TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-27, 11:48   #3871
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cigi Ty to fora pomyliłaś - u nas mamy roczniaków a nie dwulatków !! Baśka jest świetna!!

megi aleś Ty lachon Patryk super chłopak, przystojniak

A ja jestem załamana - ważę tyle co wtedy gdy 16 lat miałam Mogłabym być chodzącą reklamą anoreksji! (dowód w załączniku) I choć mam koleżanki które szczerze mi tego zazdroszczą to ja mam autentycznie depresję związaną ze swoim wyglądam A jeszcze każdy za każdym razem mówi "Aga, jaka Ty chuda" Zabiłabym i depresja się pogłębia Ja chcę przynajmniej 5kg!!!!!!!

Dodam że spodnie na sobie mam rozmiaru S, więc fantastycznie że i te mi wiszą Już nawet mój mąż mówi że MUSZĘ przytyć

I chciałam Wam powiedzieć że mój synuś na codzień średnio grzeczny wczoraj był aniołem!! Dał się wszystkim nosić na rękach (a normalnie dotknąć się nie daje). Mój dziadek w drodze do nas babcie pouczał żeby do Niego nic nie mówiła, nie patrzyła na Niego i w ogóle udawała że Go nie zna (ostatnio ryczał jak tylko na Niego spojrzeli) to wczoraj przywitał Ich uśmiechem od ucha do ucha i dał się nosić, przytulać i całować Dumna z Niego jestem! On chyba wydoroślał
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Ja.jpg (46,6 KB, 74 załadowań)

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-03-27 o 11:52
Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 11:53   #3872
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Megi Ty lachonie przechudły Gmyrelka - w depresję to zaraz ja popadnę
Wnioskuję do moderatora o zakaz wstawiania fotek osób ważących tyle co Gmyrelka i mierzących tyle co Megi
Marcelek i Basia -

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 11:55   #3873
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Baobabku nie zamieniłabyś się ze mną, bo ja nie jestem ładna i zgrabna, a CHUDA i nieapetyczna okropność!

Megi a ciasta to Ci u mnie pod dostatkiem - co prawda ubywa w tempie ekspresowym bo ja sobie nie odmawiam Ja ogólnie bardzo dużo jem tylko spalam.. no i ukryć się nie da że wraz z chorobą zgubiłam ze 3-4kg ...

Plus jest taki, że mam ciuszki pod którymi jestem w stanie ukryć swą chudość, a wtedy już jestem ładna i atrakcyjna

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-03-27 o 12:03
Stary 2011-03-27, 12:02   #3874
mrowak
Zakorzenienie

Gmyrelka, a jakieś ćwiczenia na masę mięśniową? Poradnia dietetyczna?

i brawa dla młodego za "dorosłość"
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 12:07   #3875
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Gmyrelka, a jakieś ćwiczenia na masę mięśniową? Poradnia dietetyczna?

i brawa dla młodego za "dorosłość"
Jam sama jak dietetyk z racji studiów. I ja dużo jem, ale mam sporo ruchu plus mega szybka przemiana materii ... Jak dużo zjem to dużo w wc jestem

Stary 2011-03-27, 12:32   #3876
mrowak
Zakorzenienie

no i gdzie tu sprawiedliwość? ja chętnie zgubię jakieś 7kilo, a ruchu to mam tyle, co dojście do samochodu, dyżury na szkolnym korytarzu i ze dwa razy w tygodniu spacer z Gabrysią Za to po całym tygodniu to umysł mam odchudzony o jakieś 10 kg nawet.
Stary 2011-03-27, 13:06   #3877
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Ja wczoraj byłam tort zamówić to są takie fajne zwierzaki, ale z doświadczenia wiem że te całe w marceopanowe niebardzo zjadane to raczej zdecyduję się na taki z żelowym rysunkiem
To Ty już zamawiałaś ? U nas wystarczy 2 dni przed zamówić. Ja byłam pytać o taki z dekoracją marcepanową (kiedyś jedna z Was wstawiała) i środkiem śmietankowym i chyba zamówię zwykły śmietankowy bo ten z dekoracją jest 2x cięższy i oczywiście droższy a jeszcze jak się tego zjeść nie da to trochę bez sensu. Muszę omówić jeszcze to z Tż.

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Myślałam że dziś TZta zabije Obciął mi małą maszynką bez konsultacji ze mną , bo chciał jej włoski wzmocnić myślałam że ubije .
Nie wyglada źle ale nie chciałam jej aż tak obcinać . Oj dostało mu się ale co z tego jak małej to włosów nie przywróciło .
Ja się dziś w lumpie obkupiłam .
Kupiłam małej dwie tuniki z nexta letnie , 4 bluzki , 2 sukienki , i spodnie .
Otworzyli u mnie nowego lumpa
wielkie to ale ceny
Np bluzka bez metki wygladajaca na nową zwykła bawełniana taka co to nawet w HM kosztuje ze 20-25 zł , to tam wyceniona na 26 , buty po 45 zeta używane Stałam z kolezanką i mówie no fajne tylko z cenami to kogoś po..... a tu się okazało że właścicielka za plecami i pyta czemu . To jej powiedziałam żeby wystawiła nos poza naszą wieś i zobaczyła jakie sa ceny w sklepach firmowych i że życzę jej powodzenia . Zaraz pewnie będzie szyld że lokal do wynajęcia
Damskie nowe rzeczy np lepsze bluzki po 50 zł
Bozia Tżowi mózg odebrała . Ja by,m zabiła

No a babka to faktycznie już moze zamykać bo lumpka nie otwiera się po to żebyceny były wyższe jak w sklepach. Chyba że chodzi o pralnię brudnych pieniędzy.

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
To ja Wam prezentuję mojego roczniaka Ja jestem w Nim zakochana i codziennie przed zaśnięciem Jego zdjęcia oglądam Ano i oczywiście uwielbiam Czesiową fryzurę swojego synka

P.S. Ale tu dzisiaj cicho i pusto
Można się zakochać.

Ja też uwielbiam moje dziecko

Cytat:
bardzo fajny patent z tym stołem-właśnie przyszło mi do głowy, że jak będziemy kupować do jadalni to może okrągły właśnie? tylko że rozłożyć się ju z takiego nie da
Ale taki okrągły też można kupić rozkładany.
Ja lubię okrągłe stoły

Cytat:
Napisane przez cigi Pokaż wiadomość
Sporo ostatnio fotek bylo wklejanych (nie wiem czy chwlilam... W kazdym razie, wiadomo, ze dzieciaki super ), to tez wrzuce male conieco;

sesja kucykowa
sesja domowa (nie do konca)
sesja spacerowa;
Ty to podstawiona jesteś. Twoja Basia ma co najmniej 2 lata

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
A tu fotka z wczoraj z Patrykiem - po chrzcie.
Łezka mi się zakręciła. To tak z punktu widzenia "macochy".

Cytat:
A ja jestem załamana - ważę tyle co wtedy gdy 16 lat miałam Mogłabym być chodzącą reklamą anoreksji! (dowód w załączniku) I choć mam koleżanki które szczerze mi tego zazdroszczą to ja mam autentycznie depresję związaną ze swoim wyglądam A jeszcze każdy za każdym razem mówi "Aga, jaka Ty chuda" Zabiłabym i depresja się pogłębia Ja chcę przynajmniej 5kg!!!!!!!

Dodam że spodnie na sobie mam rozmiaru S, więc fantastycznie że i te mi wiszą Już nawet mój mąż mówi że MUSZĘ przytyć
Ja Ci chętnie oddam mój nadmiar
Stary 2011-03-27, 15:12   #3878
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
u nas podwórka niet, póki co mała sama nie chodzi, ale jak zacznie to już widzę jak będzie do wózka chciała,ale na spacerze w czymś zdrzemnąć też się czasem trzeba-stąd dylematy

pl-madzia, ja szukam jakiegoś w miarę lekkiego, a x lander ma ok,8 kg-moja inglesina ma 8,5 więc zamieniłby stryjek...-potrzebuje czegoś na wyjścia sklepowe tudzież do zabrania na spacer, le żeby dało się po złożeniu wziąć w rękę i ganiać za maluchem jednocześnie
A moze maclaren volo jak chcesz na wyjścia sklepowe
waży 3.9
http://allegro.pl/maclaren-volo-wszy...528517119.html
a taki ma moja kuzynka i sobie chwali nie wiem ile waży ale też lekki
http://allegro.pl/wozek-spacerowy-vi...508823960.html

Cytat:
Cigi Ty to fora pomyliłaś - u nas mamy roczniaków a nie dwulatków !! Baśka jest świetna!!

megi aleś Ty lachon Patryk super chłopak, przystojniak

I chciałam Wam powiedzieć że mój synuś na codzień średnio grzeczny wczoraj był aniołem!! Dał się wszystkim nosić na rękach (a normalnie dotknąć się nie daje). Mój dziadek w drodze do nas babcie pouczał żeby do Niego nic nie mówiła, nie patrzyła na Niego i w ogóle udawała że Go nie zna (ostatnio ryczał jak tylko na Niego spojrzeli) to wczoraj przywitał Ich uśmiechem od ucha do ucha i dał się nosić, przytulać i całować Dumna z Niego jestem! On chyba wydoroślał
Kup sobie taką odzywkę dla sportowców co ma dużo białka i to pij .
Mój tata mówił że może pomóc
A dla mnie wygladasz ładnie lepiej miec za mało niż za dużo i być grubym
Stary 2011-03-27, 15:59   #3879
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Baobabku nie zamieniłabyś się ze mną, bo ja nie jestem ładna i zgrabna, a CHUDA i nieapetyczna okropność!
tia.....
a my od piątku u teściów jeszcze nie zdążyli mnie w✂✂✂✂ić, aczkolwiek teściowa czatowała na małego z fasolką po bretońsku i skwarkami musze mieć oczy w dupie zeby mu czegoś nie dała

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
tia.....
a my od piątku u teściów jeszcze nie zdążyli mnie w✂✂✂✂ić, aczkolwiek teściowa czatowała na małego z fasolką po bretońsku i skwarkami musze mieć oczy w dupie zeby mu czegoś nie dała

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 16:17   #3880
megi-megi
Zakorzenienie

A ja się pokłóciłam z matką - ogłosiła strajk głodowy, bo się na mnie obraziła i nic dzisiaj nie je. W✂✂✂✂ia mnie to na maksa. Jak dziecko.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 17:00   #3881
mrowak
Zakorzenienie

Ania, przy volo jest info, że "Oparcie siedziska nie rozkłada się do leżenia"

dziewczyny, które kupiły w końcu maclareny (poza Anią) jesteście z nich zadowolone? Któraś pisała ostatnio, że ją wkurza, ale czemu?

Edytowane przez mrowak
Czas edycji: 2011-03-27 o 17:24

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-27, 19:42   #3882
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
A tu fotka z wczoraj z Patrykiem - po chrzcie.
no i po tej focie widac że dla młodego byłoby nieszczęściem nie mieć ciebie przy sobie w taki dzień. Ale z ciebie laseczka

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
To Ty już zamawiałaś ? U nas wystarczy 2 dni przed zamówić. Ja byłam pytać o taki z dekoracją marcepanową (kiedyś jedna z Was wstawiała) i środkiem śmietankowym i chyba zamówię zwykły śmietankowy bo ten z dekoracją jest 2x cięższy i oczywiście droższy a jeszcze jak się tego zjeść nie da to trochę bez sensu. Muszę omówić jeszcze to z Tż.
W tej cukierni co zamawiałam to takie specjalne to tydzień wcześniej, jak narazie poszłam wybadać teren, to takie zwykłe 25 zł za kg, takie w marcepanie(zwierzątka) to po 59,99, i ten co my bierzemy z żelowym rysunkiem to 39,99, tort ma od 1,5 - 2,5 kg ale najczęściej to właśnie te 1,5 kg

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 19:53   #3883
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
A ja się pokłóciłam z matką - ogłosiła strajk głodowy, bo się na mnie obraziła i nic dzisiaj nie je. W✂✂✂✂ia mnie to na maksa. Jak dziecko.
No coś TY ...

Cytat:
Ania, przy volo jest info, że "Oparcie siedziska nie rozkłada się do leżenia"

dziewczyny, które kupiły w końcu maclareny (poza Anią) jesteście z nich zadowolone? Któraś pisała ostatnio, że ją wkurza, ale czemu?
A tego nie doczytałam nigdy nie macałam dłużej tego wózka . pamietam z opisu tylko że lekki .
Stary 2011-03-27, 19:54   #3884
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

mrowak ja jestem - łatwo się składa, na super płasko się rozkłada, dziecko wygodnie w nim siedzi, ma super budkę zabezpieczającą przed wiatrem, deszczem, śniegiem. I ja sprzedałam x-landera (strasznie mnie już wkurzał ten kolos... Dyziek pół leżał i składało się go na wielkoluda ) - mieszkam w mieście więc nie widzę powodów dla których mac nie podoła w kolejną zimę, a jak naprawdę będzie masakra to uskutecznimy sanki
A ten mac co Ania pokazała jest rewelacyjny - widziałam w sklepie tylko to jest malutka parasolka i faktycznie bez opcji jakiegokolwiek rozkładania ...

megi a o co walczycie?

Kurde ja to się ze swoją stale nad życie miłuje - najwspanialsza matka świata! Miała taki preparat do rzęs (revitalash) który jest drogi ale efekty u niej są powalające to taki sam mi teraz przywiozła bo powiedziała że ja też muszę mieć Oczywiście nie jest wspaniałą tylko dlatego że mi kupiłam tylko Ona zawsze wszędzie i ciągle o nas myśli i chce nam nieba przychylić

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-03-27 o 19:57
Stary 2011-03-27, 19:55   #3885
agnieszka09
Wtajemniczenie

wracam

dziekujemy jeszcze raz za piekne urodzinowe zyczenia
impreza udana...prezenty udane...nadal corki nie ma,zajeta nowymi gadzetami
zaraz zmniejsze zdjecia i powstawiam

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 20:06   #3886
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
wracam

dziekujemy jeszcze raz za piekne urodzinowe zyczenia
impreza udana...prezenty udane...nadal corki nie ma,zajeta nowymi gadzetami
zaraz zmniejsze zdjecia i powstawiam
Ja już widziałam na fb - piękne są!!

Kurde, przez weekend to tu normalnie ciiiiiiiiiiisza a jutro pewnie jak szalona zasuwać będziecie

madziwinia where are U??

aixa miała się częściej odzywać

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-03-27 o 20:07
Stary 2011-03-27, 20:10   #3887
agnieszka09
Wtajemniczenie

zdjecia mojej slicznotki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 278.jpg (38,3 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 287.jpg (37,6 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 312.jpg (41,7 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 297.jpg (42,4 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 397.jpg (31,9 KB, 44 załadowań)

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-03-27, 20:16   #3888
agnieszka09
Wtajemniczenie

GMYRELKO dziekuje
ale widze,ze tez mieliscie udana impreze.zdjecie z roczniakiem na stole jest swietne a Ty mamuska az tak sie nie przejmuj ta chudoscia bo laska jestes

CIGI Basia mnie rozwala...boskie ma te wloski...i widac,ze taka mala psotnica i kombinatorka

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-03-27, 20:16   #3889
sara 85
Zakorzenienie

Dzisiaj mielismy jeszcze gości, padam na pysk. Następna impreza taka to kumunia ale to już w lokalu jakimś.
Zosia była kochana, grzeczniutka, do wszystkich się uśmiechała i wogóle.
Zosia dostała od chrzestnej konia na biegunach, od chrzestnego złote kolczyki a takto pieniądze i jeszcze jedne kolczyki od znajomych tyle kasy zebrała że szok. Od moich rodziców stolik i krzsełka z Ikei i gumi misia i też kaske.
Libra- muffinki rewelacja, wszystkim bardzo smakowały.

Basia ślicznotka i jaki sliczny usmiech

Marcelek też przystojniak no i mame też ma fajną i niech się nie przejmuje figurą bo wygląda super
Megi i ty narzekasz na swoją figure, wyglądasz super no i Patryk też fajny chłopak
Zdjęcia Zosi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03791.jpg (107,7 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03794.jpg (132,5 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03803.jpg (116,5 KB, 41 załadowań)

Franio 24.07.2014 r.

Edytowane przez sara 85
Czas edycji: 2011-03-27 o 20:20
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-27, 20:23   #3890
agnieszka09
Wtajemniczenie

MEGI laska z Ciebie...jak tak patrze na Ciebie to widzetaka kobiete swiadoma swojego ciala i sexapilu a maly wtulony w Ciebie...

SARA gratuluje udanego roczku zdjecia piekne obydwie piekne i tort na sam widok slinka mi cieknie

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-03-27, 20:35   #3891
sara 85
Zakorzenienie

Agnieszka- ale ty masz figurke śliczne z Was dziewczyny i jak pokoik ładnie ubrany balonami. Karinka wygląda uroczo w tej opasce

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2011-03-27, 20:42   #3892
libra777
Zakorzenienie

Megi ,Gmyrelka, Agnieszka , Sara pięknie wyglądacie wszystkie i dzieci też śliczne i rozkoszne
Fajnie że imprezy się udały ,
Sara cieszę się że smakowały , u mnie też znikają szybko,wstawiłam przepisy na te zakąski co Ci pisałam , jak jeszcze coś znajdę to wklepię
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 20:46   #3893
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Myślałam że dziś TZta zabije Obciął mi małą maszynką bez konsultacji ze mną , bo chciał jej włoski wzmocnić myślałam że ubije .
Nie wyglada źle ale nie chciałam jej aż tak obcinać . Oj dostało mu się ale co z tego jak małej to włosów nie przywróciło .
Twój TZ to z mojej bajki. Włoski odrosną.

Gmyrelka - Marciś to coraz bardziej przystojny się robi. Mama też iczego sobie.

Agnieszka - pięknie mieliście przystrojone mieszkanie. Śliczne (bo Wy śliczne jesteście) to zdjęcie na którym razem jesteście.

Sara - u Was też impreza udana a Zosi ślicznie wygląda

Megi - fajnie że dobrze Ci się ukłąda z Patrykiem. Laska jesteś.

Cigi - BAsia ma zajefajne te włosy.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-27, 20:49   #3894
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
zdjecia mojej slicznotki
Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Zdjęcia Zosi
Śliczne solenizantki
Stary 2011-03-27, 20:54   #3895
P0P70
Zakorzenienie

Ja jestem wściekła. Wracałam dzisiaj samochodem z pod Kilec. W zeszłym tygodniu był w serwisie i co wracam a tak jakaś lampla mi się zaświeciła w czasie drogi. Oczywiście zatrzymałam się zgasiłam samochód i idpaliłam jeszcze raz i sie już nie zapaliła. Potem sprawdziłam co to a to taka cewka i coś napisane o silniku. I oczywiście że powinnam się zgłosić do serwisu. I teraz nie wiem czy mogę jeździć czy jednk lepiej do serwisu.

Stary 2011-03-27, 20:57   #3896
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
mrowak ja jestem - łatwo się składa, na super płasko się rozkłada, dziecko wygodnie w nim siedzi, ma super budkę zabezpieczającą przed wiatrem, deszczem, śniegiem. I ja sprzedałam x-landera (strasznie mnie już wkurzał ten kolos... Dyziek pół leżał i składało się go na wielkoluda ) - mieszkam w mieście więc nie widzę powodów dla których mac nie podoła w kolejną zimę, a jak naprawdę będzie masakra to uskutecznimy sanki
A ten mac co Ania pokazała jest rewelacyjny - widziałam w sklepie tylko to jest malutka parasolka i faktycznie bez opcji jakiegokolwiek rozkładania ...

megi a o co walczycie?

Kurde ja to się ze swoją stale nad życie miłuje - najwspanialsza matka świata! Miała taki preparat do rzęs (revitalash) który jest drogi ale efekty u niej są powalające to taki sam mi teraz przywiozła bo powiedziała że ja też muszę mieć Oczywiście nie jest wspaniałą tylko dlatego że mi kupiłam tylko Ona zawsze wszędzie i ciągle o nas myśli i chce nam nieba przychylić
TEn volo to już typowy wózek na zakupy szybkie wypady , do samolotu , samochodu itp .

Agnieszka piękne foty a TY wygladasz jak 16stka co sobie dziaciaka zrobiła

Sara - sliczne foteczki a co tam małej łapki od toru zabierasz ? chciała złapać świeczkę ?

BYłam na zakupach spodnie te co chciałam jeansy nie zlokalizowane w jankach nie mają ale kupiłam takie tylko jasniejsze
http://moda.allegro.pl/super-jeansow...523304620.html
te z materiału masakra nie ładnie wyglądają
KUpiłam tez małej leginsy
http://allegro.pl/hm-nowe-spodenki-l...517601994.html
i taką kieckę na lato tylko koloru tu coś ma wyblakłe
http://allegro.pl/kolorowa-sukienka-...523888442.html
szymkowi sandały i wsio z zakupami

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Ja jestem wściekła. Wracałam dzisiaj samochodem z pod Kilec. W zeszłym tygodniu był w serwisie i co wracam a tak jakaś lampla mi się zaświeciła w czasie drogi. Oczywiście zatrzymałam się zgasiłam samochód i idpaliłam jeszcze raz i sie już nie zapaliła. Potem sprawdziłam co to a to taka cewka i coś napisane o silniku. I oczywiście że powinnam się zgłosić do serwisu. I teraz nie wiem czy mogę jeździć czy jednk lepiej do serwisu.
jeśli po odpaleniu się nie zapaliło to mozesz jeździć jesli by się stale paliło to nie wolno , coś się dzieje i przy okazji sprawdzcie to , ale bez ciśnienia , obserwuj czy się jeszcze zapala , tak mój TZ się wymadrzył
Stary 2011-03-27, 21:02   #3897
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Megi ,Gmyrelka, Agnieszka , Sara pięknie wyglądacie wszystkie i dzieci też śliczne i rozkoszne
Fajnie że imprezy się udały ,
Sara cieszę się że smakowały , u mnie też znikają szybko,wstawiłam przepisy na te zakąski co Ci pisałam , jak jeszcze coś znajdę to wklepię
widziałam, fajne przepisy

dziękujemy za komplementy

Ania p tak Zosia chciała świeczke złapać a poźniej wsadziła rączki w torta

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2011-03-27, 21:17   #3898
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
BYłam na zakupach spodnie te co chciałam jeansy nie zlokalizowane w jankach nie mają ale kupiłam takie tylko jasniejsze
http://moda.allegro.pl/super-jeansow...523304620.html
te z materiału masakra nie ładnie wyglądają
KUpiłam tez małej leginsy
http://allegro.pl/hm-nowe-spodenki-l...517601994.html
i taką kieckę na lato tylko koloru tu coś ma wyblakłe
http://allegro.pl/kolorowa-sukienka-...523888442.html
szymkowi sandały i wsio z zakupami
Fajne zakupy
Podobną sukienkę w innych kolorach kupiłam kiedyś Zosi
Stary 2011-03-27, 21:19   #3899
libra777
Zakorzenienie

MAM PYTANIE czy brała któraś cilest?
bo mam przypuszczenie że po cileście mi waga staneła biorę pierwsze opakowanie jestem w połowie i tak myslę ze od kiedy zaczęłam zaczęły się problemy z wagą.
Np. w sobotę przez cały dzień zjadłam na sniadanie 1 kromkę , na obiad zupke amino i po obiedzie jabłko , rano dzisiaj staje na wagę a tam 400g na plus , no mało nie padłam
chyba to rzucę w kąt i wrócę do microginonu
jesli któraś brała cilest to napiszcie jak było z wagą
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 21:27   #3900
P0P70
Zakorzenienie

AniaP- podziękuj TZ-owi za informację. Zaryzukuję i pojadę do pracy jutro.
A mojemu sięoberwała za samochód i się nie odzywam do niego

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości