|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
Cytat:
|
|
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj tyle dobrego się na ten temat naczytałam, że nie mogłabym się nie skusić spróbować
![]() Właśnie przeglądam KWC w poszukiwaniu jakiś fajnych maseczek, szczególnie interesują mnie z glinki, ale nie wiem na jaką glinkę się zdecydować
|
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Kochane !!
Dziś postanowiłam Was nadrobić - nie nadrobię niestety całości bo okropnie długo by mi zeszło a nie mam na tyle czasu dziś, mam do zrobienia jeszcze referat a potem Tż przychodzi ![]() Ale weekend ogólnie się udał - piątkowa osiemnastka była naprawdę świeetna, wróciłam ok. 5 nad ranem do domu A wczoraj się w końcu wyspałam i byłam z mamą na zakupach - kupiłam sobie:- jeansy rurki ze ściągaczami na dole po przecenie - z 89,90zł na 47 - takie sportowe buciki ale nie takie typowe adidasy tylko jak to mój Tż mówi "kobiece cichobiegi" - i czarne , proste balerinki. Ogólnie tak ciężko znaleźć buty na wiosnę - w sklepach to pełno sandałków, wysokich obcasów, klapek itd. no porażka, jeszcze za zimno na takie rzeczy a w obcasach po 12,10cm nie będę codziennie latać, bo wszędzie na nogach chodzę...Chciałam jakieś botki albo coś, ale nic, zeroo... A znaleźć jakieś proste buty bez udziwnień to już w ogóle sukces.... A popołudnie i wieczór spędziłam tylko z Tż'em A teraz nadrobię Was od strony 73 - wtedy ostatni raz się do Was odezwałam
|
|
#2524 |
|
zawsze mam racje
|
kalpana: a może pij czerwoną i zieloną herbatę?
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj w planach:
balsam brązujący na ciało biała perła na ząbki muszę zrobić coś z paznokciami regulacja brwi maseczki na twarz |
|
|
|
#2526 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
wlasnie umylam buzke zelem i polozylam maseczke z ziaji
cos jeszcze porobię mam duzo czasu chociaz pozniej musze jechac do biblioteki oddac ksiazki
|
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
_Alessandra zdrowia kochana.
Kaplana ja tez polecam Ci zieloną herbatę (właśnie ją pije). Wczoraj pierwszy raz piłam czerwoną i dziwna była trochę w smaku. Miała być o smaku grejpfruta, a tylko pachniała nim. Jeszcze uwielbiam białą z Bio-active z płatkami róż.
|
|
#2528 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietasukcesu, Angel piłam wcześniej czerwoną, ale jak zaczęłam pić pokrzywę, to przestałam. Może za bardzo nie chudłam po niej, ale na pewno nie tyłam, nawet wtedy, kiedy się nie pilnowałam z dietą
A teraz mi się przytyło ze 3 kg :sciana: A ta zielona też coś daje na odchudzanie? Z tego co kojarzę, to chyba oczyszcza i bodajże przyspiesza przemianę materii? A biała co robi? ![]() U mnie w sklepach jest multum zielonych herbat, później czarnych i gdzieniegdzie kilka czerwonych. Białych jeszcze nie widziałam w żadnym sklepie u mnie
|
|
|
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja będę później, bo idę na babci imieniny. Miłego dnia.
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam do łazienki
|
|
|
|
#2533 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Czekoladowa1 - ojjej, bardzo mi przykro z powodu Twojej świnki, utrata zwierzątka to naprawdę ciężkie przeżycie...Mi kiedyś zdechła myszka A jeszcze przed tym ile cierpiała, ehhh...Smerfetkaa - o boże jakie Ty masz pięęękne włoooosy !!!!!! Kitka - OMG, coo to jest , co za brwi jak można się tak okaleczać i ośmieszać?! Cytat:
![]() Cytat:
![]() caate - masz przepiękne te brwi i na pewno nie za grube, właśnie takie akurat i o wiele lepsze niż te cieniutkie 91moniaa161 - ja też tak mam ale ja mam tłustą buzię, także u mnie to normalka i wtedy bibułki matujące + troszeczkę pudru i jest ok. A u Ciebie może być to tak jak u mnie wina cery, albo może zbyt tłusty krem dajesz lub za szybko nakładasz makijaż - po nałożeniu kremu powinno się odczekać ok.10min przynajmniej i odcisnąć jeszcze nadmiar chusteczką i dopiero nakładać korektor, podkład itd. ![]() karolcia198506 - ja też jak mam okazję kupienia czegoś na targu to kupuję, dla mnie to bez różnicy, bo często w sklepach płaci się za markę..Aczkolwiek zauważam, że często na targu są te same ceny co w sklepie a parę razy widziałam nawet droższe ... ![]() Soph - masz boską figurę!!!!! BlackSwann - śliczna biżuteria, twórz, twórz, jak tylko będę mieć kaskę to na pewno coś u Ciebie kupię ! Talullah - ja mam skórę, ale w kolorze szarym, tylko muszę dać do czyszczenia, bo jeszcze z zeszłego roku jest ale w idealnym stanie także po co coś innego kupować A jaki prezent dla Tż'a?? I niech rosną włoski, ciesz się! angelinmyheart - dziękuję Słońce To na tyle Kurdę a w końcu taka ładna pogoda a ja w domu no by to szlag trafił..
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
hej piekne
![]() ale mam nadrabiania ![]() mi TZ zrobil niespodzianke i mielismy taki week we dwoje i bylo swieetnie ale juz wrocilam, wiec moge Was nadrobic ![]() wczoraj zawiodlam sie na zakupach, w naturze nic nie kupilam, bo z catrice nic nie bylo, a jak bylo to nie bylo testerow, a ja w ciemno nie bede kupowac, jak cos jest zafoliowane i nie mozna rozpakowac ![]() no ale nie dalam za wygrana i wstapilam do inglota, kupilam tam cienie do powiek 3(sliczne sa, takie delikatne akurat w sam raz do dzienniaka oraz blyszczyk z vipery, pomadki nie znalazlam, ale mysle ze ten blyszczyk mnie zadoowoli narazie ponizej zdjecia zakupow (w tym blyszczyk jak wygladda na moich ustach, zastanawialam sie nad zakupem typowego jasnego rozu, ale moze nastepnym razem, troche sie balam, ze nie bedzie mi pasowac ), moich brwi, kiepskiego makijazu (ten podklad z lirene city matt, jest boski, wlasnie na zdjeciach go mam) oraz wlosow (prosze sie nie smiac z mojej pizamki ), milego ogladania
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry piękne
Jaka dzisiaj jest ładna pogoda Muszę jechać po rower W serwisie jest, niestety...
|
|
|
|
#2536 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brwi śliczne, włosy też
|
|
|
|
|
#2537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak zrobisz fryzurke to pokaz sie koniecznie bo ja tez o niej mysle ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- caate fajne zakupy i wloski sliczne masz....a jakie loki
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
już po prysznicu, nabalsamowałam się balsamem brązującym i siedzę z maseczką oczyszczającą na twarzy
|
|
|
|
#2539 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2540 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miesiac dochdzilam do zmiany ksztaltu, a jak chce je zaokraglic, to musisz stopniowac wyrywanie i pozniej tak tez nalozyc henne preparat do rzes dostaniesz w SuperPharmie, czasami sa promocje na niego po 9,99zl a normalna cena to cos w granicach 15-20zl. Cytat:
ja mam typowe tunele i lubia mi pekac przez to z boku... ale zabezpieczma je odzywkami, lykam merz i chyba cos to daje ![]() Cytat:
smaruje dlonie z 10x dziennie to moze dlatego Cytat:
![]() a ogolnie wygodne byly, gdyby nie ten defekt Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzieki moglabys zrobic zdjecie tej paletki? i pokazac na rece jak ten cien sie rozprawdza? bede wdzieczna bardzo ![]() Cytat:
Cytat:
ale juz dochodzi do siebie, mam andzieje ze u Ciebie tez sie ladnie wszystko zagoi---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
bez niczego sa, zero stylizacji, zaraz po przebudzeniu mialam pokazac odnosnie do tego zelu lnianego, tak jak mowie wielkiej roznicy nie widze, a zabawwy co nie miara z tym zelem jest
|
|
#2541 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja miałam iśc na spacer i na zakupy, ale nie poszłam buuu naszykowałam się już a tu mnie gorączka złapała i głowa mnie rozbolała.. ehh idę się położyć zaraz. Wypiłam pokrzywkę i zmyjemake up i się przespie jak uda mi się zasnąć. Mam serdecznie dość tej choroby ;/
caate śliczne brwi, włoski i makijaż. ja dość długo używałam tego podkładu z lirene city mat, i był dla mnie idealny. Ale po jakimś czasie coś się zmieniło i skóra zaczeła mi się świecić i jakieś plamy na twarzy mi się robiły. A szkoda bo na prawdę go lubiłam. ok ja lecę do łóżka. Wpadne do was jeszcze wieczorkiem .. Buziaczki
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Caate świetne loki
Ale tamte też były super Też go lubię, ale jakoś dość szybko znika mi z buźki
Edytowane przez Kalpana Czas edycji: 2011-03-27 o 15:01 |
|
|
|
#2543 |
|
Zadomowienie
|
ramoncia kuruj sie kochana
caate no wlasnie je odzywiam i nawilzam codziennie ale mam taki zwykly zmywacz ten smierdziuch najtanszy w szklanej buteleczce i moze od niego tak..
|
|
#2544 |
|
Zadomowienie
|
Alessandra zdrowiej!
![]() a co do cery nie to nie mam bardzo tłustej. Może z tym kremem masz rację jutro zobaczę co i jak Kalpana fajna ta stronka
PM 2013 zapuszczam włosy ... 51cm cel-> 70 cm Edytowane przez 91moniaa161 Czas edycji: 2011-03-27 o 15:10 |
|
|
|
#2545 |
|
Zadomowienie
|
kalpana fajna ta stronka
sa nawet maseczki na piegi ale ja juz sie do nich przyzwyczajilam
|
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam właśnie z orzeźwiającego długiego spaceru
jest zimnooo ale pieknie słoneczko świeciCytat:
włosy boskie A brwi jak już pisałam bardziej mi się podobają od poprzednich
|
|
#2547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do cieniów z inglota to są świetne!
|
|
|
#2548 |
|
Zadomowienie
|
tak mysle czy przemywa z Was ktoras wlosy ta pokrzywowa herbatka? Moze sprobuje...
Pokrzywa pomaga na wypadanie włosów i regeneruje Pokrzywa od dawna jest znana jako środek na wzmocnienie korzonków włosowych i zapobiegający łupieżowi. Zrób sobie płukankę pokrzywową (nie nadaje się do jasnych włosów). Suszone liście pokrzywy (łyżeczka na filiżankę) lub gotową herbatę z pokrzywy zalewamy wrzątkiem. Po naciągnięciu i wystudzeniuy płuczemy włosy. Nie wolno używać świeżych pokrzyw, ponieważ lekko barwią włosy na zielono - nie chcemy wyglądać jak UFO! Gdy męczy nas wypadanie włosów, stosujemy następującą kurację: Garść pokrzyw zalewamy 1/4 l zagotowanego octu owocowego. Pokrzywy pozostawiamy w occie na 15 min., potem odcedzamy płyn przez sitko. Oziębionym wywarem przemywamy włosy co dwa dni. Będą silniejsze.
Edytowane przez _blondyneczka_ Czas edycji: 2011-03-27 o 15:18 |
|
|
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę nałożyć maseczkę oczyszczającą
|
|
|
|
|
#2550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a swoją drogą to fajny przepisa.. można wypróbowac![]()
PM 2013 zapuszczam włosy ... 51cm cel-> 70 cm Edytowane przez 91moniaa161 Czas edycji: 2011-03-27 o 15:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.

A znaleźć jakieś proste buty bez udziwnień to już w ogóle sukces.... A popołudnie i wieczór spędziłam tylko z Tż'em 
cos jeszcze porobię

A ta zielona też coś daje na odchudzanie? Z tego co kojarzę, to chyba oczyszcza i bodajże przyspiesza przemianę materii? A biała co robi? 

(ten podklad z lirene city matt, jest boski, wlasnie na zdjeciach go mam) oraz wlosow (prosze sie nie smiac z mojej pizamki

a co do cery nie to nie mam bardzo tłustej. Może z tym kremem masz rację