Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-27, 12:46   #2521
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
To znaczy zaczęłam nim smarować pieczywo zamiast margaryną + 2-3 łyżeczki dziennie do zjedzenia i mam nadzieję, że mi pomoże spalić zbędny tłuszczyk do wesela
aa rozumiem

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 12:57   #2522
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
aa rozumiem
Wczoraj tyle dobrego się na ten temat naczytałam, że nie mogłabym się nie skusić spróbować

Właśnie przeglądam KWC w poszukiwaniu jakiś fajnych maseczek, szczególnie interesują mnie z glinki, ale nie wiem na jaką glinkę się zdecydować

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 13:03   #2523
_Alessandra
Zakorzenienie

Dzień Dobry Kochane !!
Dziś postanowiłam Was nadrobić - nie nadrobię niestety całości bo okropnie długo by mi zeszło a nie mam na tyle czasu dziś, mam do zrobienia jeszcze referat a potem Tż przychodzi
Ale weekend ogólnie się udał - piątkowa osiemnastka była naprawdę świeetna, wróciłam ok. 5 nad ranem do domu A wczoraj się w końcu wyspałam i byłam z mamą na zakupach - kupiłam sobie:
- jeansy rurki ze ściągaczami na dole po przecenie - z 89,90zł na 47
- takie sportowe buciki ale nie takie typowe adidasy tylko jak to mój Tż mówi "kobiece cichobiegi"
- i czarne , proste balerinki.
Ogólnie tak ciężko znaleźć buty na wiosnę - w sklepach to pełno sandałków, wysokich obcasów, klapek itd. no porażka, jeszcze za zimno na takie rzeczy a w obcasach po 12,10cm nie będę codziennie latać, bo wszędzie na nogach chodzę...Chciałam jakieś botki albo coś, ale nic, zeroo... A znaleźć jakieś proste buty bez udziwnień to już w ogóle sukces.... A popołudnie i wieczór spędziłam tylko z Tż'em Ale niestety są też minusy - totalnie się rozchorowałam, mam katar, kaszel, piecze mnie gardło niesamowicie, wyglądam okropnie - mam podpuchnięte oczy i w ogóle jak śmierć wyglądam... I najprawdopodobniej jutro i we wtorek odpuszczę sobie szkołę...

A teraz nadrobię Was od strony 73 - wtedy ostatni raz się do Was odezwałam

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 13:04   #2524
kobietasukcesu
zawsze mam racje

kalpana: a może pij czerwoną i zieloną herbatę?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 13:07   #2525
agusiownik
Zakorzenienie

dzisiaj w planach:
balsam brązujący na ciało
biała perła na ząbki
muszę zrobić coś z paznokciami
regulacja brwi
maseczki na twarz

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 13:07   #2526
buahhot
Marcelover ♥♥♥

wlasnie umylam buzke zelem i polozylam maseczke z ziaji cos jeszcze porobię mam duzo czasu chociaz pozniej musze jechac do biblioteki oddac ksiazki

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 13:08   #2527
angelinmyheart
Zakorzenienie

_Alessandra zdrowia kochana.

Kaplana ja tez polecam Ci zieloną herbatę (właśnie ją pije).

Wczoraj pierwszy raz piłam czerwoną i dziwna była trochę w smaku. Miała być o smaku grejpfruta, a tylko pachniała nim. Jeszcze uwielbiam białą z Bio-active z płatkami róż.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 13:15   #2528
Shadii
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 13:17   #2529
Kalpana
Zakorzenienie

Kobietasukcesu, Angel piłam wcześniej czerwoną, ale jak zaczęłam pić pokrzywę, to przestałam. Może za bardzo nie chudłam po niej, ale na pewno nie tyłam, nawet wtedy, kiedy się nie pilnowałam z dietą A teraz mi się przytyło ze 3 kg :sciana: A ta zielona też coś daje na odchudzanie? Z tego co kojarzę, to chyba oczyszcza i bodajże przyspiesza przemianę materii? A biała co robi?
U mnie w sklepach jest multum zielonych herbat, później czarnych i gdzieniegdzie kilka czerwonych. Białych jeszcze nie widziałam w żadnym sklepie u mnie

K

Sz
Stary 2011-03-27, 13:34   #2530
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Kobietasukcesu, Angel piłam wcześniej czerwoną, ale jak zaczęłam pić pokrzywę, to przestałam. Może za bardzo nie chudłam po niej, ale na pewno nie tyłam, nawet wtedy, kiedy się nie pilnowałam z dietą A teraz mi się przytyło ze 3 kg :sciana: A ta zielona też coś daje na odchudzanie? Z tego co kojarzę, to chyba oczyszcza i bodajże przyspiesza przemianę materii? A biała co robi?
U mnie w sklepach jest multum zielonych herbat, później czarnych i gdzieniegdzie kilka czerwonych. Białych jeszcze nie widziałam w żadnym sklepie u mnie
Tutaj masz świetny artykuł o białej: http://www.herbaty.net/Biala_Herbata.php. Podobno jest to "eliksir młodości".

Ja będę później, bo idę na babci imieniny. Miłego dnia.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 13:41   #2531
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Udana imprezka??

Miłego dnia
bardzo

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 14:05   #2532
agusiownik
Zakorzenienie

zmykam do łazienki

Stary 2011-03-27, 14:10   #2533
_Alessandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate
Alessandro
, ja pamietam o Tobie i nawet dzis odzwiedzalam Twoj profil sprawdzic czy zyjesz wazne ze u Ciebie wszystko okej
Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1
Alessandra
no co ty nie zapomnimy, ciągle pamiętamy, ja nawet dzisiaj myślałam o Tobie gdzie się podziewasz
Cytat:
Napisane przez snowhitee
Alessandra ja też pamiętam i super, że u Ciebie wszystko dobrze tylko troszkę przydałoby się zwolnić tępa no ale wiadomo na wszystko przyjdzie czas także trzymaj się ciepło
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart
_Alessandra pewnie, że pamiętamy.
Cytat:
Napisane przez loluska
_Alessandra

pamiętamy o tobie kochana
Cytat:
Napisane przez 91moniaa161
Alessandra
jasne, że o Tobie będziemy pamiętac
Dziękuję Kochane, naprawdę!!! Tak mi się miło zrobiło czytając to.. Przydałoby się zwolnić, oj przydało..Tylko nie ma jak

Czekoladowa1 - ojjej, bardzo mi przykro z powodu Twojej świnki, utrata zwierzątka to naprawdę ciężkie przeżycie...Mi kiedyś zdechła myszka A jeszcze przed tym ile cierpiała, ehhh...

Smerfetkaa - o boże jakie Ty masz pięęękne włoooosy !!!!!! Niesamowicie Ci zazdroszczęę!! Ile je zapuszczałaś?? I w jaki sposób? Podcinałaś co jakiś czas, czy właśnie w ogóle nie chodziłaś do fryzjera?

Kitka
- OMG, coo to jest , co za brwi jak można się tak okaleczać i ośmieszać?!

Cytat:
Napisane przez party_girl7
nie wiem gdzie to znalazlam ale ile ja bym dala za taka urode! no cudo, uwielbiam takie wenezuelskie typy urody, dlugie wlosy, biale zeby piekny makijaz, az sie chce nad soba pracowac marze o takiej dlugosci wlosow ale wierze ze za jakis czas dotre do tego celu :yes:
http://www.youtube.com/watch?v=ADotO5kPtm0
Jest boooska, ja też tak chcę wyglądać, no wygląda idealnie.....

Cytat:
Napisane przez agusiownik
wróciłam
super było tylko krótko
mam do nadrobienia 52 strony!!!! nie wiem jak dam radę, więc poproszę o streszczenie co się tutaj działo
w przyszłym roku w sierpniu wychodzę za mąż, więc muszę zrzucić w końcu te 4kg ujędrnić ciałko, żeby jakoś się prezentować
Gratulacje !!!!!!

caate - masz przepiękne te brwi i na pewno nie za grube, właśnie takie akurat i o wiele lepsze niż te cieniutkie

91moniaa161
- ja też tak mam ale ja mam tłustą buzię, także u mnie to normalka i wtedy bibułki matujące + troszeczkę pudru i jest ok. A u Ciebie może być to tak jak u mnie wina cery, albo może zbyt tłusty krem dajesz lub za szybko nakładasz makijaż - po nałożeniu kremu powinno się odczekać ok.10min przynajmniej i odcisnąć jeszcze nadmiar chusteczką i dopiero nakładać korektor, podkład itd.

karolcia198506 - ja też jak mam okazję kupienia czegoś na targu to kupuję, dla mnie to bez różnicy, bo często w sklepach płaci się za markę..Aczkolwiek zauważam, że często na targu są te same ceny co w sklepie a parę razy widziałam nawet droższe ...

Soph - masz boską figurę!!!!!

BlackSwann
- śliczna biżuteria, twórz, twórz, jak tylko będę mieć kaskę to na pewno coś u Ciebie kupię !

Talullah - ja mam skórę, ale w kolorze szarym, tylko muszę dać do czyszczenia, bo jeszcze z zeszłego roku jest ale w idealnym stanie także po co coś innego kupować A jaki prezent dla Tż'a?? I niech rosną włoski, ciesz się!

angelinmyheart
- dziękuję Słońce A mi czerwona herbata właśnie smakuje, ale śmierdzi...śledziem jak dla mnie

To na tyle Idę teraz się przebrać, i jakkolwiek się ogarnąć, chociaż nie mam siły zbytnio..Ale Tż zaraz przychodzi to chociaż pidżamę na dres zamienię i włosy uczeszę.. Kurdę a w końcu taka ładna pogoda a ja w domu no by to szlag trafił.. Miłego dnia!!!!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 14:14   #2534
caate
Zakorzenienie

GG do caate

hej piekne

ale mam nadrabiania

mi TZ zrobil niespodzianke i mielismy taki week we dwoje i bylo swieetnie
ale juz wrocilam, wiec moge Was nadrobic

wczoraj zawiodlam sie na zakupach, w naturze nic nie kupilam, bo z catrice nic nie bylo, a jak bylo to nie bylo testerow, a ja w ciemno nie bede kupowac, jak cos jest zafoliowane i nie mozna rozpakowac

no ale nie dalam za wygrana i wstapilam do inglota, kupilam tam cienie do powiek 3(sliczne sa, takie delikatne akurat w sam raz do dzienniaka) i w promocji byl cien ten bezowy za 9zl, swoja droga swietny kolor, nie moge doczekac sie testow oraz blyszczyk z vipery, pomadki nie znalazlam, ale mysle ze ten blyszczyk mnie zadoowoli narazie ponizej zdjecia zakupow (w tym blyszczyk jak wygladda na moich ustach, zastanawialam sie nad zakupem typowego jasnego rozu, ale moze nastepnym razem, troche sie balam, ze nie bedzie mi pasowac), moich brwi, kiepskiego makijazu (ten podklad z lirene city matt, jest boski, wlasnie na zdjeciach go mam) oraz wlosow (prosze sie nie smiac z mojej pizamki), milego ogladania
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 239SSCAM23.jpg (32,6 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC19772.jpg (23,2 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 239SSCAM22.jpg (25,0 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC19768.jpg (54,3 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC19766.jpg (32,8 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC19765.jpg (36,7 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 239SSCAM19.jpg (67,0 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 239SSCAM20.jpg (56,4 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 239SSCAM21.jpg (38,2 KB, 27 załadowań)
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 14:32   #2535
ekomonika
Zakorzenienie

Dzień dobry piękne
Jaka dzisiaj jest ładna pogoda Muszę jechać po rower W serwisie jest, niestety...
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 14:32   #2536
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
hej piekne

ale mam nadrabiania

wczoraj zawiodlam sie na zakupach, w naturze nic nie kupilam, bo z catrice nic nie bylo, a jak bylo to nie bylo testerow, a ja w ciemno nie bede kupowac, jak cos jest zafoliowane i nie mozna rozpakowac

no ale nie dalam za wygrana i wstapilam do inglota, kupilam tam cienie do powiek 3(sliczne sa, takie delikatne akurat w sam raz do dzienniaka) i w promocji byl cien ten bezowy za 9zl, swoja droga swietny kolor, nie moge doczekac sie testow oraz blyszczyk z vipery, pomadki nie znalazlam, ale mysle ze ten blyszczyk mnie zadoowoli narazie ponizej zdjecia zakupow (w tym blyszczyk jak wygladda na moich ustach, zastanawialam sie nad zakupem typowego jasnego rozu, ale moze nastepnym razem, troche sie balam, ze nie bedzie mi pasowac), moich brwi, kiepskiego makijazu (ten podklad z lirene city matt, jest boski, wlasnie na zdjeciach go mam) oraz wlosow (prosze sie nie smiac z mojej pizamki), milego ogladania
Cześć brwi śliczne, włosy też i błyszczyk cudowny, może też mu się przyjrzę w najbliższym czasie. Ja kupiłam wczoraj tą paletkę z Catrice, wiesz? Bardzo fajna, nie ma tej rudości, jest po prostu brąz i można stopniować efekt

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 14:48   #2537
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
hej ślicznotki

buahhot dziekuje za fotki , mówiąc szczerze dzieki nim jeszcze bardziej jestem za tym bobem. To dla mnie dobre rozwiazanie, miałam kiedyś podobnie ścięte włoski i mi pasowało,także z tym nie ma problemu..
Więc jestem zdecydowana na cięcie. Teraz muszę udać się do dobrego fryzjera i już i wtedy się wam pokaże jak wyglądam, bo teraz to nie ma co .. Z każdym myciem włosów mam wrazenie że mam coraz bardziej suche końce, dlatego się ich pozbęde..

Dziś czuję sie lepiej, kawkę już wypiłam zaraz zrobię jakieś śniadanko a potem się ogarne zrobie make up i pujde z tż na spacer i jakieś zkupy żywieniowe..

Na dziś ze spa mam w planach zając sie ciałem , peeling i pożądnie sie nabalsamować..

A teraz malutkie pytanie, ile kubków pokrzywy pijecie dziennie?? i po jakim okresie czasu zauważyłyście jej efekty działania??
ja pije 2 kubki a jak zrobisz fryzurke to pokaz sie koniecznie bo ja tez o niej mysle

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

caate fajne zakupy i wloski sliczne masz....a jakie loki
Stary 2011-03-27, 14:50   #2538
agusiownik
Zakorzenienie

już po prysznicu, nabalsamowałam się balsamem brązującym i siedzę z maseczką oczyszczającą na twarzy

Stary 2011-03-27, 14:54   #2539
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
a i wlasnie piję pokrzywę uwielbiam jej smak ..
i co dziwne mnie nie wysypało po pokrzywie, a bałam sie ze bede miała straszny wysyp na twarzy
ja tez o dziwo uwielbiam pic pokrzywke i niedlugo musze kupic bo nie mam a teraz mam przerwe w piciu
Stary 2011-03-27, 14:58   #2540
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Dzień dobry. Coś mi się dzisiaj porobiło z Mozillą, że nie mogę otworzyć kilku kart w jednym oknie Muszę zainstalować jeszcze raz Firefoxa i mam nadzieję, że będzie ok.

Caate mnie osobiście bardziej podobają się Twoje wcześniejsze- cienkie brwi, ale to pewnie dlatego, że właśnie lubię cienkie (ale oczywiście z umiarem ). Ja chciałam sobie zaokrąglić moje, ale mają taki dziwny kształt, że nie mogę tego zrobić Albo po prostu nie umiem
dziekuje
miesiac dochdzilam do zmiany ksztaltu, a jak chce je zaokraglic, to musisz stopniowac wyrywanie i pozniej tak tez nalozyc henne

preparat do rzes dostaniesz w SuperPharmie, czasami sa promocje na niego po 9,99zl a normalna cena to cos w granicach 15-20zl.

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
loluska jakie długie włosy ile cm ? mierzyłaś

caate śliczne masz paznokcie!! i niezła długośc.. ja też zawsze miałam ładne i długie ale gdzieś od roku zaczęły mi się rozdwajac i szybciej łamac mimo tego, że są bardzo twarde :/ nie wiem co z nimi ...
dziekuje
ja mam typowe tunele i lubia mi pekac przez to z boku... ale zabezpieczma je odzywkami, lykam merz i chyba cos to daje

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Rozejrzę się u mnie za tym zmywaczem A pazurki śliczne i jaką masz zadbaną skórę na dłoniach
dzieki
smaruje dlonie z 10x dziennie to moze dlatego

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
znalazlam dzis butki podobne do tych (kiedys je wstawialam)
Załącznik 3848210
pisalam juz keidys, jak wklejalas te pierwsze buty, ze szalenie mi sie podobaja ale ja niestety nie moge takich nosic, z tymi paseczkami na krzyz, bo mi najmniejszy palec u stopy wychodzi tam i to strasznie boli, mialam takie buty i musialam oddac
a ogolnie wygodne byly, gdyby nie ten defekt

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
w bershce widziałam cudowne....

zazdroszczę...

obejrzalam sobie gazetkę natury... i tyle mi rzeczy wpadło w oko....
ehh, ja tez tyle rzeczy chcialam z Catrice, a nic nie bylo, perfum tez nie bylo, wiec nic tam nie kupilam, a tak sie napalilam

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Cześć

Caate, mam do Ciebie pytanie - byłaś w Naturze dzisiaj? Widziałaś może te szminki ...) ? Ja byłam dzisiaj i jakoś ich nie zauważyłam, a kolor [/SIZE][/SIZE]"Marie Antoinette" jest najpiękniejszy na świecie, mój wymarzony.... To ja ich nie zauważyłam, czy nie ma takich? Ta dziewczyna, która prowadzi blog, jest z Niemiec, możliwe, że u nas tych szminek po prostu nie ma?
Jeśli ktoś jeszcze wie coś na ten temat to bardzo proszę o informację
tak, widzialam je i testowalam, niestety u mnie odcienie juz wszystkie byly wykupione

dzieki
moglabys zrobic zdjecie tej paletki? i pokazac na rece jak ten cien sie rozprawdza? bede wdzieczna bardzo

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
caate chyba tez bede musiala kupic lepszy zmywacz do paznokci bo o nie dbam, odzywiam i smaruje i nie obgryzam juz a caly czas sie tak łamia strasznie i rozdwajaja, rozdwarstwiaja jakos tak na pół
zmywacz to podstawa oraz pielegnacja i nawilzanie ich, kremowanie itp

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
ale ze mnie sierota wylałam sobie wrzątek na stopę teraz moczę w zimnej wodzie mam nadzieje że mi skóra nie zejdzie
ostatnio wylalam sobie kreta rozrobionego do rur na reke, skora mi sie pomarczylam ale juz dochodzi do siebie, mam andzieje ze u Ciebie tez sie ladnie wszystko zagoi

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
ja pije 2 kubki a jak zrobisz fryzurke to pokaz sie koniecznie bo ja tez o niej mysle

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

caate fajne zakupy i wloski sliczne masz....a jakie loki
dziekuje

bez niczego sa, zero stylizacji, zaraz po przebudzeniu mialam pokazac odnosnie do tego zelu lnianego, tak jak mowie wielkiej roznicy nie widze, a zabawwy co nie miara z tym zelem jest
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 14:59   #2541
ramoncia217
Wtajemniczenie

a ja miałam iśc na spacer i na zakupy, ale nie poszłam buuu naszykowałam się już a tu mnie gorączka złapała i głowa mnie rozbolała.. ehh idę się położyć zaraz. Wypiłam pokrzywkę i zmyjemake up i się przespie jak uda mi się zasnąć. Mam serdecznie dość tej choroby ;/

caate śliczne brwi, włoski i makijaż. ja dość długo używałam tego podkładu z lirene city mat, i był dla mnie idealny. Ale po jakimś czasie coś się zmieniło i skóra zaczeła mi się świecić i jakieś plamy na twarzy mi się robiły. A szkoda bo na prawdę go lubiłam.

ok ja lecę do łóżka. Wpadne do was jeszcze wieczorkiem .. Buziaczki
Stary 2011-03-27, 15:00   #2542
Kalpana
Zakorzenienie

Caate świetne loki i jednak muszę teraz przyznać, że fajnie Ci w tych brwiach Ale tamte też były super Fajnie, że spodobał Ci się fluid z Lirene Też go lubię, ale jakoś dość szybko znika mi z buźki

K

Sz

Edytowane przez Kalpana
Czas edycji: 2011-03-27 o 15:01
Stary 2011-03-27, 15:07   #2543
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

ramoncia kuruj sie kochana

caate no wlasnie je odzywiam i nawilzam codziennie ale mam taki zwykly zmywacz ten smierdziuch najtanszy w szklanej buteleczce i moze od niego tak..
Stary 2011-03-27, 15:07   #2544
91moniaa161
Zadomowienie

Alessandra zdrowiej! a co do cery nie to nie mam bardzo tłustej. Może z tym kremem masz rację jutro zobaczę co i jak

Kalpana
fajna ta stronka podoba mi się

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Edytowane przez 91moniaa161
Czas edycji: 2011-03-27 o 15:10
91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 15:11   #2545
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

kalpana fajna ta stronka

sa nawet maseczki na piegi ale ja juz sie do nich przyzwyczajilam
Stary 2011-03-27, 15:13   #2546
snowhitee
Zakorzenienie

Ja wróciłam właśnie z orzeźwiającego długiego spaceru jest zimnooo ale pieknie słoneczko świeci

Cytat:
hej piekne

ale mam nadrabiania

no więc tak włosy boskie kolor błyszczyka świetnie wygląda do Twojej urody i zakupy też super A brwi jak już pisałam bardziej mi się podobają od poprzednich

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 15:13   #2547
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
hej piekne

ale mam nadrabiania

Fajne zakupy i ładne włosy piżamka też a co do cieniów z inglota to są świetne!

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Stary 2011-03-27, 15:17   #2548
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

tak mysle czy przemywa z Was ktoras wlosy ta pokrzywowa herbatka? Moze sprobuje...

Pokrzywa pomaga na wypadanie włosów i regeneruje

Pokrzywa od dawna jest znana jako środek na wzmocnienie korzonków włosowych i zapobiegający łupieżowi. Zrób sobie płukankę pokrzywową (nie nadaje się do jasnych włosów). Suszone liście pokrzywy (łyżeczka na filiżankę) lub gotową herbatę z pokrzywy zalewamy wrzątkiem. Po naciągnięciu i wystudzeniuy płuczemy włosy. Nie wolno używać świeżych pokrzyw, ponieważ lekko barwią włosy na zielono - nie chcemy wyglądać jak UFO! Gdy męczy nas wypadanie włosów, stosujemy następującą kurację: Garść pokrzyw zalewamy 1/4 l zagotowanego octu owocowego. Pokrzywy pozostawiamy w occie na 15 min., potem odcedzamy płyn przez sitko. Oziębionym wywarem przemywamy włosy co dwa dni. Będą silniejsze.

Edytowane przez _blondyneczka_
Czas edycji: 2011-03-27 o 15:18
_blondyneczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 15:17   #2549
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
hej piekne

ale mam nadrabiania

teraz widać na zdjęciu całej twarzy, że na prawdę świetne masz te brwi zmiana na wielki plus i włoski Ci pięknie lśnią

idę nałożyć maseczkę oczyszczającą
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 15:22   #2550
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
tak mysle czy przemywa z Was ktoras wlosy ta pokrzywowa herbatka? Moze sprobuje...

Pokrzywa pomaga na wypadanie włosów i regeneruje

Pokrzywa od dawna jest znana jako środek na wzmocnienie korzonków włosowych i zapobiegający łupieżowi. Zrób sobie płukankę pokrzywową (nie nadaje się do jasnych włosów). Suszone liście pokrzywy (łyżeczka na filiżankę) lub gotową herbatę z pokrzywy zalewamy wrzątkiem. Po naciągnięciu i wystudzeniuy płuczemy włosy. Nie wolno używać świeżych pokrzyw, ponieważ lekko barwią włosy na zielono - nie chcemy wyglądać jak UFO! Gdy męczy nas wypadanie włosów, stosujemy następującą kurację: Garść pokrzyw zalewamy 1/4 l zagotowanego octu owocowego. Pokrzywy pozostawiamy w occie na 15 min., potem odcedzamy płyn przez sitko. Oziębionym wywarem przemywamy włosy co dwa dni. Będą silniejsze.
blondyneczko ale Ty chyba nie możesz sobie zrobic takiej płukanki..bo pisze, że nie nadaje się do jasnych włosów. a swoją drogą to fajny przepisa..można wypróbowac

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Edytowane przez 91moniaa161
Czas edycji: 2011-03-27 o 15:24
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości