|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
Tak samo co do świateł to nie wiem po co jest żółte. Albo jak nie są pewni czy coś przyjdzie niech dają czerwone, a nie że nie wiadomo czy będzie czy nie. No ale wiadomo, widząc czerwone, każda by usunęła i zamówiła później, a jak jest żółte to myślimy, że a nuż będzie i kupujemy, a dla nich kasa w kieszeni, bo już musimy to wziąć. |
|
|
|
|
#3962 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale zapach przecudny.... szkoda, że juz nie ma tego balsamu chętnie bym go zamówiła
|
|
|
|
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapewne Blush bo ona w kat.5 jest w promocji galaretka pod prysznic też była kiedyś w sprzedaży Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2011-03-27 o 13:40 |
|
|
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
udalo sie!!!
od wczoraj od 15 dobijam sie do oddzialu i w koncu dzis po 13 dodzwonilam sie i mam juz swoja paczuche z 5!!!
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
Ta nowa konurówka do brwi jest super...na początku wydawała mi się za twarda, ale super wypełnia i podkreśla brwi. Mam kolor Slate(ciemniejszy) i jest porównywalna do tej zwykłej Soft Black..jak dla mnie obydwie fajne...niestety nigdy nie nauczyłam się podkreślać brwi cieniami jak radzi kosmetyczka na szkoleniu...
![]() Kredka ze złotej serii jest zupełnie inna niż z diamentowej...ma bardziej widoczne złote drobinki...jestem zadowolona ![]() Niestety nowy cien Blue/Grey z demo mi nie podpasował...ostrzegam, że jest bardzo ciemny...taki granatowy...i strasznie trwały...
|
|
|
|
#3968 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Skojarzyły mi się ze sprzedawczynią z warzywniaka co zazwyczaj kupuje perfumy z kiosku i pierwszy raz się szarpnęła na droższe perfumy (Spotlight), ale nie miała odwagi na żadenn konkretny zapach i wzięła te właśnie - zupełnie bez wyrazu. I nie- nie jest to oparte na faktach Ja się zawiodłam na tych perfumach liczyłam na to,że będą -jak to perfumy z w miarę wyższej półki- miały ładny,rozwijający się zapach godny zapamiętania.. a tymczasem mi zwykłym ogórasem podjeżdżają Pszczółki moje, dostałam zamówienie od mamy stałej klientki (klientka zam. na 20 zł, jej mama na 160 około) i zastanawiam się, czy na gratis odpowiednie byłoby mleczko granat mango? Jak myślicie? Czy może coś innego?
|
|
|
|
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3971 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chwal się co tam ciekawego masz![]() Cytat:
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrzuć prezent pod kątem tego, co wzięła dla siebie![]() Na pewno wrzuciłabym próbki Anew |
|
|
|
|
#3973 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, kiedyś toczyła się tu dyskusja na temat tego w jakiej postaci dostarczacie swoim klientkom 'rachunki'. Któraś z Was wspomniała, że ma na strefie listę klientów, i zamówienia składa pod konkretną osobę, a potem drukuje 'rachunki'. Już drugi katalog tak zamawiam (jest to wygodne bo na fakturze mam pogrupowane klientkami przynajmniej) ale nie mam pojęcia jak i czy w ogóle mogę drukować rachuneczki ze strefy.
|
|
|
|
#3974 |
|
Raczkowanie
|
Mamuśka zamówiła tusz do rzęs (który swoją drogą jej córka zamawiała wcześniej
), perfumki Perceive, żel pod prysznic złocisty i Z Anew Krem na dzien i krem na noc Ultimate 45+
|
|
|
|
#3975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę- uwielbiam rozpakowywać paczki, nawet jak w niej dla mnie nic nie ma -ja dopiero jutro składam zamówienie bo być może rano jeszcze jedna klientka się odezwie Cytat:
nie słyszałam o takiej możliwości drukowania ze strefy ja wprowadzam do Worda zamówienie każdej klientki, potem drukuję Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2011-03-27 o 16:55 |
||
|
|
|
#3976 |
|
Zadomowienie
|
mam pytanko czy data na opakowaniu to data produkcji czy terminu, do którego kosmetyk powinien byc zużyty?
|
|
|
|
#3977 |
|
w krainie snu i marzeń
|
produkcji
|
|
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3979 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3980 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Mleczko granat/mango faajne,sama chciałabym dostać Cytat:
|
||
|
|
|
#3981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chyba, że wprowadzę fikcyjne numery A możesz pokazać nam albo chociaż meilem podesłać jak wygląda tak podzielona faktura? Oczywiście usuniesz jakieś ważniejsze dane swoje, czy klientek. Jak nie, to spoko, rozumiem
|
||
|
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
Wtedy na każdą klientkę jest osobny wydruk z cenami katalogowymi i z uwzględnieniem np. promocji??
|
|
|
|
#3984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może ten nowy mini żel z solutions? Ten fioletowy ze str. 175? I do tego próbki Anew lub krem do rąk? Myślałam też nad małym kremikiem Anew, ale widzę, że klientka sama sobie zamówiła Ewentualnie balsam ochrona młodości za 9,90zł, ale jest na strona wyprzedażowych![]() Jakoś nie mam super pomysłu, żeby Ci pomóc
|
|
|
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swojej klientce dałam w prezencie mini krem na noc Reversalist bo i tak bym go nie używała. W zapasie mam mleczko do mycia Reversalist, mini balsamy z PS i próbki różne. Czasami ogłaszam konkurs na największe zamówienie, prezentem jest produkt z programu motywacyjnego, np. wspomniany Spotlight.
Zamówiłam z netto konturówki turkusową i fioletową z serii Arabian Glow, zobaczymy co to za cudaki po 7zł ![]() A teraz uciekam na karkówkę z grilla
|
|
#3986 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zwykle właśnie robię tak,że dorzucam coś co klientki nie zamawiają,np.jeśli dana klientka zamawia ciągle żele to nie dorzucam żelu,bo po co skoro sama sobie zamawia ciągle i lubi żele z avonu?A tak kupuję coś czego nie kupuje nigdy,dzięki temu wiele moich klientek pokochało produkty,które same mówią,że nigdy by nie zamówiły. robię właśnie na odwrót,jak któraś kupuje kolorówkę to daje żel itd.
|
|
|
#3987 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślę, że chyba to mleczko byłoby w miarę odpowiednie.. bo fajnie pachnie, leciutka delikatna konsystencja.. to też już fakt faktem troszkę dojrzalsza kobieta (sądzić mogę jedynie po zamówionych kremach) i w zasadzie chyba nie widziałam jej nigdy, więc nie wiem jak się maluje więc z dorzucaniem kolorówki to byłoby raczej ryzyko
|
|
|
|
|
#3988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też zawsze mam coś w zapasie Głównie są to produkty z ofert wiązanych lub jakiś promocji/programów motywacyjnych
|
|
|
|
|
#3989 |
|
Raczkowanie
|
Pomóżcie, wiem, że wiele razy pisałyście o tym, ale jak się liczy ile brakuje do torebki batycki ?
|
|
|
|
#3990 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo też mi się nie uśmiechało wpisywać ich numerów. Na fakturce nie jest napisane, że to jest takiej klientki, a to takiej. ale jest w kolejności alfabetycznej ze mną na czele. A,B,C- to poszczególne moje klientki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

Mgiełkę już zużyłam, ale niestety balsam mi nie idzie, bardzo powoli się wchłania i ciało jest później takie jakby klejące 

tzn.zwyczajne,na codzień,do biura,i super na upały

Chyba, że wprowadzę fikcyjne numery