|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
Talullah ale zazdroszczę, że włosy ci tak szybko rosną
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
Shadi jak sprawdzisz, to daj znać
![]() Talullah masz rację. Właśnie czytałam o tych różnych herbatkach i większość nic nie daje, są albo moczopędne, albo wywołują biegunki. Zachwalana jest czerwona pu-erh, którą miałam, ale nie wpływa dobrze na osoby z problemami z jelitami, a ja należę do tych osób i niestety w moim przypadku po wypiciu hej herbaty nasilają się objawy "burczenia" ![]() Znalazłam fajną stronę z naturalną pielęgnacją, czyli domowe sposoby ![]() http://www.naturalne-kosmetyki.net/ Idę spać, dobranoc |
|
|
|
#2493 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do wlosow to nie ma czego zazdroscic - juz wyjasniam - ja mam bardzo pocieniowane tak ze najkrotsza warstwe mam do poczatku ucha i tak mi sie zawsze najlepiej ukladaly bo kombinacji mialam juz wiele ![]() No i dzis patrze a ja ta gorna warstwe mam do konca ucha czyli o jakies 3 cm za duzo i mi sie wtedy moj ksztalt fryzury nie podoba bo mi sie nie ukladaja i mnie to irytuje i szczerze powiem ze ja mam wrazenie ze nie rosna mi te warstwy spodnie na dlugosc tylko wlasnie te wierzchnie, normalnie wlosy robia mi na zlosc Jak ide do fryzjera to zawsze scina mi dobre 3 cm z cieniowania a na dlugosc nie rusza czyli naprawde wychodzi ze rosna mi tylko te gorne i psuja fryzure. Jeszcze raz dobranoc
|
|
|
|
|
#2494 |
|
Wtajemniczenie
|
też idę spać, dobranoc
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłabym spać, ale zaczęłam słuchać piosenek Queen i Abby, i tak jakoś mi się spać odechciało
|
|
|
|
#2496 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
1czesc filmu leciala w tv
![]() oks wysmaruje sie jeszcze balsamem i lece spac ![]() dobranoc
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-03-27 o 00:18 |
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już jednak muszę lecieć spać bo mi się oczy kleją
Dobranoc piękne
|
|
|
|
#2498 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry
Idę nadrobic ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
A salatka Cezara mmmm myślę, że bardzo by mi zasmakowała ![]() Chyba, muszę się na nią kiedyś skusic ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dziękuję dziewczyny Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2011-03-27 o 09:34 |
|
|
|
#2500 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
jakieś 3 lata temu mmmm... ta fryzurka jest po prostu świetna i bardzo wygodna Ja się w niej bardzo dobrze czułam Ale też zależy co komu pasuje![]() Smam bym się teraz tak ścięła no ale trzeba zapuszczac ![]() karolcia współczuje ale dobrze, że Ci się pęcherze nie porobiły!blackswann zdrowiej ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Dziewczyny miałyście kiedyś ten spray do prostowania włosów ? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ay.html&next=1 ja mam go już bardzo długo i praktycznie w ogóle nie używam i szczerze nie polecam!!! Jest okropny..bardzo wysusza włosy :/
PM 2013 zapuszczam włosy ... 51cm cel-> 70 cm Edytowane przez 91moniaa161 Czas edycji: 2011-03-27 o 09:59 |
|||
|
|
|
#2501 |
|
Wtajemniczenie
|
hej ślicznotki
![]() buahhot dziekuje za fotki , mówiąc szczerze dzieki nim jeszcze bardziej jestem za tym bobem. To dla mnie dobre rozwiazanie, miałam kiedyś podobnie ścięte włoski i mi pasowało,także z tym nie ma problemu.. Więc jestem zdecydowana na cięcie. Teraz muszę udać się do dobrego fryzjera i już i wtedy się wam pokaże jak wyglądam, bo teraz to nie ma co .. Z każdym myciem włosów mam wrazenie że mam coraz bardziej suche końce, dlatego się ich pozbęde.. Dziś czuję sie lepiej, kawkę już wypiłam zaraz zrobię jakieś śniadanko a potem się ogarne zrobie make up i pujde z tż na spacer i jakieś zkupy żywieniowe.. Na dziś ze spa mam w planach zając sie ciałem , peeling i pożądnie sie nabalsamować.. A teraz malutkie pytanie, ile kubków pokrzywy pijecie dziennie?? i po jakim okresie czasu zauważyłyście jej efekty działania??
Dbam o włosy i zapuszczam Edytowane przez ramoncia217 Czas edycji: 2011-03-27 o 10:44 |
|
|
|
#2502 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() ramoncia, ja piję dziennie dwa kubki pokrzywy, efekty widać po 3 miesiącach chyba
|
#2503 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekoladowa1 dziękuje za odpowiedz, ja też piję 2 kubki dziennie.. i ja nie wiem czy mi ta szybko wlosy rosną z natury czy co ale tydzień temu włosy farbowałam a już przy skurze widzę maly odrost. Aż sie przestraszyłam, ale nie wiem czym to jest spowodowane.
|
#2504 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
dziś jest tak piękna pogoda, że zaraz zbieram pupala i zabieram Monkę i Tż na dłuuugi spacer ![]() Cytat:
ale ja teraz już nie mogę sobie na to pozwolić także jakby co skorzystam dopiero z kartą glamour ![]() Cytat:
na całość położony takie złocisty blond i refleksy jaśniejsze i chłodniejsze tak naprawdę je się robi jak pasemka tyle, że tylko z wierzchu i mniej dużo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
okropny pomijając fakt, że wysoko w składzie alko, zlepiał włosy, były sztywne feee
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() jestem trochę 'zmięta' po imprezie... ![]() |
|
|
|
#2506 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2507 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja już też uciekam.. Wpadnę do was za pewne wieczorkiem jak wrócę do domku.. Miłego dnia wam kochane życzę
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja dzisiaj odkurzając wyrwałam gniazdko ze ściany jakoś nie czuję tej zmiany czasu. chociaż teraz może będę o dobrej godzinie wstawała, bo ostatnio budziłam się bardzo wcześnie, ok.5-6-ej
|
|
|
|
#2509 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, czy do farby z goldwell'a może być utleniacz z innej firmy?
bo kurcze na all z goldwell'a są tylko 1 litrowe, po co mi aż tyle
|
#2510 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
czesc
Cytat:
![]() i czekamy na zdjecie ![]() mi sie troszke pospalo... dzis jest piekne slonce, resztki (naprawdę niewiele) śniegu wiec chyba wybiore sie pozniej z Tztem na spacer ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz mam dłuższe tak do ramion i zapuszczam na wesele... ale znając mnie pewnie je obetnę wkrótce
|
|
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
właśnie wyczytałam, że Revlon wypuścił na rynek pachnące lakiery do paznokci. Pierwszy raz słyszę, ale podobno są super. Takie paznokcie pachnące owocami
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
coś mnie choroba bierze, ale się nie dam..
zielone oko a po jakim czasie zauważyłaś, że krem działa? |
|
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
Co do rezultatów to nie wiem. Choć pije już prawie pół roku z przerwami.
|
|
|
#2516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę bardzo ładnie Ci w takich włosach i z tą opalenizną Ale może zapuszczaj do wesela, bo z długich coś fajnego się zawsze zrobi Chyba, że lepiej się czujesz/wyglądasz w krótkich Znalazłam fajną stronę z "kosmetykami" domowej roboty http://www.naturalne-kosmetyki.net/index.html Od dzisiaj zaczynam stosować olej kokosowy na sylwetkę Mam nadzieję, że pomoże A zaraz idę poskakać na skakance, bo wolę przed obiadkiem, niż po
Edytowane przez Kalpana Czas edycji: 2011-03-27 o 12:34 |
|
|
|
|
#2517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Oj piekna dzis pogoda, przez tą zmianę czasu w ogóle sie nie wyspałam :P Zaraz będę mieć cały dom gości bo taty imieniny więc na chwilkę wpadłam...Cytat:
I zniwelował ci całkiem przebarwienia?? Ja ostatnio właśnie szukałam czegoś, na ten problem i zdecydowałam się na krem z Perfecty, o tym który polecasz nie słyszałam opowiedz cos o nim.Cytat:
Udana imprezka?? ![]() Miłego dnia
|
|
|
#2519 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
Ramoncia ja piję pokrzywę od 1 lutego i efekty były w postaci mniej wypadających włosów. Nie wiem, kiedy zaczęła działać, ale jak farbowałam włosy tym przeklętym Palette, to włosy wypadają mi garściami. Muszę kupić witaminę B, którą pokrzywa wypłukuje z organizmu i mam nadzieję, że znowu pokrzywa mi pomoże
![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- To znaczy zaczęłam nim smarować pieczywo zamiast margaryną + 2-3 łyżeczki dziennie do zjedzenia i mam nadzieję, że mi pomoże spalić zbędny tłuszczyk do wesela
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.

myślę, że bardzo by mi zasmakowała
ale dobrze, że Ci się pęcherze nie porobiły!

a moj tż to myślałam że zaraz pęknie z dumy
bo kurcze na all z goldwell'a są tylko 1 litrowe, po co mi aż tyle