taka gdzie czu³am siê pewniej ni¿ podczas pierwszej. Jadê, zmieniam pasy (kontrola pe³na) a on mnie pyta, czy spogl±dam w lusterka czy nas pozabijam? Jak kaza³am mu spr czy mogê zjechaæ na prawy pas, to stwierdzi³ - ty kierujesz, sama sobie spr i odwróci³ g³owê (nie po to, zeby spr czy pas wolny). Jak tylko wspomnia³±m ze mu walnê to zawsze mówie - ubezpieczony. Jed¼. Albo tak wierzy we mnie albo w to ubezpieczenieA jego podejscie bardzo pomaga. Bo nie ma dodatkowego stresu, ze samochód ucierpi.
Drugi brat powtarza, ze to blacha - wyklepie siê.
Tata nie mówi nic. Tylko twierdzi, ze moja choroba to skutek nie je¿d¿enia do pracy samochodem.

Misislipy- Danka ma racjê. Siadajcie, zróbcie sobie dobrej herbatki i ustalcie o co wam chodzi.

Stary 2011-03-26, 20:00   #526
Konto usuniête

Dziewczyny dziêkujê za wsparcie ale z moj± mam± lepiej daæ sobie spokój z rozmowami a potem samo jako¶ wyjdzie na te buty j± namówiê, a wierzê, ¿e zdam za tym 4 razem
Stary 2011-03-26, 20:02   #527
jomic
Zakorzenienie

Jaka jest róznica wieku miêdzy Tob± i mam±?

Stary 2011-03-26, 20:49   #528
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ

Co my by¶my bez tych braci zrobi³y?
bracia s± kochani ( szczególnie ci starsi ) pomagaj± bardzo, bardzo, bardzo!
i oczywi¶cie pierwsza jazda równie¿ by³a zainicjowana przez Niego.

Pobrali¶my siê
Stary 2011-03-26, 21:22   #529
jomic
Zakorzenienie

U mnie druga by³a z bratem, ale mu siê nie podoba³o (to ten fachowiec od luzu).

Stary 2011-03-26, 21:25   #530
danka00
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 222

misislipy zawsze warto spróbowaæ, mo¿e mama czeka na trochê dorej woli z Twojej strony, wiesz jak czasem nie daje siê normalnie to trzeba tak z drugiej strony ''ogródkiem''

Rodzeñstwo w moim przypadku -bracia- niestety nie mam siostry ale braci sobi chwalê szczególnie jednego.
Jak widzê nie tylko ja Zawsze nie ma jak faceci, poratuj± w sprawach samochodowo-motoryzacyjnych i jeszcze pogrzebi± w autach ca³kowcie gratis

jomic ubezpieczenie, haha wiesz jak jest przy szkodach dopiero poznajemy ubezpieczyciela, ech szkoda s³ów
scenic jest mój

Edytowane przez danka00
Czas edycji: 2011-03-28 o 21:53
danka00 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-26, 21:31   #531
jomic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez danka00 Poka¿ wiadomo¶æ
jomic ubezpieczenie, haha wiesz jak jest przy szkodach dopiero poznajemy ubezpieczyciela, ech szkoda s³ów
scenic jest mój
Jego ubezpieczenie jego sprawa. Mówi, ze mam siê nie przejmowaæ... to siê nie przejmujê. Doskonale wie, ze p³aciæ nie bêdê nawet jak co¶ zrobiê bo nie mam z czego. Nie zabrania mi je¼dziæ mimo to. Ja siê martwiæ nie bêdê.

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

I nie wiem jak to jest z ubezpieczeniami. U mnie jako¶ nie by³o w rodzinie i nikt nie korzysta³. Obym nie by³a pierwsza.
A moje autko i tak nie ma "autokrasko" bo ma wiêcej niz 10 lat. A OC op³aca siê bardziej dla kogo¶ wiêc skoro jest op³acone niech ktos potem siê domaga wyp³aty.

Edytowane przez jomic
Czas edycji: 2011-03-26 o 21:32
Stary 2011-03-26, 21:52   #532
princeseczka
Zakorzenienie

Przestawiam siê na nowy czas, idê spaæ Dobranoc

Pobrali¶my siê
Stary 2011-03-26, 22:12   #533
Konto usuniête

29 lat, ale z moj± mama nie da siê na spokojnie rozmawiaæ, zawsze zacznie siê wydzieraæ wiêc lepiej dac sobie spokój, a wszystko z czasem siê wyja¶ni
Stary 2011-03-26, 22:15   #534
Martolek
Zakorzenienie

Wróci³am, a tu ca³y czas ta sama strona?

Stary 2011-03-26, 22:18   #535
jomic
Zakorzenienie

Martolek, rozczarowana?
Oj Sylwia, nie zazdroszczê.

Stary 2011-03-26, 22:27   #536
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ
Martolek, rozczarowana?
I tak, i nie...
Z jednej strony niewiele do nadrabiania (w porównaniu z takimi dniami kiedy nadrobiæ nie sposób), a z drugiej no nie ma co czytaæ!

Stary 2011-03-26, 22:31   #537
jomic
Zakorzenienie

Mozesz pisac i pisaæ. I nie bêdzie problemu, ze nim skonczysz post bêdzie 15 nowych do których te¿ chcia³aby¶ siê odnie¶æ.
Ja uciekam. Transportujê siê do sypialni, bez kompka. Dobranoc.
MAm nadziejê, ze jutrzejszy dzieñ bêdzie z serii tych lepszych.

Stary 2011-03-26, 22:40   #538
Martolek
Zakorzenienie

Tak ¼le i tak niedobrze

Ja dzi¶ wraca³am do domku samochodem.
Chcia³abym mieæ swojego gracika, byle co byleby je¼dzi³o i by³o moje. Bo tak to ci±gle my¶lê o tym ¿eby nic nie zrobiæ, wielkie dziury omijaæ, na parkingu nikogo nie przytrzeæ... Nie mówiê, ¿e jakbym jezdzi³a swoim to nie zwraca³abym na to uwagi. Ale my¶lê, ¿e swobodniej by mi siê je¼dzi³o ni¿ teraz... Same wiecie jak to jest jak siê czyim¶ samochodem je¼dzi...
Ech.

Branoc

Stary 2011-03-27, 09:30   #539
jomic
Zakorzenienie

Dzieñ dobry,
Martolek, blacha - wyklepie siê.
Wiem, wiem, ale samochód rzecz nabyta i nienajwa¿niejsza (czy "nie" z przymiotnikami w stopniu najwy¿szym pisze siê ³±cznie?)

Stary 2011-03-27, 09:34   #540
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 487
GG do sylwiszon757

têskni³y¶cie?

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

jomic: cieszê siê, ¿e wróci³a¶ do Nas, bo chyba przeze mnie siê wkurzy³a¶ troszku...

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.